HomeViestejäMichelle Walling13.1.2014 - 33 avainta henkiseen mestaruuteen

13.1.2014 - 33 avainta henkiseen mestaruuteen

33 AVAINTA HENKISEEN MESTARUUTEEN

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
13.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkinen mestaruus on oivallus, että energia tulee Luojalähteestä ja palaa tähän lähteeseen, kun erillisyyskokemus loppuu. Kun matkustimme poispäin lähteestä kokemaan, muistamisen leivänmuruja pudotettiin avaimina polulle, jotta voisimme löytää tiemme takaisin. Osa paluukokemusta on päätös olla tiheässä fyysisyydessä, ja tämän ihmiskokemuksen mestaruutta voidaan verrata sen oppimiseen, miten kävellään onnistuneesti tulisilla hiilillä.

Muinaisaikoina vihkimyspolkuun sisältyi patikoiminen pyhiin paikkoihin, muuntaen pelkoa matkan varrella suurenevien haasteiden myötä. Tämä päivän vihkimyshaasteemme tulee elämisestä dominoidussa ja kontrolloidussa yhteiskunnassa sairaalla planeetalla, mikä on luonut todellisuuden, joka näyttää melkein mahdottomalta muuttaa. Kokemukset aiemmista mestaruuselämistä valmistelivat meitä tähän elämään, jossa on tavoitteena nostaa tietoisuutemme ykseyteen ja korkeaan värähtelyyn - mikä on avain lähteeseen palaamiseen.

Vihittäviä ovat kautta historian tukeneet ne, joilla oli hallussaan tekniikat ja rituaalit. Tätä esoteerista tietoa pitivät salaa papit ja papittaret, essealaiset, temppeliherrat ja vapaamuurarit ja se paljastettiin vasta, kun oli saavutettu tietty taso pelon muuntamisessa ja vastuussa. Joskus vihittävät reputtivat kokeessa ja kuolivat fyysisesti ja heidän täytyi reinkarnoitua yrittämään uudestaan. Peräkkäiset reinkarnaatiot lisäsivät kumulatiivista karmaa sekoitukseen, mikä vaati lisää vaikeuksia ja sopimuksia jokaiseen inkarnaatioon, jotta voitiin saavuttaa tasapaino.

Ensimmäisiin vihkimyksiin sisältyi ajatusten mestaruus. Lopputuloksena oli muodostaa yhteys Lähteeseen ja hyödyntää ääretöntä viisautta. Mestaruuden etuja oli satojen vuosien eläminen kyeten palvelemaan opettamalla muita. Aivan kuten tänä päivänä, enemmän ja enemmän mestareita onnistui lisäämään niiden mestarien määrää, jotka kulkivat maan päällä - yksi kerrallaan.

Itsenmestaruus aktivoi eetteri-DNA:n 10 ekstrasäiettä, jotka ovat kahden fyysisen säikeen päällä, ja avasi oven täysin tietoisena elämiseen. Tällaisen "minä olen" -olemuksessa elämisen voima vaati vastuuta, mikä oli todistettava sen vallan väärinkäytön vuoksi, mikä aiheutti romahduksen Atlantiksella. Ihmisen täysivaltaisuuden henkiinherääminen voisi tapahtua ainoastaan ihmisen omista teoista, maaplaneetan vapaan tahdon sääntöjen vuoksi.

Elämä kulkee sykleinä ja sitä voidaan mitata tähdillä. Ne jotka katselivat tähtiä, tiesivät, että kultainen tilaisuus palata polulle tapahtuisi tänä aikana. Tuhansien vuosien suunnittelussa oli viime kädessä kyse heräämisestä tässä elämässä sille, mitä tulimme tänne tekemään.

Tulimme tänne nostamaan tietoisuusvärähtelyämme harmoniaan planeetan ja Luojalähteemme kanssa, mikä aktivoi käyttämättömät DNA-säikeemme eetterissä, ja tämä sallii meidän kokea elämää ilossa, rauhassa ja ehdottomassa rakkaudessa.

Käytä näitä 33 henkisen mestaruuden avainta avataksesi oven tietoisuuteen.

1. Avain heräämiseen on ajoitus. Ennen kuin inkarnoiduimme, valitsimme sen iän, jossa aloittaisimme heräämisprosessimme, jumalaisella ajoituksella tähtiasetelmien kanssa.

2. Avain meditointiin on maadoittuminen. Koska meidät on tehty samoista elementeistä, harmonisoituminen Äiti Maan kanssa on oleellinen yhteyden luomisessa Lähteeseen sydänchakrassa.

3. Avain sydänchakraan on rakkaus. Valtakunta on sydämessä ja tulemme kaikki samasta ehdottoman rakkauden lähteestä.

4. Avain luomiseen on geometria. Kaikki värähtelee tietyllä taajuudella, minkä voi tunnistaa energialiikkeen geometrisina kuvioina.

5. Avain tietoisuuden nostamiseen on positiivinen tunne. Korkeinta energiavärähtelyä liikkeessä on rakkaus.

6. Avain toisen rakastamiseen on itsensä rakastaminen. Itsensä rakastaminen luo laajan tilan sydämeen, mikä sallii toisen ehdottoman rakastamisen.

7. Avain itsensä rakastamiseen on tunnistaa, kuka on. Itsensä rakastaminen on Lähteen rakastamista.

8. Avain ilmentämiseen on ajattelu. Ajattelu on energiaa ja käytettäessä aikomuksen kera se luo todellisuutesi.

9. Avain erottelukykyyn on intuitio. Vaistosi seuraaminen näyttää sinulle tien joka kerta.

10. Avain anteeksiantoon on myötätunto. Myötätunnon tunne-energia sallii anteeksiannon, mikä parantaa haavat ja sallii meidän siirtyä eteenpäin.

11. Avain karman muuntamiseen on aikomus ja tiedostaminen. Huomion kiinnittäminen kehoosi ja toistuviin malleihisi tuo ne energiat tietoisuuteesi, jotka täytyy parantaa.

12. Avain suojeluun on rukous. Rukous ilmaisee aikomuksesi, että löydät korkeimman polun ja valo säteilee tiellä ilman häiriötekijöitä tai tientukkeita.

13. Avain uskoon on luottamus. Usko on tietämistä, mikä tulee luottamisesta siihen, kuka olet.

14. Avain iloon on sen tekeminen, mitä rakastat. Tarkoituksesi elämässä voidaan löytää niiden asioiden tekemisestä, jotka tuovat sinulle iloa.

15. Avain saamiseen on kiitollisuus. Kiitollisuus on universumin lahjojen arvostamista.

16. Avain armoon on esimerkkinä oleminen. Paras tapa opettaa toisia on tehdä sitä, mitä hiljaa saarnaat.

17. Avain nöyryyteen on viisaus. Viisaus sen tietämisestä, että tulemme kaikki samasta lähteestä, hallitsee egoa ja sallii nöyryyden.

18. Avain keskukseen pääsemiseen on "omin" hyräileminen. Om voi hienovirittää veden värähtelytaajuuden kehossasi tuomaan sinut takaisin harmoniaan Lähteen kanssa.

19. Avain kurkkuchakraan on totuus. Valtaosa ihmisistä pelkää puhua totuutta juurtuneiden uskomusten ja yhteiskunnallisen paineen vuoksi.

20. Avain levitointiin on ääni. Ääni on energiaa ja sitä voidaan käyttää muuttamaan kentän ominaisuuksia esineiden ympärillä.

21. Avain vahvistukseen on synkronismi. Henkioppaat ja enkelit kertovat meille kiistämättömillä synkronistisilla tapahtumilla tai toistuvilla numeroilla, että olemme oikealla polulla.

22. Avain rauhaan on kultainen sääntö. Jos kaikki kohtelisivat toisia niin, kuin haluaisivat tulla kohdelluksi, maailma olisi erilainen paikka.

23. Avain omassa voimassaan seisomiseen on tieto. Tieto siitä, kuka ja mitä olet, sallii sinun ottaa voimasi takaisin niiltä, jotka haluavat dominoida ja kontrolloida sinua ja haalia energiaasi.

24. Avain nuoruudenlähteeseen on parannettu DNA-malli. Ennen Atlantiksen romahtamista ja DNA:mme muuntelua, ihmisillä oli kyky elää satoja tai tuhansia vuosia.

25. Avain tulevaisuuteemme on nyt. Tietoisuutemme yhtyminen tähän inkarnaatioon sallii meidän valita mahdollisia tulevaisuuden tapahtumia sen perusteella, mitä teemme joka läsnä oleva hetki.

26. Avain kultaiseen aikaan on tasapaino. Ihmiskunta on ollut patriarkaalisen hallinnan alaisuudessa tuhansia vuosia ja on tullut aika nostaa jumalainen feminiinisyys tasapainoon ulkoisesti ja sisäisesti.

27. Avain kaikkiin vastauksiin on sisällä. Sisäiseen tilaan eivät voi koskaan päästä peukaloimaan pimeät voimat ja siellä lepää totuus.

28. Avain universaaliin matkustamiseen on ihmiskeho jumalaisessa täydellisyydessään. Tähtiporttikoodit ovat DNA:ssamme ja ne aktivoidaan, kun valmistaudumme universaaliin matkailuun.

29. Avain kosmokseen on ykseys. Kaikkien osiensa integrointi tähän tietoisuusfokukseen sallii yksilön seurata olemassaolosäikeitä Lähteeseen saakka kosmoksen keskellä.

30. Avain ykseyteen on tuomitsemattomuus. Tasapaino ja polariteetti on kaikessa kaksinaisessa luomisessa - positiivinen ja negatiivinen, hyvä ja huono, ylhäällä ja alhaalla ja valo ja pimeys.

31. Avain yhtenäisyyteen on moniulotteinen kollektiivitietoisuus. Ongelmia joita maailmassa on, ei voi ratkaista siinä tietoisuudessa, missä ne luotiin, ja yhtenäistietoisuus voi löytyä vain korkeammasta olemassaoloulottuvuudesta.

32. Avain vapauteen on laajentuminen. Tilan luominen laajentumiselle salli ihmisten siirtyä paikkaan, mihin matalammalla värähtelevät olennot eivät pääse.

33. Avain henkiseen mestaruuteen on yksinkertaisuus. Täydellinen ymmärrys paluusta ykseyteen laittaa kaiken perspektiiviin tässä kokemuksessa, mitä kutsumme elämäksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >