HomeViestejäJudith Kusel15.5.2022 - Melchizedek - Energiamuutoksia

15.5.2022 - Melchizedek - Energiamuutoksia

ENERGIAMUUTOKSIA

Melchizedekiä kanavoinut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On tulossa valtavia energiamuutoksia, kun seitsemännen keskusauringon energiaimpulssit tunnetaan enemmän ja enemmän, sen vaikuttaessa valtavasti planeetta-, aurinko- ja galaktisella tasolla.

Nämä suunnattomat sähkömagneetti-impulssit täytyy integroida kaikilla tasoilla. Uusi Maa pyörii nopeammin, ja näin ollen ulottuvuusmuutokset kiihtyvät.

Ihmiset tuntevat tämän intensiivisyyden nyt fyysisessä kehossaan ja koko fyysisyydessä, kun vanhan Maan ja vanhan 3D:n hitaus tai matala taajuus putoaa pois. Tämä "läikkyy" heidän suhteisiinsa toisten kanssa, kun jotkut toimivat jo viidennen ulottuvuuden taajuudessa ja jotkut jumittavat edelleen tiheässä 3D:ssä.

Kyse on nyt jokaisesta sielusta ja jokaisen sielun valinnasta, sillä jokainen sielu luo oman todellisuutensa – mitä se haluaa kokea, mihin uskoa, missä toimia jne.

Useimmat sallivat vielä ulkoisen keinotekoisen maailman hallita ajatteluaan, uskomusjärjestelmäänsä ja elämäänsä, ja he elävät väärän informaation, pelko-ohjelmoinnin, valheellisten uskomusjärjestelmien ja energiaimpulssien käskyjen mukaan.

Niihin jotka nousevat ja ovat nousseet viidenteen ulottuvuuteen, ei enää vaikuteta, ja näin ollen he elävät ja toimivat paljon korkeammassa, kevyemmässä, rakastavassa ja yhtenäisessä tilassa, ykseystietoisuudessa, johon alemmassa tiheydessä olevat eivät voi virittyä, vaikka miten yrittäisivät. Sillä heidän täytyy ensin sallia sisäisen tiheytensä ja sen purkautua ja näin puhdistua, missä he vielä roikkuvat – pelot ja erillisyys.

Tämä on vanhan maailman, kaikkien vanhojen järjestelmien ja uskomusjärjestelmien – kaiken mihin ihmiskunta putosi Atlantiksen romahdettua – suuren romahduksen hetki, ja romahtaminen kiihtyy, kuten on ennustettu.

Vaalikaa ja hoitakaa SISÄISTÄ SIELUA, ja pitäkää energiakenttänne ja järjestelmänne kristallinkirkkaana, ja nouskaa sitten korkeammalle, seitsemänteen ulottuvuuteen. Vanha ei voi tulla sinne.

Olkaa myötätuntoinen niitä kohtaan, jotka roikkuvat vanhassa. Ehdoton rakkaus on avain. Enimmäkseen pelko pitää heidät siellä.

Vanhan romahtaminen kiihdyttää uuden kultaisen ajan syntyä, kun kaikki palaa korkeimpaan ykseyden, harmonian ja rakkauden tilaan.

Se on prosessi. Kirkastuminen.

Muuttuminen hyvin vanhentuneesta ja tiheästä elämänmuodosta paljon korkeampaan universaaliin elämis- ja olemismuotoon, uuteen valokehoon, uuteen olemassaoloon, ja näin paluu ykseyteen ja yhtenäisyyteen kaiken olevaisen kanssa.

Tämä täytyy ensin kokea jokaisen sielun SISÄLLÄ, ennen kuin se voidaan kokea ulkopuolella.

Välittänyt,

Lordi Melchizedek

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >