HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 23: Ajaton portaali

2006 - Aamuviesti 23: Ajaton portaali

AAMUVIESTI 23: AJATON PORTAALI
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kuvittele sitä taitoa, mitä vaaditaan nuoralla kävelyyn - jokainen askel tapahtuu nyt. Jos kävelijät sallivat itsensä ajatella muita askelia kuin nykyistä, he kadottavat keskittymisensä ja tasapainonsa. Pysymällä läsnä olevassa hetkessä kaikki energia keskittyy ajankohtaiseen askeleeseen - tuon hetken tehtävään - ja he suorittavat kävelyn onnistuneesti loppuun.
 
Kun pysyt läsnä joka hetki, olet enemmän käytettävissä ja pystyt kuulemaan selvää opastusta. Taitelijat jotka alkavat maalata ja keskittyvät niin, että heiltä menee ajantaju, luovat jokaisessa uudessa nyt-hetkessä. Kun pysyt keskittyneenä jokaisessa uudessa nyt-hetkessä, on luomisvirta, mikä paljastuu sujuvasti ja vaivattomasti.
 
Luot aina. Niinpä luot joko menneisyydestä tai nyt-hetkestä. Jos luot menneisyydestä, kaikkea luomistasi höystää entiset muistosi, entiset tunteesi, entiset katumuksesi ja entiset uskomuksesi.
 
Kuitenkin kun opit luomaan uudessa nyt-hetkessä, se on kuin uusi kangas. Jos pysyt menneisyydessä, luot menneisyydestä - jos heijastat tietoisuutesi tulevaisuuteen, luot silloinkin menneisyydestä.
 
Silloin kun tämä taito hallitaan henkilökohtaisissa toimissasi ja holopelissä, sinusta tulee tietoinen siitä, että jokainen läsnä oleva "nyt" on portaali. Ajaton portaali.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >