HomeViestejäJudith Kusel23.4.2024 - Rakkaus ja aitous on oleellinen avain

23.4.2024 - Rakkaus ja aitous on oleellinen avain

RAKKAUS JA AITOUS ON OLEELLINEN AVAIN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
23.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siirrymme aitouteen, paljon syvemmän merkityksen etsintään, vaikka käymme läpi tätä voimakasta muodonmuutos/kirkastumisprosessia.

Tule tietoiseksi, että vanhat elämän- ja elämisen tavat ovat poissa ikuisiksi ajoiksi, niin paljon kuin jotkut yrittävät epätoivoisesti jatkaa niitä.

Kun merkityksen etsiminen syvenee, sielu nousee uusilla ja voimakkailla tavoilla, haluten elää totuutensa – olla, kuka ja mitä olet todellisuudessa.

Kuudes verho on nostettu kolmannesta silmästä, ja vain yksi jää. Todellinen näkemisemme palautuu nyt ”oktaaveissa”. Sen myötä tulee sielun syvempi etsintä.

Hyväksy sielun etsintä, sillä se yhdistää sinut jumaluuteen sisälläsi, kun huomaat hitaasti mutta varmasti uuden elämän muodostuvan sisälläsi – uuden näkökyvyn ja paljon korkeamman tarkoituksen- ja merkityksentunteen.

Nyt on välttämätöntä löytää oikea suuntasi.

Tämä on todellisen sankarin ja sankarittaren matkan alku, kun meitä pyydetään nyt kanssaluomaan se elämä, jota todella haluamme elää sydämestä ja sielusta ja suurella rakkaudella, mutta samaan aikaan myös auttamaan kanssaluomaan tämä kaikille naisille, miehille ja lapsille maan päällä – kaikille eläville olennoille sekä uudelle Maalle.

Oleellinen avain on rakkaus ja aitous.

Pyydä suurempaa viisautta ja tiedä, että kaiken sen keskellä nousee uutta sisäistä iloa, kun jokaisen ottamasi askeleen myötä uutta nousee. Yhtäkkiä näet, mitä et voinut nähdä aiemmin, kun opastusta tulee ja sinut kohotetaan täysin uuteen elämään ja uusiin alkuihin.

Sillä käsillä on aika, jolloin sielut tietävät varmuudella, että vanhat tavat eivät toimi eivätkä ole päteviä enää, ja he näkevät uusin sydämin ja mielin, että sodat ovat turhia ja raaka voima synnyttää vain raakaa voimaa. Ei enää pelon lietsontaa, eikä siihen uskomista.

Tämä on totaalinen sydänmuutos.

Tuo muutos on sisällä.

Muista tämä.

Sillä myös näennäisen kaaoksen keskellä uutta nousee voimallisilla tavoilla – kuitenkin täynnä rakkautta ja kaiken suuremmaksi ja korkeimmaksi hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >