HomeViestejäJudith Kusel6.5.2022 - Venymistä

6.5.2022 - Venymistä

VENYMISTÄ

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
6.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä enemmän tiedän, sitä vähemmän tiedän ja sitä enemmän haluan tietää ja tutkia.

Hyvin usein tehdessäni energiatyötä, minulle näytetään teknologiaa ja annetaan informaatiota, joka ylittää kaiken, mitä olen kohdannut tässä elämässä. Kuitenkin sieluni muistaa.

Rakastan tätä, sillä nauhoitan sen, mitä minulle näytetään, yritän myös luonnostella sen päiväkirjaani, ja sitten täydennän sitä ajan kuluessa, kun tietoa tulee. Lisäksi se vahvistetaan aina jossain muodossa.

Huomaan, että kun tämä Muutos voimistuu, meidän täytyy siirtyä yli kaikesta, mitä olemme tienneet aiemmin ja tällä hetkellä, ja meidän täytyy nyt tutkia ja olla avoin astumaan täysin uuteen ulottuvuustaajuuteen. Se on kaikkien faktojen, lukujen ja informaation yläpuolella, mitä meille annettiin 3D:ssä ja mikä oli usein salattua ja hyvin vesitettyä informaatiota ja valheita.

Olen todistanut tätä viime viikkoina. Olen nähnyt, miten sokeaa ns. tiede oli ja on edelleen, kun he eivät voi nähdä kolmannen ulottuvuuden ulkopuolelle, pääasiassa laatikkoajattelun ja -uskomusjärjestelmien vuoksi.

Hyvin paljon asioita on ollut vuosituhansia piilotettuna suoraan nenämme eteen, emmekä voineet koskaan nähdä, koska unohdimme, miten nähdään!

Meidän täytyy nyt astua laatikon ulkopuolelle täysin ja heittää nämä laatikot pois – ikuisiksi ajoiksi.

Jännittäviä aikoja. Laajentavia aikoja. Olemme astumassa nyt supertilaan/-avaruuteen. Huomaamme, että kaikki mitä olemme koskaan tienneet tai luulleet tietävämme, on mitätöntä ja pätemätöntä.

Meitä odottaa nyt tuntematon/tietämätön, ei-nähty, ja enimmäkseen näkymätön, kunnes astumme siihen ja siitä tulee näkyvää.

Rakastan tätä! Mitä enemmän venytän, sitä pidemmälle haluan venyttää. Sieluni muistaa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >