HomeViestejäMichelle Walling28.12.2014 - Kuusi tapaa joilla toisinajattelu voi aiheuttaa kaaosta

28.12.2014 - Kuusi tapaa joilla toisinajattelu voi aiheuttaa kaaosta

KUUSI TAPAA JOILLA TOISINAJATTELU VOI AIHEUTTAA KAAOSTA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
28.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jotkut ihmiset ovat syntyneet kapinallisiksi. Toiset ihmiset heräävät toisinajatteluun myöhemmin elämässä ja yrittävät vastustaa järjestelmää. Jujuna on tasapainottaa toimesi sen tilanteen kanssa, missä löydät itsesi taas lähtöruudusta, syvemmältä vankilasta.
 
Siihen saakka kunnes ihmiskunta yhdistyy yhdeksi tietoisuudeksi kanssaluomaan todellisuuttaan, luonnollinen reaktio haluun murtautua vapaaksi orjuudesta on toimia laatikon ulkopuolella. Luovuus on upea tapa kanavoida tuota energiaa. Yllättävää kyllä, jos et ole järjestelmää ovelampi, toisinajattelusi toimii systeemin eduksi laittamalla sinut takaisin siihen laatikkoon, mistä halusit paeta.
 
Tässä on joitain esimerkkejä siitä, miten toisinajattelu voi aiheuttaa lisäkaaosta elämääsi.
 
1. Huomaat olevasi työpaikassa, mikä ei yhtäkkiä tyydytä sinua enää. Esimerkiksi kukaan työtoverisi "ei tajua" – he näyttävät kaikki kulkevan unissaan luoksesi. Töihin meneminen joka päivä vetää sinut tiheään ja onnettomaan todellisuuteen. Tai kenties työskentelet öljyfirmassa ja olet saanut tietää, miten vesisärötys on pilannut juomaveden useilta yhteisöiltä. Sinulla on kolme lasta kotona ja päätät yhtenä päivänä lähteä pois, palaamatta enää koskaan. Vapaudentunne on parasta, mitä olet tuntenut koko elämässäsi! Vaimosi ei kuitenkaan käy töissä ja puolen vuoden päästä kotisi on ulosmittauksessa ja sinulla on 20000 dollarin luottokorttivelat eikä mitään tuloja. Oivallat, että sillä vapaudella oli hintansa, minkä luulit saavuttaneesi.
 
2. Oivallat totuuden Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän taustasta. Luet, että se muodostettiin yksityisyritykseksi 1913 ja sen 100 vuoden toimilupa loppui 2013. Päätät, ettet maksa enää veroja, koska ei ole mitään laillista tapaa pakottaa siihen. Vähennät ennakkoveron palkastasi nollaan. Seuraavana huhtikuuna päätät olla tekemättä veroilmoitusta. Mikä helpotus olla lopultakin vapaa järjestelmästä! Mutta asiat menevät mönkään, kun elät jatkuvasti huolestuneena ja peloissasi, että jäät kiinni ja menetät veronkannossa kaiken, mitä sinulla on, ja sinun on palkattava asianajaja vapauttamaan itsesi siitä. Et myöskään saa kunnon työpaikkaa, autolainaa tai asuntolainaa, koska verohallitus on pilannut luottotietosi, ja päädyt työskentelemään minimipalkalla, jotta voit edes ruokkia itsesi.
 
3. Päätät olla laittamatta energiaasi minkään aineellisen ostamiseen ja siksi et maksa liikevaihtoveroa. Olet ylpeä eläessäsi melkein ilman mitään huonekaluja tai laitteita. Et tuota jätettä, koska et osta mitään, mikä on pakkauksessa. Aah, elämä on niin yksinkertaista ja mutkatonta! Vaikka asut kaupungissa, missä ei ole julkista liikennettä, päätät antaa pois myös autosi, koska et halua olla kiinni missään aineellisessa. Olethan vapaa sielu. Ostat polkupyörän ystävältä ja olet ylpeä itsestäsi, kun et tue öljynkulutusta etkä maksa bensassa olevaa veroa. Yhtenä päivänä oivallat, että olet rajoittanut itsesi 20 mailin säteelle, etäisyydelle minkä voisit ajaa pyörälläsi – kunhan ei ole liian kuumaa, pakkasta tai ei sada vettä tai lunta. Pienestä toimintasäteestä tulee vankilasi. Et pysty saamaan työtä tuolta alueelta. Ilman kunnon ravintoa mihin hyvän työpaikan kera olisi varaa, sinusta tulee heikko, masentunut, kukistunut ja "aliravittu". Uneksit matkustamisesta, mutta tiedät, ettet koskaan pääse minnekään itseksesi. Yhtenä päivänä sinulla ei ole edes varaa kattoon pääsi päälle, koska oivallat katsoessasi ympärille, että olet työntänyt kaiken pois elämästäsi löytääksesi itsesi. Oivallat, ettei se tue kovasti positiivista kasvua ja toivot, että sinulla olisi ainakin auto, jotta voisit aloittaa alusta toisessa kaupungissa.
 
4. Haluat rikkoa matriisin nopeusrajoituksia vastustamalla, koska sinulla ei ole mitään rajoja – olet moniulotteinen olento. Ajattelet, että vapaus on pystymistä ajamaan aina niin lujaa, kuin haluat. Sinut pysäytetään ajettuasi 140:tä 110:n alueella ja saat sakot. Kun valot vilkkuvat ja sireenit ulvovat, adrenaliini nousee suonissasi, koska vihaat auktoriteetteja ja tiedät, että sinut pysäyttänyt poliisi tekee vain rahaa poliisilaitokselle eikä mikään osa siitä mene edes niiden teiden korjaamiseen, joita ajat päivittäin. Tilanne on kuitenkin edelleen sinun eduksesi – sinuthan on pysäytetty vain yhden kerran viimeisten 20 vuoden aikana. Jatkat nopeusrajoitusten vastustamista ja ennen kuin huomaatkaan, tuo yksi sakkolappu muuttuu kolmeksi. Olet elänyt kädestä suuhun, joten sakkojen maksamiseen käytetty raha on saattanut sinut taloudelliseen pulaan. Saat huomautuksen autovakuutuslaitokselta, mikä selittää, että bonuksesi laskevat, koska olet suurempien riskitekijöiden kuljettaja. Suurempien riskitekijöiden – "Hah-hah", ajattelet itseksesi, "en ole mitään verrattuna rattijuoppoihin tuolla!" Yhtenä päivänä pujottelet liikenteessä moottoritiellä, koska ihmiset ajavat hitaasti pikakaistalla. Hujahdat auton ohi keskikaistaa pitkin ja yhtäkkiä vanhempi nainen tulee samalle keskikaistalle hitaalta kaistalta ja törmäätte yhteen. Rattijuopolla joka on teidän kummankin takana, ei ole aikaa reagoida kunnolla ja hän suistuu pois tieltä osuen puhelinpylvääseen kohtalokkaassa onnettomuudessa. Tietysti rattijuopon onnettomuus luetaan laillisesti alkoholin syyksi, mutta tiedät syvällä sisälläsi, että tuo lopputulos olisi voitu estää ilman toisinajattelutekojasi.
 
5. Tiedät, että 911 oli peiteoperaatio, joka lavastettiin lisälakien hyväksymiseksi ihmisten kontrolloimiseen. Niinpä päätät olla noudattamatta liikenneturvahallinnon sääntöjä lentokentällä, koska et ole terroristi ja tiedät, että koko liikenneturvahallinto oli vitsi, mikä luotiin osana 911-petosta sinun kontrolloimiseksi paremmin. Kieltäydyt menemästä uuden röntgensädeskannerin läpi lentokentällä matkallasi USA:sta Meksikoon, kun olet kuullut, miten huonoa röntgensäteily on sinulle. Henkilökohtainen "skannaaja" vetää sinut sivuun ja nöyryyttää sinua laittamalla kätensä joka paikkaan ja alat suuttua. Kiukkusi saa turvahallinnon skannaajat kiinnittämään huomiota käyttäytymiseesi ja sinua kuulustellaan pienessä huoneessa videonauhurin pyöriessä, ilman mitään mahdollisuutta asianajajaan terroristilakien nojalla. Myöhästyt lomalennoltasi Meksikoon, mikä suututtaa sinua vielä lisää. Näet, miten vihasi on huonontanut asioitasi. Kun lopulta pääset Meksikoon, sinua tervehditään maahantulovastaanotossa ja halutaan tietää, minne aiot mennä heidän maassaan ja miten pitkäksi aikaa. Vaikka kerrot heille totuuden, että olet lomalla, päätät jäädä yli sen ajan, minkä Meksikon hallitus antaa henkilön jäädä maahansa lomalle. Olethan USA:n kansalainen ja sinun pitäisi voida päättää, miten pitkään lomailet. Yrittäessäsi palata USA:han pitkittyneen lomasi jälkeen, sinut pidätetään ja sinua hiillostetaan monta tuntia. Sinusta on riittävästi informaatiota seurattavaksi epämääräisesti ja saat punaisen lipun etkä saa lähteä USA:sta koskaan enää, koska olet uhka kansalliselle turvallisuudelle. Näin paljon auktoriteettien uhmaamisesta.
 
6. Haluat vastustaa suuryrityksiä, joten päätät liittyä rauhanomaiseen protestiin yhtä Monsanton kaltaista hirviötä vastaan. Et tiennyt, että poliisilla on määräys käyttää voimatoimia sinua vastaan mistä tahansa syystä. Sinuun suihkutetaan kyynelkaasua tai vielä pahempaa, sinua hakataan. Päädyt putkaan niitä poliiseja vastaan tappelemisesta, jotka hakkasivat sinua, ja nyt sinulla on rikosrekisteri hyökkäyksestä lainvalvontaviranomaista vastaan.
 
Miten ajatellaan laatikon ulkopuolella
 
Nämä kuusi esimerkkiä osoittavat selvästi sen ansan, mihin voisimme joutua, jos emme ajattele tietoisesti asioita läpi. Kyllä, mukana on vähän liioittelua. Ja kyllä, meidän pitäisi pystyä elämään ja toimimaan haluamallamme tavalla, kunhan emme vahingoita toisia. Tietoinen toisinajattelu vaatii luovuutta, mikä sallii sinun mennä jostain tilanteesta parempaan tilanteeseen, ja saat vapautta olemalla mahdollisemman paljon ovelampi kuin järjestelmä tässä tietoisuudessa.
 
Esimerkiksi henkilö joka löytää itsensä työpaikasta, mistä hän ei pidä, voi alkaa päiväuneksia siitä, mitä hän oikeasti haluasi tehdä ja sitten ottaa tarpeellisia askelia sen toteuttamiseksi, ennen kun hän lähtee työpaikastaan. Hänen asenteensa työtä kohtaan voi muuttua välittömästi hänen tietäessään, että on suunnitelma eteenpäin siirtymisestä. Kenties hän aloittaa oman bisneksen, mikä luo mahtavia työpaikkoja toisille ihmisille. Kenties hän päätyy kirjoittamaan kirjan, joka tekee paljastuksia öljyn vesisärötyksestä. Kenties hän auttaa vapaaehtoisena niitä perheitä, joihin iso öljyteollisuus on vaikuttanut ja joilla ei ole raikasta vettä juomiseen ja peseytymiseen. On monia mahdollisuuksia, joita voidaan paljastaa joka tilanteesta.
 
On sanonta, että meidän pitäisi pyrkiä olemaan tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta. Tässä fraasissa on varmasti tolkkua, kun opit tarkastelemaan tapahtumia ympärilläsi tarkkailijana ja luopumaan tunnekiinnittymisestä lopputulokseen. Se ei merkitse, että sinulla ei ole myötätuntoa, empatiaa tai vihaa. Lääketeollisuus tekee hyvää työtä yrittäen tukahduttaa näitä tunteita suosituilla masennuslääkkeillä. Siihen kuitenkin liittyy nousevien pelkojen ja tunteiden kohtaamisen kerta kaikkiaan, mikä poistaa malleja elämästäsi.
 
Henkisellä alalla on niitä, jotka seuraavat vetovoimanlain sääntöjä, mitkä korostavat, että tilanteiden yliajattelu ja välttämisyritys vain vetää noita tilanteita puoleensa. Monet näistä ihmisistä kamppailevat pinnalla pysymisen kanssa, koska he ottavat "tässä ja nyt" –ihmiselementin pois moniulotteisesta todellisuudesta. On tanssittava herkkää tanssia, samalla kun toimii siirtyäkseen tästä todellisuudesta sellaiseen, missä kaikki tiedostavat, mitä tapahtuu.
 
Suurempi kuva on, että olemme monimutkaisessa ja yhteen kietoutuneessa todellisuudessa, mikä kehitettiin, jotta pieni kontrolloijaryhmä viljelee tunteita ja negatiivista energiaa meissä. Tapamme paeta tästä on katkaista tuo energiatoimitus. Tämä merkitsee kykyä ymmärtää luomista ja poistaa mahdollisimman paljon negatiivista tunne-energiaa joka tilanteesta. Tämä tapahtuu muuntumisen kautta, mihin sisältyy tiedostaminen ja tunnustaminen. Jos katsot taaksepäin ja ajattelet, miten päästi siihen, missä olet nyt, pääsit niiden tilanteiden vuoksi, jotka saivat sinut muuttamaan elämässäsi jotain, mikä tuntui väärältä tai oli sietämätöntä.
 
Joskus tietoinen toisinajattelu vaatii suunnittelua, jotta päästään pois tilanteesta, mistä olet löytänyt itsesi. Esimerkkinä tästä voisi olla nainen, joka oivaltaa, että hänen kokopäiväinen työnsä äitinä on jättänyt hänet vaille ansioluetteloa eikä hänellä ole mitään tapaa jättää miestään useiden onnettomien avioliittovuosien jälkeen. Jos tilanne on sietämätön, on aikaa ajatella, millaista työtä voidaan saada.
 
Kuitenkin joskus vaaditaan vaistomaista toimintaa, mitä ei pitäisi epäillä. Sanotaan, että yhtenä päivänä aviomies on väkivaltainen samalle kotirouvalle ja tämä oivaltaa, että hänen on lähdettävä juuri tuolla hetkellä. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten voimme oppia kuuntelemaan sisäistä ääntä, joka opastaa meitä parempiin tilanteisiin.
 
Mitä tekisit, jos sinua vaadittaisiin ottamaan mikrosiru voidaksesi ostaa ruokaa tai jos modifioitu karjankuljetusauto tulisi hakemaan sinua kotimaan turvapalvelun leirille? Vaikka jotkut ihmiset sanoisivat, että pelkästään tämän ajatteleminen on pelon lietsontaa, se ei ole tarkoituksena asian tuomisessa esille. Toisin sanoen, saattaa tulla aika, jolloin sinun täytyy tehdä tuo tärkeä päätös vastustaaksesi täysin järjestelmää ja juosta kaiken kustannuksella. Jos asiat menevät niin huonosti, että sinua pakotetaan merkittävään päätökseen, mikä ottaisi sinulta kaiken vapautesi toistaiseksi tässä elämässä, sinun saattaa tarvita käyttää kaoottista toisinajattelua. Toivotaan, ettei koskaan mennä siihen.
 
Raha ja elämänpeli
 
Jos raha ei olisi päämäärä, monet tämän maailman epäkohdat häviäisivät taianomaisesti. Itse asiassa olemme yhdenmukaisuuden ansassa, koska rahaa käytetään kaiken kontrolloinnissa. Se näyttää olevan planeetallamme ensisijainen vaikuttaja energian väärinkäytössä. Monet ihmiset kiistelevät rahasta ja pysyvät työpaikassa, mitä he vihaavat, kaiken menettämisen pelosta. Taistelu rahasta on yksi ydinsyy kaikkiin haittatekijöihin maailmassamme, koska se luotiin siihen tarkoitukseen.
 
Päätavoitteena on muuntaa rahaan liittyvät tunne-energiat, ennen kuin niiden sato voidaan korjata meistä, ja vähentää niitä kontrolloimattomia tilanteita, joissa ne pystyvät ilmentymään. Meidän täytyy pallotella näillä asioilla hankkiessamme katon päämme päälle, ruokaa ja pitkäikäisyyttä – erityisesti meidät herätetään siihen tosiasiaan, että yritämme aikaan saada tietoisuusmuutoksen tässä elämässä. Ihminen ei ehkä pysty vaikuttamaan kovasti planeettaan, jos hän on koditon tai vankilassa, kuitenkin monia positiivisia asioita voi tulla myös pahoista tilanteista.
 
Jos ole kilpailuhenkinen, voisit ajatella sitä pelinä. Jos et ole kilpailunhaluinen, voisit ajatella sitä menemisenä sydäntilaasi katsomaan asioita korkeammasta ykseyden paikasta, jos se tekee sinut onnelliseksi. Voit ajatella sitä zen-mäisesti ja elää tasapainossa ja harmonissa ympärilläsi olevien kanssa. Miten tahansa käsittelet sitä, sen tietäminen, mitä käsittelet, auttaa siinä, mihin toimiin ryhdyt. Meidän täytyy myös käsittää, että koska kaikki eivät näe asioita meidän tavallamme, meidän pitäisi kunnioittaa toisten tapaa nähdä asioiden kehittyvän. Voidaksemme tässä tapauksessa auttaa toisia voimme olla esimerkki, kun näytämme olevan kaaoksen keskellä tyyni ja rauhoittava.
 
Sen kaksinaisuuden ja niiden temppujen tiedostaminen, mitä käytetään palauttamaan sinut takaisin laatikkoon pakottamalla kaoottiseen toisinajatteluun, auttaa sinua murtamaan koodin ja lopettamaan toistuvat mallit tasapainoisella, sydänpohjaisella ajattelulla.
 
Eksistentialistit ajattelevat usein, että jokainen ihminen joka voittaa tämän taistelun, rakentaa siltaa muille ihmisille ihminen kerrallaan. Ne jotka onnistuvat, jakavat kokemuksiaan toisten kanssa ja tukevat siltaa. Tämä ei ole pelkästään aikaa olla haaveilijan maailmassa, missä toivo ja usko ilman toimintaa muuttaa kaiken. On strategisen toiminnan paikka, mikä ei vahingoita toisia aggressiivisuudella ja väkivallalla, riisumatta kaikkia oikeuksia samalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >