HomeViestejäDenise Le Fay17.1.2020 - Kauris-lyijystä timantteihin

17.1.2020 - Kauris-lyijystä timantteihin

KAURIS-LYIJYSTÄ TIMANTTEIHIN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
17.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kaikki tiedämme, 12.1.2020 oli yksi ja ainoa Saturnuksen ja Pluton tarkka yhtymä Kauriissa. Tunsitko mitään tämän yhtymän tarkalla hetkellä ja uuden energian lisäyksen aikavyöhykkeelläsi? Tämä mieletön energiamuutostapahtuma "rastitti" planeettaa, aikavyöhyke toisensa jälkeen, ja asensi välittömästi uusia energiaperustoja ylösnousemusprosessin toiselle vaiheelle uudessa Maassa. Ja tarkoitan sitä fyysisesti. Tämän yhtymän tarkalla hetkellä minulla oli täällä Tyynenmeren aikavyöhykkeellä voimakas fyysinen tunne korkeassa sydämessäni ja sitten näin kirkkaita timantteja kaikkialla.
 
Miksi näin timantteja? Vanhassa, ylösnousemusta edeltävässä astrologiassa Kauris, sen hallitsija Saturnus ja alkuaine lyijy hallitsivat fyysistä todellisuutta ja fyysisiä rakenteita, sellaisia kuin ihmisen koko luuranko, hampaat ja polvet. Saturnus ylläpiti fyysisen todellisuuden fyysisessä muodossa, jotta ihmiskunta voi elää, ilmaista, oppia ja luoda kuluneen suuren evoluutiosyklin aikana. Ylösnousemusta edeltävän Maan ja ihmiskunnan energiarakenteet, -järjestelmät, -suunnitelmat, -koodit jne. olivat hyvin tiiviitä/tiheitä, niin kuin lyijy. Ja ikään kuin se ei olisi ollut jo tarpeeksi raskasta, pimeystiimi pääsi sisään ja käänsi nurin suuren osan siitä kaikesta ja teki vanhasta 3D-tiheydestä paljon pahemman ja hyvin negatiivisen.
 
Jotkut teistä saattavat muistaa, miten innostunut olin, kun Saturnukseen osui seitsemän auringonpurkausta huhtikuussa 2017. Kirjoitin siitä useita kertoja, koska tiesin sen tarkoittavan, että 1) Saturnus oli energeettisesti puhdistettu kaikista negatiivisista vääristymistä, joita siihen oli tahallaan tehty, jotta voitiin paremmin kontrolloida fyysistä todellisuutta, ihmistietoisuutta ja ihmisen evoluutiota fyysisessä todellisuudessa. Ja 2) se oli merkki, että olimme hyvin lähellä sitä, että saamme täysin uudet ja korkeammat energiarakennemallit, -perustat, -koodit, -taajuudet ja uuden Maan ja uuden ihmistodellisuuden suunnitelmat Saturnukselle ja kumppaneille seuraavaa suurta evoluutiosykliä varten.
 
Muistatko, miten monilla vapaaehtoisilla on ollut toistuvia unia energiatyön tekemisestä siivoamalla julkisia vessoja, jotka tulvivat yli ihmisulosteita ja muuta sekalaista tiheää törkyä, mitä tietämättömät ihmiset ovat jättäneet jälkeensä aioneita? Ihana aihe, tiedän, mutta vielä pahempaa, jos olet ollut vanhan Maan transformaation paskakomennuksella suuren osan ylösnousemusprosessin ensimmäisestä vaiheesta, kuten monet meistä olivat, ja monilla muillakin tavoilla kuin tämä.
 
Sitä transformointia ja (rajojen) ylittämistä jota vapaaehtoisten edelläkävijöiden on tarvinnut tehdä itsessään ja fyysisessä kehossaan, on tapahtunut samanaikaisesti Maassa, sen verkoissa ja kaikessa muussa, auringossa, aurinkokuntamme planeetoissa, Linnunrata-galaksissa, muissa galakseissa ja universumissa. Saturnuksen "julkiset vessat" siivottiin niillä seitsemällä auringonpurkauksella, jotka tarkoituksella tähdättiin siihen huhtikuussa 2017. Tästä periaatteessa ylösnousemusprosessin ensimmäisessä vaiheessa oli kyse: kaiken transformoimisesta ja (rajojen) ylittämisestä kaikkialla sisäisesti ja ulkoisesti. Ensimmäisessä vaiheessa olemme tavallaan olleet kuin niitä tyyppejä, joiden tehtävänä on mennä siivoamaan kaikkien jälkeensä jättämä juhlasotku.
 
Meidän täytyi ensin keventää taakkaa. Tietty prosenttiosuus vanhasta alemman taajuuden kaikesta – mukaan luettuna kaikki vanhan syklin koodit, kaavat, todellisuuspiirustukset, vääristymät, niihin yhteensopiva tietoisuustaajuus jne. – täytyi poistaa, ennen kuin uutta korkeampaa kaikkea voitiin lisätä, ottaa käyttöön ja aktivoida ylösnousemusprosessin toisessa vaiheessa. Tätä juuri tapahtui 12.1.2020 Saturnuksen ja Pluton yhtymän myötä Kauriissa. Tiedän, että Kauriissa on nyt joitain muitakin planeettoja, jotka osallistuvat kaikkeen tähän, mutta Saturnus ja Pluto tekivät raskaimman työn siinä, että uutta lisätään ja aktivoidaan uudessa Maassa uutta ihmiskuntaa varten heti ylösnousemusprosessin toisen vaiheen alussa.
 
Korkeassa sydämessäni tuntui voimakas fyysinen aistimus, ja näin timantteja asuinalueellani kaikkialla silloin, kun Saturnuksen ja Pluton täsmällinen yhtymä tapahtui, koska uudessa Maassa on lähtökohtana viides ulottuvuus ja korkea sydän ja tämä vaatii kristallisen timanttitaajuuden todellisuusrakenteita, energiaperustoja jne. Uuden ylösnousseen Maan ja uusien ylösnousseiden ihmisten jotka elävät, ilmaisevat, oppivat ja luovat sen pinnalla, täytyy nyt olla 12.1.2020 lähtien yhteensopivaa taajuutta sen kanssa. Me, vapaaehtoiset edelläkävijät, olemme olleet tässä jo viimeiset 20 vuotta ylösnousemusprosessin ensimmäisessä vaiheessa. Mekin olemme siirtyneet toiseen vaiheeseen tässä kuussa, mutta teemme sen paljon korkeammilla tasoilla kuin se, millä tietämättömät ihmiset ovat. Muista nuo energiaportaat. Ne eivät ole loppuneet tai tasoittuneet – ne jatkuvat korkeammalle ja korkeammalle, ja niin jatkamme myös me kaikki.
 
Tämä merkittävä muutos 12.1.2020 ei ole neuvoteltavista, vaan se on pakollinen, minkä vuoksi näemme vielä lisää ihmisiä lähtevän nopeasti kehostaan kuolemalla fyysisesti. Siitä syystä näemme myös, että paljon enemmän tietämättömiä ihmisiä sekoaa ja/tai tulee epävakaammaksi, koska he eivät tietoisesti tiedä, että fyysinen todellisuus ja Maa ovat juuri nousseet ylemmäs, siirtyneet korkean sydämen kristalliseen timanttitaajuuteen ja ulkoiseen todellisuuteen 12.1.2020. He elävät nyt fyysisen todellisuuden uusissa kristallisissa timanttienergioissa ja -rakenteissa jne., ja valtaosa heistä ei ole vielä aloittanut ylösnousemusprosessia sielusopimuksensa mukaisesti.
 
Ensimmäisen vaiheen transformatiivisesta puhdistamisesta toisen vaiheen tietoiseen luomiseen
 
Paljon tapahtuu ja vielä nopeammin, kuin on tähän saakka tapahtunut! Mutta vapaaehtoisilla, tiennäyttäjillä ja edelläkävijöillä ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen tiheä, synkkä ja vaikea työ on valmis. Meillä ei ole enää ihmispaskan siivouskomennusta – heidän täytyy nyt käsitellä itse omat juttunsa ja roskansa.
 
Ylösnousemusprosessin toinen vaihe on meillä nyt ensinnäkin energeettisesti sen oppimista, miten – näinä fyysisesti ylösnousevina versioinamme – luodaan tietoisesti itsellemme, ihmiskunnalle tarvittaessa ja kaikelle elämälle uudessa Maassa. Ne jotka ovat päättäneet kokea myös ruumiillistumisen ylösnousemusprosessin aikana, jatkavat sen loppuun toisessa vaiheessa. Monet meistä ovat nyt lähellä sitä, ja tunnen, että päästessämme aina vain lähemmäs, fyysinen aurinko heijastaa sitä tekemällä jotain uutta ja erilaista energeettisesti.
 
Tämän merkittävän energiamuutostapahtuman vuoksi 12.1.2020 – vanhan alemman lyijyn viime jäänteistä uusiksi timanteiksi – monet ovat tunteneet joitain vanhoja ylösnousemusoireita sekä joitain uusia ja myös melko kummallisia. Minä taatusti olen, ja voimakkaasti marraskuusta 2019 saakka. En myöskään odota, että tämä loppuu pian, koska kyse on yhdestä massiivisesta siirtymisestä vanhasta alemmasta lyijystä uusiin ja paljon korkeampiin timanttitaajuuksiin! Anna kehollesi ja tietoisuudellesi aikaa sopeutua tähän siirtymiseen ensimmäisestä vaiheesta toiseen vaiheeseen ja siihen sopiviin uusiin timanttienergioihin ja kaikkeen muuhun. (Kun kirjoitan tätä, sisäkorvani huutavat, osaan selästäni sattuu hullunlailla, on ylösnousemusflunssasärkyä ja -vilutusta ja pääni on … en edes tiedä, koska se on niin kummallinen näiden merkittävien viime muutosten vuoksi. Siihen sattuu ja siinä on painetta, mutta tiedän ja luotan, että kaikki on hyvin. Se on kuitenkin ollut tavallista kummallisempi.)
 
Teille jotka ette halua enää tehdä tätä ylösnousemuspaskaa
 
Tunnen teidät, ja tiedän, miltä teistä tuntuu ja miksi teistä tuntuu siltä. Oikeasti tiedän, koska olen ollut itse siinä tuhat kertaa vuoden 1999 jälkeen. Helvetti, yritin päästä pois vapaaehtoisesta sitoutumisestani ylösnousemuselämään jo ollessani 5-vuotias, mutta täällä olen edelleen kaikkien näiden vuosikymmenten jälkeen.
 
Haluan teidän, jotka olette siinä kohtaa, ettette halua enää "leikkiä" tätä ylösnousemuselämäjuttua, tietävän, että uskokaa tai älkää, mutta se koko juttu tuli paljon paremmaksi, helpommaksi ja nopeammaksi 12.1.2020 alkaen. Toinen vaihe ei ole mitään sen kaltaista, mitä ensimmäinen vaihe oli vapaaehtoisille, ensiruumiillistajille ja edelläkävijöille. Toinen vaihe on itse asiassa hauskaa ja hyvinkin maisemissa pitäytymisen arvoista!
 
Olemme saavuttaneet sen kohdan, jossa luomme nyt tietoisesti itsellemme. Haluamme, tunnemme, aiomme ja visualisoimme sen, minkä haluamme nyt fyysisesti ilmentyvän. Toisessa vaiheessa suurimmalla osalla meistä on kyse sen oppimisesta jälleen, miten ollaan tietoinen luoja ja energeettisesti täysivaltainen ja muuta. Ei enää paskakomennusta. Nyt kyse on siitä, mitä haluat tietoisesti luoda, ja miten paljon hauskempaa, mielenkiintoisempaa ja luovempaa se on!?
 
En sano, että nyt kun olemme Saturnuksen ja Pluton Kauris-yhtymän toisella puolella, kaikki on 12.1.2020 alkaen välittömästi täydellistä ja helppoa jatkuvasti. Se on ja se ei ole, koska 1) kaikki tämä fyysisen tason timantti-uusi ja Maa-uusi on täysin uutta meille, ja 2) täällä on myös koko joukko tietämättömiä ihmisiä ja jotkut heistä – ei kaikki, mutta jotkut – on juuri aktivoitu sielusopimuksensa mukaisesti olemaan ensimmäinen ihmisaalto aloittamassa ylösnousemusprosessin. Heidän jälkeensä aktivoidaan toinen ihmisaalto aloittamaan sen, ja sen jälkeen kolmas ihmisaalto jne. Portaita meillä kaikilla aina. Tämän vuoksi meistä tulee arvokkaita niille tietämättömille ihmisille, jotka huomaavat yhtäkkiä hajoavansa ylösnousemuksen evoluutioprosessin vuoksi. Voitko nähdä ja tuntea, mihin tämä on menossa meillä kaikilla hyvin monilla uusilla luomistasoilla?
 
Voi, laskekaa maahan transformatiiviset siivoustarvikkeenne, te uupuneet, turhautuneet ja nääntyneet edelläkävijätoverit, koska tuo työ on tehty. Desinfioikaa itsenne ja parantakaa sydämenne kaiken sen näkemisestä, tekemisestä ja selättämisestä, mitä teillä oli ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen aikana. Nostakaa eläke-etuutenne ja siirtykää välittömästi toisen vaiheen timanttitason uuteen Maahan. Innostutte ja virkistytte lisääntyvässä määrin taas kerran ja olette täynnä suurta vapautta ja voimaantumista ensimmäisen vaiheen hyvin tehdystä työstä. Ystäväni ja työtoverini, aletaanpa nyt opetella tietoista luomista uuden Maan timanteissa.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >