HomeViestejäGregg Prescott16.6.2015 - Oletko valmis menemään kotiin 5D-maapallolle?

16.6.2015 - Oletko valmis menemään kotiin 5D-maapallolle?

OLETKO VALMIS MENEMÄÄN KOTIIN 5D-MAAPALLOLLE?
 
Kirjoittanut Gregg Prescott (www.in5D.com)
16.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt on aika alkaa tehdä töitä ylikierroksilla henkisen kehittymisemme eteen. Tämä tilaisuusikkuna on sulkeutumassa ja niiden jotka haluavat tehdä siirtymän, on pakko päättää, haluavatko he osallistua uuden 5D-maapallon transformaation vai jäädä tähän kolmannen ulottuvuuden pelolla ladattuun todellisuuteen.
 
Joka päivä meillä on tilaisuus synkronoida mielemme ja kehomme aikomuksella, meditoimalla ja rukoilemalla yltäkylläisen energian kosmiseen lähteeseen, mikä auttaa meitä tässä transformaatiossa.
 
Jokainen valotyöntekijä toivoo, että koko planeetta tekee tämän transformaation, mutta negatiivisuus ja pelko eivät voi olla rauhan, rakkauden ja onnellisuuden rinnalla 5D-maapallolla. Kuvittele, että me kaikki valmistuisimme 5D-maapallolle nyt. Jos ajatukset ovat yhtä kuin ilmentäminen, mitä tapahtuisi ihmiselle, joka elää pelossa? Hänen ajatuksensa ilmentyisivät välittömästi tuoksi peloksi ja loisivat periaatteessa elävän helvetin.
 
Onneksi olemme aikajaksossa, missä ajatukset ilmentyvät suhteellisen helposti, kun teemme tätä siirtymää. Tämä merkitsee, että tilaisuusikkuna on edelleen auki niille, jotka haluavat olla osa 5D-maapalloa.
 
Tämä johtaa meidät kysymykseen: "Miksi ihmisiä jätetään taakse?"
 
Kymmenen syytä, miksi jotkut ihmiset saatetaan jättää taakse
 
1. Jotkut ihmiset eivät ole henkisesti muun planeetan värähtelyssä.
 
Koko planeetta on virittynyt tiettyyn värähtelytaajuuteen. Tällä tavalla eläimet tietävät, milloin on aika muuttaa. Maapallomme värähtely muuttuu päivittäin, kun enemmän ja enemmän energiaa kosmisesta lähteestä tulee meitä kohti yltäkylläisyysaaltoina.
 
Katso tätä henkisesti joukkuetapahtumana. Kun yksilöt ponnistelevat parhaansa joukkueurheilussa, he voittavat. Tämä peli on erittäin yksinkertainen. Tiedä mielessäsi, että olemme jo voittaneet tämän taistelun, ja keskity tekemään henkisyydestä jokapäiväinen tapahtuma meditoimalla, rukoilemalla, aikomuksella, ehdottomalla rakkaudella, maailmanlaajuisella (ja universaalilla) tietoisuudella ja tekemällä ystävällisiä tekoja toisille. Tästä se alkaa, ystäväni!
 
2. Jotkut ihmiset elävät pelossa.
 
Meillä on kaksi perustunnetta: rakkaus ja pelko. Jos elämme pelossa, olemme kyvytön todella rakastamaan itseämme ja toisia. Vallassa olevat tietävät tämän ja käyttävät pelkoa hyödykseen. Sitä vastoin voimme käyttää rakkautta omaksi eduksemme! Katso joukkokokoontumisia rauhan puolesta 1960-luvulla, "rakastakaa, älkää sotiko" –aikakaudella. Lopulta Vietnamin joukot laskivat aseensa ja sotakoneisto pysähtyy tähän. Ilman sotilaita ei ole sotaa. Tämän tyyppinen rakkauteen perustuva tietoisuus voittaa pelon joka kerta!
 
3. Jotkut ihmiset antavat rahalle suuren arvon.
 
Ky$ymy$: Mikä rahan todellinen tarkoitus on?
Va$taus$: Kontrolloida, kun elämme orjayhteiskunnassa.
 
Rahalle ei ole tarvetta kultaisessa ajassa, missä on yltäkylläisyyttä kaikille. Tästä syystä näemme pankkijärjestelmien romahtavan tällä hetkellä, kun Keskuspankki tukehtuu omaan luomukseensa. Universumin miljoonissa galakseissa olemme luultavasti ainoa planeetta, jota raha kontrolloi!
 
Planeetan rikkain järjestö on roomalais-katolilainen kirkko. Sillä on riittävästi pääomaa ruokkia, vaatettaa ja antaa suoja kaikille planeetan ihmisille. Kuitenkin se pitää rahansa ja vaatii ihmisiä antamaan 10-20% kymmenykset säästöistään. Mitä vikaa tässä kuvassa on? Niille jotka eivät ole aloittaneet henkistä matkaansa, tämä on hyvä aloituspaikka!
 
4. Jotkut ihmiset antavat suuren arvon aineellisille asioille.
 
Ihmiset jotka ovat materialisteja eivätkä pysty päästämään irti egostaan, eivät ehkä nouse korkeampaan ulottuvuuteen. Siksi vallassa olevat yrittävät pitää meidät pelossa, koska ollessamme pelossa, emme voi rakastaa ja rakkaus on tämän siirtymän perusta.
 
Materialismilla ei ole paikkaa 5D-maapallolla, joten jos ajattelet, että elämässä on kyse Vera Wangin mekon tai 250 euron koripallotossujen omistamisesta, sinutkin voidaan jättää taakse. Silloin voit nauttia aineellisesta omaisuudestasi 3D-maapallolla, kun jatkat työn tekemistä saadaksesi rahaa, millä voit ostaa näitä asioita. Valinta on sinun.
 
5. Jotkut ihmiset ovat ahneita.
 
Jos olet ahne, materialistisuuden tapaan värähtelysi ei sovi yhteen kultaisen ajan kanssa ja sinut saatetaan jättää taakse. Elämämme on yksilöllistä, ihmiset eivät kuitenkaan käsitä, miten paljon he myötävaikuttavat maailmanlaajuiseen tietoisuuteen! Olemalla ahne lähetät negatiivisen energia-aallon, mikä heijastaa vain torjumistasi kultaisesta ajasta. Jos tämä on valintasi, sinun on parasta tottua 3D-maapallon, koska et pääse 5D-maapallon laivaan.
 
6. Jotkut ihmiset ovat kontrollifriikkejä.
 
Henkisyys on tosiaan yksilöponnistus, mikä myötävaikuttaa maailmanlaajuiseen tietoisuuteen. Tämä vuorostaan vahvistaa sitä "mandlebrotia", mikä luo todellisuutemme. Jos haluat kontrolloida toisia manipuloimalla, sinulle on varattuna työpaikka 3D-maapallolla, kunnes opit tämän oppitunnin.
 
5D-maapallolla ei ole yhtä ihmistä, joka sanoo: "Näin se menee." Tämä on kumulatiivinen ilmentymä, mikä luodaan aikomuksen, ajatuksen ja rukouksen ryhmäponnistuksella. Siis jos ajattelet olevasi 5D-maapallon pomo, niin luultavasti jäät laivasta.
 
7. Jotkut ihmiset luulevat maailman pyörivän heidän ympärillään.
 
Tässä on Popol vuhin yksi Maya-profetia, mikä on jo toteutunut. Egomme on ollut niin pumpattu, että monet ihmiset luulevat maailmassa olevan kyse heistä. Ei ole – on kyse meistä.
 
8. Jotkut ihmiset eivät harjoita tietoisesti ehdotonta rakkautta toisia kohtaan.
 
Miten vaikeaa on hymyillä jollekin tai avata ovi vanhemmalle ihmiselle (tai kenelle tahansa totta puhuen!)? Jos rakastaisimme kaikkia yhtä paljon kuin koirat omistajaansa, tämä maailma olisi paljon parempi paikka. 5D-maapallolla kaikki ovat parhaita ystäviä toistensa kanssa ehdottoman rakkauden kautta.
 
9. Jotkut ihmiset ajattelevat jatkuvasti negatiivisia ajatuksia.
 
Kuten olemme oppineen vetovoimanlaista, ajatukset ilmentävät. Tästä tulee helpompaa ja helpompaa, kun lähestymme vuotta 2012 (ja sen yli). Toisin sanoen, se ilmentyy, mitä ajattelemme. Jos ihminen ajattelee negatiivisesti, hän luo "helvetin" omassa mielessään. Tämän värähtelyn ihmiset eivät voi olla kultaisessa ajassa ja heidät jätetään taakse.
 
10. Jotkut ihmiset ovat laatikon vankina.
 
Synnyimme kaikkien tarvitsemiemme vastausten kera. Siitä hetkestä kun lääkäri ottaa lapsen vastaan, vauva oppii pelon, kun sitä läpsäytetään pepulle. Koulutusjärjestelmämme laittaa ajatteluprosessimme laatikkoon ja tämä jatkuu, kun siirrymme työvoimaan.
 
Oletko koskaan miettinyt: "Miksi meidät ytarvitsee tehdä työtä?" Ansaitaksemme rahaa??? Mitä jos rahaa ei enää olisi? Minkä tyyppistä "työtä" teemme rauhallisen rinnakkaiselon yhteiskunnassa? Meille opetettiin, että tarvitsemme rahaa ja meidän täytyy tehdä työtä – kuitenkin suurin osa kovalla työllä ansaitusta rahastamme menee niille 13 kontrolloivalla sukulinjalle, jotka "hallitsevat" tätä planeettaa.
 
Voit jatkaa lauman seuraamista ja pysyä näiden sukulinjojen mukana tai aloittaa henkisen matkasi nyt! Tämä tilaisuusikkuna ei ole kauan enää auki. 3D-elämässämme on kyse tekemistämme päätöksistä ja siitä, miten ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. Kohdataanpa se: tunnemme kaikki jonkun, joka näyttää nauttivan kurjuudesta, joten on ok, jos tuo ihminen päättää hukata tämän tilaisuuden ja tyytyy elämään 3D-maapallolla.
 
Älä enää ole huolissasi kenestäkään, joka on paha tai korruptoitunut. Hänen värähtelynsä pitää hänet lukittuna tähän todellisuuteen. Hänen pahuuttaan ja pimeyttään itse asiassa tarvitaan herättämään ihmisiä todelliseen henkiseen tarkoitukseensa. Et inkarnoitunut tullaksesi rikkaaksi ja varakkaaksi. Olet muuttamassa tätä planeettaa ja näkemässä kultaisen ajan. Tiesit, ennen kuin tulit tänne, että voisit vaikuttaa tässä maailmassa etkä seuraisi laumaa.
 
Laiva 5D-maapallolle lähtee pian. Tällä planeetalla on 6.6 miljardia ihmistä ja on tehty 6.6 miljardia paikkavarausta. Jokaisella on tilaisuus osallistua tähän prosessiin, mikä tulee ainoastaan noin kerran joka 26000. vuosi.
 
Kuka on valmis menemään kotiin 5D-maapallolle??
 
Video Are you ready to go home to 5D earth? (20.4.2009)
 
Liite
 
Loppujen lopuksi ketään ei jätetä taakse, koska olemme kaikki henkiolentoja, joilla on ihmiskokemus. Tulimme tänne oppimaan monia oppitunteja ja tämä artikkeli hahmottelee monia niistä. Jos työstät henkistä kehitystäsi ja opit aikasykleistä, sinulla ei ole ehdottomasti mitään huolehdittavaa.
 
On hyvin mahdollista, että on joitain ihmisiä, jotka saatamme nähdä osana pimeitä voimia ja jotka tulivat vapaaehtoisesti tänne esittämään tuota roolia heräämisessä – samaan tapaan kuin vanhempi joka on antamassa piiskaa lapselleen, sanoo: "Tämä sattuu minuun enemmän kuin sinuun."
 
On syy, miksi monet meistä päättivät inkarnoitua tälle planeetalle juuri tähän aikaan. Kuten Delores Cannon toteaa, monet maan ulkopuoliset olennot vartioivat meitä nyt, koska tämä on universumin suurin show ja sinä osallistut siihen!
 
Näemme parhaillaan rahan, hallituksen ja uskonnon romahtamista Pluton ollessa Kauriissa, mikä jatkuu, kunnes Pluto poistuu siitä 2023. Näyttämö on asetettu. Se on vain "ajan" kysymys!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >