HomeViestejäTaryn Crimi4.11.2013 - Rokottaa vai ei - siinäpä kysymys

4.11.2013 - Rokottaa vai ei - siinäpä kysymys

ROKOTTAA VAI EI - SIINÄPÄ KYSYMYS
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (angelicguides.wordpress.com)
4.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään meitä on pyydetty puhumaan kiistanalaisesta aiheesta - rokotuksista. Monilla vanhemmilla on meille kysymys, rokotuttaako lapsiaan vai ei. Tietysti jokaista vanhempaa ajaa halu tehdä se, mitä on parasta lapselle, vaikka onkin monia vaihtelevia uskomuksia siitä, miten tämä saavutetaan. Suuri hämmennyksen aihe näyttävät olevan raportit vaikutuksista, joita näillä rokotuksilla on ollut ja on lapsiin ja aikuisiin yhtä lailla.
 
Ennen kuin aloitamme, teidän on tärkeää muistaa, ettemme tuomitse hyväksi tai pahaksi, koska emme ole tällä hetkellä kaksinaisuudessa. Siksi pystymme jakamaan vain sen, mitä olemme havainneet, jotta voitte tehdä parhaan päätöksen, mitä on oikea teille.
 
Aloitamme ensin lyhyellä selityksellä siitä, miksi rokotukset luotiin ja mihin tarkoitukseen ne aiottiin. Rokotukset esiteltiin vuosisadan vaihteessa siinä toivossa, että voitaisiin hillitä ja rajoittaa niitä järkyttäviä vaikutuksia, joita laajalle levinneet sairaudet olivat aiheuttaneet menneisyydessä. Monet sairaudet levisivät epähygieenisten olosuhteiden, pilaantuneen juomaveden ja huonon terveydentilan kautta, mistä lääketiede on nyt tullut tietoiseksi. Tiedemiehet ja terveydenhoito ovat edistyneet ja muuttuneet monin tavoin rokotusten esittelemisen jälkeen. Niitä markkinoitiin ennaltaehkäisevänä hoitona laajaan kirjoon sairauksia, jotka olivat vaivanneet väestöä vuosisatojen ajan, vaikkei nykyistä laajaa rokotusvalikoimaa ollut käytettävissä vuosia sitten. Terveydenhoito ja lääketeollisuus ovat jatkaneet hyvin monien muunnelmien luomista yrityksen ja erehdyksen kautta.
 
Rokotuksiin kannustetaan kovasti lapsen syntymästä alkaen ja vanhemmat ovat suostuneet yleisesti terveydenhoidon vaatimuksiin, yrityksessään varmistaa lastensa terveys, turvallisuus ja hyvinvointi. Kuitenkin viime vuosina vanhemmat ovat alkaneet kyseenalaistaa näiden rokotusten tehokkuuden ja turvallisuuden kantaen huolta siitä, että ne voivat saada aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä. Tässä aiheessa on kaksi vastakkaista näkökulmaa, kuten kaikessa teidän todellisuudessanne.
 
On niitä, jotka uskovat järkähtämättä, että altistamalla keho pienelle määrälle sairautta ja antamalla sen taistella sen pois onnistuneesti, saadaan immuniteetti tuohon sairauteen, mikä estää kehoa sairastumasta, jos se joskus myöhemmin joutuisi sen kanssa kontaktiin. On toisia, jotka uskovat järkähtämättä, että kehon altistaminen sairaudelle ja niille saasteille, joita on käytettävä sen kuljettamisessa kehoon, on haitallista immuunijärjestelmälle ja näin se heikentää tervettä kehoa tai tekee siitä vielä alttiimman sairauden tarttumiselle myöhemmin.
 
Nyt kun olemme kertoneet kaksi vastakkaista näkökulmaa, kerromme oman perspektiivimme. Lyhyesti sanottuna, ei ole mitään muuta voimaa kuin kehon luonut voima, mikä voi suojella sitä tai parantaa sen. Kuitenkin jää kysymys, auttavatko rokotukset kehoa taistelemaan tulevaisuuden suurempia hyökkäyksiä vastaan. Vastauksemme on kyllä ja ei. Selitetäänpä lisää. Teoriassa kehonne on suunniteltu joutumaan kontaktiin miljoonien pikkuruisten mikrobien, saasteiden ja bakteerien kanssa päivittäin ja vääjäämättä niin tapahtuu. Itse asiassa te kaikki olette joutuneet kontaktiin joidenkin kuolettavimpien sairauksien kanssa ja kuitenkaan se ei ole vaikuttanut vähäänkään moniin teistä.
 
Immuunijärjestelmä taistellee jatkuvasti näitä saasteita vastaan ja poistaa niitä kehostanne ja niillä on tavallisesti vähän tai ei mitään havaittavaa vaikutusta. On niitä, jotka yrittävät suojata kehonsa näiltä mikrobeilta yrittämällä tappaa mikrobeja kovilla kemikaaleilla ja suojautumalla sairailta ihmisiltä, vaikkei terveys tai sairaus tule tästä. Itse asiassa yrittämällä eristäytyä toisten bakteereilta ja käyttämällä kovia kemikaaleja elintilassa aiheutatte kehollenne enemmän haittaa kuin hyötyä. Miten niin?
 
Kuten sanoimme, kehonne on suunniteltu joutumaan kontaktiin miljoonien mikrobien kanssa, joiden on mahdollista aiheuttaa sairautta. Tasapainossa oleva keho ei voi kuitenkaan sairastua. Sellaiset kemikaalit kuin kovat puhdistus- ja valkaisuaineet, ammoniakki ja alkoholi ovat todellisuudessa paljon haitallisempia teille kuin itse bakteerit. Kehonne on tehty suojautumaan sairauksia vastaan, sitä ei ole kuitenkaan suunniteltu kovien myrkkykemikaalien säännölliseksi kohteeksi. Kehonne on tehty samoista elementeistä, joita yritätte tappaa mikrobeissa. Niillä on sama myrkkyvaikutus kehoonne kuin mikrobeihin, joita yritätte tappaa.
 
Immuunijärjestelmä on erittäin kehittyneesti suunniteltu varmistamaan, että tasapainoa myös etsitään. Lapsen immuunijärjestelmää vahvistetaan ensin äidinmaidolla, mistä otetaan kaikki vasta-aineet, joita äiti on tallentanut omaan immuunijärjestelmäänsä. Kun lapsi kasvaa, se kehittää oman immuniteettinsä sitä ympäristöä kohtaan, mihin se syventyy. Keho kehittää immuniteettiaan luonnollisesti hengittämällä ja nielemällä miljoonia erilaisia bakteereja. Kuitenkin silloin kun siihen tuodaan keinotekoisesti jokin sairaus, tämä ei tunkeudu kehoon samalla tavalla. Selitetäänpä lisää.
 
Silloin kun mikrobi, sairaus tai bakteeri tuodaan luonnollisesti kehoon, se joko niellään, hengitetään tai välitetään kehonesteillä. Silloin kun sairaus tuodaan kehoon keinotekoisesti, se kuljetetaan nesteellä, mikä pistetään lihakseen tai ihoon neulalla. Rokotteet joita tänä aikana annetaan väestöllenne, eivät sisällä vain itse sairautta, koska ei ole mitään keinoa tuoda vain sairautta, vaan vaaditaan nestettä tai liuotinta kuljettamaan sairaus kehon läpi. Ongelmana on sekä sairauden keinotekoinen tuominen että neste tai -liuotin, joka kuljettaa sen kehoon.
 
Tästä syystä totesimme vastauksemme rokotusten tehokkuutta koskevaan kysymykseen olevan kyllä ja ei. Kyllä, keho olisi paremmin varustautunut taistelemaan sairautta vastaan myöhemmin, jos se joutuisi kontaktiin sen kanssa luonnollisesti ja pystyisi taistelemaan onnistuneesti sitä vastaan. Vasta-aineet tallennettaisiin immuunijärjestelmään, joten sairauden olisi vaikeampaa saada otetta kehosta uudestaan. Kuitenkin silloin kun sairaus tuodaan kehoon keinotekoisesti, se ei reagoi luonnollisesti. Selitetäänpä.
 
Kehossanne on kaksi puolustuslinjaa. Ensimmäinen on soluissa, jotka ovat nenässä, keuhkoissa ja suussa. Ne pystyvät havaitsemaan vieraan aineen, mikä kykenee vahingoittamaan tai häiritsemään kehoa. Joudutte kontaktiin hyvin tunnettujen sairauksien kanssa päivittäin - niitä on hengittämässänne ilmassa. Kuitenkin kehonne luonnollinen puolustus pystyy usein taistelemaan näitä mikrobeja vastaan niin, että niillä on vähän tai ei mitään fyysistä vaikutusta. Silloin kun ensimmäinen puolustuslinjanne ei ole riittävän vahva taistelemaan invaasiota vastaan, kehon varsinainen immuunijärjestelmä aktivoituu välittömästi ja alkaa monistaa valkoisia verisoluja auttamaan taistelussa sairautta vastaan. Silloin kun kehonne pystyy taistelemaan infektiota vastaan, jonka kanssa se on joutunut luonnollisesti kontaktiin, olette immuuni tuolle tietylle viruskannalle elämän ajan.
 
Silloin kun teihin tuodaan keinotekoisesti jokin sairaus, ohitetaan ensimmäinen puolustuslinja ja aktivoidaan kehon täysimittainen immuunihyökkäys invaasiota vastaan. Keho voi reagoida ja usein ylireagoi sairauteen, koska kehon ensimmäinen hyökkäyslinja ei ole vielä heikentänyt sitä. Rokotus voi aktivoida väliaikaisen immuniteetin sairaudelle, se ei ole kuitenkaan pysyvä ratkaisu. Terveydenhoitonne on tietoinen tästä ja siksi teitä usein kannustetaan ottamaan "vahvistaja" tai lisärokote. Tästä syystä myös ne, jotka on rokotettu tiettyä sairautta vastaan, voivat edelleen saada tartunnan myöhemmin elämässään, kun keho joutuu luonnolliseen kontaktiin sen kanssa. Tutkijanne alkavat vasta nyt paljastaa sen ihmismäärän, jotka on rokotettu tiettyä sairautta vastaan ja kuitenkin he ovat saaneet myöhemmin tartunnan. Ja olemme juuri kertoneet, miksi näin on.
 
Meidän oli ensin tärkeää selittää, miten keho puolustautuu sairautta vastaan fyysisellä tasolla, ennen kuin voimme mennä siihen, miksi rokotukset ovat olleet haitallisia. Valitettavasti näiden rokotusten vaikutuksia ei ole dokumentoitu hyvin eikä niitä ole tuotu julkisuuteen. On tietysti monia lapsia, joilla on vähän tai ei mitään sivuvaikutuksia saamistaan rokotuksista. On kuitenkin monia enemmän, joilla on ja joista medianne ei ole raportoinut vielä.
 
Rokotukset voivat antaa väliaikaisen immuniteetin sairaudelle. Ne eivät voi olla kuitenkaan pelkkiä "sairauspiikkejä". Se on kuljetettava jotenkin kehoon, kuten sanoimme aiemmin. Aineet joita käytetään kuljettamiseen, ovat paljon haitallisempia kuin itse sairaus. Kehonne on fyysisesti rakennettu puolustautumaan mikrobeja, bakteereja ja sairauksia vastaan. Sitä ei ole kuitenkaan suunniteltu suodattamaan myrkyllisiä raskasmetallitasoja. Näiden rokotusten sisältämät raskasmetallit ovat pääasiallisesti vastuussa vahingoista, joita keholle aiheutuu ja joilla on pysyviä vaikutuksia.
 
Käsitämme, että tämä voi olla joillekin teistä järkyttävää kuultavaa, kun olette luottaneet terveydenhoidon ammattilaisten varmistavan, että lapsistanne huolehditaan hyvin. Kaikki heistä eivät kuitenkaan tiedä, mitä rokotukset sisältävät. Siksi kerromme tämän teille nyt, jotta tiedätte sen, kun vertaatte hyviä ja huonoja puolia ja päätätte, mikä on parasta teille ja lapsillenne.
 
Olemme kertoneet perspektiivimme siihen, mitä olemme nähneet rokotusten fyysisestä puolesta, miten ne toimivat ja miten kehonne reagoi luonnollisesti. On kuitenkin tärkeää olla unohtamatta tämän kysymyksen henkistä perspektiiviä.
 
Kerromme nyt, miksi rokotukset eivät itse asiassa esitä roolia siinä, saatteko tartunnan myöhemmin elämässä vai ette. Vastauksemme on yksinkertainen: terveyttä ei voi saada estämällä, se luodaan aikomuksella. Teitä ei palvele sairauden pelkääminen. Jos ette halua olla sairas, keskittykää terveyden luomiseen. Sata ihmistä voi altistua samalle sairaudelle samassa ympäristössä, he voivat olla iältään, painoltaan ja pituudeltaan samanlaisia, he voivat olla rokotettuja tai rokottamattomia ja kuitenkin jotkut saavat tartunnan ja toiset eivät. Tuuri tai sattuma ei ole vastuussa terveydestänne. On erittäin tärkeää muistaa, ettei sairaus voi jäädä kehoon, joka on tasapainossa. Säilyttäkää tasapaino sekä fyysisessä että henkikehossanne eikä teillä ole sairautta.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >