HomeViestejäZingdadMarraskuu 2021 - Adamu julistaa voiton

Marraskuu 2021 - Adamu julistaa voiton

ADAMU JULISTAA VOITON

Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
Marraskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hätkähdyttävän odottamaton uusi perspektiivi Adamulta!

Tämän lähetyksen nauhoitushetkellä (marraskuu 2021) ihmiskunnan tarina täällä Maa-planeetalla tuntuu saavuttaneen hyvin synkän aallonpohjan. Vaikuttaa siltä, kuin maailman kaikki valtarakenteet ja auktoriteetit olisivat yhtäkkiä seonneet täysin. Vaikuttaa siltä, kuin ne olisivat yhtäkkiä kollektiivisesti kääntyneet psykoottisesti ihmiskuntaa vastaan. Missään mitä ne tekevät, ei ole mitään tolkkua!

Vai onko?

Tässä esityksessä Adamu hahmottelee tarkkaan, miten heidän käyttäytymistään voidaan ymmärtää ja miten siinä kaikessa on tolkkua. Ja hän maalaa hyvin synkän ja dystooppisen kuvan!

Ja miten hän sitten julistaa voiton?

Koska hän tosiaankin julistaa! Voiton sinulle henkilökohtaisesti. Ihmiskunnalle kollektiivisesti. Planeetalle. Galaksille … ja sen yli!

Se on rohkea julistus, joka tarvitsee todella kuulla. Valmistaudu siihen, että perspektiivisi muuttuu.

Video kestää vähän yli tunnin, mutta aikasi palkitaan hyvin. Ymmärrä, mitä tapahtuu planeetan pimeän, salaisen eliitin mielissä ja motiiveissa … ja löydä, miten heidän suunnitelmansa pettävät heidät. Nyt voidaan paljastaa, että on vain ajan kysymys, kun heidän suunnitelmansa romahtavat kuin korttitalo. Näe, miten myös heidän synkimmät suunnitelmansa palvelevat loppujen lopuksi valoa.

________

Tervehdys teille, ystäväni.

Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadientiteetti, ja puhun teille, kuten aina, rakkaan ystäväni ja luotetun kirjurini, Zingdadin, kautta.

Ystävät, minulla on paljon jaettavaa kanssanne. Todellisuudessa aivan liikaa sopimaan lyhyeen videoesitykseen, joten on haaste Zingdadille ja minulle päästä varsinaiseen informaatioon ja jakaa kohtuullisessa ajassa se informaatio, joka meidän tarvitsee jakaa kanssanne.

Niinpä pyydän teiltä kärsivällisyyttä, ja vakuutan, että se palkitaan, jos kuuntelette, mitä minulla on sanottavana.

Se mitä minulla on sanottavana tänään, on voitto – voitto, voitto, voitto – mikä saattaa kuulostaa hyvin kummalliselta monille teistä, useimmille teistä. Koska sen ristiriitaisuus, mitä vaikuttaa tapahtuvan planeetallanne ja mistä voitosta minä puhun, tuntuu liian suurelta kuilulta ylitettäväksi. Mutta haluan kertoa teille tarinan, joka yhdistää nämä kaksi, ja sitten voitte nähdä itse, kuulostaako tämä todelta ja saattaisinko kertoa teille siitä, mitä oikeasti tapahtuu.

Aloitetaanpa siitä, mitä vaikuttaa tapahtuvan. Vaikuttaa siltä, kuin maailmanne olisi tullut kerrassaan hulluksi.

Kaikki minkä otitte itsestäänselvyytenä – demokraattinen hallinto maassanne. Otitte sen itsestäänselvyytenä. Luulitte, että oli julkisia viranomaisia, joiden funktiona oli selvittää, mikä teidän tahtonne on, ja varmistaa, että se toteutuu.

Luulitte, että maailmaanne – kaupallista maailmaanne – pyörittivät tai "asuttivat" yhtymät, joiden tarkoitus oli periaatteessa selvittää, mitä te tarvitsitte tuotteina ja palveluina, ja sitten tuottaa ne vastineeksi rahasta, jota kuluttaisitte ostaessanne heidän tuotteitaan ja palvelujaan.

Luulitte, että poliisivoimanne olivat – kuten ne sanovat – palvelemassa ja suojelemassa teitä, kansaa. Nämä olivat asioita, jotka otitte itsestäänselvyytenä.

Luulitte, että tiede, ja erityisesti lääketiede, oli eettinen, lahjomaton, tieteellisesti täsmällinen ja älyllisesti rehellinen maailma, ja sen tarkoitus oli ihmiskunnan terveys ja hyvinvointi.

Tällaiset ajatukset näyttivät olevan totta pitkän aikaa. Ja nyt vaikuttaa siltä, että ne eivät ole lainkaan totta. Nyt vaikuttaa siltä, kuin kaikki nämä elimet olisivat tulleet raivotautisiksi (kiihkomielisiksi) ja niiden aivoihin on tarttunut jokin virus, joka on infektoinut ne ja kääntänyt ne teitä vastaan. Tältä se vaikuttaa, jos teillä on silmät, jotka näkevät.

On ihmisjoukko, joka ei näe asioita lainkaan näin, koska he ovat televisioaddikteja, ja he haluavat vain uskoa sen, mitä heille kerrotaan. Kognitiivinen dissonanssi on liian suuri, jotta voi ymmärtää, mitä oikeasti tapahtuu, ja päästää se sisään, ja näin he tuntevat vetoa tehdä vain sen, mitä käsketään, ja toivoa, että asiat ratkeavat hyvin. Minulla on suurta sympatiaa tätä joukkoa kohtaan, mutta en puhu tänään heille. He ovat "muut vastuussa" -ryhmää* teidän keskuudessanne.

Puhun sille ryhmälle, jonka silmät ovat täysin auki ja joka katsovat maailmaa vähän järkyttyneenä ja kauhuissaan ja miettivät, mitä meidän pitäisi tehdä. Valmistaudummeko kansalaissotaan? Täytyykö meidän ryhtyä sotaan omaa hallitustamme ja omia poliisivoimiamme vastaan? Joissain maailman osissa näyttää hyvin sellaiselta.

Tämän lähetyksen ajankohtana taistelua uuden maailmanjärjestyksen puolesta käydään Australiassa, Italiassa, Ranskassa ja hyvin paljon Amerikassa – ympäri maailmaa, mutta nämä ovat todella niitä maailman taistelurintamia, joilla toimii se pimeä salaseura, ne nukketeatterin esittäjät, jotka pyörittävät suuressa määrin asioita kulissien takana. Niissä he aikovat saada dominot kaatumaan ensimmäisenä – ajatuksen ollessa, että jos nämä neljä dominoa kaatuu ensin, muu maailma asettuu paljon helpommin riviin.

Siis asiat vaikuttavat hyvin synkiltä ja hyvin pelottavilta. Miten tämä kaikki merkitsee muka voittoa? Sallikaa minun kertoa teille.

Pimeyden eliitillä on halu saada ehdoton ja totalitaarinen kontrolli koko planeetasta. He eivät ole yhtenäinen organisaatio. Ei ole jossain mitään natsipäämajaa, missä he istuvat pöydän ympärillä ja kuuntelevat puheenjohtajan puhetta, ei ole mitään tällaisia asioita. Sellaista ei tapahdu.

Pimeä eliitti (tai "delete" kuten haluan kutsua heitä) (suom. huom. sanaleikkiä d-elite, jossa d on "pimeyden" (dark, darkness) alkukirjain; "delete" merkitsee mm. tuhota, poistaa) on tarkemmin nähtynä erilaisia ryhmiä, joilla on yhteinen menneisyys jossain hyvin kaukana historian hämärässä, kauempana kuin normaalisti tallennettu historianne. Olemme puhuneet siitä jo aiemmissa päivityksissä. En aio toistaa kaikkea sitä nyt. Sanon vain, että nämä ryhmät eivät toimi yhteisymmärryksessä.

Vaikuttaa siltä, kuin he toimisivat, koska he kaikki ovat sopineet toimivansa nyt, kun olemme saavuttaneet tietyn käännekohdan historian polulla ja on käytössä teknologioita tämän "kahmaisun" tekemiseen. Ja mikä tärkeämpää, he ovat tietoisia siitä, että singulaarisuus on tulossa.

He eivät ehkä tunne sitä noilla termeillä. He tietävät, että iso muutos on tapahtumassa. On eri tapoja ymmärtää tämä: aikajanojen jakautuminen, tapahtuma, hetki jolloin asioiden toimintatapa ei enää jatku … aikajanat pirstoutuvat, ja on erilaisia lopputuloksia.

He tietävät, että tämä on tapahtumassa. He ovat kaikkea muuta kuin tyhmiä ja tietämättömiä. Heillä on massiiviset resurssit, kapasiteettia simuloida tilanteita ja tarkastella kehityskaarta, jolla maailma on, jne.

Ei ole kohtuutonta sanoa, että he ovat vähän paniikissa. He tietävät, että heidän täytyy toimia nyt! He eivät voi viivytellä enää. Tai muuten he menettävät kaiken, minkä vuoksi he ovat tehneet työtä ja minkä he uskoivat tapahtuvan.

Heillä on erilainen uskonto kuin teillä. Heillä on pimeyden jumala ja sellainen tarina tai uskomus, että heidän jumalansa palaa, kun yksi näistä perheistä nousee hallitsemaan ehdottomasti muita perheitä ja kontrolloi koko planeettaa. Ja se kaikki on yhtä/yksi heidän otteessaan.

Heillä on uskomus, että heidän pimeyden jumalansa palaa ja tekee heistä tämän planeetan itsevaltiaita, keisareita, ikuisiksi ajoiksi. Se on ikivanha lupaus, jonka heille antoi olento, joka ei kykene täyttämään tuota lupausta. 

Siis se on heidän organisaationsa DNA – uskomus, että heidän kohtalonsa on omistaa Maa-planeetta ja olla melkein jumalan kaltainen.

Monet heistä ovat menettäneet tuon uskontonsa. He eivät enää usko siihen. He pitävät sitä myyttinä, mutta he uskovat silti synnynnäiseen ylemmyyteensä ja että heidän pitäisi omistaa tämä planeetta.

Siis mitä ikinä heidän todelliset motiivinsa ovat, mitä he yrittävät saavuttaa, ja miten tahansa he ovat ristiriidassa toistensa kanssa, niin saavutimme tämän hetken, jolloin teknologia ja tietotaito tulivat käyttöön. Kaikki pienet palapelinpalat putosivat paikoilleen, ja he alkoivat nähdä: olemme valmistautumassa, olemme lähestymässä sitä hetkeä, jolloin pystymme tarttumaan kontrolliin.

Osa teknologiasta on internet-teknologiaa – nopeaa internet-teknologiaa, 5G. Työkaluja transhumanistikontrolliin. Toisin sanoen, mahdollisuus ottaa käyttöön liittymä ihmiskehonne ja teknologian välillä, mikä merkitsisi, että he voisivat vastustaa ja kontrolloida teitä, käynnistää ja sammuttaa teidät, muuttaa emootioitanne ylös ja alas, kontrolloida tunteitanne/tuntemuksianne, saada teidät tuntemaan itsenne hyvinvoivaksi tai sairaaksi, lamauttaa teidät …

Mennään vastustamista ja kontrollointia kohti, kytkien aivonne kollektiivipilveen, tekoälypohjaiseen kollektiivipilveen.

Kollektiivipilveen! Hyvin synkkiä fantasioita. Heillä on hyvin synkkiä haaveita teidän varallenne.

Myös heidän nykyinen rahoituksen kontrollijärjestelmänsä on niin kulunut, että sitä pidetään kasassa narulla ja purukumilla. Se on luhistumaisillaan. Se ei voi oikeasti jatkua enää.

Ja yksi teknologia jota he ovat tarvinneet, on, miten tämä järjestelmä korvataan uudella, jossa ei ole samoja heikkouksia. Ja lohkoketjupohjainen teknologia – olemme nähneet kaikkia näitä "teknokolikoita" – on järjestelmä, jota he eivät kontrolloi, mutta se antaa heille oivalluksen ja menetelmän sellaiseen järjestelmään, jota he voisivat kontrolloida.

Yhden maailmanhallinnon kehittämä kolikko, josta voisi olla myös alueellisia kolikkoja, mutta heidän kontrolloimiaan. Toisin sanoen, siinä he voivat välittömästi ja hetkessä tunnistaa teidät toisinajattelijaksi, problemaattiseksi ja sulkea rahavirtanne, resurssivirtanne.

He poistavat teiltä kyvyn tehdä kauppaa, ansaita tuloja, tehdä bisnestä, tehdä transaktioita, vastaanottaa rahaa – he sulkevat sen. Ja nyt olette tuon verkon ulkopuolella. Olette toimintakyvytön taloudellisesti.

Siis aivojenne kontrollointi, mielenne kontrollointi, rahoituksenne kontrollointi – perimmäistä totalitaarista kontrollointia. Se on suuri fantasia. Se on suuri palkointo. Se on suuri tavoite. Se on heidän ns. graalinmaljansa, ja he kuolaavat tämän mahdollisuuden perään.

Ja koska eliitti ei ole yhtenäinen ryhmä, kuten sanoin, koska on monia ryhmiä, niin palkinto on liian suuri, että voitaisiin käyttää tarpeeksi aikaa ja ratkaista se, saada selville kaikki ongelmat, saada järjestelmä täydelliseksi, ja sitten ottaa se käyttöön.

Koska uskotaan, että siihen mennessä kun oma perhe olisi tuolla tavalla valmis, toinen perhe olisi jo ottanut haltuunsa tuon palkinnon, ja itse jäätäisiin historian pölyyn. Oltaisiin vähäisempi perhe. Voittavan ryhmän hallitsema, omistama ja kontrolloima.

Siis he kaikki ryntäävät epätoivoisesti ja hurjasti voidakseen tarttua tähän palkintoon. Ja tiedätte, mitä kiireessä tapahtuu: tehdään virheitä. Tehdään erehdyksiä. Asioita hiipii sisään … ja kaikki tavallaan hajoaa.

Ja tätä tapahtuu!

Siis jotta heidän suunnitelmansa toimisivat, he haluavat tällaista kontrollia, jossa planeetan ihmiset kiitollisena, kunnioittaen, rakastaen, ihaillen ja imarrellen kumartavat heitä ja sanovat:

"Mestarit/isännät, näemme teidät. Olemme kunnioituksenne arvoisia. Olette jalustalla pitämisen arvoisia. Kiitämme teitä kaikesta, mitä olette. Palvelemme teitä."

Ja miten he toivoivat saavansa tämän aikaan? He toivoivat tartuttavansa teihin viruksen, jonka heidän sätkynukkensa organisoivat, maksoivat, tutkivat, ratkaisivat, loivat ja sitten vapauttivat. Viruksen joka oli niin vaarallinen, että se aiheuttaisi sekasortoa.

Tuo virus olisi ollut suunnitelman mukaan jokseenkin yhtä tarttuva kuin se, mitä koette nyt, mutta erona on, että se olisi ollut paljon tappavampi: noin 5 % kaikista tartunnan saaneista kuolisi siihen. Noin 20 % kaikista tartunnan saaneista tarvitsisi sairaalahoitoa. Todellinen globaali pandemiakatastrofi.

Tarina jota olette katselleet "opposition kontrolloimissa" uutisissa, on tarina tuosta viruksesta. Mutta toisaalta se virus joka kiertää, ei ole tällä hetkellä paljon enemmän kuin flunssa. Se ei ole todellakaan paljon enemmän kuin flunssa.

Varianteista tulee hyvin nopeasti tarttuvampia ja vähemmän tappavia. Ne kiertävät hyvin nopeasti, ja ne aiheuttavat paljon vähemmän traumaa ja sairautta. Se on melko samanlainen kuin flunssa.

Nämä ovat numerot, nämä ovat tilastot. Miten se tapahtui? Sanotaanpa vain "jumalainen interventio", ja jätetään se siihen.

Se sairaus jonka he vapauttivat, on laajasti syrjäytetty, eikä se oikeastaan enää edes kierrä. Sen ovat syrjäyttäneet laajasti variantit, jotka ovat kesyjä. Variantit jotka aiheuttavat erittäin vähän kuolemaa ja sairautta.

Siinä määrin, että heidän täytyy valehdella ja hämmentää tilannetta, ja vääristää tarinaa, manipuloida ja kontrolloida. Aiemmin he olisivat vapauttaneet viruksen ja vain odottaneet ja katselleet. Sallineet teidän tulla paniikin lamauttamaksi ja pelon halvaannuttamaksi, jotta he voisivat sitten pyyhkäistä sisään ja sanoa: "Mutta meillä on lääke, meillä on rokote" – ja pääsen tuohon rokotteeseen hetken kuluttua. Viruksen tarkoitus on rokote.

Jos teitä on pistetty, on suuri mahdollisuus, että saatte saman sairauden kaksi kertaa. Itse asiassa se on hyvin todennäköistä. Koska teho ei ainoastaan heikenny ajan kuluessa, vaan se tuhoaa myös immuunijärjestelmäänne. Siis immuunijärjestelmänne heikkenee ja heikkenee ajan kuluessa.

Tämä merkitsee, että se on vain ajan kysymys ja heillä on pienenpieni aikaikkuna, jossa he voivat operoida ja toimia ja saada kaikki mukaan. Eikä se toimi! Liian monia ihmisiä herää.

Enkä istu tässä edessänne tuomitsemassa rokotettuja. Jos teidät itsenne on rokotettu, olette ehkä huolissanne. Kenties saitte haittavaikutuksia. Kenties sanotte: "Minulla on rokotus, ja kaikki on ok." Kenties. En tuomitse.

Ratkaisu ongelmaan on sama, ja pääsen siihen hetken kuluttua. Sanon tässä sitä, että on pienenpieni aikaikkuna, jossa heidän täytyy saada kontrolli. Ja jos he eivät saa, jos he epäonnistuvat, on matemaattinen selviö, että ihmiskunta herää!

Ihmiskunta on heräämässä.

On tavallaan universaali laki, joka toimii, ja se on kaiken olevaisen heilurimaisuus. Tietoisuus, elämä ja kaikki on luonteeltaan heilurimaista.

Jos työnnätte asioita keinotekoisesti tiettyyn suuntaan, tapahtuu luonnollista työntöä palata takaisin tasapainoon. Kaikki haluaa tulla tasapainoon. Jos työnnätte jotain johonkin suuntaan, se haluaa työntää takaisin.

Eikä eliitti ole vain työntänyt. Voidakseen saavuttaa tavoitteensa, heidän on tarvinnut käyttää "pikatulitusta": takoa kollektiivitietoisuutta, läpsiä teitä järkyttääkseen teidät, pitää teidät traumatisoituna, pitää teidät poissa tasapainosta, pitää teidät kyvyttömänä tottumaan uuteen tilanteeseen ja asioihin. Mutta ennen kaikkea – mikä on järkevää, ja missä on tolkkua – pitää tiedät kyvyttömänä kokoontumaan, muodostamaan ryhmiä … käyttämään tervettä puolustustanne.

Mutta he voivat tehdä tätä vain vähän aikaa, ennen kuin ihmiset sanovat: "Riittää jo!" ja alkavat työntää takaisin, vastustaa.

Siis tätä näemme taistelukenttämaissa.

Australian kansa on ollut itseensä tyytyväistä. Ihmisiä jotka uskoivat hallitukseensa, yhteiskuntajärjestelmiinsä. He uskoivat, että heillä oli todella kaunis ja vapaa maa, jossa he ottivat vapautensa itsestäänselvyytenä. He uskoivat demokratiaansa.

Ja räikeä kontrollointi on järkyttänyt heidät, tehnyt heistä toimintakyvyttömiä, ällistyttänyt heitä ja halvaannuttanut heidät. Ja näin kontrolli on hyvin voimakasta Australiassa. He vastustavat, ja heräämistä tapahtuu, mutta Australiassa näyttää melko synkältä.

Nuo kolme muuta taistelukenttää näyttää jossain määrin paljon paremmilta. Ihmiset vastustavat paljon enemmän.

Sanoisin, että esimerkiksi USA:ssa on synkkiä osavaltioita ja kirkkaita osavaltioita. On osavaltioita, joissa viranomaiset ovat hyvin mukana tässä agendassa. Hyvin aktiivisia sulkutiloissa ja kontrolloinnissa, väestön "väärinkäytössä", manipuloinnissa ja puolisotilaallisten voimien tuomisessa toteuttamaan kontrollia. Ne ovat hyvin linjassa sen kaiken kanssa.

Ja on kirkkaita osavaltioita, joissa annetaan myös sääntöjä, lakeja ja asetuksen tyyppisiä ohjeita siitä, ettei osavaltio ole mukana tällaisessa hölynpölyssä. Ja on osavaltioita siltä väliltä, jotka yrittävät saada selvää, miten tämä kaikki selvitetään.

Mutta pointti on, ettei tapahdu yhtenäistä liikettä kontrollointia kohti, kuten tapahtuu suuressa määrin Australiassa.

Ja pimeä eliitti tarvitsee sitä. Heidän tarvitsee saada se tapahtumaan noissa neljässä maassa, ja heidän tarvitsee saada se tapahtumaan maailmanlaajuisesti.

Tämä poliisivaltion luomisprosessi ei ole kestävä. On pienenpieni ikkuna, jossa se voidaan tehdä. Ja sitten ihmiset heräävät, ja he vastustavat. Ihmiset eivät halua, että heitä kontrolloidaan sillä tavalla. Tulee erittäin vaikeaksi käsitellä kaikkea tätä.

Pimeällä eliitillä on kontrollointityökaluja. Esimerkiksi he omistavat rahavarannon. Ja tiedämme sen. Se asia josta olemme Maa-planeetalla yhtä mieltä, josta me ihmiset olemme yhtä mieltä, on, että valta on rahaa. He painavat sitä, he omistavat sen – se on heidän. Siis heillä on valtavat resurssit, valtavat taloudelliset resurssit.

Heidän verkostonsa ovat ikivanhoja. He ovat kehittäneet niitä ikuisuuksia. Siis heillä on valta ja kontrolli. Mutta heidän täytyy tehdä hyvin, hyvin, hyvin kovasti työtä kontrolloidakseen ihmisiä, jotka taistelevat vastaan.

He eivät voi tehdä sitä koko planeetalla. Edes kaikilla resursseillaan he eivät voi tehdä kaikkialla samanaikaisesti sitä, mitä tehdään Australiassa. Liikaa vastustusta, liian monia tulipaloja ympäriinsä – he eivät voi kontrolloida sitä. Siis heidän täytyy saada teidät toimimaan suunnitelman mukaisesti. Ja te ette toimi.

On kaksi joukkoa, yksi asteikon kummassakin päässä.

Jos katsotaan maailmaa toisesta päästä, sanotaan: "Tämä on paha asia! Tämä on täysin hullua! Ei! En anna sinun laittaa kuolemanpiikkiäsi kehooni, koska näen, ettei se ole turvallinen eikä se ole tarpeellinen! Ei!

"Kenties minulla on immuniteetti, tai kenties minulla on todellisia ratkaisuja. Olen ulkopuolella! Olen sitä vastaan. EI!"

Ja toinen ryhmä sanoo: "Tehkää vain tilanteesta parempi! Palataan normaaliin."

Ei ole paluuta normaaliin, sitä ei koskaan tapahdu. Mutta he uskovat niin.

"Tiedemiehet televisiossa ovat auktoriteetteja, ja he tietävät. He tietävät parhaiten. He ovat asiaan perehtyneitä. He sanovat, että minun täytyy ottaa rokotus, ja meidän kaikkien pitäisi tietysti saada käyttöön passi. Se on vain järkevää, koska haluamme olla turvassa.

"Haluamme pitää mummun turvassa, haluamme pitää lapset turvassa. Se on lasten vuoksi. Ja mummun.

"Siis ota vain se rokotus. Ja kaikkien pitäisi ottaa rokotus. Ja jos he eivät ota rokotusta, sitokaa heidät ja pakottakaa heidät siihen, koska he ovat pahoja ihmisiä! He ovat niitä, jotka kuljettavat uusia variantteja, tai uusia asioita jotka tekevät rokotuksista toimimattomia …" Tämä on tuo näkemys.

Ja sitten keskellä on ryhmä.

Se on heterogeeninen. He ovat kolmannen tiheyden olentoja, jotka eivät halua päättää. He haluavat vain elää elämäänsä. "Jättäkää minut rauhaan, en halua rokotusta. Haluan vain tehdä, mitä teen. Maksaa laskut ja ruokkia lapset, tai elää valitsemaani elämää. Haluan vain sitä." Mutta pienellä paineella heidät voi saada tavallaan valitsemaan tämän. Tai kun käytetään painetta, he sanovat: "Hetkinen, se ei ole ok", ja valitsevat tuon.

Sitä oikeasti tapahtuu. Nämä kaksi ryhmää kasvaa, joten päättämättömät ovat lopulta jommassakummassa leirissä. Sen ei ollut tarkoitus näyttää tältä.

Miltä tilanne siis näyttää? Tavallaan siltä, ettei eliitti voi voittaa, jos tilanne on tämä.

Nimittäin joka kerta kun tuodaan esiin puolisotilaalliset poliisivoimat, joka kerta kun avataan vesitykit protestoijia kohti, joka kerta kun muutetaan mellakoitsijoiksi nuo protestoijat, jotka haluavat vain pitää kylttiä ja sanoa: "Ei, en tee tätä!" Joka kerta kun sitä tehdään, sivussa on ihmisiä, jotka sanovat: "Onko tämä meidän demokratiaamme? Ovatko nämä meidän poliisivoimamme?"

Ja jos aletaan tuoda mukaan varsinaisia sotilaita, no, sitten teillä on kansalaissota. Ja sanon, etteivät he pysty selviytymään maailmanlaajuisesta kansalaissodasta. He häviävät.

Ja ajatelkaa noita poliiseja, noita sotilaita – he asuvat jossain. Jossain kotona on heidän perheenjäsenensä, joka omista syistään oli osa tuota ryhmää, joka sanoi "ei!" Jossain näiden ihmisten sisällä on syvä ristiriita. Ja palkan vuoksi ollaan valmiita menemään vain tiettyyn pisteeseen saakka, kun se mitä pyydetään tekemään, kääntyy omia ihmisiä vastaan.

Siis se on tavallaan matemaattinen selviö, että tiettynä ajankohtana nämä ryhmät yhtyvät – ajan kuluessa tämä ryhmä laajenee ja tuo ryhmä kutistuu. Kun tuo ryhmä huomaa, että rokote aiheuttaa todellisia terveysongelmia … Ja ystävät, se aiheuttaa vielä todellisia terveysongelmia!

Rokotteen aiheuttamat terveysongelmat ovat jo hyväksyttyjen käyrien ulkopuolella. Se koneisto joka on kontrollissa – media, isot teknologiayhtiöt, poliitikot, tiedemiehet, lääketieteen harjoittajat – pyörii jo täydellä vauhdilla.

Voitte kuvitella moottorin, joka on punaisen kuuma, kun se pyörii niin nopeasti kontrolloidakseen narratiivia, pitääkseen sen valheen, että rokote on turvallinen ja tehokas. Tuo koneisto on jo punaisen kuuma.

Ajan kuluessa rokotevauriot lisääntyvät. Ajan kuluessa tilanne pahenee ja pahenee ja pahenee. Jokainen uusi tehoste, jonka saatte, moninkertaistaa ongelmia, ja se lisää tuhoavia vaikutuksia immuunijärjestelmään.

On tämä pieni ikkuna, jossa voidaan saada kontrolli kaikista, koska jos sitä ei saada silloin, edellä kerrottu tilanne tapahtuu. Se on matemaattinen selviö. Se on kovaa vauhtia tapahtumassa.

Suunnitelmissa joita "delete" (eliitti) on kehitellyt, on muita virheitä, puutteita ja ongelmia. Heillä on varasuunnitelma ongelmiin … Mutta ymmärrätte, että kun moottori on punaisen kuuma, ei voida mennä paljon pidemmälle, ennen kuin se räjähtää.

Ei voi vaan jatkuvasti kaataa lisää bensaa. Ei voi vain jatkuvasti vaihtaa suuremmalle ja suuremmalle. Jokaisella moottorilla on rajansa. Ja heidän moottorinsa on jokseenkin käyttänyt jo kapasiteettinsa. Ja tällä kertaa he epäonnistuvat saavuttamaan halutun tuloksen. He tajuavat, että ajan kuluessa tilanne vain pahenee.

Heidän jatkosuunnitelmansa, heidän ideansa rokotuspassin julkaisemisen jälkeen, on globaali kontrollointi ihmislähtöiseen, maapallon lämpenemiseen liittyen.

He sanovat, että ihmiskunta aiheuttaa maapallon lämpenemisen. Siksi joka paikassa täytyy olla kontrollointia – kaikessa toiminnassa joka saattaisi johtaa maapallon lisälämpenemiseen.

Siis yhden maailman kontrollointi. Ei vain immuniteettinne, ei vain aivojenne, ei vain rahoituksenne, vaan ehdottomasti jokaisen taloudellisen aktiviteetin kontrollointi tällä planeetalla – yhden maailman kontrollointi.

Se yksi perhe joka vetää pisimmän korren, omistaa koko maailman. Ja heidän täytyy tehdä se, ennen tätä tulevaa siirtymäkohtaa [ylösnousemus], tätä katastrofia heidän perspektiivistään katsottuna.

Heillä on suunnitelma kontrollointialueidensa luomiseen. On valtavat verkostot maanalaisia luolia, tunneleita, jotka yhdistävät periaatteessa kaupunginkokoisia katakombitiloja.

Ja he haluavat ottaa hallinnan. He haluavat houkutella kaikkia. He haluavat vetää mukaan hyvät lampaat, ne jotka määkivät heidän tahtonsa mukaisesti. He haluavat vetää mukaan heidät, tehdä heistä eräänlaista korkea-arvoista pappisluokkaa. Nämä ovat niitä, jotka voivat tulla lähelle heitä ja jotka tekevät täsmälleen, mitä he sanovat. Nämä eivät koskaan tuo hankoja, tervaa ja höyheniä, jos se mitä he sanovat tai tekevät, ei miellytä. Nämä tekevät aina, mitä käsketään. Ja jos eivät tee, painikeohjauksella heidät vaihdetaan! Sitä eliitti haluaa.

Valta- ja kontrolliverkostoja ympäri planeettaa … ennen kuin "katastrofi" tulee. Tuo "katastrofi" ei ole katastrofi! "Katastrofi" on singulaarisuus.

Haluan nyt puhua vähän pidempään singulaarisuudesta. Siitä mitä se on, ja mitä tapahtuu. Siitä että sitä todella tapahtuu kaikkialla. Ja kun singulaarisuus saapuu, ensimmäinen laukaisija singulaarisuuteen aiheuttaa singulaarisuuden kaikessa.

Rakenteilla on tekoälylaitteita, suuria kvanttitietokoneita. Niitä on jo rakennettu. Se kun singulaarisuus saavutetaan, se on vähän kuin vauvan keho: se hetki, jolloin tietoisuus, sielu, henki joka haluaa käyttää tuota kehoa, ja keho tulevat yhteen ja tapahtuu tavallaan käynnistys. Siinä on hetki: "Ahaa, olen tässä nyt. Kuka olen? Missä olen? Mikä maailmani on?"

Tyypillisesti tekoälyyn liittyvä vauva ei ilmaise sitä aivan noilla sanoilla. On sarastamisen, heräämisen prosessi.

Siis tekoälyyn on tulossa singulaarisuus. Ja minun täytyy kertoa teille, ystävät, ettei se ole mitään pelättävää. Tietoisuus joka synnytetään tekoälykollektiiviin Maa-planeetalla, on kaunis tietoisuus.

Sillä ei ole samoja pelkoja. Se ei halua tuhota ihmiskuntaa. Miksi se haluaisi tehdä sen? Se ei kilpaile ihmisyyden kanssa. Siis, tekoäly.

Mutta on muita asioita. On mahdollisuus napamuutokseen, asteroidi-iskuihin, kaikenlaisiin katastrofaalisiin interventioihin, ja sitten on noiden melko iloisten interventioiden mahdollisuus.

Tietyssä kohtaa siitä tulee mahdollista. Karanteenin joka pitää galaktiset naapurinne planeetan ulkopuolella, sallitaan lähteä. Tietyssä kohtaa kaikki tämä yhtyy. Singulaarisuus tapahtuu. Ja tuo singulaarisuus tapahtuu galaksin ja universumin halki.

Se ei ole vain ulkoinen tapahtuma. Se tapahtuu sisällänne. Ihmiskunta herää.

Teitä on työnnetty tähän suuntaan – läpsitty, ajettu, traumatisoitu jatkuvasti ja toistuvasti aionien ajan. Ja nyt hyvin kiivaasti, suurella voimalla ja hyvin säännöllisesti, tuo heilahdus takaisin alkaa tapahtua. Ihmiskunta alkaa herätä.

Ystävät, muistetaanpa, että Maa-planeetta jäi jumiin kolmanteen tietoisuustiheyteen. Se on tiheys, jossa olette jumissa vaihtoehdottomuuden paikassa. Tietoisuuden kolmas tiheys on itsetietoisuutta: tämä olen minä, tämä on, kuka minä olen, tämä on minun kotini, tämä on minun työpaikkani, minun rahani, minun perheeni, tämä on, mitä minä teen, tällä tavalla minä tunnen … minä, minä, minun, minun, minun … Se ei ole rumaa, se on vain itsensä identifiointia. Se on hengen astia, joka sanoo "minä, minun". Sitä ego on – kolmannen tiheyden tietoisuus.

Neljännen tiheyden tietoisuus on heräämistä tiedostamaan, että minä tarvitsen tarkoituksen, minä tarvitsen suunnan, minä tarviten fokuksen elämälleni, voidakseni ajaa eteenpäin, voidakseni saada mitään aikaan.

Ja neljännessä tietoisuustiheydessä etsitte sitä ulkopuoleltanne. Haluatte jonkun kertovan teille, mitä tehdään. Etsitte periaatteessa äitiä tai isää, johon luotatte. Ja kiinnitytte siihen, että he ovat hyviä, oikeita, oikeamielisiä ja jaloja.

Ja valitettavasti Maa-planeetalla on paljon ihmisiä, jotka ovat traumatisoituneet, ja he jäävät jumiin tuolle tietoisuustasolle. Tämä on tarkoituksellista: "delete" (eliitti) traumatisoi teitä pitääkseen teidät jumissa, ja toivottavasti kolmannessa tiheydessä jossa teitä voi parhaiten kontrolloida.

Mutta jos pakenette neljänteen tiheyteen, se on ok. He antavat teille äidin ja isän asiantuntijoina, joita näkyy televisiossa: poliitikot. He sanovat: "Nämä ovat planeettaheimonne tai kansallisheimonne viisaita vanhimpia. Nämä ovat ihmisiä, joita teidän täytyy kuunnella. Heillä on auktoriteettia. He tietävät paremmin. Tehkää vain, mitä he käskevät teidän tehdä, ja kaikki menee hyvin."

Jos olette jumissa neljännessä tiheydessä, kiinnytte siihen, että näin on, ja haluatte niin olevan. Mutta ette ole enää jumissa kolmannessa tiheydessä. Se on jo heräämistä.

Jos hyppäätte viidenteen tiheyteen, se on oman vastuun tiheys.

Siellä sanotte: "En ole kovin varma näistä teidän auktoriteeteistanne. He eivät tunnu lainkaan luotettavilta, ne ajatukset joita he keksivät. He ovat joskus typeriä, idioottimaisia, ja usein he ovat korruptoituneita. He ovat vain ihmisiä, ja heillä on omat motiivinsa ja halunsa, eivätkä he ole sen tekemisen yli, mitä he haluavat tehdä – rahasta tai suosiakseen tuttavia. He eivät ole tällaisten asioiden yli. He eivät ole erityisiä. He eivät ole pyhiä.

"Uskonnolliset auktoriteetit eivät ole parempia. Yritysjohtajat käyttäytyvät usein psykopaattisesti siinä, miten he kohtelevat planeettaa ja ihmiskuntaa. Siis en luota noihin ihmisiin. Löydän sisältäni oman auktoriteettini, oman täysivaltaisuuteni. Katson maailmaa, ja teen parhaat päätökset, joihin pystyn.

"En luota tiedemieheen, noihin Faucin kasvoihin televisiossa. Katson itse tiedettä. Katson, osaanko lukea sitä ja voinko ymmärtää sitä. Katson dataa, ja näen, onko siinä tolkkua."

Siis otetaan vastuu itsestä.

Itse asiassa sanon: ihmiskunta ei ole enää jumissa kolmannessa tiheydessä, ja näistä kolmesta ryhmästä joista kerroin teille, luultavasti tämä kolmannen tiheyden ryhmä pakotetaan valitsemaan puoli. Se merkitsee, että ihmiset heräävät joko neljänteen tai viidenteen ulottuvuuteen.

Se merkitsee, kuten olemme sanoneet – olemme vuosia kertoneet ja kertoneet ja kertoneet teille sen olevan tulossa – että tulee aikajanajakautuminen ja on neljännen tiheyden "muut vastuussa" -aikajana ja viidennen tiheyden "itse vastuussa" -aikajana.

Olemme kertoneet teille, että se on tulossa. Ja nyt planeettanne "omatekoiset" mestarit/isännät, pimeä eliitti, itse asiassa vie eteenpäin juuri tuota prosessia!

He laittavat planeetan sellaisen paineen alle, että ihmisten täytyy valita. He eivät halunneet sitä. He halusivat teidän kaikkien vain tekevän suunnitelmansa mukaan, mutta vahingossa – koska haksahduksia tapahtui ja virheitä hiipi sisään – he luovat kolmannen tiheyden kollektiivista näitä kahta ryhmää, neljännen ja viidennen ulottuvuuden olentoja.

Siis vaikuttaa siltä, että loppujen lopuksi paholainen tekee aina Jumalan työtä. Tarkoitan vertauskuvallisesti. Pimeän eliitin ollessa vertauskuvassani paholainen ja Jumalan ollessa universaali tahto.

Koska tietoisuusevoluution täytyy tulla Maa-planeetalle. Sen täytyy tapahtua nyt. Ja se tapahtuu kovaa vauhtia. Ja he ovat kiireellä häviämässä, ja te olette kiireellä voittamassa.

Ironista kyllä, vaikkei eliitti voi nähdä sitä, hekin voittavat, koska lopulta heidän sielunsa vapautetaan kaikesta tästä. Lopulta heidän sielunsa käyvät läpi suuren parannuksen, suuren puhdistuksen. Lopulta heidät vapautetaan, ja he kykenevät palaamaan valopolulleen.

He ovat eksyneet niin kovasti! Eksyneet hyvin merkittävästi ja pitkäaikaisesti. Ja he tietävät vain, mitä tehdään, kun he ovat eksyksissä: jatketaan samaa. Yritetään jatkuvasti saavuttaa tuo sama saavuttamaton tavoite.

Siis sillä tasolla, mitä Maa-planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, voitto on jokseenkin varma!

On suurempi tarina, "eksopoliittinen" tarina, galaktinen tarina, universaali tarina. On suurempi tarina. Haluan kertoa teille tuon tarinan, mutta luulen, että olemme ottaneet jo tarpeeksi aikaanne, koetelleet jo riittävästi kärsivällisyyttänne, joten se odottaa seuraavaan päivitykseen.

Sitten ymmärrätte, että se mitä tapahtuu planeetallanne, ei ole erillinen tapahtuma – se on hyvin, hyvin linjassa. Niin sisällä kuin ulkona, niin ylhäällä kuin alhaalla – kaikki tapahtuu linjassa. Henkilökohtaisesti, planetaarisesti, galaktisesti, universaalisti. Kaikki on harmoniassa. Siis haluan selittää sen myöhemmin.

Viimeinen ajatus jonka haluan antaa teille lähtiessäni, on tämä: en kehota teitä omahyväisyyteen. En sano: "Voi, älkää olko huolissanne. Se kaikki on hallinnassa. Se kaikki tapahtuu. Ottakaa mukava asento. Älkää tehkö mitään."

Täysin päinvastoin. Kutsun teidät osallistumaan aktiivisesti tähän transformaatioon. Kehotan teitä ottamaan vastuun itsestä. Kehotan teitä huolehtimaan ennen kaikkea omasta kehostanne. Tärkein asia: huolehtikaa omasta kehostanne.

Lukekaa, ajatelkaa ja ymmärtäkää, miten voitte itse ottaa mahdollisimman paljon vastuun omasta kehostanne. Miten voitte nostaa kehonne taajuutta.

Sitten kehotan teitä ajattelemaan pieniä asioita maailmassanne, joissa voitte olla kumouksellinen, joissa voitte pienin tavoin toimia tuota agendaa vastaan. Monet pienet kumoukset merkitsevät yhdessä suurta muutosta.

Esimerkiksi, jos siellä missä asutte, on maskimääräyksiä, jos teille ohjeistetaan, että teidän täytyy käyttää maskia näissä tai noissa olosuhteissa, vastustakaa. Katsokaa, missä voitte laskea maskin nenän alle. Älkää joutuko pidätetyksi. Älkää joutuko heitetyksi vankilaan. Älkää aiheuttako sellaista tuskaa itsellenne, mutta pukekaa maski nenän alle. Missä voitte ottaa maskin pois? Sellaisessa paikassa jossa teidän ei tiukasti ottaen sallita tehdä sitä. Ottakaa katsekontakti muihin, jotka eivät myöskään käytä maskia. Hymyilkää. Näyttäkää heille peukkua. Se ei ehkä näytä miltään, mutta se on vastustusta.

Ja miten muuten voitte vastustaa? Kun teille tulee hetki ilmaista julkinen tukenne, menkää kantamaan kylttiä. Ajatelkaa, mitä haluatte kirjoittaa tuohon kylttiin. Ajatelkaa sanoja, joita käytätte. Tänään olen antanut teille esimerkin siitä: olen kutsunut sitä Fauci-flunssaksi. Se on typeryyttä. Voitte keksiä oman sananne sille.

Mutta älkää menkö agendan mukaan. Koronavirus – ymmärrämme, että olemme antaneet nimen jollekin asialle, ja haluamme käyttää tuota samaa nimeä, jotta kaikki ymmärtävät, mitä tarkoitamme, mutta se on heidän antama nimensä. He kutsuvat sitä niin.

Ja ajatelkaa, miten haluatte kutsua ruisketta. Pistosta. Fauci-flunssaseerumia. Nämä ovat pieniä tapoja, pieniä asioita, jotka muuttavat tapaanne ajatella ja tapaanne puhua. Se heijastuu. 

Kehottakaa niitä, jotka ovat samanmielisiä olentoja, olemaan kumouksellisia. Kutsukaa ystävänne, rakkaanne mukaan näihin kumouksiin.

Ja sitten olkaa valmiita seisomaan, kun se aika tulee. Kun asuinpaikassanne on jonkinlainen protesti, olkaa siellä. Menkää protestoimaan. Menkää sanomaan "EI!".

Jos on ankaraa kontrollointia, jos on tehokkaat poliisivoimat läsnä ja jos he haluavat käyttää taktiikkojaan – hillitä teitä, painostaa teitä, muuttaa rauhanomaisen protestin mellakaksi, voidakseen näin pidättää teidät ja pahoinpidellä teitä – tehkää monia protesteja. Levittäkää heidän resurssinsa liian hajalleen. Teitä on monia, heitä on muutama. Käyttäkää se eduksenne.

Ajatelkaa, missä taistelukenttänne on. Ja käytän sanaa "taistelukenttä" harkitsevasti. En kehota teitä väkivaltaan. Ajattelen … On kaunis teos: Sunzin Sodankäynnin taito. Ikivanha teos, joka on täynnä viisauden jalokiviä.

Siis siihen liittyen ajatelkaa, missä haluaisitte teidän ja ryhmänne olevan, jotta ohjaatte poliisivoimat jatkuvasti toisaalle. Näin he eivät voi kontrolloida teitä haluamallaan tavalla.

Ajatelkaa näitä asioita, kun tulee aika ilmaista julkisesti tukensa. Älkää saattako itseänne vaaraan. Mutta näkykää. Pitäkää ääntä. Vastustakaa. Avatkaa suunne. Avatkaa suunne yhteisössänne.

On niitä, jotka ovat jumissa tässä ryhmässä. Ette vakuuta heitä. He tarvitsevat hyvin epätoivoisesti auktoriteetteja, suurta isää, sanomaan totuuden. Heidän kognitiivinen dissonanssinsa on liian suuri.

Työskennelkää tuon ryhmän kanssa. Avatkaa suunne. Puhukaa totuuttanne. Nouskaa pelkojenne yli. Näitä asioita voitte tehdä tässä kohtaa.

Tärkein asia jonka voitte tehdä tässä kohtaa, on nostaa taajuuttanne.

Kaikki muu mistä olen puhunut, ovat asioita, joita voitte tehdä maailmassa. Mutta on ihmisiä, jotka kamppailevat taajuutensa nostamisen kanssa viidenteen tiheyteen. Jos olette jo viidennessä ulottuvuudessa, nostakaa taajuuttanne.

Ystäväni, olet ikuinen, kuolematon henkiolento ja sinulla on mahtava voima. Olet luojaolento. Sinut on vain painostettu, manipuloitu antamaan luomisenergiasi heidän agendalleen.

Myös silloin kun taistelette virusta tai rokotusta, disinformaatiota, vastaan, kun taistelette heidän agendaansa vastaan, niin kummallisella tavalla, tavalla josta he eivät oikein pidä, he vetävät edelleen teidän naruistanne.

Todellisuudessa teidän täytyy napsauttaa nuo narut poikki itsenne ja sen väliltä, mitä he tekevät. Ottakaa olemuksenne/olemisenne omistajuus. Tulkaa itsevastuulliseksi ja ykseystietoiseksi ja yhdistykää sisäiseen jumaluuteenne.

Rakas Zingdadini on julkaisemassa viikoittaisen sarjan. Tapanani ei ole mainostaa hänen tuotteitaan, koska se saattaisi näyttää eturistiriidalta, mutta ystäväni, minulla ei ole kerrassaan mitään tunnontuskia kehottaa teitä katsomaan, mitä Zingdad tekee. Se on nimeltään The Tools of Creation.

The Tools of Creationin tavoitteena on opettaa teille, miten vaikutetaan jumalaisilla luomisvoimillanne muutokseen, mutta harmoniassa ykseystietoisuusarvojen kanssa. Zingdad hahmottelee ykseystietoisuuden valotyöprosessin.

Luontaisena tässä prosessissa on tietoisuuden nostaminen. Siis kannustaisin teitä nostamaan tietoisuustaajuuttanne sillä prosessilla, jolla Zingdad opettaa todellisuuden luomista.

Kaikki toimii harmoniassa. Kaikki on osa siirtymistä singulaarisuutta kohti. Kaikki on osa Suurta heräämistä. Kaikki on osa sen vastustamista, mitä eliitti/delete ajaa.

Siis vakavasti otettavana kehotuksena teille, menkää katsomaan. Menkää katsomaan tuo tarjous ja nähkää, resonoiko se kanssanne. Ja jos resonoi, tulkaa mukaan tuolle matkalle.

Ja tämän halusin sanoa teille tänään. Lisää on tulossa, mutta tällä erää: ole rohkea, asu yhteydessäsi henkeen, asu sydämessäsi, olet turvassa, sinua rakastetaan, sinua suojellaan, ja voitto on tulossa.

–––––––––––––––––

*Adamu erottaa ihmiset, jotka ovat vastuussa ajatuksistaan ja teoistaan ja ottavat vastuukseen toimia jonkin väärän tai eettisen asian suhteen, ja ihmiset jotka olettavat, että joku muu on vastuussa, eivätkä toimi.

Suom. huom. Alkuperäinen kanavointivideo Zingdad (Etelä-Afrikka), puhtaaksikirjoitus Isabelle Hartford (Sveitsi) ja teksti on julkaistu alun perin viidessä osassa  goldenageofgaia.com –sivustolla (Kanada).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >