HomeViestejäGregg Prescott2.9.2015 - 13 merkkiä valmiudestasi uudelle maapallolle

2.9.2015 - 13 merkkiä valmiudestasi uudelle maapallolle

13 MERKKIÄ VALMIUDESTASI UUDELLE MAAPALLOLLE
 
Kirjoittanut Gregg Prescott (www.in5D.com)
2.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Edesmenneen Dolores Cannonin hypnoterapeuttisen tutkimusten mukaan muodostetaan uutta Maata, jonne monet meistä menevät lähitulevaisuudessa. Suuri osa tästä perustuu värähtelyyn, ei ainoastaan planeettamme, vaan jokaisen yksilön tällä planeetalla.
 
Vaikein asia ymmärtää on, miten kaksi maapalloa voi olla rinnakkain samanaikaisesti. Seuraavassa videossa Dolores Cannon puhuu siitä, miten aika on nyt-hetkessä, mikä sisältää kaikki entiset elämät ja kaikki tulevaisuuden todennäköisyydet: Dolores Cannon Parallel Dimensions and Illusion of Time
 
Kvanttifysiikka opettaa meille "kaksoisaukkokokeen" avulla, että keskittynyt aikomuksemme vaikuttaa havaittuihin lopputuloksiin: Dr Quantum – Double Slit Experiment
 
Jokainen tekemäsi päätös luo vaihtoehtotodellisuuden. Cannonin mukaan: "Joka kerta kun teet jonkinlaisen päätöksen, se jakautuu uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan …" Cannon lisäsi, että jos et anna paljon energiaa toiseen päätökseen, niin se häviää.
 
Doloresin tytär, Julia, teki kiehtovan videon, joka osoittaa, miten olimme kaikki mestari-ilmentäjiä, ennen kuin inkarnoiduimme tälle planeetalle: Julia Cannon on GameBoard Earth
 
Tällä hetkellä ilmennämme jokainen henkilökohtaisia lopputuloksiamme. Esimerkiksi ne jotka uskovat litteän maapallon teoriaan, voivat aivan hyvin mennä litteälle "maapallolle". Ne jotka laittavat liikaa energiaa pelkoon liittyviin asioihin, ilmentävät myös ne. Ratkaiseva tekijä on olla tietoinen siitä, minne laittaa ajatuksensa ja energiansa.
 
Nyt enemmän kuin koskaan ihmiset tuntevat voimakkaasti, että olemme jonkin HÄMMÄSTYTTÄVÄN partaalla, mutta meidän on vaikeaa tietää tarkkaan, mitä se voi olla. Kerroin monista mahdollisuuksista, mitä voisi tapahtua lähitulevaisuudessa, artikkelissa nimeltään "Beyond Imagination! The Cosmic Wildcard". Listaan siinä useita skenaarioita, jotka voisivat lennättää meidät uudelle maapallolle silmänräpäyksessä!
 
Seuraavat 13 merkkiä osoittavat, oletko valmis menemään kotiin uudelle maapallolle:
 
1. Koet jatkuvasti synkronismia. Näet sellaista numerosynkronismia kuin 11:11, 1:11, 3:33, 5:55 jne. Saatat huomata katsoessasi kelloa, että aika on syntymäpäiväsi. Tätä tapahtuu paljon minulle! Esimerkiksi, jos olet syntynyt marraskuun 28. päivä (suom. huom. amerikkalaiset ilmaisevat päivämäärän muodossa kk pv), voit nähdä 11.28 kellossa tai maksaessasi ostoksia summaksi tulee 11.28 dollaria. Laitat bensatankkiin huomaamattasi 11.28 gallonaa. Nämä eivät ole sattumia! Kun koet tätä synkronismia, yritä olla tietoinen siitä, mitä ajattelit sen tapahtuessa.
 
2. Alat ilmentää toiveesi helposti. Dolores Cannon sanoi kerran: "Yksi suurimmista oppitunneista jonka tulit maapallolle oppimaan, on energian manipuloiminen. Näin voimakas mielesi on, voit luoda mitä tahansa." Tähän sisältyy kyky ilmentää! Nyt enemmän kuin koskaan on äärimmäisen tärkeää ajatella ja TUNTEA positiivisia ajatuksia, koska aikomuksen takana oleva tunne luo ilmentymät.
 
3. Ruokatottumuksesi muuttuvat. Saatat huomata syöväsi vähemmän lihaa, terveellisemmin, luomuruokaa ja –juomaa. Saatat myös huomata, että sinulla on tietyn ruuan himo, jota sinulla ei ole koskaan ennen ollut.
 
4. Unistasi tulee enteellisiä ja niissä on vähemmän pelkoa. Kun päästämme irti pelosta, alitajunnalla ei ole enää mitään prosessoitavaa yöllä. Kun nukumme, alitajunta yrittää jatkuvasti ratkaista näitä ongelmia uniemme vertauskuvien avulla. Jos ei ole ristiriitaa tai pelkoa, niin huomaat, että unistasi voi tulla hyvin enteellisiä!
 
5. Sinulla on voimakas totuudenhalu, vaikka se olisi ristiriidassa aiempien uskomustesi kanssa. Monilla ihmisillä uskonto osuu tähän kategoriaan, kun useammista ja useammista ihmisistä tulee henkisiä, uskovaisen sijasta.
 
6. Ymmärrät pelkoa ja päästät siitä irti paljon helpommin kuin koskaan ennen. Helpoin tapa tämän tekemiseen on sulkea televisio tai lakata lukemasta sanomalehteä. Pelko on työkalu, jota kontrolloijat käyttävät pitääkseen meidät alamaisuudessa, kontrollissa ja yhdenmukaisuudessa. Murtaudu vapaaksi näistä kahleista päästämällä irti pelosta ja huomaat, että synkronismia ja ilmentymistä tapahtuu paljon nopeammin!
 
7. Tunnet ulottuvuuksien välisten seinien ohenevan. Saatat alkaa nähdä energioita silmänurkistasi. Jotkut ihmiset saattavat nähdä orbeja, kun taas toiset tuntevat tietyn energian huoneessa, jossa he ovat.
 
8. Koet ongelmia ajassa tai aikasilmukoita. Esimerkiksi laitat avaimesi tiettyyn paikkaan joka päivä, mutta yhtenä päivänä ne eivät ole siellä, minne laitoit ne. Tai ajat ehkä samaa tietä kotiin joka ilta töiden jälkeen, mutta tällä kertaa löydät itsesi vieraalta tieltä.
 
9. Alat liukua poispäin ystävistä ja perheenjäsenistä, jotka eivät ymmärrä sinua. Tämä on yksi yleinen teema, kun harmonisoidumme niiden kanssa, joilla on samanlainen värähtely. Sen tuloksena perhe ja ystävät näyttävät häviävän pois elämästämme, vaikka pysymmekin yhteydessä heihin. Tai jotkut häviävät kirjaimellisesti, kun siirrymme korkeampiin värähtelyihin.
 
10. Koet epätavallisia energiamuutoksia. Yhtenä viikkona tarvitset ehkä vain muutaman tunnin unta joka yö, kun taas seuraavalla viikolla saatat tuntea tarvetta nukkua paljon tavallista enemmän.
 
11. Kuulet kimeitä ääniä. Yleensä nämä kimeät äänet eivät liity tinnitukseen tai D-vitamiinin puutteeseen. Joskus ne kuuluvat erittäin kovana toisessa korvassa, kun taas toisinaan ne ovat kovia kummassakin korvassa. Nämä äänet voivat liittyä maapallon kohoaviin taajuuksiin sekä kehon sopeutumiseen niihin.
 
12. Tunnet voimakasta halua mennä kotiin, missä se sitten onkin. Monet ihmiset huomaavat tuijottavansa tähtiä ja miettivänsä, missä tähtijärjestelmässä on heidän alkuperäinen planeettansa. Jotkut voivat tuntea viehtymystä Plejadeihin, Lyyraan, Arcturukseen, Orioniin jne., kun taas toiset tuntevat olevansa kotona täällä maan päällä. Alkuperäplaneetasta huolimatta olemme KAIKKI tämän hämmästyttävän kauniin planeetan kansalaisia, joten varmista, että rakastat Äiti Maata ja osoitat kiitollisuutta sen emännöinnistä tämän inkarnaatiomme aikana.
 
13. Sinulla on metafyysisiä kykyjä, joita et koskaan etukäteen ajatellut sinulla olevan. Tämä voi olla niin yksinkertaista kuin oman aurasi tai toisten ihmisten auran näkeminen tai se voi olla sellainen kyky kuin telepatia, kaksoispaikantuminen tai selväkuuloisuus.
 
Vaikka jotkut voivat sanoa tätä "new age hevonpaskaksi", on vaikea väittää vastaan samaa viestiä, joka lähetetään monta kertaa hyvin syvässä hypnoosissa. Jotkut ihmiset haluavat väitellä viestin pätevyydestä tai siitä, keitä "he" ovat, jotka olivat kontaktissa Doloreksen kanssa. Minulle kyse on enemmän viestistä ja siitä, miten se KUULOSTAA totuudelta Doloreksen kuvaamalla tavalla. Jos tämä resonoi myös sinun kanssasi, älä tunne tarvetta vahvistaa sitä, mitä SINÄ tunnet, keneltäkään joka kyseenalaistaa sinun uskomuksesi, koska tämä on SINUN MATKASI!
 
Nyt enemmän kuin koskaan on tärkeää olla tietoinen siitä, mihin laitamme ajatuksemme. Samalla kun kannustan ihmisiä kovasti KYSEENALAISTAMAAN KAIKEN, ei ole todellakaan ajan tai energian arvoista paasata siitä, mistä olet eri mieltä. On paljon yksinkertaisempaa valita korkea tie ja keskittyä niihin positiivisiin asioihin, joita elämällä on tarjottavana. Jatka toimimista OMALLA POLULLASI, koska KAIKKI POLUT johtavat SAMAAN MÄÄRÄNPÄÄHÄN. Jotkut niistä vievät vain pidemmän aikaa päästä perille.
 
Sitä odotellessa, löydä aikaa pysyä maadoittuneena ja jatka värähtelysi nostamista. Yritä olla jäämättä kiinni pikkumaisiin väittelyihin, jotka kuluttavat energiaasi ja laskevat värähtelyäsi, ja seuraa niitä, jotka nostavat värähtelyäsi!
 
Miten monia kohtia näistä sinä koet? Jätä kommentti!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >