HomeViestejäJudith Kusel18.12.2022 - Valtava kosminen läpimurto tapahtuu

18.12.2022 - Valtava kosminen läpimurto tapahtuu

VALTAVA KOSMINEN LÄPIMURTO TAPAHTUU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valtava kosminen läpimurto tapahtuu …

Olemme ennenkuulumattomassa kosmisessa hetkessä, ja sydämeni ja sieluni on täynnä iloa, kunnioitusta ja ihmetystä, kun minulle näytetään tämä.

Uusi Maa on nyt täysin ankkuroitu, ja se sykkii niin paljon kaunista valko-kultaista energiaa, että kaikki pursuaa nyt uutta elämää, uusia elämänmuotoja ja uutta ihmiskuntaa/ihmisyyttä.

Olemme valtavien superkvanttimuutosten keskellä, ja vanha Maa on totaalisessa hajoamistilassa, ja napamuutos lähestyy – en tiedä, missä muodossa tai millä tavalla, mutta koemme nyt enemmän ja enemmän säämuutoksia globaalisti, tulivuorten purkautumista (myös nukkuvien), maanjäristyksiä, tsunameita jne. Kaikki tämä on pelkästään läpimurtohetki, jolloin uusi Maa ottaa valtaansa elämän kaikki aspektit ja elämänmuodot.

En löydä sanoja kuvaamaan sitä, mutta tätä kaunista kultaista energiaa, valko-kultaista energiaa virtaa nyt ihmiskuntaan laajasti. Se tuo suurempaa heräämistä kaikilla tasoilla, ja näin ollen kaikkea aletaan myllätä esiin, sokaisevan kohdevalon valaistessa kaikkea sisällämme ja ympärillämme, ja kaikki mikä oli piilossa, tulee pintaan, myös syvimmälle kätketyt varjoitsemme ja koko maailman varjot.

Kuitenkin kaiken tämän läpi on paljon iloa, kun uudestisyntymä nopeutuu – ylösnousemusprosessi ja kaikki mitä on nyt, avautuu ennenkuulumattomilla tavoilla.

Korkeamman sydämen avauduttua täysin muutamana seuraavana päivänä, korkeampi mieli aktivoituu myös, ja näin voimme päästä käsiksi siihen, mihin emme ole voineet päästä tai mitä emme ole voineet kokea emmekä käyttää aiemmin, yksinkertaisesti siksi että värähtelytaajuutemme oli liian matala ja fyysinen kehomme liian tiheä/tiivis käsittelemään niin korkeataajuista informaatiota ja tietoa.

Vanha Maa tosiaankin lähtee, romahtaa, hajoaa, kutistuu enemmän ja enemmän, ja valtava uusi Maa valtaa alaa. Näen tämän, ja olen kunnioituksen ja ihmetyksen tilassa. Ihmeitä tapahtuu.

Vanha Maa heittää nyt ikään kuin viimeiset "kuoleman heittonsa" meitä kohti, kuten myös vanhat rakenteet, muodot ja vanhat elämistavat. Kuitenkin vanha Maa on täyttänyt oman sielusopimuksensa, ja se tietää tämän. Sen on aika tehdä tietä uudelle.

Nyt on viisasta mennä vain syvemmälle sisäänpäin ja olla ykseydessä oman sielusi ja sisäisen jumaluuden kanssa. Pidä sydänkeskus avoimena, kaikesta riippumatta, ja salli sen avautua vielä enemmän. Puhdista jatkuvasti energiakenttäsi ja tule tietoiseksi, mikä siellä herättää huomiosi, ja tuo sitten itsesi välittömästi takaisin tasapainoon ja harmoniaan.

Tänä aikana on tärkeää, että me, valotyöntekijät, fokusoidumme todella itsemme sallimiseen olla kirkastettu ja käydä läpi vielä syvempiä ja syvällisempiä puhdistumisprosesseja, jotta voimme johtaa esimerkillä. Jos et voi tehdä omaa sisäistä työtäsi ja sallia itsesi kirkastua, et pysty auttamaan ketään muuta.

Jokaisella sielulla on oma ainutlaatuinen kirkastumisprosessinsa, kun sielutiedostomme ja sielukutsumuksemme ja -tarkoituksemme eivät ole samoja. Sielumestaruusoppitunnit ja se, mihin sielun tarvitsee kiinnittää huomiota, ovat ainutlaatuisia. Tässä tukijärjestelmämme jumalalta ja taivaan komppanialta voivat auttaa, missä kukaan ihminen ei voi. Pääasiassa siksi, että kenelläkään ihmisellä joka elää planeetalla tänä aikana, ei ole mitään aavistusta, mitä tapahtuu, milloin ja miten.

Olemme astumassa nyt täysin tuntemattomaan ja tutkimattomaan, ja tästä syystä galaksienvälisten neuvostojen ja laivueiden läsnäolo laajenne ja he tekevät itsensä näkyväksi meille. He ovat aina olleet täällä – emme ole voineet vain nähdä heitä, koska väärä informaatio sitoi silmämme.

Lisäksi universaaleja mestareita tulee nyt auttamaan sielua – niin korkealle kehittyneitä sieluja, että mielemme ei voi edes tajuta sitä, mutta sydämemme ja sielumme tietää.

Olemme menossa suurimpaan kosmiseen läpimurtoon ja muutokseen, joka on koskaan tapahtunut maan päällä ja sen tuolla puolen, koska Linnunrata kirkastuu myös, kuten koko tämä universumi.

Meidän täytyy olla joustava ja taipua, virrata kuin vesi ja sallia kaiken jäykkyyden hävitä. Pelot selviytymisestä ja kaikesta muusta myllätään esiin.

Vanha ei toimi enää. Se ei voi, sillä toimimme nyt ulottuvuuden ja taajuuden eri kaistanleveydellä, kun moniulotteisuus on täällä ja yhdeksännen ulottuvuuden tila on nyt avautunut, mikä ylittää seitsemännen.

Ylösnousemuksen nopeutuminen on sellaista, että fyysisellä kehollamme on usein suuria vaikeuksia pysyä korkeamman taajuuden perässä, ja näin se tarvitsee huomiotamme, mutta kaikki on valtavassa kirkastumis/muodonmuutostilassa. Anna itsellesi aikaa ja tilaa levätä, sulje kännykkä ja kaikki elektroniikkalaitteet, ja ole vain hiljaa paikallaan.

Kosminen läpimurto kiihdyttää kaikkea muutamana seuraavana päivänä ennen joulua, kun valtavia kosmisia super-kvanttimuutoksia tapahtuu kaikilla tasoilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >