HomeViestejäDenise Le Fay29.10.2013 - Yhdistymistä uuden kautta

29.10.2013 - Yhdistymistä uuden kautta

YHDISTYMISTÄ UUDEN KAUTTA
 
Kirjoittanut Denise Le Fay ( highheartlife.wordpress.com/)
29.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
En pysty läheskään artikuloimaan (haluamallani tavalla), mitä olen elänyt ja tuntenut jatkuvasti ja intensiivisesti 1.10. saakka. Olen selvästi tunnistanut astuneeni hyvin erilaiselle ja täysin uudelle ylösnousemusprosessin tasolle tuon päivän tietämillä. Jotkut edelläkävijöiden edelläkävijöistä ovat äskettäin astuneet uuteen tilaan ja jatkuvan prosessin uudelle tasolle, ja aivan kuten aiemmissa, matalamman taajuuden ylösnousemusoireissa, oma kohtasi näissä uusissa muutoksissakin vaihtelee.
 
Joitain valtavan selviä asioita, joita olen henkilökohtaisesti kokenut tämän uuden tason ja vaiheen vuoksi, on äkillinen pakko muuttaa tiettyjä asioita, joita olen tehnyt pitkään, koska muutun taas. Yhtäkkiä tietyt vanhat tilanteet ja tavat tehdä, havaita ja tuntea asioita tai olla vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa jne. ovat muuttuneet dramaattisesti joksikin täysin uudeksi ja siinä määrin, etten ole kokenut sellaista aiemmin elämässäni.
 
Melkein kuin olisi tullut uuteen maahan (mikä on luultavasti täsmällisempi ilmaus, kuin arvaammekaan!) ja tämän vaihdoksen vuoksi sydän, silmät ja tietoisuus ovat yhtäkkiä avautuneet paljon enemmän, mutta uudella tavalla, mikä pakottaa automaattisesti ja välittömästi tekemään itsessään tarvittavat muutokset, joiden on tapahduttava voidaksesi olla uudessa maassa, johon olet saapunut. En tarkoituksella ole epämääräinen tai yritä kuulostaa mystiseltä tai henkisesti korkealentoiselta - usko pois. Minun on vaan vaikea ilmaista tätä tällä hetkellä sanoin, jotka voi ymmärtää helposti ja oikein. Toivottavasti sopeutuessani tähän vaiheeseen ja tasoon UUDESSA, pystyn pian tulkitseman sitä, mitä elän ja löydän, ja jakamaan sen kanssanne tässä.
 
Superyksinkertaistetuin termein, olen astunut uudelle tasolle uusissa energioissa ja prosessissa ja tämä pakotti minut automaattisesti ja välittömästi päästämään irti siitä, mistä tarvitsi. Tässä uudessa tilassa ja uudella tasolla oleminen tekee tämän automaattisesti ja se tapahtuu sekunnin murto-osassa. Se on hyvin hämmästyttävää ja vapauttavampaa, kuin voin täsmällisesti ilmaista tällä hetkellä. Kaikki on hyvin positiivista ja ilmeisen tarpeellista, mutta se on hyvin erilaista, mitä olen uskonut tai odottanut "sen" olevan. Tietysti tyypillistä, eikö?
 
Sen voin kertoa joillekin teistä nyt, että sitten kun yhtäkkiä tunnet koko perspektiivisi odottamatta laajentuvan ja kohoavan uudelle tasolle (en sano, että tämä on määränpää tai loppu millään tavalla, tämä muutos/laajentuminen/kohoaminen ei jätä sinua ihmettelemään, tapahtuuko sinulle mitään erilaista!), muutut ja laajenet vain välittömästi melkoisen uudeksi sinuksi uudessa tilassa.
 
Tämä ei ole älyllinen tapahtuma, kun se vain tapahtuu sinulle ja sinussa. Se on kuitenkin vähän tunteellista, koska sinut pakotetaan yhtäkkiä näkemään, oivaltamaan ja ymmärtämään vielä enemmän itsestäsi ja siitä, miten olet ollut, ajatellut, toiminut ja vuorovaikuttanut toisten ihmisten kanssa ja miksi jne. Kaikki nuo vanhat matalamman taajuuden rajoittavat piirteet ja tietoisuudet jne. - mitä ne ovatkin sinulla henkilökohtaisesti - havaitaan välittömästi laajemmalla ja suuremmalla selkeydellä ja tunnerehellisyydellä, mikä on ehdottoman upeaa. Se on myös hyvin erilaista ja valtavan paljon nopeampaa kuin vaikean sisäisen ylösnousemustyön aiemmat, brutaalit ja matalamman tason vuodet. Tämä muutos tapahtuu UUDESSA sekunnin murto-osassa eikä mitään säikeitä ole enää kiinni vanhoissa, matalamman tason henkilökohtaisissa piirteissä, uskomuksissa, tunnetavoissa ja/tai ihmisissä ja vuorovaikutuksessa noiden ihmisten kanssa jne. Se on valmista sekunnin murto-osassa, kun alempi sinä ja korkeampi sinä sulautuvat yhteen paljon enemmän uudeksi sinuksi UUDESSA.
 
Tästä aiheesta on tietysti tulossa paljon lisää ja kaikkea muuta sen vuoksi, mutta halusin kertoa kaikille, miksi olen hiljentynyt ja miksi minulla on tapahtunut hyvin paljon sisäistä ja ulkoista muutosta 21.9. lähtien. Kiitos kaikille, kun sinnittelette mukana kanssani, kun nämä laajentumiset ja muutokset UUDESSA kolistelevat myös teidän kantapäillänne … mutta mitä parhaimmista syistä.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >