HomeViestejäMatt Kahn3.9.2017 - Tunne-ennuste 3.9.2017

3.9.2017 - Tunne-ennuste 3.9.2017

TUNNE-ENNUSTE 3.9.2017

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
3.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen, koska se liittyy jatkuviin heräämisseikkailuihimme. Kuten aina, tunteemme ovat vaistomaisia symboleja tapahtuvasta sisäisestä transformaatiosta. Silloin kun tunteemme vaihtelevat, tapahtuu paljon transformaatiota. Vastaavasti tunteidemme näyttäessä joko asettuneen tai olevan poissa, merkittäviä kasvuvaiheita integroidaan solukehoon.

Monilla kuluneen viikon teema on ollut hämmennysovesta kulkeminen. Hämmentyneisyyttä on silloin, kun tuntemiasi viitekohtia ravistellaan ja tietoisuutesi suunnataan laajempaan perspektiiviin. Tuntuu siltä, että universumi on tehnyt kovasti töitä varmistaakseen, että egon ydinaspektit sulavat jatkuvasti pois.

Tämä on saattanut tuntua häiriöinä tavallisessa virrassasi sekä yksilönä että intiimeimmissä suhteissa, väärinymmärryksenä ystävien kesken tai kenties kyvyttömyytenä kääntyä kulmasta parantumismatkallasi ja päästä takaisin normaalirytmiisi. Tähän voi sisältyä myös tunne, että läheiset hylkäävät tai maailma kääntyy sinua vastaan. Vaikka voi tuntua siltä, että omistautumistasi testataan, tämä päivä edustaa kovasti kaivattua valoa tunnelin päässä.

Aina kun on hämmennystä, se ravistelee henkilökohtaisen havaintotapasi lumisadepalloa, jotta voit löytää suuremmat lahjat, jotka ovat jääneet alle.

Tänä mielenkiintoisena egon ravisteluaikana on suositeltavaa pidättäytyä merkittävien elämänpäätösten tekemisestä, koska kosmisen avautumisen alkaessa tänään, kaikki alkaa asettua takaisin paikoilleen ja muotoutua paljon taianomaisemmiksi mahdollisuuksiksi, joita voit saada. Kun monet ovat asettuneet 5D-tietoisuuteen ja toiset ovat vielä kääntymässä kulmasta sitä kohti, kumpikin empaattinen olentoryhmä kokee laserintarkan universaalin tietoisuuden, kun se skannaa kentästäsi kaikkea jäljellä olevaa epäharmoniaa kaivattavaksi esiin, ratkaistavaksi ja purettavaksi, jotta tehdään enemmän tilaa ykseystietoisuuden korkeampien taajuuksien ankkuroimiselle.

Samalla kun monet kokevat paljon kaivattuja normaaleja hengenvetoja tästä päivästä alkaen ja avautuen tämän viikon keskiviikkoon saakka, tänään on tilaisuus muodostaa suurempi luottamus jumalaiseen suunnitelmaan, jolla on aina paras intressisi sydämessä riippumatta siitä, miten kivikkoista tietä tunnut tutkivan. Kenties tänään on tilaisuus syventää sitoutumistasi intiimeimpään kumppanuuteesi ilmaisemalla rakkautta ja kiintymystä entisestä poikkeavilla tavoilla.

On kyse sitten sattumanvaraisista ystävällisistä teoista tai huomaavaisuushetkistä jollekin rakkaallesi, voimme juhlistaa hämmennysovesta astumista avautumalla ja uskaltamalla rakastaa.

On syvempi syy siihen, miksi kaikki tapahtuu juuri niin, kuin tapahtuu. Se voi johtaa vain korkeimpaan evoluutioosi ja jokaisen vaalimasi siteen vahvistumiseen. Kysymykseksi jää: oletko valmis luottamaan sellaiseen totuuteen, kun viisauden lamppu opastaa sinua odottamattomien pimeyshetkien läpi. Vain näin voit löytää, miten kirkkaasti sinun oli tarkoitus säteillä.

Kaikki rakkauden puolesta, Matt Khan

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >