HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanLokakuu 2011 - Kvanttiheräämistä

Lokakuu 2011 - Kvanttiheräämistä

KVANTTIHERÄÄMISTÄ
 
Kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan ( www.thequantumawakening.com)
Lokakuun uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valon vesiraja
 
Seisotte paikassa, missä hiekka ja vesiraja kohtaavat. Ette ole vielä uskaltautuneet elämän ja valon syviin vesiin ettekä sen kaiken valtamereen, mikä on vasta tulossa. Seisotte vain itsenne rannalla ja valmistaudutte näkymättömiin myrskyihin. Kävelette puhtaiden mahdollisuuksien mereen - neitseellisten energioiden jotka eivät ole koskaan ennen koskettaneet maata. Ne tulevat odottamattomana nousuvetenä. Päivästä päivään, kerros toisensa jälkeen, teitä ja äiti maata täytettään ja juurrutetaan näillä puhdistavilla energioilla, joita ihmiskehonne ja valonne vastaanottaa.
 
Ykseyteen tuleminen ei ole matka aroille tai hatara-aikeisille. Se on rohkeille. Se on matka niille, jotka pystyvät kiipeämään itsen vuorille, tunteiden vuorille ja menneisyyden vuorille, käyttäen niitä astinkivinään, kun taivaalliset maailmat etenevät maan päällä.
 
Oletko koskaan ajatellut, että ihmisyydessäsi on valo? Ihmiskeho itsessään säteilee ja näyttää monitorivalotaajuutta. Lihan molekyyleissä on kaunista valoa. Näette ihmisyytenne tahraantuneena, sairaana ja likaisena - sivuutettavana, kun siirrytte korkeampaan valoon, ylösnousemusvaloon. Kehotan sinua syleilemään ihmiskehon lihan valoa! Sillä tunnistamalla ihmisvalon ja syleilemällä sitä olet vastaanottamistilassa etkä pettämistilassa.
 
Nämä uudet valoaallot tulevat teihin optisesti. Ne tulevat kehonne aukkoihin. Ne tulevat jokaisen aukon kautta, mitä kehossanne on. Optisesti ne vastaanotetaan lineaarisesti aivoihin, energeettisesti ne vastaanotetaan valohiukkasina, jotka laskeutuvat yllenne ja ne imetään välittömästi. Ne upottavat ihmiskehoon enemmän valomolekyylitekijöitä, kuin on aiemmin vastaanotettu.
 
Sallikaa ihmisyytenne loistaa kaikessa mahtavuudessaan. Jos erkanisitte ihmiskehostanne, valokehostanne tai sielustanne ja mielestänne (aivot), näkisitte, että jokainen on kuin erilainen tähti, joka säteilee, loistaa erilaista valoa. Kun varhain aamulla nähdään planeettajono, siitä tulee kuin peiliheijastus teille. Silloin kun kaikki planeetat ja tähdet asettuvat riviin, valosta tulee kirkkaampi. Tämä valo vahvistuu ja moninkertaistuu.
 
Juuri näin tapahtuu teille, kun sallitte ihmiskehonne valon asettua linjaan sielunne ja mielenne valon kanssa. Silloin kolmikkonne jokainen osa voi loistaa kuin kirkas tähti ja näyttää aidon olemuksensa. Asettukaa linjaan sisäisten tähtienne ja galaksien kanssa, jotka muistatte, jotka sisällätte ja joita teistä on tulossa. Jokainen teistä sisältää erilaisen asetelman, erilaisen taajuus- ja valo-oktaavin. Teistä on tulossa taivaallisia tapahtumia. Muistakaa: niin ylhäällä, kuin alhaalla - niin taivaassa, kuin maassa. Kyse on aina vain peilikuvasta. Katsokaa taivaalle saadaksenne selityksiä itsestänne.
 
Shen neuvosto
 
Kaiken sen hiljaisuudessa mitä olette, asuu sydämen totuus. Hiljaisuudesta löydätte sen bioluminenssin, mikä teistä täytyy tulla. Olemuksenne solurakenteen valo muuttaa loistettaan kuin syvämeren kalat. Kuvitelkaa DNA:nne tulevan bio-loistevaloksi, mikä hehkuu solujenne nestemäisessä keskuksessa aaltoillen. Valo jota etsitte, on aktivoitunut. Olette puhdistaneet roskan sieluitsenne laskeutumiskentältä. Olette ilmoittaneet kaikille, että olemuksenne molekyylisisältö tulee olemaan valoa. Olette tulleet edustamanne universumin keskukseen. Luiskantaneet niiden kahleiden läpi, joita olette käyttäneet koristeina.
 
Olemme Shen neuvosto. Tulemme menneisyydestä ja tulevaisuudesta samanaikaisesti. Olemme ajan risteyksessä ja odotamme ovella muistuttaaksemme teille, että sisällänne on sekä mies että nainen, Jumala ja Jumalatar. Silloin kun jumalatar (jumala meissä) aktivoituu, sillä ei ole sukupuolta, yksityiskohtia. Menneisyyden ovet sulkeutuvat nyt hyvin nopeasti. Katsotte taaksepäin (toivoen, ettette muutu suolaksi) löytääksenne, kuka olitte, mutta kaikki on muuttunut, maisema on jo siivottu ja se näyttää uuden rantaviivan.
 
Kun tulitte maan päälle, kerroitte universumille, että olitte kyvykkäitä eikä tarvitsisi huolehtia - saisitte homman tehtyä. Maan asukkaana kohtasitte suuren tiheyden. Valonne muuttui ja sopimuksistanne tuli taakka. Tuon taakan alla kadotatte himonne. Kadotatte intohimonne. Kadotatte motivaationne. Huomaatte, että hyvin pieni osa maasta tyydyttää teitä. Haluatte olla onnellinen valotyössänne. Haluatte olla onnellinen parantumistyössänne. Haluatte olla onnellinen elämässänne, mutta olette kadottaneet puhdin. Olette kadottaneet intohimonne. Nämä sopimukset ja taakat joita kannatte harteillanne, ovat kuin hunajaämpäreitä itämaisesta elämästä, täynnä hävitettävää.
 
Yritätte syntyä uudelleen joka päivä, kukaan ei kuitenkaan taputa kosmisille aikaansaannoksillenne, inhimillisille oivalluksillenne ja saavutuksillenne. Missä taputukset ovat? Missä on sielunne etsimä tunnustus? Suuri masennus on täyttänyt ihmisrodun, planetaarinen suru ja periksi antaminen ennen vuoroveden kääntymistä. Tämä energia tulee DNA-muistina ajasta, mikä on linjassa Atlantiksen kolmen romahtamisen kanssa. Ajasta jolloin yrititte kovasti nostaa maailmaa, nostaa valoa, nostaa toisia turvaan ettekä onnistuneet. Elämä toisensa jälkeen, olemassaolo toisensa jälkeen, olette antaneet itsenne 100%:sti ettekä ole nähneet sopimuksen täyttyvän.
 
Shen neuvosto pyytää teitä menemään äärirajoille vielä kerran. Lähetämme teille komeettoja, asteroideja, auringonpurkauksia ja energioita vasta syntyneistä tähdistä. Lähetämme teille postikortteja Siriukselta, Plejadeilta, Arcturukselta ja Andromedalta. Lähetämme teille "vedoksia" vihreästä nurmesta ja lintujen tunnuslauluista. Teemme tämän kaikki vuoksenne. Estääksemme teitä antamasta periksi, sillä olette planeetan toivo. Olette niitä, jotka eivät ole koskaan antaneet periksi, vaikka olette halunneetkin. Tässä elämässä puhdistutte solutasolla Atlantiksen kolmesta romahduksesta. Ei vain maallisen Atlantiksen, vaan tähti-Atlantiksen tuhoutumisesta ja sen kohtaamista energioista.
 
Pyydämme teitä olemaan aluksenne kapteeni, sielunne mestari. Teidän ei ole tarkoitus mennä uppoavan laivan mukana pohjaan tässä inkarnaatiossa. Tämä on se yksi aika ja yksi paikka, mitä olette odottaneet. Universumi purkaa kohta rajoituksensa ja avautuu nähdäksenne tarkkaan, mitä tarvitsee synnyttää. Värähtelyt joita tulee, aiheuttavat jo hämmennystä aivoissa. On hyvin monia kommunikointitasoja, joilla kuulette, hyvin monia valotasoja joilla näette, hyvin monia sydäntasoja joilla koette, hyvin monia pimeystasoja jotka voitatte - kaikki samassa hengenvedossa, samana päivänä, samassa ajatuksessa.
 
Jokainen yksittäinen asia joka olette, on jaettu miljooniin tekijöihin. Suunnilleen niin monta tekijää teillä on joka ajatuksessa. Jokainen ajatuksenne koskettaa kaikkea - kaikkea menneisyydessänne, kaikkea suku- ja perhehistoriassanne, kaikkea tähdissä, kaikkea universumissa ja kaikkea aikaa, kaikkea avaruutta ja kaikkia ulottuvuuksia. Olette paikka, missä elämä risteää elämän kanssa.
 
Jos voisitte nähdä sen valokudoksen, mistä tulette, jos voisitte tuntea historian teidän jokaisen ympärillä, ymmärtäisitte, ettei ole mitään epäonnistumisia, ei ole mitään puutteita. Olette aina kestäneet viime hetkeen saakka ettekä ole koskaan antaneet periksi - silloinkaan kun universumi ei näyttäytynyt teille, kun väkenne ei pelastunut, kun ette voineet parantaa heimoanne, kun tuhoutuminen tapahtui. Te uskoitte.
 
Tiedämme, että teillä on monia pettymyksiä ja olette vihainen Luojalle. Tiedämme, että joskus tunnette, ettei rukouksiinne ole vastattu. Tiedämme, että teistä tuntuu, että teidät on hylätty eikä teistä piitata, mutta niin ei voi tapahtua. Tiedätte, että te ette ole koskaan yksin. Pyydämme meitä menemään äärirajoille vielä kerran kaiken sen vuoksi, mihin olette koskaan uskoneet ja mitä ette ole voineet todistaa. Olemme Shen neuvosto. Olemme teidän sisällänne, niin kuin te olette meidän sisällämme. Olemme meri ja te olette virtauksia, lahdelmia, jokia ja lampia, joille avaamme sylimme ja sydämemme. Aina väsyessänne ja halutessanne lähteä maan päältä, pyydämme teitä vain ajattelemaan hetken luomakuntaa ja näkemään sen merenä ja sukeltamaan siihen. Vain hetkeksi kadottakaa itsenne, tulkaa kotiin. Lähdemme luotanne kera tietämyksen, mikä on vahvempi kuin mikään, mitä olette kohdanneet.
 
Et ole se, joka olit viime viikolla
 
Tervetuloa. Olemme Plejadien valoneuvosto. Tänään tulemme olemuksenne ja energianne arkkitehteinä. Autamme teitä suunnittelemaan, suunnittelemaan uudelleen, muokkaamaan, muokkaamaan uudelleen ja arvioimaan elämänne, sydämenne, aikomuksenne ja pelkojenne piirustusta. Tänään ohjaamme teidät olemassaolonne hyvin pitkään käytävään. Kun kuljette tätä itsenne käytävää, tarkastelette, pohditte ja tuijotatte sitä, kuka kerran olitte, ja käsitätte, että olette nyt valmis päästämään irti siitä, mikä kerran palveli teitä hyvin, muttei enää tyydytä tarpeitanne.
 
On aika päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele sitä suurempaa kuvaa, mikä teistä on tulossa. Monet teistä roikkuvat edelleen kiinni siinä, mitä oli, ja käyvät läpi päiviensä, elämänsä roskaa - kaivaen esiin ja tutkien "mitä olisi voinut olla", "mitä olisi ollut" ja "jos vain" olisitte valinneet eri polun, tehneet eri valinnan.
 
Tulemme vakuuttamaan kaikille teille, että tämä tunnekatumus on harhakuvaa. Lakatkaa kaivamasta elämänne roskia, vahvistamasta menneisyytenne katumista. Teitä vedetään ja työnnetään hyvin "tyköistuvaan" energiaan, mikä itse asiassa puristaa ihmisyyttänne uusiin suuntiin, mitkä eivät ole mukavia. Nämä ovat unohdettuja käytäviä sydämessänne, unissanne ja ne asuvat sielussanne.
 
Nämä energiat saavat teidät kiemurtelemaan, ärsyyntymään ja tulemaan tunteelliseksi. Teitä muokataan joksikin uudeksi ja paremmaksi, mitä koskaan ajattelitte mahdolliseksi. Uudet energiat kipinöivät. Ne kipinöivät joka osassanne. Ne tuovat esiin yhteyksiä ihmisiin, paikkoihin ja asioihin, jotka luulitte heittäneenne pois. Ne saattavat teidät uusiin tilanteisiin, tilaisuuksina sekä katumuksina. Kaikki mitä olette siirtäneet sivuun lautasellanne, pyytää nyt, että se nielaistaan, siihen tartutaan ja sitten poistetaan.
 
Teitä kaikkia synnytetään korkeampaan tietoisuuteen, tämä on ensimmäinen kajo kaikesta tulevasta valosta. Olette vain muutaman tuuman päässä tästä uudesta laajentumisportaalista. Seuraavien viiden vuoden aikana pääsette sisällänne koodattuihin paikkoihin, jotka sisältävät universumin salaisuuksia. Ette ole koskaan ihmisenä puntaroineet sellaisia mahdollisuuksia.
 
Nämä koodit ovat pääomaisuutenne. Ne ovat etsimiänne aarteita - aarteita joiden luontaisesti tiedätte olevan teidän. Ihmisinä etsitte näitä aarteita ulkoisesti rahana, perintönä, arpajaisvoittona. Nämä luontaiset aarteet ovat etsimäänne rakkautta, sydämenne toiveita. Ne ovat Jumalkoodinne.
 
Fyysisen kehonne elektronit ovat lisänneet pyörimistään. Kehonne hiukkaset ovat kulkeneet tästä laajentumisovesta ja jokainen solunne, aliatominen hiukkasenne, karvanne on muuttunut ja sisältää nyt korkeampaa valoa. Jokainen osanne kulkee eteenpäin nopeampaa tahtia. Myös itsenä tunnettu energia on vapautettu ja nyt se liikkuu eteenpäin menneisyyden tiivistymästä. Kehonne jokainen elin on saanut korkeamman ulottuvuuden määräyksen.
 
Koska se mitä olette kerran pitäneet tärkeänä ihmiselämässänne, muuttuu. Kykynne, jumalaiset koodauksenne vahvistuvat. Ajatuksia heijastetaan, haluja ja totuuksia julkaistaan, fyysistä sanaakaan tulematta teistä. Löydätte syvemmän yhteyden luontoon ja maahan. Ihmiset jotka kerran "painelivat nappuloitanne" ja "maalasivat tunnenurkkianne", huomaavat, että te ette enää reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin. Ei ole mitään tarvetta maksaa samalla mitalla takaisin. Kun he nyt työntävät teidät nurkkaan, nautitte vain hetken nurkassa. Olette paljon enemmän huolissanne jumalaisen energianne laajentamisesta kuin kehenkään reagoimisesta.
 
Ette ole se, joka olitte viime viikolla. Ette voi palata vierailemaan tuon ihmisen luona, edes hyvässä käyttäytymisessä. Ei ole paluuta siihen, mitä oli. Olette osa energiaa, mitä ei ole missään ajassa ja paikassa, sellaisena kuin tunnette ne. Olette ainut laatuaan. Ihmisyys mihin astutte, on geneettinen jäljennös Luojataajuudesta. Fyysinen keho johon sieluna inkarnoidutte, sisältää Jumalkoodit. Sielu on jo rakennettu sellaisista korkeista taajuuksista. Teidän ei tarvitse huolehtia niihin pääsemisestä - te olette ne!
 
Ihmisyytenne on rakennettu sen jokaisesta kuidusta, minkä tunnette Luojaksi. Maailmanne on vain yksi täplä hyvin täplikkäässä luomakunnan munassa. On jumalia jumalien perään ja universumeita universumien perään, joihin ette astu tässä olemassaolossa. Tämä suuri kokeilu on niin valtava, että se ylittää sen, minkä ihmisymmärrys pystyy käsittämään. Kaikki tietonne on vain pieni hiekanjyvänen koko elämän valtavalla hiekkarannalla. Elämä laajenee taas uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.
 
Voiko ihminen uida ohi kaikista kahleista ja kaikesta tiheydestä, mikä sille on tuomittu rajoitusmääräyksenä? Voiko ihminen muistaa jumaluutensa ajoissa pelastaakseen itsensä itseltään? Omahyväisyydessä ei ole kasvua. Ei ole kasvua, jos kaikki on liljan valkoista, taivaallista ja rakastavaa. Ainoastaan maan kärsimysten, koettelemusten ja vaikeuksien kautta ansaitsette sen ymmärryksen lahjan, kuka oikeasti olette. Olette geneettinen kokeilu. Teidät punottiin, siirrettiin ja kuutioitiin siitä elämänvoimasta, minkä tunnette Jumalaksi. Teidät asetettiin mikroskoopin lasilevylle ja teitä tutkittiin. Teihin lisättiin ja teistä vähennettiin ja sitten teidät laitettiin olentolajiin, joka oli jo olemassa tällä maaplaneetalla. Lajiin joka ns. ryömi mudasta.
 
Olette muodostuneet 144 tähtijärjestelmästä ollen myös Jumalan täydellinen DNA-koodi. Tämä on rakenteenne. Olette hologrammissa. Se on omavarainen ja itseään toteuttava elämisen yksikkö, mikä reagoi jokaiseen oikkuunne ja haluunne. Se on pelikenttä, mitä luotte jatkuvasti. Se ei ole hologrammi, mikä on kiinteä, tukeva ja paikallaan - se on hologrammi, mikä muuttuu jokaisen osallistuvan pelaajan tietoisuuden mukaan. Jokainen teistä havaitsee sen eri kulmasta sekä eri määrän ja eri muunnelman siitä. Se on tarkoituksellinen, se on laajentuva ja se on Jumala.
 
Silloin kun yhdistytte ryhmään rukoillen, aikomuksen esittäen ja totuudessa, niin pikkuruisen ajan hetken kuljette kaikki saman hologrammin läpi. Se on itsessään ihme. Silloin kun pidätte tuota hologrammia tietystä tarkoituksesta työpajoissa, rukouksissa ja kokoontumisissa, niin mitä vahvempana ja pidempään pidätte sitä, sitä enemmän aalto- ja värevaikutusta tapahtuu. Kun teillä on ensin ajatus, tuo ajatus on aalto. Kun tuo ajatus ilmentyy maan päälle, siitä tulee hiukkanen. Ensin keräännytte aaltona ja sitten kiinteytätte tuon ajatuksen, tuon ajattelun, tuon tietoisuuden hiukkaseksi. Se synnytetään ja julistetaan totuudeksi, mikä väreilee läpi koko ajan ja paikan.
 
Vaikka kuljette valtavien totuuksien valtateitä ja sivuteitä, nämä totuudet eivät ole mitään verrattuna aitoon olemukseenne. On aika kunnioittaa 100%:sti jumaluuttanne, osaanne luomakunnassa ja vastuutanne jokaisesta päivästä, minuutista, ajatuksesta ja jokaisesta sanasta, mitä puhutte. Olette ns. Jumalia koulutuksessa hologrammiristeilyllä. Jokainen teistä katsoo tätä elämän valtamerta ja näkee eri maiseman.
 
Kaikki ajatuksenne ja tunteenne ovat todellisia ja päteviä. Kaikki on pätevää ja kaikki merkitsee jotain Luojalle. Te, kokemuksenne, elämänne, tuskanne ja tarpeenne ovat päteviä.
 
Päivässänne ei ole vääriä valintoja. Kokekaa koko itsenne. Enemmän ja enemmän ja enemmän teistä paljastuu, kun rapsutatte pois sen ihon, joka luulitte olevanne, ja huomaatte, miten upea, ilahduttava ja todella lahjakas olette. Mikä tahansa määräyksenne onkin, se alkaa elää. Kaiverratte polkuanne. Tiedostakaa sanat, joita puhutte, ajatukset joita teillä on ja energiat joita määräätte. Ystävystykää sanojenne kanssa. Ystävystykää ajatustenne ja itsenne kanssa. Sisäinen Jumalanne on väsynyt tallustelemaan tätä polkua. Se on valmis potkaisemaan kengät jalastaan ja juoksemaan jotain suurempaa kohti. Nyt lähdemme. Olemme tuleva Plejadien neuvosto.
 
Kaiken taianomaisuuteen uskominen
 
Hyvin monet roikkuvat edelleen kiinni siinä rakkaassa elämässä, mitä oli, mitä olisi ollut, mitä olisi voinut olla. Kohdataanpa se, rakkaat ystävät, vesiraja on muuttunut, ettekä voi enää ottaa aurinkoa menneisyyden rannoilla. Olette valon velhoja ja palvelijattaria. Ainoastaan teillä on jatkuvasti muuttuvien mahdollisuuksien taika. Kaiken toiminnan lopputuloksia on lukemattomasti eikä niitä voi laskea.
 
Näinä muutosaikoina monet ovat kadottaneet näkyvistään rannan ja rimpuilevat hukkumaisillaan vuorovesialtaassa. Kun muutostuulet puhaltavat, voitte ratsastaa niillä kohoten uusiin korkeuksiin riemuiten tai antaa niiden pitää teidät väsyneenä ja uupuneena taistellen aina voimaa vastaan. Nyt tulette kamppailun tai irtipäästämisen paikkaan. Kamppailu kiristää otetta, irtipäästäminen höllentää sitä, mikä sitoo teitä, ja vapaudumme ansasta, minkä pyydyksessä olemme. Olemme lentäneet voimakkaita tuulia vastaan aivan liian pitkään ja unohtaneet, että voimme muuttaa lentosuuntaa ja antaa myötätuulen tukea meitä. Se mikä on ollut meitä vastaan, tukee nyt meitä.
 
Älkää hyväksykö sitä, mikä ei tunne itseään. Hyväksykää se, mikä sisältää kaiken tiedon ilman aikarajoja. Taikaolemus on elävä ja se elää valossa. Se on Jumalan näkemistä lapsen tavoin, kuin ihmettä kaikissa asioissa ja lopputuloksissa. Se on uskomista siihen, mitä ei voi nähdä, mutta minkä voi tuntea sydämessä - siitä taas kiinni saamista, mikä oli kerran annettua. Universumi jättää salaisia ohjeita päivänne joka käänteeseen. Olkaa tutkiva luonteeltanne, pyrkikää näkemään, mitä on selkeästi näkyvissä. Kommunikoikaa luonnon syvemmän olemuksen kanssa. Se kutsuu teitä jakamaan varauksetta kokemuksensa, kun se vaihtaa asuja ja toimii.
 
On muodostettava luonnon rytmi, kun kuljette elämän pyhää polkua - ette vieraana vaan kumppanina. Nähkää elämän taianomaiset ominaisuudet ja perääntykää siitä, mikä pakahduttaa teidät. Luonto on suuri parantaja, katsokaa elämää eri kulmasta ja tehkää valintanne vastaavasti. Kun näette pinnan alle, näette Jumalan silmin. Nähkää suuren toivon ja syvän tietämyksen kera. Armo on luontainen olotilanne. Sitä olette luonnostaan, ilman kaikkia liiallisen ihmisyyden laitteita ja keskusteluja. Olitte armontilassa ennen tulemistanne maan päälle. Se on puitteet kaikkien inkarnaatioiden välillä. Se on valoonne rentoutumisen paikka. Se on luontainen rytminne. Se on Luojan rytmi, mikä lyö sisällänne - ei vastustamalla, vaan antautumalla ja virtaamalla kuin vesiputous.
 
Armontila sanoo: "Antaudumme. Emme yritä taistella karmaamme, menneisyyttämme, perhettämme tai elämää vastaan. Vaan annamme luontaisen Jumalolemuksemme viedä meidät ihmisymmärryksen tuolle puolen, kunnioituksen, pyhyyden ja ihmisyyden paikkaan, mikä on pyhitetty ja pyhä." Armontila sanoo: "Me maan ihmiset sallimme nyt sisäisen jumaluutemme viedä meidät pimeyden yläpuolelle - ei pimeyden läpi." Se on vapauden antamista sisäiselle valollenne olla luonnollisessa olotilassaan ja sen vapauttamista ihmisenä olemisen paineista ja päätöksistä. Se on paluuta takaisin luonnollisille juurillenne. Se on universumiin luottamisen ja sen hyväksymisen paikka, että mitä tahansa ilmeneekin tunnemääräyksenä, taloudellisena määräyksenä, energeettisenä määräyksenä tai henkilökohtaisena määräyksenä, sen on antanut sisäinen jumaluutenne. Tässä armontilassa syrjäytätte negatiivisuuden ja rentoudutte omaan valoonne. Sitten kun jokainen teistä päästää irti taakoistaan, suruistaan ja sallii säröjen sisällään parantua, voitte keskittyä paluumatkalle rakkauteen.
 
Kun tunnette maailmanne paineen, keskittykää välittömästi siihen, mitä rakastatte. Laittakaa tuon rakastamanne asian värähtely (on se sitten kukka, laulu, lapsi, koiranpentu, kiherrys, nauru, muisto) siihen, mitä tuo teille surua ja satuttaa. Rakkaus muuttaa tuon sisäänne juurtuneen kokemuksen molekyylisisällön. Muuttakaa molekyylejä. Se minkä näette tientukkeena ja negatiivisuutena, on vain molekyyliolemus, mitä ei ole muutettu rakkaudella armontilaan.
 
Olette elämänne konsertin johtaja ja kapellimestari. Ymmärtäkää, että rakkausmolekyylit voivat hävittää esteitä ja siirtää vuoria. Mikään ei ole mahdotonta, kun kyllästätte sen elävällä rakkausenergialla. Kutsukaa välittömästi armoenergiaa johonkin, mikä surettaa ja satuttaa teitä. Ojentakaa se jumaluudelle itsessänne ja jossain tilanteessa. Armo on kevyempää energiaa ja tunnette välittömästi kohotuksen. Ette pääse oppimistilanteesta tekemättä kotitehtäviänne. Mutta herätätte rakkausolemuksella siinä molekyylimuutoksen.
 
Muuttakaa kaikki, mikä näyttää esteeltä. Kun jokin suututtaa teitä, kouluttakaa itsenne silloin välittömästi ajattelemaan jotain, mikä tuo teille iloa, jotain mitä rakastatte, ja sitten keskittäkää tuo energia tuohon tilanteeseen ja muutatte sen. Hajotatte Jerikon muurit sydämenne kaiulla ja rakkauden kaiulla. On velvollisuutenne, tehtävänne pitää rakkausluetteloa. Kaikesta mikä tuo hymyn kasvoillenne, kaikesta mikä tuo naurun ja kiherryksen sydämeenne ja kaikesta mikä pehmentää teitä. Pitäkää rakkausluetteloa. Viitatkaa siihen, kun olette surullinen, kun olette ahdistunut. Muuttakaa elämänne. Herättäkää armontila kaikessa, minkä läpi kuljette päivittäin. "Nyt herätän armontilan tässä tilanteessa ja nyt pyydän rakkausmolekyylejä kyllästämään sen." Tunnette kohoavanne ettekä enää vaivu epätoivoon.
 
Kaiken elämässänne on suunnitellut jumaluus jumaluudesta. Se on jumalaisen itsenne ilmaisumuoto, joka pyytää tulla parannetuksi, pyytää tulla syleillyksi ja joka pyytää rakkautta. Muuten se ei tukkisi tietänne. Silloin kun katselette surua maan päällä ja tunnette avuttomuutta sen muuttamisessa, ajatelkaa jotain, mitä rakastatte. Tarvitsette viitekehyksen. Tarvitsette muistutuksen siitä, mikä toi teille rakkautta viime kerran ajatellessanne sitä, viime kerran kokeissanne sitä.
 
Kun muutatte itseänne, muutatte sen lopputulosta, mitä on edessänne. Vuorokautenne pitäisi olla 24 tuntia armontilaa. Armontila sanoo: "Luotan siihen, mitä edessäni on. Luotan valintoihini. Luotan maailmaan. Luotan luontoäitiin." Mitä pelkäätte eniten? Pelkäätte ihmisiä. Ihmisissä asuu Jumalan olemus. Ette luota jumaluuteen heissä, mikä on vain karvan päässä jumaluudesta teidän sisällänne.
 
Olen se, joka tunnetaan Metatronina. Tarkkailen maailmanne sanoja. Tarkkailen ajatuksianne. Olen vastuussa kaikista sanallisista ilmaisuista. Olemukseni nähdään ja tunnetaan useammin tulevina aikoina. Kun herätätte armontilan, käsittäkää myös, että tuossa armon molekyylisisällössä on myös kaikki valomolekyylit. Vain käyttämällä sanaa "armo", sanomalla "armo", puhumalla armoa, tuntemalla jonkun nimeltään Grace (=armo), kutsutte valon läsnäoloa.
 
Joka kerta kun sydämenne avautuu, miljoona sateenkaarta ja miljoona ruusua avautuu samanaikaisesti. Mielikuvituksessanne ette voi käsittää, miten paljon rakkautta voitte sisältää, miten paljon rakkautta voitte tuntea. Pelkäätte edelleen kovasti rakkauden tunnetta. Uskokaa tai älkää, mutta olette juuri astumassa lukemattomaan ja mittaamattomaan rakkausolemukseen. Minä, kuten kaikki valo ja valo-olennot, olen kanssanne jatkuvasti. Olemme yhtä. Sydämenne ovat pieniä ja arkoja. Jotkut niistä ovat kuihtuneita. Mutta pidämme niitä kuin pientä lintua, joka on pudonnut elämän pesästä. Hoivaamme teidät takaisin täyteen rakkauteen. Minä lähden.
 
Hän joka on merkki tähdistä
 
Olen hän, joka on merkki tähdistä. Valomekkoni langat on yhteenpunottuja tähtijärjestelmiä. Olen hän, jolta toivotte yötaivaalla, kun katsotte ylös ja näette sydänvaloni sykkivän omaanne vasten. Olen Tähtinainen ja elän teissä, niin kuin te elätte minussa.
 
Kun olitte pikkulapsi, istuitte sänkynne laidalla ja pohditte kaikkea, mitä oli ylhäällä taivaalla. Etsitte merkkejä. Etsitte taikaa. Etsitte toivoa, mitä niin kovasti tarvitsitte elämässänne. Etsitte jotakuta, joka rakasti teitä enemmän, kuin rakastitte edes itseänne. Kun olitte lapsi, toivotte minulta ja tein parhaani kaikkien toiveidenne täyttymiseksi. Tulin luoksenne ja pyyhin kyyneleet silmistänne, kun te, pikkuiset, itkitte itsenne uneen - hämmennyksen kyyneleet perheen, koulun ja kuluneen päivän vuoksi. Seisoin siinä katselemassa teitä ja rakastin teitä koko sydämestäni. Olin Tähtinainen silloin, niin kuin olen Tähtinainen nyt.
 
Sisälläni elää mustia aukkoja, valkoisia aukkoja ja ultraviolettiaukkoja. Sisälläni on universumeita, jotka luhistuvat ja räjähtävät itseensä. Aivan kuin tunteenne. Teidän räjähdyksenne ovat mikrokosmos, kun taas minun räjähdykseni ovat makrokosmos. Ette ole pieniä sydämeltänne, rakkaudeltanne, valoltanne tai teoiltanne. Olette suuri galaksi, joka päätti muistaa itsensä ihmismuodon kautta.
 
Rakkaat ystävät, teillä on aikakudos olemuksenne sisällä. Etsitte maailmasta vastauksia, jotka voidaan nähdä vain olemuksenne vivahteista. Etsitte savukirjoitusta, etsitte sanoja ilmoitustauluilta, jotka eivät enää seiso suorassa. Etsitte puita ja niiden läpi kulkevaa tuulta, antamaan teille viestejä. Mutta ette enää kuule sitä, koska laulu on erilainen, syke on erilainen ja tuoksu on erilainen. Tuntuu siltä, että teidät on ikään kuin nostettu kaikesta tutusta paikkaan, mikä on vieras ja outo maa. Kaikki tuntuu puhuvan vierasta kieltä ja sydämenne tuntuu sykkivän epäsäännöllisesti. Kuuntelette eläinten puhetta ja ne vain ovat hiljaa.
 
Sydämenne sykkii kovempaa ja nopeammin, kun löydätte palapelin palan, joka antaa teille muistikuvan. Teistä tuntuu, että suuri tyhjiö on imaissut pois kaikki ihmeet eikä niitä enää ole. Suuri tyhjiö on tullut ja vienyt ne maastanne kuin pillipiipari kutsuen kadonneita.
 
Se mitä etsitte, ei löydy maan päältä, rakkaat ystävät. Teidän on nostettava päänne niiden pilvien yläpuolelle, jotka hajottavat valolinjat, ja kuunneltava korvilla kuin susi. Tietoisuutenne on valtava, leveä, korkea ja suuri. Rakkautenne täyttää valtameriä ja maailmoja maailmojen jälkeen, mutta silti se ei riitä muuttamaan lopputulosta kaikille sieluille. Kun hengitätte kevyemmän valon ja syvemmän rakkauden tilaan, ponkaisette esiin paikasta, mikä tuo viisauden helmiä, jotka on luotu samanaikaisen ihmisyyden ja jumaluuden ostereista ja ärsytyksistä.
 
Siirrytte varpusen asemasta kotkan asemaan ja lennätte maan hologrammitilanteiden yllä, maaelämän kangastuksen yllä, paikkaan missä rakkaus asuu. Teette itsellenne vääryyttä yrittäessänne muuttaa sitä, mikä on. Olette tulleet sen tulevaisuusaltistuksen kujan päähän, minkä massatietoisuus loi. Paikkanne on edelleen täällä, mutta paikka mistä löydätte rauhanne, ei ole tässä paikassa. Pyydän teitä lentämään korkealla paikkoihin, joista sydämenne tietää ja muistaa löytävänsä tuon rauhan.
 
Pysykää terävänä henkisen tiedostamisenne huipulla. Älkää hypätkö kalliolta kuin huolestunut majakka, joka ui pelastamaan toiset, jotka kohta törmäävät elämän rantaan. Teidän on säteiltävä heille ja opetettava heitä lentämään, siemaisemaan korkeampaa valoa ja korkeampaa uskomusjärjestelmää. Monet ovat menettäneet uskonsa, he ovat kadottaneet tiensä tässä hämmennyksen kangastuksessa. Jotkut ovat menettäneet kotinsa ja tulevaisuuden maisemansa. Teidän tehtävänne on piirtää heille uusi kuva, piirtää heille uusi lopputulos teoillanne. Rakentakaa tulevaisuus eri paikasta ja uudesta suunnitelmasta. Nämä muutostuulet ovat typistäneet siipenne. Antakaa se toivo, mitä ylläpidätte itsellenne, koko maapallolle ja nähkää se tyytyväisenä ja parantuneena. Nyt lähden. Olen Tähtinainen.
 
Ympyrä sulkeutuu
 
Tulen tänään valonsäteenä. Minulla ei ole nimeä, ei ääntä - vain rakkautta. Seison monien takana ja rinnalla maan päällä. En ilmoita asemaani taivaalla, sillä asema on sijoituspaikka vain niille maan päällä, joiden tarvitsee nähdä, millä tasolla he ovat. Olen kaikilla tasoilla teille ja vain teille. Nostakaa päänne ja silmänne uuteen päivään, kun se syntyy. Olette rakkautta, kun teitä rakastetaan.
 
Monta vuotta olette kurkottaneet itsenne ulkopuolelta totuutta, viisautta, ihmeitä ja vanhoja kunnon todisteita. Olette sytyttäneet kynttilöitä, sanoneet "ave Mariaa", rukoilleet patsaita, ikoneja ja kirjaimellisesti eksyneet kaiken sen tulvaan, minkä pitäisi olla suurempaa, pyhempää ja jumalaisempaa. Olette kutsuneet enkeleitä, mestareita, pyhimyksiä, henkioppaita ja kuolleita rakkaitanne ja pyytäneet apua, väliintuloa ja ihmeitä.
 
Kun lähestytte vuoden 2011 loppua, kommunikointilinjat vähenevät ja pirstoutuvat. Jatkatte menemistä itsenne ulkopuolelle jonkin suuremman, mahtavamman, paremman ja kaikkitietävämmän luo. Kirjeet, sähköpostit, puhelut näiltä "mahtavammilta" energioilta hupenevat jatkuvasti. Keksitte tekosyitä, miksi Jumala ei vastannut rukouksiinne tai sähköposteihinne. Vakuutuitte siitä, että kolmas silmänne oli tukossa, sydämenne oli kiinni ja kruunuchakranne ei toiminut kunnolla. Luulitte olevanne rikki. Kokeilitte ihmeaineita, öljyjä, kristalleja, meditointia, tulkintoja ja kaikkia muita käytettävissä olevia työkaluja. Ette vieläkään pystyneet kuulemaan Herran sanaa. Tuhlasitte tuhansia dollareja ja satoja tunteja kokeillen jokaista mahdollista kikkaa ja yrittäen korjata sitä, minkä luulitte olevan rikki.
 
Katsoitte toisia kateudesta vihreänä, kun he näyttivät syvällisiltä ja kaikkitietäviltä. Otitte oikeita yrttejä ja vitamiineja, käytitte päivän parantavaa väriä ettekä silti pystyneet huippusuoritukseen.
 
Sitten yhtenä päivänä kaikki vain lopettivat. He lopettivat rukoilemisen, he lopettivat meditoimisen. He lakkasivat yrittämästä ilmentää sydämensä toiveita. Kun he lakkasivat yrittämästä niin kovasti, heidän elämänsä alkoi muuttua, vähitellen. He alkoivat tuntea olonsa mukavammaksi omissa nahoissaan. He alkoivat pitää taas itsestään. Jumala ei näyttänyt kovin kaukaiselta. Elämä ei ollut yhtä vaikeaa. Mikä oli muuttunut? He olivat tulleet koko kierroksen ja syleilleet koko olemustaan - hyvää, pahaa ja tuntematonta. Siinä vapautui suuri voima, mikä salli kaikkien päästä tietämisen pisteeseen yrittämättä tehdä itsestään pyhempää. Tuolla hetkellä he käsittivät olevansa leikattuja Jumalan kankaasta. He olivat lopultakin oppineet, miten päästää irti ja rakastaa sisäisesti ja täysin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >