HomeViestejäMax ja Lana17.8.2014 - Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen

17.8.2014 - Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen

VINKKEJÄ KAKSOISLIEKKIKOKEMUKSEN NAVIGOIMISEEN
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
17.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun useammat ja useammat kaksoisliekkikumppanit löytävät toisensa tässä inkarnaatiossa, he kaikki huomaavat, että kaksoisliekkikokemus on tyypillisesti vastustamattomampi ja haastavampi kuin mikään muu suhde ennen sitä. Useimmissa tapauksissa ne vanhat "säännöt" joihin kumppani luotti suhteissa toisten kanssa, eivät yksinkertaisesti päde kaksoseen. Huomaamme kuitenkin, että kaksoisliekkisuhteet ovat kokonaisuutena silmiinpistävän samankaltaisia kuvioiltaan, aaltoiluajoitukseltaan sekä dynamiikaltaan. Alla on lueteltu joitain yleisiä haasteita, joita kaksoisliekit usein kohtaavat, sekä vinkkejä niiden navigoimiseen.
 
* Haaste: Voimakkaasta keskinäisestä suhteesta ja tutusta energioiden yhteensopivuudesta huolimatta, toinen kaksoisliekkikumppani juoksee pakoon suhdetta. Hän voi vain hävitä tai yrittää asettaa tiukat rajat suhteelle, kuten "vain ystäviä", "vain työtovereita" tai "vain yksi sieluperhe/sielusopimusyhteys".
 
* Syy: Tavallisesti karkaavaa kumppania estää enemmän pelko ja hän on enemmän täynnä ylianalysoivaa "logiikkaa". Onhan sydämeen luottaminen analyyttisen mielen sijasta pelottavaa ja meidät on "sosiaalistettu" olemaan tekemättä sitä. Karkaava kumppani pelkää haavoittuvuutta ja kaksoisliekkisyhteyden voimaa ja potentiaalia. Hän saattaa väliaikaisesti jäädä matalamman värähtelyn tai epätyydyttävään suhteeseen jonkun toisen kanssa pelkästään siksi, että se on tutumpi ja tuntuu turvallisemmalta.
 
* Vinkki: Vaikka saattaa olla turhauttavaa ja epäaitoa kätkeä todelliset tunteidesi ja omistautumisesi laajuus kaksoskumppaniltasi, sen sanominen ja näyttäminen, mitä oikeasti tunnet, pelästyttää karkaajaa vielä lisää. Paras lähestymistapa – kunnes kumppani on todella valmis jälleenyhdistymiseen – on käyttäytyä suhteen osalta piittaamattomasti ja yleisesti ottaen iloisesti ja olla yhteydessä toisten ihmisten ja osallistua aktiviteetteihin. Silloin kun olet yhteydessä kaksoseesi tai johonkin hänen tuntemaansa, ole ystävällinen ja sydämellinen, mutta älä roikkuva tai dramaattinen. Mitä enemmän liikut eteenpäin ja nautit omasta elämästäsi, sitä enemmän kaksonen haluaa olla osa elämääsi. Kaksosesi tulee hulluksi ajatellessaan, että jaat valosi, elämäsi ja energiasi toisten kanssa ja hän jää sitä vaille.
 
* Haaste: Tuntuu uskomattomalta rakastaa jotakuta ehdottomasti ja tunnistaa, että joku on sielun "puuttuva pala". Vilaukset joita saat suhteen mahdollisuuksista, ovat hämmästyttäviä. Tuntuu kuitenkin kamalalta ja järkyttävältä, kun kumppanin sanat, teot tai reaktiot ovat negatiivisia, tekopyhiä, epäoikeutettuja tai eivät edusta hyvin sitä, mitä tiedät olevan tuon ihmisen sydämessä. Sinusta saattaa tuntua typerältä, koska rakastat hyvin paljon ja haluat suhdetta kovasti, erityisesti silloin kun siihen mitä teet ja tunnet, ei vastata.
 
* Syy: Kaksoisliekkisuhde vaatii, että kaikki välttämättömät oppitunnit, vahvistuminen ja herääminen tapahtuu ennen pysyvää jälleenyhdistymistä. Prosessista tulee sinulle "karmatörmäyskurssi"! Osa testiä mikä meille annetaan ennen pysyvää kaksoisliekkiliittoa, kysyy, olemmeko valmis ottamaan typerältä näyttämisen ja tuntumisen riskin ja edelleen luottamaan omaan intuitioomme ja kumppaniimme, olemmeko valmis rakastamaan ehdottomasti, vaikka kumppanilla saattaa olla jotain, mikä tavallisesti rikkoo meillä sopimuksen toisten kanssa ja olemmeko valmis osoittamaan kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja vahvuutta, silloin kun vähiten halumme tehdä sen.
 
* Vinkki: Pidä mielessä, että jos kumppanisi on todella kaksoisliekkisi, teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yhdistyä uudestaan ennemmin tai myöhemmin. Kaksoisliekki on kohtalosi ja ne ihmeet tapahtuvat ehdottomasti, joita tarvitaan herättämään ja yhdistämään teidät – vaikka se merkitsisi, että kumppanisi täytyy tehdä 180 asteen käännös perspektiivissään tai käyttäytymisessään. Sinun valintasi tai päätöksesi voivat vaikuttaa jälleenyhdistymisenne ajoitukseen ja vaivattomuuteen, mutta itse yhdistyminen on selviö eikä siitä neuvotella. Jos et ole vielä yhdistynyt pysyvästi kaksosesi kanssa, elä elämääsi nyt niin, kuin sitä EI tapahtuisi, mutta luota tyynesti sydämesi tietoon, että se tapahtuu. Ottamalla tämän lähestymistavan siirryt eteenpäin nyt-hetkessä etkä ole loppuun palanut, uupunut ja katkera, sitten kun kumppanisi tulee maisemiin ja on valmis olemaan se kumppani, mitä olit toivonut, tuntenut ja kuvitellut. Itsesi ilmaiseminen taiteen, energia-aikomusten, päiväkirjan pitämisen, suunnittelun jne. kautta voi olla hyvä kanava tunteille, joita kumppanisi ei ole vielä valmis kuulemaan ja vastaanottamaan. Sitten kun kumppanisi on valmis mieleltään, tunteiltaan ja henkisesti, nämä ponnistelut voidaan jakaa ja ne ovat hyvin arvostettuja!
 
* Haaste: Vaikka sinä ja kumppanisi peilaatte toisianne monin tavoin, näytätte olevan hyvin erilaisia tietyissä hyvin tärkeissä ominaisuuksissa, kuten seksin tarve, henkisyys tai heräämistaso, taloudelliset tavoitteet tai menestyminen jne.
 
* Syy: Koska olette yksi sielu jakautuneena kahteen, kaksoisliekkikumppanit täydentävät toisiaan. Ne eivät ole kuitenkaan aina tasaisesti jakautuneet. Kummallakin kaksosella voi olla hyvin vastakkaisia lahjoja tai kykyjä ja toinen kaksonen on saattanut saada 70, 80 tai 90% jostain ominaisuudesta, mikä jättää vain 10-30% toiselle.
 
* Vinkki: Yksi tärkeimmistä oppitunneista maailmassamme on tasapainon löytäminen. Kaksoisliekkiparina opitte tekemään yhteistyötä, käyttämään toistenne vahvuuksia, korostamaan toistenne lahjoja ja tekemään myönnytyksiä. Erona on, että et tingi itsestäsi, vaan tasapainotat ja täydennät kokemuksesi. Älä siis lannistu tai pety, jos sinulla ja kumppanillasi näyttää olevan kriittisiä eroavuuksia, jotka taas kerran rikkoisivat sopimuksen kenen tahansa muun kanssa. Nuo eroavuudet heijastavat vain sitä, miten täydellisesti sovitte yhteen yhtenä.
 
* Haaste: Kaksoisliekkisuhteessa voi joskus myös jälleenyhdistymisen jälkeen olla monia kiivaita ja arvaamattomia käänteitä, jotka näyttävät vaikuttavan negatiivisesti stressitasoosi, mielenterveyteesi ja mahdollisesti suunniteltuihin tapahtumiin. Voi tuntua naurettavalta ja nololta olla tässä hullussa vuoristoradassa. Et voi kuvitella elämää ilman kumppaniasi, muttet voi myöskään kuvitella eläväsi tuossa epävarmuudessa ja draamassa loppuikääsi.
 
* Syy: Jos olet osa kaksoisliekkisuhdetta, niin sinä ja/tai kumppanisi on geneettisesti korkeampaa taajuutta. Kun yhdistytte jälleen, energianne vahvistuvat vielä lisää, mikä merkitsee, että yksilöinä ja parina "nappaatte" toisten ja planeetan taajuuksia enemmän kuin koskaan ennen. Älä siis ylläty, jos huomaatte riitelevänne tai tilanteen tulehtuvan voimakkaiden auringonpurkausten, maanjäristysten, taivaallisten asetelmien jne. aikana. Esimerkiksi kaikilla kaksoisliekkipareilla – mukaan luettuna me – on ollut erittäin rasittavia keskusteluja ja ongelmia äskettäisten ennätysauringonpurkausten aikana eikä se ole ensimmäinen kerta, kun kaikki nämä kaksoisliekkisuhteet ovat kokeneet samanlaisia kuvioita edes oivaltamatta sitä! Kosmisten tapahtumien sekä ystävien ja perheen tunnevaihtelujen nappaamisen lisäksi, kaksoset huomaavat usein olevansa riidoissa juuri ennen erojaksoa – työn, perheen tai hyvin vuoksi – tai sen aikana. Tällaiset riidat tai välirikot ovat vain kaksosten puolustusmekanismia, mikä auttaa luomaan etäisyyttä ja saa eron tuntumaan vähemmän pelottavalta. Riippumatta siitä, miten tilapäinen ero on, se voi satuttaa kaksosia kirjaimellisesti, sekä fyysisesti että henkisesti. Siis pienen vihan tai väärinymmärryksen luominen "lievittämään" tuskaa näyttää yleiseltä taipumukselta.
 
* Vinkki: Tietysti sitten kun oivallat, että riitanne saattaa olla pelkästään puolustusmekanismia tai se ei ole edes teidän, sinä ja kaksosesi voitte löytää positiivisempia tapoja tuulettaa tai välttää häiritseviä energioita ympärillänne. Aikoina jolloin riitelette tai olet vähemmän optimistinen, kiinnitä huomiota merkkeihin ja synkronismiin ympärilläsi, mitkä opastavat sinut aina takaisin kohtaloosi, kaksosesi luo. Numerot, laulut, värit, viestit, unet ja muu ovat muistutuksiasi, että jokainen takaisku kaksosesi kanssa on vain tilaisuus henkilökohtaiseen kasvuun ja ymmärrykseen – ja että jälleenyhdistymisenne on todella jumalainen liitto, minkä on tarkoitus siirtää tätä planeettaa eteenpäin.
 
Universumi, oppaanne ja omat sieluvoimanne varmistavat, että sinä ja kaksosesi palaatte yhteen, pysytte enemmin tai myöhemmin yhdessä, autatte toisianne, parannatte toisianne ja saatatte loppuun tehtävänne maailmanne valotyöntekijöinä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >