HomeViestejäMichelle Walling11.1.2015 - Sasquatch-kontaktoija välittää viestin ihmiskunnalle

11.1.2015 - Sasquatch-kontaktoija välittää viestin ihmiskunnalle

SASQUATCH-KONTAKTOIJA VÄLITTÄÄ VIESTIN IHMISKUNNALLE
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
11.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sasquatchit ovat ihmisen korkea värähtelytaso, joka pystyy ilmestymään kolmannen ulottuvuuden kehoon sekä häipymään näkyvistämme seuraavaan värähtelyyn. Heidän välttelevyytensä perusteella on selvää, että he ovat psyykkisiä ja tietävät, milloin heidän täytyy siirtyä toiseen ulottuvuuteen kiinniottamisen välttämiseksi. Sasquatchit ovat itse asiassa hyväntahtoisia olentoja, joilla on viesti ihmiskunnalle auttamaan meitä siirtymisessä toiselle tietoisuustasolle tänä aikana.
 
Yhteys sisareeni ja hänen viehätyksensä sasquatcheihin
 
Sisartani nimitetään henkisesti vammaiseksi maailmamme lääketieteellisen ohjelman mukaan, mutta tiedän, että hän on täällä korkeammasta tarkoituksesta. Siitä lähtien kun hän lensi ulos auto-onnettomuudessa ja sai päävamman 4.7.2013, hänellä on ollut kyky nähdä enkeleitä ympärillään ja nämä kertovat olevansa hänen suojelijoitaan. Olen kysynyt, puhuvatko ne hänelle, ja hän on vastannut myöntävästi, mutta ne sanovat vain, että hänellä tulee olemaan kaikki ok ja että ne ovat häntä varten ja rakastavat häntä.
 
Jouluna siskoni kertoi minulle uudesta kiinnostuksestaan sasquatcheihin. Kun kerroin, miten ne pysyvät vangitsemattomina häviämällä toiseen ulottuvuuteen, se kiehtoi häntä.
 
Sisareni ei puhu paljon näistä asioista, joten silloin kun näin tapahtuu, kiinnitän huomiota aiheisiin, joista hän on kiinnostunut, koska hän oikeasti on korkeammalla tasolla kuin useimmat ihmiset. Useimmat ihmiset eivät koskaan tietäisi tästä hänen fyysisten ja henkisten vammojensa vuoksi. Minulla oli tunne, että sasquatcheilla oli viesti ihmiskunnalle, ja tutkin vähän asiaa jakaakseni tuon viestin tällä kertaa. On kiinnostavaa, että sisareni kutsui heitä nimellä "sasquatch" (suom. huom. englannin kielen "virallinen nimitys") eikä muilla yleisillä nimillä, joita olemme kuulleet.
 
Lumimies tai isojalka
 
Monet ihmiset ovat joko kuulleet tai nähneet maailman metsissä sellaisen, mikä näyttää lumimieheltä tai isojalalta. Useimmin havaintoja on raportoitu Tyynenmeren luoteisosassa ja sellaisissa paikoissa kuin Itä-Texas, mutta todellisuudessa niitä on ympäri maailmaa. He tulevat esiin tavallisesti yöllä ja karttelevat ihmisiä, koska he eivät halua tulla vangituksi tai ammutuksi. He ovat näyttäytyneet monille ihmisille ja niillä on kyky kommunikoida telepaattisesti niille, jotka pystyvät vastaanottamaan niiden viestin. Ihmiset jotka ajattelevat sasquatcheja ja jotka tuntevat vetoa niiden tutkimiseen, saavat tavallisesti näitä ajatuksia niiltä, kun he muodostavat ensikontaktin ihmisten kanssa.
 
Amerikan alkuperäiskansojen monet heimot ovat hyväksyneet sasquatchit elämäänsä ja niille on annettu eri nimiä. Tavallisin sasquatch on monta metriä pidempi kuin me (jotkut jopa lähes 6-metrisiä) ja näyttää suurelta karvaiselta jättiläiseltä. Joillakin on käpymäinen pää ja pieni kumpare selässään eikä heillä näytä olevan lainkaan kaulaa. He ovat korkealle kehittyneitä humanoideja, jotka ovat kehittyneempiä kuin me. Planeetalla on kuitenkin useita eri sasquatch-rotuja.
 
Tässä haastattelussa Nancy Wallace haastattelee Kewaunee Lapseritistä hänen kokemuksistaan sasquatchien kanssa (suom. huom. YouTube-video on suljettu tekijänoikeusloukkauksien vuoksi).
 
Kewaunee sanoi, että hänellä on ollut kontakteja sasquatchien ja muiden maan ulkopuolisten kanssa. Kommunikoinnissaan hän on havainnut, että tähtikansa toi sasquatchit tänne, ennen kuin tätä ihmismallia oli tällä planeetalla. Kewaunee kuvaa, miten vaikea hänen oli uskoa mitään tästä, ennen kuin varsinainen kontakti tapahtui.
 
Kewaunee kärsi välilevyn pullistumasta selässään, mikä puristi hermoja ja aiheutti kipua koko selässä ja jaloissa. Kun sasquatchit kuulivat tästä, he antoivat yrttisuosituksia parantumiseen. He elävät fyysisessä kehossa ja selviytyvät metsissä ja myös ulostavat osan syömästään ruuasta.
 
Sasquatchit ovat hyvin virittyneitä siihen, mitä maapallolla tapahtuu tällä hetkellä. He kertovat planeetan olevan kuolemassa sen vuoksi, miten olemme kohdelleet sitä jätteillä ja louhinnalla. Heillä on samanlainen viesti Kewauneelle, mitä sisareni saa usein enkeleitä: "Tietäkää vain, että vartioimme ja suojelemme teitä ja rakastamme teitä hyvin paljon."
 
Nancy lukee videolla otteita kirjasta, mikä kuvaa lisää viestejä, joita Kewaunee on saanut. Niissä sanotaan, että olemme kohta astumassa uudelle maapallolle, minkä Jumalamme on luonut uudestaan meille. He kertovat Kewauneelle, että hänen muistikuvansa siitä, miten hän pääsi tänne tällä kertaa, on poistettu, mutta hän voi löytää tuon tiedon sisältään. Tätä tietoa ei pitäisi käyttää voiton tavoitteluun, vaan pelkästään hyvään. He sanovat myös, ettei meidän maailmamme ole sama kuin heidän, aika ei ole sama kuin meidän eikä tila ole sama kuin meidän, mutta niiden välillä on käytäviä, jotka avautuvat ja sulkeutuvat. He sanovat, ettei ole "minua", vaan olemme kaikki yhtä ja jokainen on osa kokonaisuutta. Kaikki tekevät sen, mitä yksi tekee.
 
Siihen saakka kunnes opimme, että tapamme planeettaa, meillä saattaa olla joitain kuultuja oppitunteja planeetalla. Näyttää siltä, että sasquatchit ovat täällä antamassa meille ennakkovaroituksen siitä, että otamme pään pois pensaasta ja muutamme asioita, ennen kuin on liian myöhäistä. He seuraavat Kewauneeta kaikkialle, minne hän menee, ja varmistavat, että hän kertoo heidän viestejään ihmisille ja on turvassa tehdessään niin.
 
Löydät lisää sasquatcheista ja Kewuaneen kirjoja, mm. "The Sasquatch People", hänen nettisivuiltaan www.sasquatchpeople.com.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >