HomeViestejäJudith Kusel8.1.2023 - Sydämen avautuminen ja kiitollisuus

8.1.2023 - Sydämen avautuminen ja kiitollisuus

SYDÄMEN AVAUTUMINEN JA KIITOLLISUUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime päivät ovat avanneet niin kovasti sydäntäni, että sieluni on täynnä kiitollisuutta. Vuodesta 2008 jolloin uusi elämäni alkoi, minua on taivutettu täysin uuteen elämäntapaan, kun näin ja koin nyt elämän eri tavalla, ja olen työskennellyt energian, energiakenttien ja Maan selkärangan kanssa, avannut muinaisia kristallipyramideja, kristallienergiaverkkoja jne. ja sen kaiken kera minulla on ollut kyky tehdä sielutulkintoja ja ladata kosmista informaatiota.

Kuitenkin se on ollut yksinäinen tie, kun perhe ei ymmärtänyt, menetin ystäviä, ei ollut kotia – ei ollut muuta kuin se, mitä minua kutsuttiin tekemään ja olemaan. Ja seurasin tuota kutsua ja sisäistä opastusta, vaikken aina ymmärtänyt, mihin tämä johti minua.

En voinut helposti jakaa kenenkään kanssa, kun harva oli avoin sille.

Joulusta saakka minulla on ollut revennyt jänne polvessa, ja kun tilanne paheni, minua kehotettiin lepäämään. Tosiaankin olin yliväsynyt, ja oivalsin vasta, miten paljon, kun sallin itseni levätä.

Lopputulos on, etten pysty ajamaan autoa – minä joka olen ollut hyvin itsenäinen ja joka on hyvin tottunut tekemään kaiken itse!

Sitten ihmisenkeleitä ilmestyi ystävinä, jotka eivät tulleet vain käymään, vaan tarjoutuivat myös viemään minut kaupunkiin, jotta voisin käydä tarpeellisilla ostoksilla, lääkärissä jne., ja tarkistivat aina myös, olenko ok. Seinänaapurin kampaaja lähetti miehensä hakemaan minua. Ja myös kyyti maanantain ultraan on jo järjestetty.

Ja kaikkialla on ystäviä, jotka olivat kanssani hengessä.

Se kulminoitui eilen hetkenä, jolloin kolme meitä halasi yhdessä – ykseyden, kunnioituksen ja yhtenäisyyden hali.

Kaikki tämä on valtava oppitunti minulle – ettei aina vain anna, anna, anna, vaan on myös halukas ja avoin vastaanottamaan armollisesti ja suopeasti.

Tänä merkityksellisenä aikana meitä vedetään yhteen valotyöntekijöinä, jotta voimme työskennellä yhdessä yhtenä.

Tukijärjestelmiä loksahtaa nyt paikoilleen, jotta voimme kanssaluoda uutta kultaista aikaa yhdessä, suuren rakkauden kera.

Täällä Etelä-Afrikassa meillä kaikilla on ollut suuria haasteita jatkuvien sähkökatkojen vuoksi. Silti näen ihmisiä vedettävän yhteen enemmän kuin koskaan.

Jaan tämän, sillä kun asiat etenevät tänä vuonna ja haasteita tulee, muistakaamme tämä: olemme kaikki ihmisenkeleitä, joilla on vain yksi siipi – voimme lentää vain auttamalla toisiamme.

Ja jatkan lepäämistä, kun korkeampi opastukseni jatkuvasti kertoo, että minua valmistellaan suurempiin asioihin. Kuitenkin ennen kaikkea, teen niin taivaankomppaniassa ja sen kanssa, ja minua kannetaan jumalaisen rakkauden siivillä.

Minut on viety nyt muutaman kerran pyhimmistä pyhimpään Luxorin temppelissä, katsomaan uuden ajan ja Liitonarkin ihmeitä.

Siivekkäät aurinkokiekot ovat palanneet.

Meillä on odotettavissa dramaattisia ja totaalisia muutoksia.

Kaikki on vain rakkautta, kun siirrymme syvemmälle sydämeen ja löydämme toisemme sielutasolla ja valoyhteisöissä, kanssaluoden uutta kultaista aikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >