HomeViestejäGregg Prescott19.4.2015 - Seitsemän tavallista kokemusta ylösnousemusprosessissa - et ole yksin!

19.4.2015 - Seitsemän tavallista kokemusta ylösnousemusprosessissa - et ole yksin!

SEITSEMÄN TAVALLISTA KOKEMUSTA YLÖSNOUSEMUSPROSESSISSA – ET OLE YKSIN!
 
Kirjoittanut Gregg Prescott (www.in5D.com)
19.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä on joitain piirteitä teille, jotka koette ylösnousemusprosessia. Kaikki eivät koe samoja prosesseja. Tiedä vain, ettet ole yksin …
 
Alla on jotain tavallisia kokemuksia vanhan maailman jättämisestä taakse, mitä ne merkitsevät ja joitain työkaluja.
 
1. Yhtäkkiä sinusta tuntuu, että olet hypännyt kallionkielekkeeltä ilman turvaverkkoa – ei ole mitään paikantuntua eikä mitään mistä pitää kiinni.
 
Tämä on merkki, että olet eronnut vanhemmista ja tiheämmistä energioista, jotka ovat nyt siellä, missä sinä et ole. Tämä tapahtuu monta kertaa ylösnousemusprosessin aikana – joka kerta kun kriittinen massa saavutetaan sisällä ja joskus ulkopuolella.
 
Tämä tunne menee aina ohi ajan kanssa, vaikka se voikin tuntua erittäin epämiellyttävältä tapahtuessaan. Voimme lohduttautua tietämällä, että nämä tunteet menevät aina ohi ja lopulta alamme tunnistaa ja hyväksyä ne, kun niitä tapahtuu useammin.
 
2. Kukaan ei näytä huomaavan sinua, kiinnittävän huomioita sinuun tai antavan sinulle paljon arvostusta, jos yhtään.
 
Vaikka tämä voi aiheuttaa epämukavan epäkunnioitus-, arvostamattomuus- ja solvaamistunteen, tiedä, että ne ihmiset jotka eivät näe sinua, ovat täysin eri tilassa. Vanhassa maailmassa monet ihmiset eivät ole vielä kehittyneet pois itsestään ja näin he katselevat huomattavan tiheys- tai egomuurin läpi. Kyse on edelleen vain siitä, mitä heidän sisällään on, koska he eivät ole vielä valmiita näkemään, että kaikki ympärillä on osa kaunista kokonaisuutta, jokainen meistä on upea valo osana tuota kokonaisuutta ja olemme kaikki yhtä. Mitä korkeammalla värähtelemme, sitä näkymättömämmäksi tulemme ja sitä merkillepantavampaa se on. Tiedät, milloin sinut nähdään ja sinua kunnioitetaan, ja nämä ovat ihmisiä, joiden kanssa päätät lopulta viettää aikaa.
 
Luonnonhenget näkevät meidät aina ja niiden kanssa on ihanaa viettää aikaa. Pysyminen omassa henkilökohtaisessa turvapaikassamme voi auttaa myös. Kun useammat ja useammat sielut planeetalla alkavat olla ottamatta asiat henkilökohtaisesti, he vapautuvat ja alkavat myös nähdä, mitä heidän ympärillään on.
 
3. On vaikea olla väkijoukossa etkä enää pysty osallistumaan mihinkään, mikä liittyy ryhmäenergiaan.
 
Ellei kyse ole erittäin epätavallisesta ryhmästä, missä jokaista jäsentä kunnioitetaan ja arvostetaan siitä, kuka hän on ja mikä hänen panoksensa on, missä osallistutaan tasaveroisesti ja samanlainen tarkoitus on jokaisen jäsenen intohimo, ryhmät eivät enää toimi sinulla. Korkeammilla tasoilla ryhmissä ei ole johtajaa ja kaikki ovat samalla tasolla ja kaikki "nähdään" kiitollisuuden ja arvostuksen kera. Lisäksi ryhmissä tai väkijoukoissa oleminen tuo laajan kirjon erilaista energiaa ja mitä herkempiä meistä tulee, sitä vähemmän pystymme käsittelemään liian poikkeavia energioita kerralla. Korkeammissa maailmoissa asiat ovat erittäin yksinkertaisia, koska hyvin paljon kaikesta mikä värähtelee matalammalla, on muunnettu tai karistettu. Ei ole niin paljon tiheyttä tai vaihtelua, minkä läpi täytyy kahlata tai mikä tuntea. Mielipiteitä ei ole ja kaikki energia menee aina samaan suuntaan. Näin vanhan maailman ryhmät voivat tuntua suorastaan kamalilta, sitten kun olemme lähteneet tuosta maailmasta.
 
Hauskanpitoryhmät jotka värähtelevät hauskuutta ja nautintoa ilman agendoja ja joissa kaikki osalliset menevät samaan suuntaan, ovat aina hyviä ryhmiä, mihin voi osallistua koska tahansa matkamme aikana.
 
4. Tunnet itsesi hyvin yksinäiseksi, sinulla on jäljellä vain muutama ystävä ja omainen, joiden kanssa olet yhteydessä säännöllisesti, eikä kukaan oikeastaan ajattele tavallasi eikä ymmärrä todellisuuskuvaasi.
 
Voimme kerta toisensa jälkeen yrittää saada uusia ystäviä, yhdistyä uusien ihmisten kanssa ja liittyä uusiin ryhmiin, muta elleivät nämä energiat värähtele siinä, missä me olemme, voi aina tuntua siltä, että olemme menossa hyvin eri suuntiin. Ylösnousemusprosessissa on erittäin tavallista tuntea, että kaikki muut ovat pitkän tunnelin toisessa päässä, hyvin kaukana ja vaikeasti tavoitettavissa. Lisäksi mitä enemmän kehitymme, sitä enemmän huomaamme, etteivät new age tai "henkiset" ryhmät enää sovi, koska monta kertaa niissä on vanhaa ja ummehtunutta energiaa ja niissä keskitytään aivan liikaa tarkoitukselliseen henkisyyteen, mitä ei ole korkeammissa maailmoissa. Voi olla äärimmäisen vaikeaa, jos ei mahdotonta, palata energioihin, joista olemme kehittyneet pois – niistä tulee sietämättömiä.
 
Rakkaus värähtelee aina korkealla ja vaikkemme ehkä näekään silmästä silmään kaikkien kanssa, joita kohtaamme tai joihin olemme yhteydessä, rakkausenergiaan yhdistyminen voi palvella ainoana yhdistäjänä tai yhteisenä tekijänä ja pitää elossa suhteet, jotka saattaisivat muuten loppua.
 
5. Olet yksinkertaistanut elämääsi kovasti, poistunut alemmista ja tiheämmistä energioista ja sinusta tuntuu, ettei ole enää mitään paikkaa, minne mennä.
 
Onneksi olkoon! Olet saavuttanut nyt keskuksesi tai paremminkin myrskynsilmän, tilan ajatusten välissä, nyt-hetken ja sen missä kaikki on. Lisäksi korkeammalla värähteleviä todellisuuksia ei ole vielä luotu ja näin ei ole mitään paikkaa, mikä sopii yhteen nykyisen värähtelysi kanssa. Saavutettuamme myrskynsilmän, alamme vaivattomasti luoda paljon kaikenlaista, mitä tarvitsemme tai haluamme. Alamme luoda vaivattomasti, koska meidän täytyy vain olla paikallaan, pitää mielessä jotain ajatusta hyvin satunnaisesti ja ei aikaakaan, kun se saapuu, mihin haluamme yhdistyä. Koen tätä jatkuvasti, kuten tiedän myös monien teistä kokevan, joten tiedän sen olevan hyvin totta ja hyvin mahdollista. Hyvin pian tästä tulee ainoa todellisuus, minkä koemme, ja tämä tapahtuu nyt. Riittävän itseluottamuksen tunteminen, jotta vanhan maailman voi jättää taakse, asettaa meidät sinne luonnostaan. Tämä on myös erittäin suojattu tila.
 
6. Sinulla ei ole enää halua parantaa toisia, nostaa planeetan värähtelyä, opettaa uusia olemistapoja, lukea henkistä materiaalia, pelastaa mitään tai ketään tai osallistua mihinkään, millä on henkinen tarkoitus.
 
Planeetta on nyt saavuttanut uuden tason. Työ on ohi. Ja jo ennen tämän uuden tason saavuttamista, silloin kun kukin meistä saavuttaa tietyn sisäisen taajuuden, olemme valmiita menettämään tuon vanhan tarkoituksen ja hankkimaan oikean elämän. Tämä merkitsee, ettei meidän tarvitse puhua henkisistä asioista, meidän ei tarvitse lukea niistä eikä meidän tarvitse oppia mitään uutta. Alamme tietää, että henkisenä oleminen tapahtuu hyvin luonnostaan 24/7. Sitten vain olemme henkinen ilman aikomusta tehdä sitä. Aikomus asettaa meidät keskuksemme ulkopuolelle ja se tulee myös vanhasta egoasenteesta. Toisten pelastaminen tai sekaantuminen tarkoituksellisesti toisten auttamiseen, kun ei pyydetä, on myös hyvin epäharmoniassa maaenkelinä olemisen kanssa. Henkisen opastuksen tai viestien tarjoaminen spontaanisti toisille sopii tähän kategoriaan myös. On yksi poikkeus kaikessa tässä ja se liittyy "julkisivuumme". Koska julkisivumme on ulottuvuusrajalla eikä vanhassa maailmassa, se auttaa toisia pääsemään seuraavalle tasolle tai toiselle puolelle. Tällä tavalla meiltä pyydetään apua ja ne jotka kysyvät, ovat valmiita vastaanottamaan julkisivumme kautta sen, mitä he tarvitsevat.
 
7. Olet niin kyllästynyt ja uupunut vanhaan todellisuuteen, ettet enää vältä mistään, ja annat vain periksi pettyneenä, väsyneenä, apaattisena ja masentuneena sekä haluten voimakkaasti, ettet ole täällä enää. Ajattelet, ettei mikään koskaan muutu. Olet enemmän kuin lannistunut.
 
Olet nyt valmis olemaan myrskynsilmässä. Olet nyt valmis jättämään vanhan taakse. Sinun ei tarvinnut välittää siitä, mitä muualla tapahtuu, koska sillä ei ole enää mitään tekemistä sinun kanssasi. Et ollut vielä oivaltanut, että olit "kuollut" ja siirtynyt uuteen todellisuuteen. Oleskelit edelleen vanhassa maailmassa ja uskoit, että se oli sinun maailmasi ja siinä oli kyse sinusta. Ulkoisen tai vanhan maailman oli tultava niin epämiellyttäväksi, että olit valmis päästämään siitä irti. Se tuntui hyvin epämiellyttävältä, kun et enää kuulu sinne, koska olet kuollut ja uudestisynnyt nyt. Tiedät, milloin olet sukeltanut ja luottanut tai uupunut tarpeeksi päästääksesi kaikesta irti, kun löydät itsesi suuren rauhan, tyytyväisyyden, luottamuksen ja tyyneyden tilasta. Silloin kaikki tarpeesi tyydytetään taianomaisesti ja helposti ja tunnet rauhaa, mitä et ole koskaan ennen tuntenut. Ja sitten … kohtaat lopulta muita, jotka ovat täällä myös, ja yhdistytte luomaan jotain täysin uutta. Mutta ennen kuin voimme luoda jotain täysin uutta täysin uuteen todellisuuteen, meidän täytyy ensin uudistua ja palautua.
 
Heräämisprosessi on täynnä monia odottamattomia käänteitä. Jotkut kokemamme asiat ovat hämmästyttäviä, kun taas toiset näyttävät kuluttavan viimeistenkin energiarippeemme. Monta kertaa nämä ovat oppitunteja, jotka heijastetaan takaisin auttamaan meitä kasvamaan yksilönä.
 
Nämä oppitunnit kulminoituvat usein ns. sielun pimeäksi yöksi. Monet meistä ovat joko käyneet läpi sielun pimeän yön tai käyvät sitä parhaillaan läpi. Kokiessasi sitä, se tuntuu elämäsi huonoimmilta päiviltä – ja tämä on yleensä totta – mutta pidä mielessä, ettet ole yksin ja edessä on parempia päiviä. Eikä vain tämä, vaan ne oppitunnit jotka opit sielun pimeän yön kokemisesta, auttavat henkeäsi kasvamaan eksponentiaalisesti ja sallivat sinun auttaa toisia, jotka käyvät läpi sen tulevaisuudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev