HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanHelmikuu 2011 - Menestyminen

Helmikuu 2011 - Menestyminen

MENESTYMINEN

Kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan ( www.quantumawakening.com)
Helmikuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Menestyminen on erilaista jokaiselle maaplaneetan ihmiselle eikä sitä voi tarkastella tai mitata minkään tai kenenkään rinnalla. Menestyminen tulee kuudessa miljardissa muodossa kera mausteiden. Se ei ole vain vaniljaa tai suklaata muutamalla nonparellilla höystettynä. Se ei ole mitään, minkä sanakirja, opettaja tai vanhempi voi määritellä, sillä menestymisen olemus on niin moniulotteinen, että se ylittää maallisen ymmärryksemme.

Jonkin päivän menestyminen voi olla korkea kuin vuori, toisten päivien pieni kuin solu. Synnymme vanhempiemme ja ikätovereidemme koulutettavaksi, jotta kulkisimme nopeasti Menestyksen kaupunkiin. Meitä ohjataan menemään naimisiin, rakentamaan, synnyttämään lapsia täydellisessä Menestyksen kaupungissa. Pyrimme rakastamaan toisiamme, olemaan onnellinen ja kuolemaan tässä hologrammikuvassa, minkä joku kertoi meille olevan menestymistä. Kylvämme siemenemme ja "voi niin lyhyen" tulevaisuutemme jonkun toisen määritelmään siitä, mitä menestyminen on, ja sitten ihmettelemme, miksi puumme eivät kanna hedelmää, joka on harmoniassa sielumme toiveiden kanssa.

Menestymisen suunta muuttuu jatkuvasti ja se seuraa käsimerkkejämme. Viitomme sitä eteenpäin yhtenä päivänä, pyydämme sitä pysähtymään kirskuen seuraavana ja itkemme aamuyöhön, silloin kun emme tunne sen olevan läsnä. Menestymisestä - kuten rakkaudesta tai ilosta - on tullut elävä olento, joka tottelee meitä päivittäin. Menestyminen ei ole koskaan sama kahta päivää peräkkäin. Yhtenä päivän saattaa tuntea menestyneensä, jos tekee suuret kaupat - seuraavana se voi olla sitä, että saa viimeinkin tikun pois sormestaan. Nuorelle äidille menestyminen on vauvan nukahtaminen lopulta keskellä yötä. Seniorikansalaiselle menestyminen on herääminen aamulla. Jollekin menestyminen on eläkkeelle jääminen, toisille ensimmäisen työpaikan saaminen. Menestyminen on luonteeltaan kameleontti, joka muuttuu päivästä toiseen, henkilöstä toiseen. Miten voimme koskaan katsomalla toista tuomita, mitä menestyminen on?

Kun tulimme alun perin maan päälle, tulimme sielun agendan kanssa. Eräänlaisen kosmisen luettelon, mitä sielumme tarvitsi, tunteakseen lopulta saavuttaneensa menestystä ollessaan maan päällä. Meitä ajaa tämä sisäinen luettelo ja etsimme sitä "yhtä" asiaa, joka vahvistaisi ja dokumentoisi, että olemme menestyneet matkallamme maan päälle. Monta kertaa olemme palanneet maan päälle korjaamaan sen, minkä näimme epäonnistumiseksi aiemmissa inkarnaatioissa.

On aika herätä sen hienovaraisille vivahteille, mitä menestyminen oikeasti on. On aika laskea ne ihmeet, ihmetykset ja pienet onnistumiset päivässämme, jotka usein sivuutamme. Jokaisessa kokemuksessa, mitä sinulla on koskaan ollut, elää pienenpieni menestymisen hiukkanen. Ensimmäinen kerta, kun kävelit tai puhuit lapsena. Ensimmäinen kerta, kun heitit palloa tai sait kiinni pallon. Ensimmäinen kerta, kun suutelit, ajoit autoa, ensimmäinen työpaikkasi - kaikki menestyksentäyteisiä muistoja riippumatta siitä, mikä lopputulos näytti olevan.

Piiritä kaikki nuo ikivanhat menestymiset ja paimenna ne nykyhetkeen. Laita ne riviin ja katso tarkkaan, miten monta menestymistä sinulla oikeasti on ollut. Juo tuota henkilökohtaista menestyspirtelösekoitustasi. Useimmat ihmiset keskittyvät vain epäonnistumisiin ja suurentelevat niitä "n:nteen" potenssiin, niin että ne varjostavat kaiken muun. Katseletko kauniissa elämän ruusutarhassasi vain rikkaruohoja vai näetkö vain ruusut?

Määrittele uudelleen, mitä menestyminen merkitsee sinulle ja vain sinulle. Lakkaa tarkkailemasta elämääsi massatietoisuuden viistottua lasia vasten. Henkilökohtaiset totuudet vääristyvät, kun niitä katsotaan jonkun toisen porstuan valossa. Silloin kun näet vain omat puutteesi, et koskaan täytä odotuksiasi, vaikka kuinka korkeasta satulasta katsoisit toisia. Nouse tuon korkean hevosen selkään (vaikka tarvitsisit tikkaita) ja tarkastele kunnolla elämääsi. Sinun luotiin menestymään.

Silloin kun keskityt siihen, mitä sinulla ei ole, sinulla ei ole koskaan riittävästi.
Silloin kun keskityt siihen, mitä sinulla on, sinulla on aina runsaasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >