HomeViestejäTaryn Crimi9.10.2013 - Kahden maailman haarukoiminen

9.10.2013 - Kahden maailman haarukoiminen

KAHDEN MAAILMAN HAARUKOIMINEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
9.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne sielukehitykseen. Tämä viesti on ensisijaisesti niille, jotka kulkevat siirtymän läpi tietoisesti, mikä sallii heidän olemuksensa ylösnousta niihin korkeampiin ulottuvuuksiin, joista kaikki olette tulleet. Tämä viesti on tarkoitettu niille, jotka tuntevat erityistä vetoa tähän viestiin - olette sieluja, jotka kokevat yhden maailman tuhoutumisen ja toisen luomisen. Olette "purkuryhmä" sekä sen uuden todellisuuden arkkitehtejä ja rakentajia, mitä luotte päivän joka hetki.
 
Monien teistä on melko vaikea hallita tunteitaan. Vaikka teillä on innostuksen, odotuksen, itseluottamuksen ja uskon jaksoja, huomaatte myös painivanne erittäin vaikeiden tunteiden kanssa - itse-epäily, viha, pelko ja ahdistus. Tämä on odotettua, kun olette keskellä sen uuden todellisuuden luomista, mihin yhtenä päivänä laitatte tiukasti jalkanne, vaikkette voikaan nähdä sitä aivan vielä. Olette saaneet välähdyksiä, vaikka aikanne niissä tuntuu aina liian lyhyeltä. Alatte kokea täydellisen rauhan, autuuden ja luottamuksen hetkiä. Ne ovat hetkiä, jolloin poistatte kaiken epäilyn ja pelon mielestänne ja sallitte itsenne olla läsnä hetkessä.
 
Monin tavoin tämä siirtymäjakso on kuin sillan rakentamista, polttaen kaikki laudat perässään. Uusi polku mitä kuljette, johtaa varmasti uusiin ja upeisiin kokemuksiin, vaikka ajatus kaikesta siitä irtipäästämisestä, mitä olette aina kokeneet, on melko pelottava useimmille.
 
Huomaamme, että ihmiset inhoavat usein muutosta erittäin paljon ja he vellovat mieluummin negatiivisissa kokemuksissa, kuin lähtevät pois ja alkavat alusta - siitä pelosta, että se on vielä paljon pahempaa kuin nyt. Kerromme teille, että nyt teidän on aika alkaa haaveilla isommin. Emme voi kertoa, mitä rakentamanne sillan toisella puolella on, vain siksi että te ette ole lopettaneet vielä sen rakentamista. Luotte tulevaisuuttanne tässä nyt-hetkessä. Voimme kuitenkin vakuuttaa teille, ettei siellä ole pelkoa, epäilyä ja tuskaa niin, kuin on ollut alemmissa ulottuvuuksissa.
 
Monet teistä näkevät jatkuvasti numerosarjoja. Pankaa merkille ajatukset, joita teillä on juuri tuolla hetkellä. Se on usein merkki korkeammista maailmoista tiedostaa se, mitä luotte tuolla hetkellä. Haluaisitteko viedä tuon ajatuksen mukananne vai perustuuko se pelkoon tai epäilyyn? Jos perustuu, päästäkää siitä irti, koska voimme vakuuttaa teille, että kokemukset ovat siellä paljon kevyempiä.
 
Kyllä, käsitämme, että tämä siirtymä on haastava monille teistä, vaikka voimme vakuuttaa, että siitä tulee sitä helpompi, mitä kevyemmäksi tulette. Nimittäin monet teistä haluavat "pakata laukkuunsa" monia vanhoja uskomusmalleja, joita teillä on ollut elämien ajan. Kuitenkin teitä kannustetaan "pakkaamaan kevyesti", kun ette tarvitse noita rajoittavia uskomuksia siellä, minne menette. Ymmärrättekö analogiamme? Ymmärtäkää, että te ette ole itse asiassa menossa minnekään, kun ei ole mitään, minne mennä. Muutatte kuitenkin värähtelyänne niin, että te ette ilmennä enää samaa harhaa kuin ennen. Luotte uuden elämän, mikä koetaan täällä.
 
Mitä enemmän pystytte vapautumaan ja päästämään irti, sitä helpommaksi tulee siirtyä sen pelon ja ahdistuksen läpi, mitä tunnette, silloin kun teitä taas kerran pyydetään päästämään irti. Pitäkää mielessä, että on aina vaikeinta työntää kivenjärkälettä sen seisoessa paikoillaan. Kuitenkin alkaessanne liikuttaa sitä niin, että se saa vauhtia, siitä tulee helpompi ja helpompi työntää. Onko tässä järkeä teistä? Ymmärrättekö analogiamme? Monet teistä ovat jo alkaneet työntää kivenjärkäleitään ja huomaatte, että vaikka se on edelleen vaikeaa, se ei vaadi samaa aikaa ja ponnistusta kuin ennen. Teistä tulee paljon tehokkaampi rajoittavien uskomusten irtipäästämisessä ja merkittävästi lyhyemmässä ajassa kuin koskaan ennen. Se vähenee jatkuvasti jokaisella suurella työnnöllänne. Olette paljon kykenevämpi, kuin olette laskeneet ansioksenne. Kuitenkin katsoessanne myöhemmin taaksepäin tätä aikaa, olette hämmästyneitä siitä kaikesta, mitä pystyitte saamaan aikaan.
 
Olemme sanoneet tämän aiemmin ja meistä siitä kannattaa muistuttaa teitä: tapahtuu enemmän muutosta seuraavien 50 vuoden kuluessa, kuin on tapahtunut kuluneiden 1000 vuoden aikana. Te luotte tämän muutoksen. Saatte aikaan sellaista, mistä monet luulisivat, ettei sitä voi tehdä. Ihmiskollektiivin polku on muuttunut dramaattisesti viimeisten 25 vuoden ja vielä enemmän viimeisen vuosikymmenen aikana. Maailmassanne ilmentyy äärimmäisiä tilanteita, jotta kollektiivilla on tilaisuus muuttaa, mitä se ei halua enää luoda. Katsotte vanhan murenevan ja putoavan pois ettekä kuitenkaan pysty näkemään, millä se korvataan. Tätä monet ihmiset pitävät haastavana, mutta aikomuksemme on muistuttaa teitä pysymään vakaasti pystyssä, maadoittamaan valonne ja laittamaan kaiken energianne paljon paremman maailman luomiseen. Juuri nyt valoanne ja positiivisia ajatuksianne tarvitaan eniten.
 
Älkää antako pelkojen tai toisten vetää teitä taaksepäin - olette tulleet liian pitkälle kääntyäksenne nyt takaisin. Tätä tulitte tänne tekemään. Vaikka tiesitte, ettei se olisi helppoa, tiesitte myös, että se olisi enemmän kuin ponnistelujenne arvoista. Muistakaa, rakkaat ystävät, ettei kaikille sieluille annettu tilaisuutta inkarnoitua maailmaanne tänä aikana - paikkoja on rajoitetusti. Tehtävänne ei ole muuttaa maailmaa, tehtävänne on muuttaa oma maailmanne. Näin tekemällä maadoitatte korkeampien ulottuvuuksien uuden todellisuuden tiukasti taas kerran Gaialle.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla. Ja muistutamme, että pysymme uskollisesti rinnallanne ja jos teistä koskaan tuntuu, että haluaisitte yhdistyä kanssamme, toivotamme sen tervetulleeksi.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >