HomeViestejäMax ja Lana30.4.2014 - Mistä tiedän löytäneeni kaksoisliekkini?

30.4.2014 - Mistä tiedän löytäneeni kaksoisliekkini?

MISTÄ TIEDÄN LÖYTÄNEENI KAKSOISLIEKKINI?
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
30.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sana "kaksoisliekki" tulee aina vain tunnustetummaksi ja tutummaksi metafyysisessä maailmassa, erityisesti kun kaksoisliekkisuhteiden määrä näyttää nousevan pilviin – todennäköisimmin auttamaan maailmaamme niillä ainutlaatuisilla energioilla, perspektiiveillä ja voimalla, joita kaksoisliekkien jälleentapaaminen tuo. Kaksoisliekki on aivan kirjaimellisesti sen sielun toinen puolikas, mikä jakautui ennen tulemista 3D-kokemukseen ja ihmisinkarnaatioon.
 
Viime aikoihin asti useimmat kaksoisliekkipuolikkaat eivät ole inkarnoituneet samaan aikaan, vaan ne vuorottelivat toistensa auttamisessa ihmiselämän läpi. Kaksoisliekkikumppaneita inkarnoituu nyt kuitenkin suurempina määrinä, erityistarkoituksenaan auttaa säilyttämään aikajanoja, suojelemaan ja lisäämään energioita ja siirtämään maailmaamme eteenpäin, erityisesti edessä olevana aikana.
 
Vinkkejä: "Tips for Navigating the Twin Flame Experience" Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen
 
Koska monet sielukumppaniyhteydet ovat myös hyvin vastustamattomia, tuttuja ja vahvoja, niin miten tietää, onko oikeasti löytänyt perimmäisen kumppaninsa tai kaksoisliekkinsä? Alla on lueteltu joitain kaksoisliekkisuhteen ominaisuuksia.
 
1. Sinulla oli unia tai visioita tästä ihmisestä ja/tai energiasuhde ennen tapaamista tässä elämässä.
 
2. Kumppanisi tapaaminen tuntui kuin kotiinpaluulta tuttuun ja kauan sitten kadotettuun energiaan. Tavattuanne sinulla oli muistoja muista elämistä ja paikoista tuon ihmisen kanssa, jotka eivät ole olleet osa tätä elämänkokemusta.
 
3. Kumppanisi peilaa omia ongelmiasi, huoliasi ja tasapainottomuuksiasi, mutta myös täydennätte toistenne taitoja, lahjoja ja kykyjä. Olette jinin ja jangin perimmäinen ruumiillistuma.
 
4. Ainakin toinen kumppaneista on korkeampaa taajuutta, mahdollisesti ensimmäistä aaltoa, indigo ja/tai kristalli tai sukua sellaiselle.
 
5. Voitte olla eri-ikäisiä, samaa tai vastakkaista sukupuolta, hyvin eri taustasta, edustaa "vastakkaista" uskontoa tai kirkkoa, mutta tunnet uskomatonta yhtenäisyyttä tai verratonta ykseyttä kumppanisi kanssa.
 
6. Tunnette toistenne oireet, sairaudet ja tunteet, silloinkin kun ette ole lähellä toisianne tai kommunikointiyhteydessä.
 
7. Toimintasi on heikkoa tai paljon vähemmän optimaalista, kun olet erossa kaksoisliekistäsi. Sattuu fyysisesti ja henkisesti, kun ette ole yhdessä.
 
8. Silloin kun olet kumppanisi kanssa ja suhde on tasapainossa, sinusta tulee vahvempi, voimakkaampi ja kykenevämpi, mitä olet koskaan tuntenut. Tunnet yhteisen tehtävän tai kutsumuksen palvella tosia ja maailmaa.
 
9. Ehdoton rakkaus kumppaniasi kohtaan on vertaansa vailla. Kumppanillasi on luultavasti tietty tapa, ominaisuus tai "taakka", mikä rikkoisi sinulla sopimuksen missä tahansa muussa suhteessa. Katsot kuitenkin sen yli tai olet valmis selvittämään sen tämän kumppanin kanssa – vaikka se vaatisi mitä.
 
10. Tapasit kumppanisi, kun toinen tai kumpikin teistä oli toisessa suhteessa tai ei ollut muuten "käytettävissä". Luultavasti tapasitte, siellä ja silloin kun vähiten odotit sitä tietoisesti.
 
11. Joko sinä tai kumppanisi pelkäsi kaksoisliekkiyhteyden voimaa ja juoksi karkuun suhdetta, jottei hän pakahtuisi ja/tai tuntisi haavoittuvuutta. Saattaa mennä vuosia, ennen kuin olette kumpikin "paikoillanne" sitoutuaksenne lopultakin täysin suhteeseen.
 
12. Kumppani joka juoksi karkuun kaksoisliekkisuhdetta, herää lopulta ja oivaltaa sen merkityksen. Hänen ahaa-elämyksensä tulee jonkin menetyksen, sairauden tai muun henkilökohtaisen katastrofin tuloksena. Hän oppii sitten elämään sen kanssa, ettei ole tärkeämpää ihmistä tai asiaa kuin kaksoskumppani.
 
13. Vaikka eroaisitte kuinka monta kertaa, voimat näyttävät tuovan teidät takaisin yhteen. Näet tuosta kaksosyhteydestä merkkejä ja muistutuksia kaikkialla, mikä yllyttää teitä palaamaan yhteen.
 
14. Suhdettanne luonnehtii äärimmäiset ylä- ja alamäet, mukaan luettuna intohimo ja tuska, mitä et ole luultavasti koskaan ennen tuntenut.
 
15. Pyrkimyksenänne harmonisoitua, oikaista karma ja tasapainottaa toisenne, ärsytätte toisianne ja testaatte toistenne rajoja toisella tavalla, kuin kukaan ennen tai tulevaisuudessa. Silti suhteen äärimmäiset korkeudet tulevat jatkuvasti korkeammiksi.
 
16. Ystävät, perheenjäsenet ja toiset piireissäsi eivät osaa suhtautua kaksoisliekkidraamoihin ja yrittävät saada sinut aina siirtymään eteenpäin johonkuhun tai johonkin muuhun, mikä näyttää loogisemmalta tai paremmalta sinulle "paperilla".
 
17. Kasvu mitä koet, oppitunnit joita opit ja ihminen joka sinusta tulee kaksoisliekkisuhteessa, on merkittävämpää, tapahtuu nopeammin ja on voimallisempaa kuin mikään muu kokemus tai kasvujakso elämässäsi.
 
18. Oivallat, että aiemmat sielukumppanisi tai muut suhteesi valmistelivat sinua kaksoisliekin jälleentapaamiseen. Kaksoisliekilläsi voi olla aiempien kumppaneidesi ja sieluystäviesi monia epätavallisia luonteenpiirteitä tai merkittäviä ominaisuuksia.
 
19. Sinusta tuntuu, että olet odottanut koko elämäsi tätä ihmistä. Kun katsot elämääsi taaksepäin, näet sairaudet, sabotoidut suhteet ja muut tilanteet, jotka ilmentyivät, koska odotit ja etsit edelleen "sitä oikeaa".
 
20. Vaikka olet äärimmäisen väsynyt 3D-elämään täällä maan päällä, parannut, kehityt, kypsyt ja jatkat elämistä vain pysyäksesi kaksoisliekkikumppanisi kanssa.
 
21. Olet vanha sielu ja tämä on viimeinen ihmiskokemuksesi.
 
22. Mitä enemmän sinä ja kaksoisliekkikumppanisi vietätte aikaa yhdessä, sitä nopeammin ja täydemmin heräätte korkeampaan tietoisuuteen.
 
23. Sinulla on syvä tietämys, että kaksoisliekkikumppanisi on kohtalosi – ei vain tässä elämässä, vaan myös sitten kun ylösnouset, palaat kotiin ja yhdistyt taas ikuisuuteen.
 
Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää löytämästäsi kaksoisliekistä tai siitä, löydätkö kaksoisliekkisi tässä elämässä ja miten navigoidaan kiihkeää kaksoisliekkiyhteyttä, käy sivuillamme www.locgroup.net. Max, parantajien parantaja, on ylistetty energiaparantaja, psyykkinen valmentaja ja lääkinnällisesti intuitiivinen. Max, Lana ja LOC Group nauttivat toisten kaksoisliekkikumppaneiden auttamisesta saamaan parhaan irti tästä ihmiskokemuksesta.
 
Kaksoisliekit
 
Toisiin suhteisiin voi liittyä kaksoisliekkisi etsimistä, joka ehkä on täällä inkarnoituneena tai ei. Kaksoisliekki on kirjaimellisesti sielusi toinen puoli, joka tekee sinusta kokonaisen – kuitenkin samaan aikaan kumpikin kaksoisliekki on täydellinen sielu. Ne muodostavat mies- ja naisenergian täydellisen tasapainon. Aiemmat suhteesi olivat myös sielusopimuksia valmistelemaan sinua olemaan kaksoisliekkisi kanssa. Kun tapaat kaksoisliekkisi, tunnet sen välittömästi.
 
Jotkut kaksoisliekit eivät ole täällä tässä inkarnaatiossa. Tämä ei merkitse, ettei sinun pitäisi mennä naimisiin tai saada lapsia, koska kaksoisliekkisi (eetterimaailmoissa) haluaa sinun kokevan kaikkea, mikä voi tuoda sinulle iloa ja onnellisuutta tässä inkarnaatiossa, sekä oppivan monia elämänoppitunteja auttamaan sielukasvussasi. Se on osa sieluryhmääsi, mutta päätti olla liittymättä seuraasi tässä inkarnaatiossa. Älä ota sitä henkilökohtaisesti! Se on silti kanssasi sydämessä ja hengessä.
 
On myös tärkeää muistaa, että jotkut kaksoisliekit jäävät toiselle puolelle antamaan sinulle apua ja henkistä opastusta. Jotkut sielut päättivät tulla tänne ilman sitä, koska ne kuulivat kutsun ja tiesivät, että niitä tarvittiin täällä tässä inkarnaatiossa. Pidä mielessä, etteivät kaikki sieluryhmästäsi inkarnoidu samaan aikaan!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >