HomeViestejäJudith Kusel18.4.2024 - Kehittymistä

18.4.2024 - Kehittymistä

KEHITTYMISTÄ

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulle kaikki on kehitys/kypsymistilassa tällä hetkellä – täysin uusiin muotoihin, taajuuksiin ja värähtelyihin.

Toisinaan leijailee melkein kuin mehiläinen, ja sitten yhtäkkiä kaikki paljastuu, ja voimme nähdä selkeämmin kuin koskaan ennen.

On hyvin tärkeää etsiä hiljaisuutta ja sulkea kaikki häiriötekijät.

Etsin syviä, merkityksellisiä keskusteluja, hiljaisia hetkiä luonnossa, ollen avoimempi kosmiselle tiedolle ja latauksille, esittäen kysymyksiä ja saaden vastauksia.

Kun tietoisuutemme kohoaa, pääsemme käsiksi enemmän ja enemmän sellaiseen, mihin emme voineet päästä käsiksi aiemmin, ja tässä on suuri siunaus.

Sydän avautuu, näkemyksemme ja ymmärryksemme lisääntyy, ja sen myötä alamme yhdistyä sieluumme – ja sieluryhmäämme sekä galaktisiin perheisiimme – aina syvemmillä tavoilla.

Suuria siunauksia virtaa sisään.

Kyse on siitä, että olemme vastaanottava ja sallimme itsemme laajentua enemmän kuin koskaan ennen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >