HomeViestejäElizabeth Ayres Escher23.8.2013 - Muutos jatkuu ...

23.8.2013 - Muutos jatkuu ...

MUUTOS JATKUU …
 
Suurta jumalaista johtajaa kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
23.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Suuri jumalainen johtaja, jonka hinduystävämme tuntevat myös lordi Ganeshina. Tulen tänään suurten ilouutisten kera! Te ylösnousette.
 
"Mitä?", kysytte. "Mikä uutinen se on? Minusta ei tunnu yhtään erilaiselta kuin eilen."
 
Aah, mutta olet erilainen ja myös ne jotka eniten vastustavat muutosta, alkavat huomata jonkin muuttuneen maailmassaan, mutta kyse ei voi olla heistä, eihän?
 
Olemme täällä tänään lempeästi sanomassa: "Kyllä, kyse on teistä." Te muututte. Te muutatte omaa maailmaanne. Te muutatte havaintoanne maailmasta. Te muututte sisältä ja muutokset heijastuvat teille, kun katsotte energiakenttänne ulkopuolelle.
 
Miten nämä muutokset tapahtuvat? Muutosta tapahtuu ja on tapahtunut hyvin kauan, pitkän ja hienovaraisen värähtelytaajuuden nostamisen myötä. Kuitenkin vasta viimeisten viiden vuoden aikana muutosten määrä on kiihtynyt ja näin melkein kaikille tällä planeetalla ilmestyy haasteita, vaikeuksia tai tilaisuuksia laajentua elämässä, elämänasenteestaan ja siitä riippuen, miten he näkevät itsensä.
 
Tämä aikakausien vaihtuminen, kuten "newagelaiset" sitä nimittävät, on siirtymistä yhdestä aikakaudesta tai Kalojen ajan kali yugasta (pimeä sykli) Vesimiehen ajan satya yugaan (valosykli) ja se on osa suurempaa aikakautta universumissa. Aurinkonne ylösnousee, aurinkokuntanne ylösnousee ja universuminne ylösnousee. Kaikki astuu taajuudessa ylöspäin. Muutos on alkanut jokin aikaa sitten, mutta se on kiihtynyt, koska planeetalla on valotyöntekijöitä. Ja kun taajuustasot nousevat, myös tähän maailmaan tulevilla vauvoilla on kevyempi taajuus. Tällä maailmalla ei ole paluuta pimeyteen.
 
Pitkään valtaa pitäneet vastustivat ja taistelivat uusien energioiden sisäänvirtausta vastaan. Atlantiksen mustien maagikkojen jälkeläiset ajattelivat pitkään, että tämä maailma kuuluu heille. Ihmisiä ja muita planeetan elämänmuotoja pidettiin omaisuutena, joita käytettiin tai väärinkäytettiin. Ja nyt heidät vapauttaa tästä piittaamattomasta asenteesta monien ihmisten tietoisuuden kohoaminen sekä luonnon "hyökkäysten" lisääntyvä voima asioiden vanhoja tekemistapoja vastaan myrskyinä, maanjäristyksinä jne.
 
Se mitä on pidetty ainoana tapana tehdä asioita, ei ole itse asiassa ollut käytössä kovin pitkään. Planeetan alkuperäiskansojen maadoittunut ja pyhä lähestymistapa on ollut valtaapitävien hyökkäysten kohteena monta vuosisataa, alkaen eurooppalaisten invaasiosta Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan, Afrikkaan ja Aasiaan. Sivilisaatioiden aaltoillessa Rooman valtakunnasta Pyhään saksalais-roomalaiseen keisarikuntaan ja sitten laajamittaiseen mannerten talousorjuuteen, on hyökätty alkuperäis- ja talonpoikaisihmisiä vastaan.
 
Kierto kuitenkin kääntyy ja elämä siirtyy pyhään spiraaliin. Se mikä tuli alas, nousee nyt. Planeetan energiat nousevat joka päivän joka hetki. Näette energiamuutoksen heijastuvan fyysisinä muutoksina kehossanne, ystävienne ja perheenne reagointitapana, mikä riippuu heidän hyväksymis-, kieltämis- tai muutosvastarintatasostaan, sekä niiden instituutioiden hajoamisena, joita on pidetty pitkään modernin maailman perustana. Se mitä kutsutaan moderniksi maailmaksi, on pakotettu ihmisille, eläimille ja maapallolle. Ympäristön, veden, ilman, maaperän ja lajien raiskaaminen, ryöstäminen sekä laajamittainen tuhoaminen - kaikki mitä tarvitaan elämän ylläpitämiseen tällä planeetalla, on ollut kansainvälisten suuryritysten ja imperialististen hallitusten hyökkäyksen kohteena, erityisesti Britannian ja USA:n.
 
Jo riittää! Taivas on pysäyttänyt pimeän syklin. Kali yuga häipyy auringonlaskuun ja Vesimiehen uusi aamunkoitto saapuu. Siirtymäkaudet ovat aina vaikeita, mutta tämä on erilainen kuin aiemmat. Atlantiksen romahtaessa - mikä tapahtui vähitellen - ennen niitä viimeisiä mullistuksia jotka toivat viimeisten saarimannerten fyysisen kuoleman, mustat maagikot keksivät menetelmiä valjastaa kristallien ja atomien voiman. Paljon tuhosta saatiin aikaan vallan ja kontrollin nimissä. Se mitä koette tänä päivänä, on vain varjo siitä, mitä tapahtui Atlantiksen kulttuurin viimeisessä väkivaltaisessa kaatumisessa.
 
Monet ihmiset jotka elävät planeetalla tänä päivänä, olivat läsnä Atlantiksen pitkinä aikakausina - sekä kultaisena aikana että pitkinä tuhoutumisen auringonlaskuaikoina. Monet teistä esittivät rooleja pelilaudan kummallakin puolella, pimeyden ja valon, ja nyt tasapainotatte noiden aikojen tekoja tai laiminlyöntejä.
 
Vaikka nämä ajat ovat vaikeita, on tärkeää olla tuomitsematta toisten tekoja energiakenttänne ulkopuolella. Jokainen teistä valittiin tulemaan tänne ja kokemaan siirtymän, maailman saattamisen uuteen ja loistavaan valon ja rakkauden aikaan. Olette esittäneet monia rooleja ja teidän on oivallettava, että nekin jotka kuuluvat valtaeliittiin, ovat myös esittäneet rooleja kummallakin puolella. Sielut ovat täällä käymässä läpi rikkaita kokemuksia, jotka ovat mahdollisia tällaisen siirtymän kehittyessä. Maailma ei ole koskaan kokenut mitään tätä aikajaksoa vastaavaa, joten pitäkää arvossa levottomuuden ja vuoristoradan hetkiä, tunnettavia ja nähtäviä aistimuksia. On ihmeellistä elää tässä ja nyt, kun massiiviset valoaallot ottavat valtaansa ja kukistavat pimeyden, mikä on vallinnut monta tuhatta vuotta.
 
Monet lähteet muistuttavat teitä päivittäin kääntymään sisäiseen olemukseenne, kuuntelemaan sydäntänne, löytämään korkeammaksi mieleksi kutsutun hiljaisen tilan ja viettämään laatuaikaa oppien siitä, mitä todellisuudessa olette ja mitä ette. On paljon yhteiskunnallista ehdollistumista voitettavana, mutta se tehdään. Jokainen teistä on yksilöllisessä prosessissa tutustumassa Itseensä, suurempaan "sinuun" joka on aina ollut täällä (ei tuolla) kanssanne, mutta jonka olitte väliaikaisesti unohtaneet tullaksenne joksikin aikaa todella ihmiseksi.
 
Valotyöntekijöille sen unohtamisella, kuka ja mitä olette, on ollut joskus tuskalliset seuraamukset, mutta voitte lukea sen rikkaaksi kokemukseksi, jota olette keränneet aikananne täällä, ja auttaa "paikallisväestöä" murtautumaan vapaaksi talous- ja tunneorjuuden kahleista.
 
Tämän suuren tarinan kaikkia osia ei ole kerrottu vielä. Ylösnousseilla mestareilla ja galaktisilla serkuillanne on paljon kerrottavaa teille, sitten kun energiatasonne nousee riittävästi, jotta voitte mukavasti olla tekemisissä toistenne kanssa yhteisellä värähtelytasolla. Olemme täällä ja ellette ole erityisen lahjakas selvänäkijä, useimmat teistä eivät näe meitä vielä. Teistä on kuitenkin tulossa aina vain herkempiä läsnäolollemme ja voitte tuntea meidät äkillisenä lisääntyneenä lämpönä, mikä säteilee sydänkeskuksestanne, tai kuumana aaltona kehossanne. "Paranormaalit" lahjanne palaavat käyttöön, kun itsehyväksyntänne kasvaa, sopeudutte uusiin energiatasoihin ja laajennatte horisonttianne. Se mitä olette pitäneet epänormaalina, on vain osa sitä, mille taas avaudutte. Olette palaamassa siihen tietoisuuteen, että olette suurempi, kuin oivallatte, ja samaan aikaan teistä tulee eheämpi ihminen tai inhimillisempi toisillenne, kaikelle elämälle ja ympäröivälle maailmalle.
 
Ihmisten ei ole tarkoitus olla julmia, tuhoisia tai epäileviä. Tämä käyttäytymistapa on kirjaimellisesti piiskattu sukupolviin, jotka kasvatettiin pelkoon ja puutteeseen. Mikään näistä asioista ei ole luonnollinen tälle maailmalle tai teille ihmisinä. Ja teidän täytyy antaa anteeksi itsellenne kaikki, mitä tunnette tehneenne väärin tai mikä on epäharmoniassa harhaanjohtavien moraalisääntöjen mukaan. Johtajanne näyttävät, miten he pitävät näitä samoja moraalisääntöjä pyhinä järjettömillä itsetuhoisilla ja kokonaisia järjestelmiä tuhoavilla teoilla, kun he yrittävät kaataa maita talouden ja fyysisen terrorismin julistamattomassa maailmasodassa.
 
Jokainen teistä palaa itsemestaruuteen, missä mitkään säännöt eivät määrittele ulkoista käyttäytymistänne, vaan missä seuraatte Luojan tahtoa, koska oma tahtonne on tehdä niin. Kun teitä ei enää pakoteta tulemaan miksikään, mitä ette ole, kukoistatte todellisessa potentiaalissanne ja olette kaikkea, mitä voitte. Kenties tämä tapahtuu teille parin kuukauden tai parin vuoden kuluttua tai tulevassa elämässä. Sielunne ja sieluperheenne ovat määränneet polun eteenne. Löydätte, mitä teette, sitten kun pääsette siihen. Nauttikaa nyt hetkistä, kun siirtymä tapahtuu. Todistatte ihmettä toiminnassa, kun koko maailma ja sen väestö ylösnousee alemmasta kolmannesta ulottuvuudesta ylempään neljänteen ja lopulta viidenteen. Koko planeetan fyysistä ylösnousemusta ei ole tehty koskaan ennen, joten meille ja muulle universumille on jännittävää katsella, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Silloin kun pakahdutte muutamaksi minuutiksi tai päiväksi, menkää sisäänne, rakkaat ystävät, ja löytäkää hymy sydämestänne. Tietäkää, että olemme aina läsnä kanssanne opastamassa, ohjaamassa, parantamassa ja lohduttamassa. Jaamme rakkauttamme planeettaanne, teitä ja kaikkea elämää kohtaan.
 
Menkää rauhassa ja syvän rakkautemme ja omistautumisemme kera sydämessänne.
 
Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >