HomeViestejäJohn Smallman11.8.2013 - Elämä on nyt, joten unohtakaa odottaminen

11.8.2013 - Elämä on nyt, joten unohtakaa odottaminen

ELÄMÄ ON NYT, JOTEN UNOHTAKAA ODOTTAMINEN

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
11.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jumalan suunnitelma on nerokas, kaunis ja täydellinen. Täällä henkiulottuvuuksissa olemme ilahtuneen hämmästyneitä, kun se jatkuvasti kehittyy juuri niin, kuin hän aikoo. Teille maatasolla jotka olette uppoutuneet harhatodellisuuteenne, tämä ylittää täysin ymmärryksen - itse asiassa valtava enemmistö teistä on tietämätön, että Jumalan suunnitelmaa ylipäätään on. Älkää kysykö "mikä suunnitelma?" hämmästyneellä äänellä, koska on vain yksi suunnitelma: Jumalan suunnitelma, mikä on se luomisenergiakenttä, missä kaikki hänen aikomansa tapahtuu. Ja kaikki mitä hän aikoo, tapahtuu aina täsmälleen tuon suunnitelman mukaisesti. Ihmiskunnan herääminen on osa tuota suunnitelmaa ja se tapahtuu siksi täsmälleen jumalaisen tahdon ja aikomuksen mukaisesti. Oppaanne, mentorinne ja kanavat henkiulottuvuuksissa ovat pitäneet teidät ajan tasalla niistä osista, jotka vaikuttavat suoraan teihin. Siis kiinnittäkää huomiota, kuunnelkaa niiden neuvoja ja opastusta, ottakaa se sydämeenne ja toimikaa sen mukaan.
 
Kun ihmiskunnan aioneita odottama herääminen lähestyy, voi olla hyvin kohottavaa pohtia sitä hämmästyttävää edistymistä, minkä henkinen kehityksenne on tehnyt viimeisten kolmen tai neljän vuosikymmenen aikana. Jos vertaatte sitä henkisen informaation määrää, mikä on ulottuvillanne nyt monien lähteiden kautta, siihen mitä oli käytettävissä 1960-luvulla, kasvu on ilmiömäistä. Ja tästä seuraa valtava lisääntyminen niiden ihmisten määrässä, jotka pyrkivät elämään rakastavammin, tietoisemmin ja myötätuntoisemmin.
 
Ihmiskunta on kärsimätön heräämään, hyvin kärsimätön, mikä on ok, koska mitä pikemmin heräätte sitä parempi. Mutta kun ajatellaan niitä aioneita, jolloin harhaa on ollut, verrattuna ihmisen elinaikaan, kärsimättömyytenne näyttää vähän liioitellulta, kun muistetaan myös, että nämä aionit ovat todellisuudessa kestäneet vain hetken. Niinpä sen sijaan, että keskitytte odottamaan toiveikkaasti jotain tulevaisuuden tapahtumaa, eläkää nykyhetkessä ja nauttikaa jokaisesta hetkestä, koska silloin elämä tapahtuu.
 
Voitte katsoa taaksepäin elämäänne ja muistaa jotain, mitä odotitte innokkaasti tuolloin tai mitä pelkäsitte. Ja kenties muistatte yhtä hyvin jonkin tilaisuuden tai tapauksen, mikä tapahtui odottamisenne aikana, ja annoitte sen livahtaa ohi suuremmin arvostamatta ja kaduitte ehkä sitä kovasti myöhemmin. Elämä on nyt, joten unohtakaa odottaminen, mikä voi aiheuttaa vakavan häiriötekijän, esteen, mikä vangitsee teidät, pysäyttää teidät raiteillanne, silloin kun voisitte nauttia elämästä!
 
Huolestuminen on pelon piirre ja ilo on rakkauden piirre, mutta vain rakkaus on todellista! Keskittykää rakkauteen, muuttakaa itsenne ja näin muuttakaa maailmaa. Itsenne ja näin maailman muuttaminen on juuri sitä, mitä te teette, muttei koskaan haittaa, että lisäätte keskittymistänne rakkauteen tuomalla huomionne takaisin rakkauteen aina, kun se tulee mieleenne. Kuten kaikessa säännöllisessä harjoittelussa, mitä enemmän harjoittelette, sitä helpommaksi se tulee ja sitä enemmän haluatte tehdä sitä, kun taitonne ja nautintonne lisääntyy. Silloin kun sallitte rakkauden opastaa teitä, elämä virtaa paljon tasaisemmin ja kaikki kokemanne järkytykset tai pettymykset on helpompi käsitellä. Ne näyttävät jotenkin paljon vähemmän tärkeitä, kuten ne tietysti ovatkin! Muistakaa, että teidät on rajattu harhaan, missä mikään tapahtuva ei ole oikeasti totta, ja se kupla mikä harha on, puhkeaa kohta.
 
Todellisuus, todellinen kotinne, paljastuu pian oltuaan valintanne mukaisesti piilossa katseeltanne, tietoisuudeltanne ja tiedoltanne, väijyen harhassa kaiken tuon pelon ja pimeyden joukossa. Pilvet väistyvät ja valo kirkastuu, kun muutatte fokustanne epätodellisesta rakkauteen, tuohon jumalaisen energian kaikenkattavaan kenttään, missä teillä on ikuinen olemassaolo. Kun valo voimistuu, teidän on mahdotonta pitää silmiänne suljettuna, puhumattakaan pysyä unessa. Luontainen tilanne on olla täysin hereillä, täysin tietoinen ja siksi Jumalan tunteva.
 
Rakastava veljenne Jeesus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >