HomeViestejäRebecca Couch30.3.2021 - Sielusi ainoa tarkoitus

30.3.2021 - Sielusi ainoa tarkoitus

SIELUSI AINOA TARKOITUS

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
30.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luova ystävä.

Mitä ovat nämä ajat, jotka haastavat sinut joka suunnasta? Ne ovat aikoja, joihin olet valmistautunut vuosituhansia! Tuo aika on lähellä. Ei ole suurempaa tapaa testata näitä aikoja, kuin koetella päättäväisyyttäsi tulessa. Emme väheksy tämän syvyyttä tai merkitystä, mutta tiedämme, miten voimakas olet ja miten voitokas olet tässä tehtävässä! Pysy vahvana, pysy selkeänä. Pysy valppaana valon puolesta. Käytä kaikkia taitojasi – fyysisiä ja yliaistillisia. Luota vaistoihisi ja kuiskauksiisi. Pyydä apua kaikilla rintamilla ja tiedä, että sitä annetaan. Et ole yksin tässä – legioonat opastavat ja suojelevat teitä. Jos vain tietäisitte, että jokainen teistä on omasta ansiostaan valon kenraali, joka ponnistelee kaikkien puolesta, jotka jakavat vakaumuksenne valosoturina.

Kerätkää ympäriltäänne kaikki, mikä on oikein, totuudenmukaista ja hyvää. Muistakaa elämän taikuus, valon voima ja kaikkien asioiden hyvyys. Luomisessa on luonnostaan kaikki aspektit, ja mestarin perspektiivi on tietää, että vaaditaan kaikkia ilmaisumuotoja ollakseen kokonainen. Älkää pelätkö pimeyttä, sillä se on vain valon puuttumista, ja olette sotureita myös tuota tarkoitusta varten. Olette nyt jumalaisia alkemisteja ja sotureita korkean värähtelyn luomista varten. Ainoa (sielunne!) (suom. huom. "ainoa" lausutaan samalla tavalla kuin "sielu") tarkoitus on edustaa sellaista, mikä on taianomaista, dynaamista, poikkeuksellista, syvällekäyvää, vaikuttavaa, kaikkivoipaa, puhtaimman ja korkeimman valon säteilyä. Valintakohta on nyt.

Ihmiset eivät enää vaadi vastakohtaa oppiakseen – matkan tuo aspekti on valmis. Niiden jotka vastaavat kutsuun, on nyt aika poistaa tuo luomisen aspekti kokemuksestaan, voidakseen kehittyä korkeampaan ilmaisuun ja luomiseen. Tämä on suuri valmistuminen! Ne jotka ovat tulleet tähän kohtaan evoluutiossaan, ovat vastuussa seuraavan vaiheen luomisesta. Se mikä ei enää palvele korkeampaa evoluutiota, täytyy lakkauttaa olemalla suostumatta siihen, ja sen mikä on korkeamman mahdollisuuden kunniaksi, täytyy ilmentyä.

Tämä ei ole aikaa istua odottamassa, että joku tai jokin ulkopuolellanne oikaisee asiat. On teidän aikanne toteuttaa asioita metafyysisellä tasolla. Kyllä, olette niin voimakkaita. On elintärkeää, että alatte ymmärtää tämän täysin ja toimia.

Ala käyttää voimasi kaiken sen luomiseen, mitä haluat. Käytä sitä korkeimpaan hyvään luodaksesi taianomaista maailmaa, jossa kaikki on korkeampaa – fyysinen, mentaalinen, tunneperäinen, henkinen, maallinen, jumalainen, universaali. Jos antaisit itsesi todella mennä luovan ilmaisun ylimpiin korkeuksiin ja olisit oikeasti luomisen täysin ilmaistu Jumala, mitä loisit? Tee se.

Jatka vain eteenpäin. Jatka haaveilemista. Jatka ilmentämistä. Jatka avun kutsumista korkeammista ulottuvuuksista. Jatka puhumista esi-isillesi, enkeleillesi, ylösnousseille mestareille, galaktiselle perheelle ja Jumalalle. Muista, että olet kanssaluoja … Jatka puhumista jumalaiselle kollegallesi: Jumalalle. Miten voit kanssaluoda työskentelemättä suoraan Luojan kanssa? Tämä on kaikkein intiimeimmän yhteyden ja suhteen aikaa … sillä se vain syvenee ja kehittyy siitä eteenpäin.

Kuin mikä tahansa suhde, se alkaa julkisesti ja menee syvemmälle ja syvemmälle intiimiyteen, ja lopulta sitä ilmaistaan olemisesi/olemuksesi joka tasolla, ja pystyt laulamaan, tanssimaan ja huutamaan tätä tietämistä olemisesi/olemuksesi joka aspektista. Tämä on suhde, joka sinulla täytyy olla Luojan kanssa, jotta elätte, hengitätte, olette, ajattelette, rakastatte, näette, tunnette, tiedätte, toimitte, päätätte ja valitsette täysin yhdessä. Olet jumaluuden voimakas, dynaaminen ja aktiivinen edustaja kaikessa, mitä teet. Miten mikään siinä voisi olla tai mennä väärin?! Tämä intiimi suhde on ainoa tapasi tietää se, ja tämän viet mukanasi uuteen Maahan. Siihen jota luot jumalaisesti inspiroituneena luojana, ollen kokemus luojasta, joka on luominen/luomus. Tajuatko?

Ei ole mitään tärkeämpää, mitä sinun pitäisi olla nyt.

Olemme kanssasi koko matkan.

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >