HomeViestejäDenise Le Fay21.1.2020 - Korkean sydämen elämä uudella maapallolla

21.1.2020 - Korkean sydämen elämä uudella maapallolla

KORKEAN SYDÄMEN ELÄMÄ UUDELLA MAAPALLOLLA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
21.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Minun täytyy kertoa sinulle tarina, mitä tapahtui heti luettuani postauksesi tänään. Asuntoani vastapäätä kadun toisella puolella on puisto, ja viimeiset pari vuotta olen katsellut, kun kaikenikäisiä ihmisiä tulee ja menee kävelyttämään koiriaan tai juoksemaan kilpailuja tai pelaamaan pelejä tai yleisesti kuntoilemaan. Tänään eräs minun ikäiseni nainen … lähes 70-vuotias … oli ulkona koiransa kanssa, ja nuori mies, sanoisin noin 25-vuotias, lähestyi naista ja kumarsi, ilmeisesti kysyen, voisiko hän heittää palloa, joka naisella oli mukana koiralleen. Mies heitti palloa muutaman kerran, ja joka kerta koira toi sen takaisin naiselle, joka antoi sen nuorelle miehelle heitettäväksi. Ennen pitkää oli selvää, että nainen, nuori mies ja koira olivat synkronissa, ja se oli luonnollista. He kävelivät yhdessä puiston päähän ja halasivat toisiaan - ja olen varma, etteivät he olleet tavanneet koskaan ennen – ja koira hyppi ympärillä melko tyytyväisenä tilanteesta. Ja purskahdin kyyneliin ja itkin ja itkin, koska sitä on niin kauan, kun olen viimeksi nähnyt ja tuntenut sellaista kunnioitusta nuorelta mieheltä vanhempaa naista kohtaan. Hemmetti, itken taas! Ja jos tämä on uutta, niin otan sen. Suuri helpotus ja vapautuminen, ja voi olla, että minun täytyi nähdä tämä kohtaaminen henkilökohtaisesti, jotta voisin hengittää taas tarvitsematta niistää nenääni! Paljon rakkautta, kiitos. Barbara L."
 
Tämä on kommentti, jonka Barbara L. kirjoitti 21.1.2019. Hänen tarinansa ja se, miten se vaikutti häneen ja sitten meihin, jotka luemme sen tässä, oli niin tärkeää, että tunsin, että sitä piti korostaa omassa artikkelissaan. Kiitos, Barbara, että jaoit kanssamme, mitä näit ja tunsit siitä.
 
Ja tässä on kommentti, jonka Raymond B. kirjoitti Barbara L:lle siitä, miten tarina vaikutti häneen. Kiitos sinulle siitä, Raymond B.
 
"Barbara, kiitos, että jaot tämän liikuttavan kokemuksen … ja kiitos Deniselle, Hopelle ja itsellesi sydämellisistä jatkokommenteista. 66-vuotiaana miehenä joka käy läpi ylösnousemus- ja ruumiillistumismatkaa ja lukee tätä, olen liikuttunut kirjoittamaan tämän ja sovittamaan (jos lainkaan mahdollista) kaiken tahdittomuuden ja epäkunnioituksen, jota olen koskaan elämässäni ilmaissut – nyt tai menneisyydessä – suhteissani naisten kanssa, nuorempien tai vanhempien. Ehkä mikään ei haittaa enemmän syvää kanssakäymistä kuin se "merkityksetön maailmalle" -tunne, joka herää usein kummankin sukupuolen vanhemmissa edustajissa, kun he ovat tekemisissä nuorempien sukupolvien kanssa ja kun yhteiskunnassamme yleisesti etsitään "nuorekasta kauneutta" ja kaikkea uutta ja ollaan taipuvaisia sivuuttamaan se sydänviisaus, joka on saavutettu kypsyydellä vs. "faktoja" keräämällä. Tällaiset tarinat sekä muut niihin liittyvät tekijät inspiroivat minut jatkamaan omien suhteideni tutkimista naisiin – missä kohtaa ehkä edelleen käyttäydyn jollain tavalla epäkunnioittavasti tai vähättelevästi. Toivon, että olisin ollut tuo nuori mies, joka kumarsi vanhemmalle naiselle ja halasi häntä erotessa. Kannan mukanani noita lämpimiä tunteita, joita tämä kuva on synnyttänyt minussa. Raymond B."
 
Tasan vuosi sitten nämä kommentit kirjoitettiin ja jaettiin tässä. Olin aloittanut tämän artikkelin niihin liittyen viime vuonna, mutta sitten unohtanut asian. Löysin sen tänään, päivälleen vuoden kuluttua, ja tiesin, että minun täytyi kirjoittaa se loppuun nyt.
 
Pelkkä näiden kommenttien lukeminen saa minut itkemään ja korkean sydämeni laajentumaan ilosta. Tämä on korkean sydämen, korkean sydämen tietoisuuden ja korkean sydämen elämän alkua, ja sen näkeminen toisessa ihmisessä, erityisesti miespuolisessa, kaiken sen jälkeen mitä on ollut, on enemmän kuin ihmeellistä.
 
Viime viikolla näin televisiouutisissa tarinan joistain ihmisistä Los Angelesissa Kaliforniassa, jotka tekivät, mitä voivat, tehdäkseen sikojen olon mukavammaksi, kun niitä viedään teurastettavaksi noissa suurissa eläinkuljetusrekoissa. Siat (ja naudat) matkustavat monta tuntia näissä suurissa rekoissa teurastettavaksi eikä niillä ole vettä eikä ruokaa koko aikana. Tämän vuoksi nämä ihmiset odottivat noiden rekkojen pysähtymistä ja olivat valmiina monien pumppupullojen kanssa, jotka olivat täynnä vettä – ja suuren rakkauden ja kiitollisuuden kera sikoja kohtaan.
 
Oli uskomatonta nähdä, kun nämä noin 20 ihmistä seisoivat siinä pumppupullojensa kanssa ja suihkuttivat vettä suoraan sikojen avoimiin suihin. Se oli todellinen "lepotauko" sioille, kun rekat pysähtyivät. Kun kuskit tulivat takaisin ja lähtivät, jotkut näistä ihmisistä jotka olivat suihkuttaneet sioille vettä rekoissa olevista rei'istä, sanoivat kovaan ääneen kuvausryhmän edessä: "Rakastimme niitä ja olimme kiitollisia niistä." Ja silloin aloin itkeä. En siksi, että siat vietiin teurastettavaksi, vaan koska ihmiset, miehet ja naiset, olivat tietoisia siitä, että nuo siat tarvitsivat vettä, ystävällisyyttä ja rakastavaa arvostusta matkallaan ihmisten ruuaksi.
 
Sen näkeminen osuu minuun aina, kun joku tiedostamaton ihminen (tai ihmiset) tulee tietoisemmaksi niistä monista asioista, joita on aina pidetty normaaleina vanhassa alemmassa maailmassa, johon me kaikki synnyimme. Ihmiset ovat olleet tietämättömiä melkein kaikesta, joten sen näkeminen on erittäin iso asia, että ihmiset tulevat lisääntyvässä määrin tietoiseksi toisten ihmisten, eläinten ja kaikkien elämänmuotojen – ja kaiken muun – kärsimyksestä. Siinä ei ole kyse ihmisistä, jotka juottavat teurastettavaksi meneviä sikoja, eikä ihmisistä jotka protestoivat teurastettavaksi vietävien eläinten vuoksi – siinä on kyse ihmisistä, jotka tulevat aina vain tietoisemmaksi siitä, mitä merkitsee, että heidän korkea sydämensä aktivoituu ja alkaa olla heidän ensisijainen linssinsä, jolla katsotaan todellisuutta, elämää ja kaikkea muuta. Tekee sydämelle hyvää, että sitä käytetään hyvin korkeilla tavoilla.
 
Ne syyt miksi annoin tälle sivustolle vuonna 2013 nimeksi HighHeartLife (= korkean sydämen elämä), tulevat lisääntyvässä määrin selväksi nyt, kun astumme vuoteen 2020 ja ylösnousemusprosessin toiseen vaiheeseen. Korkea sydän ja korkean sydämen elämä tulevat luonnostaan, kun yksilö on integroinut ja yhdistänyt sen, mikä on tarkoituksella erotettu. Hän ylösnousee korkeaan sydämeensä ja sen kanssa yhteensopivaan tietoisuuteen ja alkaa luoda uusia korkeampia tapoja elää korkean sydämen elämäänsä uudella maapallolla.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >