HomeViestejäDenise Le Fay25.10.2013 - M- ja X-luokan aurinkolähetyksiä

25.10.2013 - M- ja X-luokan aurinkolähetyksiä

M- JA X-LUOKAN AURINKOLÄHETYKSIÄ
 
Kirjoittanut Denise Le Fay ( highheartlife.wordpress.com/)
25.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Keskiviikkona 23.10. minuun iskivät lujaa aurinkoenergiat/lähetykset. Fyysisen kehon ylösnousemusprosessin varhaisvuosina - vuodesta 1999 eteenpäin - kehoni rekisteröi auringon aktiivisuuden ylösnousemusflunssana, kehon särkyinä ja kipuina, matalana kuumeena, vilutuksena, päänsärkynä ja kaikenlaisina flunssamaisina tuntemuksina. Tiedän, että tekin tunnette ne erittäin hyvin.
 
Mutta kun muunnuin noiden varhaisten ylösnousemusvuosien aikana, kehoni muuttui ja muutti hitaasti reagointitapaansa kaikkeen auringon aktiivisuuteen. Vuodesta 2010 saakka kehoni on rekisteröinyt auringon aktiivisuuden/lähetykset enemmän voimakkaana kipuna päässä ja kallossa ja on ollut ainoastaan tilapäisesti ja lievempiä vanhoja flunssamaisia keho-, luu- ja nivelkipuja ja -särkyjä. Edistystä …
 
Viimeiset neljä vuotta nämä korkeamman taajuuden auringon tiedonsiirtoräjähdykset - auringonpurkauksina, koronan massapurkauksina, aurinkomyrskyinä, aurinkotuulina jne. - ovat tuntuneet kehossani pääasiassa päälaelta ja kruunuchakrasta selkärankaan, ikään kuin se olisi henkilökohtainen, elävä kosminen, galaktinen ja solaari kehoantennini - kuten se meillä kaikilla on.
 
Useimmiten aurinkoenergiat tuntuvat nyt päässäni ja kallossani voimakkaana tai suorastaan ankarana fyysisenä kipuna ja paineena. On myös äkillistä korvien soimista, tilapäistä silmien sumeutta ja näön huonontumista, vakavaa huimausta tai vastapäivään pyörimistä, mikä muutamaa minuuttia pidempään kestäessään tekee minusta tavallisesti huonovointisen ja pakottaa sänkyyn. Kuten aina kaikissa ylösnousemusoireissa, kokemukset vaihtelevat, joten odota energioiden - mitä tahansa ne ovatkin - rekisteröityvän nyt eri tavalla kehossa ja päässä.
 
Mutta 23.10. minuun iskivät voimakkaat aurinkoenergiat/lähetykset, jotka aiheuttivat äkillistä ja ankaraa painetta ja kipua koko päässä - ei ainoastaan oikean/vasemman puolen, etu/takaosan tai ylä/alaosan puristusmaista painetta, vaan kaikkialla samaan aikaan, mikä aiheutti sisäkorvan soimista ja välitöntä pyörimistunnetta päässä. Se oli niin voimakasta, että minun oli mentävä sänkyyn lepäämään ja ottamaan torkut. Seuraavana päivänä ajattelin tarkistaa tilanteen SpaceWeather.comista ja tuolloin oli ollut kolme M-luokan purkausta.
 
Tänä aamuna 25.10. korvani alkoivat soida taas hullunlailla ja tuo vanha tuttu tunne palasi, että näkymätön elefantti istuu pään päällä painaen otsaa (ja kulmakarvoja, silmiä jne.) ja selkärankaa, joten tarkistin tilanteen taas SpaceWeather.comista ja tietysti kaksi X-luokan purkausta oli tapahtunut aiemmin tänä aamuna.
 
Vyötä kruunuchakrasi! Ota jääpussit valmiiksi!
 
Tiedämme kaikki, että monet ihmiset ovat puhuneet siitä, miten olemme astuneet uuteen aurinkojaksoon, mikä merkitsee auringon aktiivisuuden kiihtymistä ja voimistumista, ja näyttää ja ehdottomasti tuntuu siltä, että olemme siinä nyt! Se miten sinä ja kehosi reagoitte näihin aurinkoenergioihin ja muihin kosmisiin ja galaktisiin tiedonsiirtoihin uudessa, riippuu siitä, millä energiatasolla ja askelmalla olet henkilökohtaisesti. Kun kehitymme, tämä muuttuu, joten ole valmis kokemaan vanhoja ylösnousemuskipuja ja -särkyjä, mutta vähän eri tavalla nyt ja vielä lisää ensi vuonna ja siihen saakka, kunnes sinä/minä/me emme enää koe niitä lainkaan, koska olemme lopultakin perillä!
 
Lisäsin SpaceWeather.comin linkkeihini, joten jos kiinnostaa, käy heidän sivuillaan katsomassa päivittäistä informaatiota auringon aktiivisuudesta. Jos sinulla on ollut voimakasta tai ankaraa pää- ja kallokipua sekä painetta ja/tai kipua selkärankasi tietyssä chakrassa (tavallisesti korkea sydän kateenkorvachakra tai alempi sydänchakra), mikä sitten säteilee kipua tuolle kehoalueelle, niin tiedä, että se liittyy luultavasti aurinkoon ja merkitsee, että olemme taas nopeassa muuntumis- ja kehittymiskierroksessa … nyt uudessa. Odota odottamatonta ja taianomaista.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >