HomeViestejäRebecca Couch23.2.2021 - Onnistutte tässä

23.2.2021 - Onnistutte tässä

ONNISTUTTE TÄSSÄ

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
23.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Kyllä, on vaikeaa tuntea, että upeita asioita tapahtuu, kun kaikkia paikkoja särkee! Tämä on niitä pitkään odotettuja ja tervetulleita sielupäivityksiä, joita olette kaivanneet. Siis hengittäkää vain se kaikki järjestykseen. Tiedätte säännöt: vanhaa ulos ja uutta sisään … ja toisinpäin. Se mikä on tuonut teidät tähän risteykseen, on nyt vanhentunutta ja on aika purkaa raketin ensimmäiset vaiheet. Kaikesta vanhasta kalustosta päästetään irti ja uusia päivityksiä seuraa … paljon kehittyneempää teknologiaa otetaan käyttöön sisällänne, ja se transformoi kulkuneuvonne DNA:sta ulospäin!

Nämä ovat merkittävimpiä päivityksiä koko Maassa oleskelunne aikana, ja olette valmistautuneet niihin, joten ei ole tarvetta enää valmistella itseänne. Tiedätte, että niiden toivottaminen tervetulleeksi ja meneminen integrointivirran mukana on avain. Fokusoitukaa sisäistämiseen, tasapainoon, irtipäästämiseen, nesteytykseen ja rehellisyyteen itselle – koko ajan odottaen rauhaa ja ihmeitä lopputuloksena. Teistä on tulossa enemmän ja enemmän fyysisessä kehossanne – se mitä olette henkikehona. Nousette itsenne tasalle tässä fyysisessä maailmassa, mitä ei ole koskaan ennen tehty samassa määrin. Se on poikkeuksellinen matka ja tarkoitus inkarnoitumisellenne tähän ja nyt. Se on taianomainen, laajentava, riemastuttava ja maaginen kokemus.

Siis tehkää, mitä voitte, irrottautuaksenne odotuksista, jotka perustuvat vanhaan 3D-ohjelmointiinne, sillä tiedätte, että nuo kahleet katkaistaan. Antautukaa sille, mitä on, ja hoivatkaa itseänne koko transformaation ajan … synnyttäen itsenne rakkaudella lähemmäs alkuperäistä ilmaisumuotoanne. Ja niin se etenee, ja niin se etenee. Entiset esteet tai rajoitukset on poistettu, ja muotoanne muutetaan, rajoituksetta, synnyttämään uusi maailma ja (tilan)hoitajaksi ja vartijaksi sen luomiselle. On Lähteen poikkeuksellista ilmaisemista kokea syntymä ja tietoinen luominen samanaikaisesti. Ei ole enää tarvetta muistinmenetykselle ja kierrätykselle estämään teitä laajentumasta liian paljon, liian nopeasti. Ei ole enää tukahduttamista tai aggressiivisuutta tai rajoituksia sille, kuka teistä on tulossa!

Vaikka se on käsittämätöntä rajoittuneesta näkökulmastanne, toisiinsa yhdistyneet sydän, mieli ja sielu ymmärtävät täysin. Luottakaa alkukantaiseen ydinvaistoon enemmän kuin koskaan, sillä se johtaa teidät aina kotiin. Sitten kun illuusion sumu hälvenee, tiedätte, että "kohtilentomajakkanne" oli aina totuudenmukainen ja jokainen synnytyskipu – jokaisella tasolla ja jokaisena aikana – oli hyvinkin lopputuloksen arvoinen. Ei ole mitään, mitä ette pysty käsittelemään ja mitä ette pysty muuttamaan.

Muistakaa, kuka olette joka nyt-hetki. Kutsukaa vahvuutta, rohkeutta, selkeyttä ja luottamusta luotattaviksi oppaiksenne. Ei ole mitään pelättävää. Kun kuljette omaa siltaanne pitkin, viitoitatte tietä muille. Kun saavutte vakaalle maaperälle uudessa luomuksessanne, kokemuksenne ykseydestä ja yhtenäisyydestä opastaa teitä luonnostaan palvelemaan muita, jotka tarvitsevat lyhtyänne mennäkseen sillan yli.

Tämä on elämänne kiduttavin ja kaunein kokemus. Pitäkää parhaanne mukaan tämä perspektiivi paljastavina päivinä ja viikkoina, joita on tulossa.

"Totuus vapauttaa teidät" ei ole mikään pikku mietelause näitä aikoja varten! Todistakaa se ja rakastakaa itsenne ja kaikki muut kotiin. Hengittäkää itsenne sen kaiken läpi. Onnistutte tässä.

Jumalaisimmasta ja rakastavimmasta perspektiivistä sisällänne, olemme

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >