HomeViestejäZingdadMaaliskuu 2017 - Tähtisiemensopimus ja planeetan ylösnousemus

Maaliskuu 2017 - Tähtisiemensopimus ja planeetan ylösnousemus

TÄHTISIEMENSOPIMUS JA PLANEETAN YLÖSNOUSEMUS
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
Maaliskuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja puhun taas kerran kirjurini, Zingdadin, kautta.
 
Tänään haluan puhua suoraan Maaplaneetan tähtisiemenille. Mutta vaikket pitäisikään mahdollisena, että sinä itse olet tähtisiemen, pyydän sinua silti lukemaan tämän julkaisun. Luulen, että jokainen jolla on avoin mieli, löytää arvoa siitä!
 
Siis rakkaat tähtisiemeneni, minulla on hyvin paljon jaettavaa kanssanne tässä päivityksessä. Hyvin monia kohtia käsiteltävänä saavuttaakseni lopullisen pointtini. Ja tuo lopullinen pointti on kehotus muistaa, kuka oikeasti olette, jotta voisitte astua jumalaiseen luomisvoimaanne, tehdä, mitä aioitte ennen syntymistänne tähän inkarnaatioonne, ja osallistua ihmiskunnan uuden kultaisen ajan luomiseen.
 
On siis paljon sanottavaa. Paras aloituspaikka on kertoa teille siitä sopimuksesta, jonka kaikki tähtisiemenet allekirjoittivat ennen tulemistaan Maahan. Kaikki tämä informaatio laukaisee syviä muistoja kaukaisesta paikasta ja ajasta monia elämiä sitten. Siitä kuka olitte. Siitä rohkeudesta ja uhrautumisesta, joka ajoi teidät valitsemaan niin, kuin valitsitte. Ja lupauksista joita teitte itsellenne siitä, miten toimisitte, miten auttaisitte, miten parantaisitte itsenne, miten muistaisitte … ja miten parantaisitte toisia, niin kuin paransitte.
 
Tähtisiemensopimus
 
Tähtisiemensopimuksessa on kuusi kohtaa, joista teitä täytyy tähtisiemenenä muistuttaa. Ne tunnetaan nimillä kutsu, särkyminen, korjaaminen, lahjan antaminen, paluu ja purkaminen. Puhun näistä tekijöistä yksitellen.
 
Kutsu
 
Tähtisiemenenä nousitte itsetietoisuuteen jonkin planeettasivilisaation matriisista toisaalla tässä galaksissa, esimerkiksi Plejadeilla. Tietoisuutenne valkenemisen jälkeen tuossa kaukaisessa maailmassa, kehityitte henkisesti ja nostitte itsenne tietoisuustiheyksien läpi lukuisissa inkarnaatioissa kotiplaneetallanne. Jossain kohtaa teitä olisi alettu pitää kehittyneenä sieluna, valmiina valmistumaan kotiplaneettanne tietoisuustiheydestä seuraavaksi korkeampaan tietoisuustiheyteen. Ja silloin teille olisi annettu kutsu, tilaisuus antaa takaisin elämälle lahja, joka on suhteessa kaikkeen, mitä olitte saaneet elämien aikana. Tämä on siirtymäriitti kaikille niille, jotka kehittyvät toisten palvelemisen polkua pitkin. Kun olette saaneet, annatte takaisin vähintään niin paljon, kun olette saaneet.
 
On monia, monia tapoja antaa takaisin tässä risteyksessä. Yksi niistä on sitoutua tähtisiemensopimukseen: suostua lähtemään sieluperheenne ja henkikotinne mukavasta turvasta ja uskaltautua inkarnoitumaan hyvin erilaisen ryhmän keskuuteen kuin omanne. Näin tehdessä sitoudutte ensin alentamaan tietoisuutenne sen sivilisaation värähtelytaajuuteen, jossa vierailette. Ettehän voi syntyä heidän keskuuteensa, jollette ole heidän tiheyttään. Ja sitten suostutte heräämään, palauttamaan itsenne aiempaan tietoisuustilaanne, kun olette heidän keskuudessaan.
 
Ja tämä on tähtisiemensopimuksen ydin: parannatte itsenne aiempaan tietoisuustilaanne ollessanne tuolla muukalaisplaneetalla ja eläessänne tuossa muukalaiskulttuurissa. Kenties ette nyt intuitiivisesti ymmärrä, miten valtavan lahjan annatte tehdessänne näin. Mutta koska kaikki ovat yhtä, teette myös toisille sen, mitä teette itsellenne. Ja jos teette tämän itsenne parantamistyön jollain planeetalla, tuotte muiden ulottuville siellä sen saman parantumispolun, jota olette kulkeneet. Teidän ei tarvitse edes sanoa sanaakaan siitä toisille. Pelkästään itsenne parantaminen, kun olette heidän planeettatietoisuusverkossaan, on suurenmoinen lahja heidän sivilisaatiolleen.
 
Tietysti on niin, että olette luonteeltanne rakastava, ystävällinen ja hyväsydäminen. Jos pidätte jotain toisten kanssa jakamisen arvoisena, pyritte jakamaan sen. Jos voitte auttaa, autatte. Jos voitte palvella, palvelette. Jos voitte opettaa, opetatte. Jos voitte antaa parannusta, annatte. Tällainen on perusluonteenne, kun olette kehittyneet korkealle tasolle toisia palvelevassa yhteiskunnassa. Niinpä ette ainoastaan paranna itseänne tuolla vieraalla planeetalla, vaan melkein varmasti havaitsette myös olevanne jonkinlainen lahjan antaja tehdessänne sen.
 
Tähtisiemenet ovat merkittävä siunaus siellä, minne he menevät.
 
Ja kun olette saaneet päätökseen paluunne aiemmalle tietoisuustasolle ja inkarnaationne tuolla planeetalla tulee loppuunsa, niin saatatte palata kotisieluryhmäänne ja saatte voitokkaan ja iloisen jälleentapaamisen heidän kanssaan sillä korkeammalla tietoisuustasolla, jolla nyt olette.
 
Ja niin se on, että saitte kutsun. Asuitte sieluperheenne keskuudessa kotiplaneetallanne. Olitte päässeet korkealle henkisessä kehityksessänne. Olitte valmis siirtymään sielumatkanne seuraavaan vaiheeseen. Ja kun pohdiskelitte suurta palveluanne, joku palaava mestari lähestyi teitä. Kerron teille enemmän hänestä vähän ajan kuluttua. Hyvin viisas, kehittynyt ja kunnioitettu olento lähestyi teitä ja kertoi, että teidät oli valittu – jos olitte halukas. Teitä pidettiin temperamentiltanne ja kehittymistasoltanne sopivana tähtisiemensopimuksen haasteisiin ja kamppailuihin yhdellä monista kehittyvistä planeetoista tässä galaksissa.
 
Suostuttuanne tähän jaloon hankkeeseen, alkoi tiukka koulutus- ja valmistautumisprosessi. Teille kerrottiin useista galaksin planeetoista, joissa tarvitaan tähtisiemeniä. Planeetoista joiden planeettaneuvosto oli lähettänyt sopimusanomuksen. Ja sitten valitsitte määränpään suurelle palveluksellenne!
 
Maa oli tuolloin aika keskeinen määränpää. Se on yksittäinen suurin määränpää Plejadien tähtisiemenille. Tähän on useita syitä. Yksi on läheinen perhesuhde plejadilaisten ja Maan ihmisten välillä. Toinen on suuri tarve, joka oli tuolloin maan päällä. Lisäksi siellä on korkea vaikeus- ja haastetaso. Maata itse asiassa pidetään kaikkein vaikeimpana komennuksena. Ja plejadilaiset ovat luonnostaan rohkeaa joukkoa. Jotkut sanoisivat tyhmänrohkeita. Olemme aina valmiita antautumaan haastavimpiin hankkeisiin. Mutta ennen kaikkea meitä on täällä suuria määriä, koska on kriittisen tärkeää koko galaksille, että Maan ihmiskunta onnistuu siinä paikan päällä tapahtuvassa ylösnousemusprosessissa, jota täällä yritetään. Tätä ei ole tehty koskaan aiemmin. Ja jos se onnistuu, se muuttaa peruuttamattomasti galaktisia suhteita. Se lopettaa kerta kaikkiaan planeettojen väliset sodat, joita on käyty ajan alusta saakka.
 
Se syy on monimutkainen, miksi Maa on niin kriittinen paikka, mutta selitän sen hetken kuluttua niin yksinkertaisesti, kuin pystyn. Juuri nyt haluan teidän ymmärtävän, että tämä on todella kriittinen tehtävä, jolla on kirjaimellisesti galaktista merkitystä! En voi kuvitella tapaa, jolla voisi antaa suurempaa palvelua kuin tähtisiemensopimus Maaplaneetalla tässä nimenomaisessa risteyksessä.
 
Siis monia, monia plejadilaisia on täällä tällä hetkellä ja tarjoaa suurta lahjaansa.
 
Ennen tulemistaan tänne, sopimuksentekijät olisivat viettäneet aikaa edellä mainittujen palaavien mestarien ohjauksessa. Nämä ovat olentoja, jotka ovat jo suorittaneet tähtisiemensopimuksensa, nostaneet tietoisuutena määränpääplaneettansa yli ja palanneet opettamaan, mitä tietävät. Teitä valmistelisivat, kouluttaisivat ja opettaisivat arvostetuimmat kaikista palaavista mestareista: ne jotka olivat palaneet maakomennukselta.
 
He olisivat kertoneet teille, mitä odottaa. He olisivat tehneet teihin vaikutuksen niillä suurilla vaikeuksilla, joita on luonnostaan tässä hankkeessa. Riski eksyä tuohon todellisuuteen moniksi elämiksi. Järkytys sopeutumisesta harmonisen Plejadien kulttuurin jälkeen karkeaan ja aggressiiviseen maakulttuuriin. Psyykkinen melu maan päällä, joka voi ajaa hulluuden partaalle ja vaurioittaa luontaisia henkisiä kykyjä. Se haaste, että tietää olevansa erilainen kuin maaihmiset, muttei tiedä syytä eikä muista omaa tehtäväänsä. Tuska eristäytymisestä, jota useimmat teistä tuntisivat inkarnoitumisesta "yksin" vieraiden keskelle. Tuska siitä, että pidetään aina outona, kummallisena ja häiriintyneenä pelkästään sillä tavalla puhumisesta ja käyttäytymisestä, joka on oikea, hyvä ja totuudenmukainen teille.
 
Kaikki tämä ja paljon muuta olisi arvioitu selonteossanne. Ja teille olisi myös kerrottu Maan uskomattomista ihmeistä. Esimerkiksi luonnon verraton kauneus ja monimuotoisuus.
 
Ja sitten asianmukaisesti valmisteltuna te, tähtisiemensopimuksentekijät, lähtisitte aloittamaan suuren palvelunne.
 
Särkyminen
 
Tähtisiemensopimuksen täyttämisen vaikein osa tulee ensimmäisenä. Voidakseen alentaa henkisen värähtelynsä korkeasta neljännestä, viidennestä tai kenties jopa kuudennesta tiheydestä, jossa on asunut ennen sopimuksen alkamista, matalaan kolmanteen tiheyteen johon täytyy astua palveluksessaan maan päällä, ensin täytyy käydä läpi prosessi nimeltään "särkyminen".
 
Tähtisiemen on etukäteen suostunut särkymisen ehtoihin henkioppaidensa ja palaavien mestareiden kanssa, jotka ovat neuvomassa häntä. Periaatteessa täytyisi saada kaksi kokemusta. Toinen on uhrikokemus ja toinen pahantekijäkokemus. Mutta näiden pitäisi olla riittävän järkyttäviä tähtisiemenelle, jotta se särkisi hänen uskonsa omaan ja toisten hyvyyteen. Käytännössä tähtisiemenen usko omaan ja kaikkien muiden luontaiseen jumaluuteen särkyy. Lopputavoite on lakata näkemästä itsensä ikuisen ykseyden osana ja nähdä itsensä pelkästään luomisen kohteena. Ja tämän myötä tietysti uskoo, että kaikki muut ympärillä ovat samalla tavalla vain kuolevaisia, eksyneitä ja voimattomia pikku luomuksia.
 
Ilman tätä särkymistä ei voi alentaa tietoisuuttaan kolmannen tiheyden syvään kaksinaisuuteen – Maan värähtelytaajuuteen. Ja jos ei alenna taajuuttaan, ei voi syntyä maan päälle yhdeksi heistä – Maan ihmiseksi. Ja niin se on, että suostuitte tähän. Suostuitte ja teitte sopimuksen särkymisestä.
 
Näiden kokemusten sanominen traumaattisiksi on vähättelyä. Mutta tämä on ainoa tapa päällystää epäluottamuksella ja yhteydettömyydellä se sielun syvän tietäminen, joka asuu tähtisiemenen sydämessä, että kaikki ovat rakkautta, kaikki ovat yhtä, kaikki kantavat jumalan kipinää sisällään. Niinpä kokemuksen täytyy olla traumaattinen. Täytyy olla toisten raa'asti kohtelema. Raiskattu, kidutettu ja rääkätty. Olla poltettu roviolla noitana. Olla toistuvien julmuuksien kohteena sotilaana – tai siviilinä joka on joutunut sotaan. Olla haudattu elävältä. Olla heimonsa hylkäämä kuolemaan nälkään erämaassa yksin. Tällaiset uhrikokemukset ovat särkymisen ensimmäinen osa. Osa joka sallii tähtisiemenen uskoa, että toiset ovat pahoja, ilkeitä, epäluotettavia ja arvottomia rakkauteen.
 
Ja sitten uskonsa toisiin menettäneenä tähtisiemen on halukas puolustautumaan toisia vastaan. Hyökkäämään toisia kohtaan itsepuolustuksena. Ja sitten tavallisesti eri elämässä tähtisiemenet huomaavat myös syyllistyvänsä hyväksikäyttöön ja julmuuteen toisia kohtaan. Käyttäen luontaisia lahjojaan ja voimiaan toisten uhriksi tekemiseen omassa yhteisössään. Johtaen toisia harhaan oman egotyydytyksensä vuoksi. Aiheuttaen sekasortoa. Aiheuttaen vahinkoa. Ja saapuen tuon elämän loppuun riittävien todisteiden kera uskoakseen, että hän on itse paha ja arvoton rakkauteen.
 
Ja näin särkyminen on saatettu loppuun. Se voi viedä vain pari elämää, mutta tavallisesti muutaman enemmän. Mutta asian ydin on, että tähtisiemenet huomaavat elävänsä samassa kaksinaisuustietoisuudessa, jossa kaikki muutkin ovat kolmannessa tiheydessä maan päällä. Sitten he ovat valmiita seuraavaan vaiheeseen.
 
Korjaaminen
 
Jossain kohtaa ollessaan valmis, jokainen tähtisiemen tuntee sydämessään kutsun muistaa. Kurkottaa särkymistrauman yli ylimaalliseen tietoisuuteen, joka tuo parannuksen. Totuuden kaiken ykseydestä. Syvällä pidetyt muinaisopetukset hänen kansastaan. Hänen kotiplaneettansa värähtelyn. Kaikki nämä asiat, sovittujen yllytysten ja muistutusten rinnalla (kuten tämä lähetys, tietysti!), auttavat tähtisiemeniä osallistumaan aktiivisesti omaan parantumiseensa.
 
Ja näin alkaa korjaaminen. Se on hidasta ja kärsivällisyyttä vaativaa työtä. Siinä ei ole oikopolkuja eikä nopeita ratkaisuja. Mutta sanon, että tämän prosessin ydin on itserakkaus. Itserakkaus joka sallii tähtisiemenen löytää taas sydänyhteytensä. Kurkottaa sen loukkaantumiskerroksen yli, joka on laitettu särkymisen aikana hänen syvimmän ja ikivanhimman tietämisensä päälle.
 
Teen tälle syvälliselle prosessille karhunpalveluksen, jos teeskentelen, ettei se ole sekä monimutkainen että vaikea. Itsensä parantaminen niin suuren hämmennyksen paikassa kuin kaksinainen alitodellisuus, on kaukana helposta. Sydänyhteytensä löytäminen niin suuren psyykkisen melun paikassa on mammuttimainen tehtävä.
 
Mutta kellekään tähtisiemenelle ei koskaan luvattu, että se olisi helppoa. Aivan päinvastoin. Se on urheimpien sielujen arvoinen haaste. Ja myös heidät testataan rajoilleen saakka. Myös viisaimmat ja henkisesti yhdistyneimmät voivat eksyä tähän paikkaan. Joskus vaeltaen kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia elämiä syvässä muistamattomuuden tilassa ja henkisessä ahdistuksessa, ennen kuin heidät voidaan auttaa muistamaan. Se tapahtuu. Mutta oli tilanne mikä tahansa, kaikki ne jotka pysyvät kurssissa, heräävät lopulta, parantavat itsensä aiemmalle värähtelytasolleen ja palaavat kotiin.
 
Lahjan antaminen
 
Ennen kuin puhumme paluusta, meidän täytyy puhua lahjan antamisesta.
 
Nimittäin itsenne parantaminen on itsessään upea lahja. Kun teette sen, teette tietoisuuspolun, jota toisten on sitten helpompi seurata. Parantamalla itsenne parannatte toisia edes yrittämättä sitä. Ja kuten aiemmin mainittiin, useimmat teistä tarjoavat oletusarvoisesti kaikenlaisia upeita ja rakkaudellisia lahjoja niille, jotka asuvat todellisuudessanne, koska sellainen olento te olette.
 
Niin se on, että parantuneena ja valmiina palaamaan kotiin on helppoa väittää, että olette jo antaneet suurimman lahjanne Maalle ja sen asukkaille. Mutta monille teistä tämä ei riitä. Monet teistä astuvat kynnyksen yli ja menettävät tajuntansa tuosta elämästä, ja sitten pian sen jälkeen huomaatte pettyneenne itseenne. Monet teistä sanovat jotain tällaista: "Voi, ei! Oli jotain todella tärkeää, jonka tekemistä odotin eläessäni vielä maan päällä. En saanut sitä tehtyä. Olin siinä. Minulla oli kaikki, mitä tarvitsin sen tekemiseen … mutta en tehnyt sitä."
 
Monet teistä tuntevat tämän riittävän voimakkaasti, että pyydätte saada palata inkarnaatioon. Jotkut teistä palaavat tuohon samaan inkarnaatioon, toiset aloittavat uuden inkarnaation ja vielä toisilla on jokin vaihtoehtoinen kokemus, kuten esimerkiksi "vaihdokkuus".
 
Mutten halua juuttua tuollaisiin yksityiskohtiin, niin mielenkiintoisena kuin monet pitävätkin niitä. Asian ydin on, että kehotan teitä jo tiedostamaan tämän ongelman, jotta voitte ajatella sitä nyt. Kun nostatte tietoisuuttanne ja parannatte itseänne, antakaa aina silloin tällöin vähän aikaa tuolle ajatukselle: minkä yhden asian rakastaisitte tehdä tämän maailman hyväksi … mikä viesti teillä on toimitettavana tälle maailmalle … minkä sellaisen lahjan voitte jättää taaksenne, josta tunnette tyydytystä ja olevanne valmis, kun lähdette pois täältä?
 
Kun korjaaminen ja lahjan antaminen on tehty, alkaa paluu …
 
Paluu
 
Paluun myötä ovet galaksiin (ja sen yli) heitetään auki teille. Palattuanne onnistuneesti tähtisiemensopimuksesta, erityisesti vaikean sopimuksen jälkeen syvällä unohdustiheyksissä, kuten Maa, teillä on loputtomasti vaihtoehtoja siinä, minne menette seuraavaksi.
 
Olette epäilemättä kuulleet ylösnousseista mestareista? No, liitytte heidän joukkoihinsa! Ja sellaisena teitä pidetään hyödyllisenä ja haluttuna kanssaluojana missä tahansa galaksin valtavasta määrästä paikkoja, suorittamassa mitä tahnansa valtavasta määrästä rooleja. Näistä yksi on esittää palaavan mestarin roolia kotiplaneetallanne: opettaa, neuvoa ja ohjata mahdollisten tähtisiemenkandidaattien seuraavaa sukupolvea.
 
Monet ylösnousseet mestarit päättävät jäädä osalliseksi adoptoimaansa planeettakulttuurin … ja tässä tapauksessa pysyä aktiivisesti oppaina ja opettajina sieluille, jotka ovat inkarnoituneet tänne Maahan.
 
Mutta ottaen huomioon mitä palaava tähtisiemen on käynyt läpi ja ottaen huomioon sen syvän itsetuntemuksen ja syvän myötätunnon ja viisauden, jonka hän on saavuttanut, hän on vapaa tutkimaan lukemattomia muita vaihtoehtoja. Jotkut haluavat ottaa sapattijakson, jolloin he vain matkustavat laajasti galaksissa täysin palvelleena tähtisiemenenä. Vierailevat asutuilla planeetoilla niin, kuin heidän sydämensä kutsuu. Tuovat lahjojaan ja viisauttaan kaikkialle, mikä tuntuu kutsuvan. Ja sitten tavallisesti löytävät jonkin tilanteen, joka sopii heidän erityiskiinnostuksiinsa ja -kykyihinsä …paikan jota kutsua kodiksi seuraavalla askeleella omalla evoluutiomatkallaan ykseyteen.
 
Purkaminen
 
Mutta eivät kaikki tähtisiemenet täytä sopimustaan. Useimmat täyttävät, mutta on aina joitain, jotka eivät eri syistä tee sitä.
 
Niin paljon kuin jokaista tähtisiementä valmennetaan ja valmistellaan ennen tehtäväänsä, en usko, että yksikään tähtisiemen on koskaan suorittanut sitä huutamatta monta kertaa apua: "En tiennyt, miten vaikeaa tämä olisi!" On yksinkertaisesti niin, ettei mikään määrä tehtävää edeltävää valmennusta voi täysin valmistella sielua ensin särkymisen järkytykseen ja ankaruuteen ja sitten suuren eristäytyneisyyden pitkiin elämiin, mikä tulee niiden keskuudessa olemisesta, jotka eivät ole omaa sieluperhettänne.
 
Tästä syystä on vain reilua, että tähtisiemenien täytyy voida poistua sopimuksestaan. Tähtisiemenen täytyy olla mahdollista sanoa: "Tämä on liikaa, en pysty käymään sitä läpi!" Ja on tosiaankin sopimusehto tällaista tilannetta varten.
 
Jokaisen tähtisiemenen jokaisen inkarnaation elämänkarttaan on suunniteltu monia poistumistapahtumia. Tätä asiaa on käsitellyt syvällisesti arvostettu kollegani, Mestari 8, olento joka valvoo kaikkia sielusopimuksia tässä todellisuudessa. Hän puhuu tästä myös Zingdadin kautta kirjassa The Ascension Papers, Book 1.
 
[Zingdadin huomautus: sinua kehotetaan lataamaan tämä kirja ilmaiseksi nettisivuiltani. Tässä kohtaa Adamu viittaa alaotsikkoon "Understanding Death" luvussa 8.]
 
Samalla kun neuvon teitä lukemaan tuon materiaalin saadaksenne täydemmän ymmärryksen asiasta, annan teille nyt sen yksinkertaisen tiedon, että jokainen elämä sisältää ennalta suunniteltuja hetkiä, joissa teidät poistetaan elämänne virrasta, viedään seisomaan mestarienne ja oppaidenne eteen ja teitä muistutaan siitä, minkä olette allekirjoittaneet, ja sen merkityksestä, mitä teette, ja pyydetään sitten vahvistamaan, että haluaisitte jatkaa tehtäväänne.
 
Jos suostutte jatkamaan, teidät palautetaan tuohon elämänvirtaan sopivalla hetkellä, kenties vähän aikaa ennen poistumistapahtumaa, ja tällä kertaa ohitatte tuon poistumistapahtuman lähtemättä. Tämä merkitsee, että teillä ei ole mitään muistoa tuosta poistumisesta. Jatkatte tehtäväänne häiriöttä.
 
Jos olette eri mieltä ja valitsette tähtisiemensopimuksenne purkamisen, niin poistumistapahtuma toteutetaan loppuun. Tuo inkarnaatio lopetetaan. Niille jotka tunsivat teidät tuossa elämässä, se vaikuttaa kuolemaltanne. Kenties jonkinlaiselta onnettomuudelta tai terveysongelmalta. Teille annetaan sitten lempeä ja rakastava selonteko ja teidät palautetaan inkarnaatioon oman kansanne keskuuteen syntymätähtijärjestelmäänne, jotta voisitte palata tasapainoonne ja henkiseen kehitykseenne.
 
Tätä ei nähdä epäonnistumisena, eikä poistumistapahtuman käyttämisessä ole luonnostaan häpeää. Tuollainen tähtisiemen olisi joka tapauksessa saavuttanut paljon hyvää ennen poistumistaan.
 
Hämmennyksen välttämiseksi haluan tehdä selväksi, ettei poistumistapahtumaa suunnitella koskaan itsemurhaksi. En tuomitse itsemurhaa, mutta se aiheuttaa valtavasti traumaa rakkaille, jotka jäävät taakse. Tästä syystä poistumistapahtumia ei suunnitella niin. Lukekaa yllä mainittu kohta Zingdadin kirjasta, jo haluatte lisäymmärrystä tästä hyvin herkästä aiheesta.
 
Erityistapaus
 
Ja niin olen juuri hahmotellut, miltä tähtisiemensopimus näyttää. Tämä löytyy yleisesti ottaen kaikista tähtisiemensopimuksista riippumatta siitä, mistä sopimuksentekijä on kotoisin. Aldebaran, Arcturus, Plejadit, Sirius … nämä ja monet muut tähdistöt lähettävät säännöllisesti tähtisiemeniä galaksiin tekemään hyvää työtään. Ja tähtisiemeniä on aikakausien saatossa inkarnoitunut valtavaan kirjoon muita planeettoja. Maa on vain yksi monista määränpäistä, joita on palveltu. Ja maan päällä oma sivilisaationne on vain viimeisin peräkkäisistä sivilisaatioista, jotka ryhtyvät omaan tietoisuusylösnousemukseensa ja siksi vastaanottavat tähtisiemenryhmää.
 
Niinpä haluan teidän ensinnäkin ymmärtävän, että tämä on ikivanha ja laajalle levinnyt käytäntö. Ja sitten haluan teidän toiseksi ymmärtävän, että se mitä tapahtuu maan päällä, on myös täysin ainutlaatuista, hyvin erityislaatuista ja äärimmäisen kriittistä koko galaksin tietoisuuden hyvinvoinnille ja kehittymiselle. Ja tästä poimin seuraavan lähetykseni tarinan.
 
Seuraavaksi
 
Seuraavassa päivityksessäni puhun tilanteen ainutlaatuisuudesta Maaplaneetalla. Kerron teille, miten Maan ylösnousemus eroaa kaikista muista. Ja kerron teille, miksi onnistunut ylösnousemus on äärimmäisen kriittinen koko galaksin hyvinvoinnille. Se on hyvin mielenkiintoinen tarina!
 
Mutta sen täytyy odottaa seuraavaan kertaan. Jos sitä odotellessa haluatte lukea aiempia julkaisuja tästä sarjasta, teitä pyydetään tekemään se osoitteessa zingdad.com/adamu. Ja jos haluatte saada tiedon aina, kun julkaisen uuden lähetyksen Zingdadin kautta, tilatkaa uutiskirjeemme osoitteessa zingdad.com/newsletter.
 
Ja tämän myötä sanon teille näkemiin seuraavaan kertaan.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen puhunut teille Zingdadin kautta, kuten aina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >