HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 24: Energeettinen tila

2006 - Aamuviesti 24: Energeettinen tila

AAMUVIESTI 24:  ENERGEETTINEN TILA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On eräs olemisen mielentila ja tunnetila, minkä kehotamme teitä säilyttämään. Silloin kun tuotte tietoisuutenne läsnä olevaan nyt-hetkeen ja pidätte korkeavärähteisen energiatilan, sillä ei ole merkitystä, mitä teette tai kenen kanssa teette - avaimena on olla hetkessä, täysin täyttyneenä ilostanne, kiitollisuudestanne ja arvostuksestanne. On virtausta, vaivattomuutta ja sujuvuutta.
 
Kyse ei ole siitä, mitä teette, vaan miten teette joka hetki.
 
Kamppailun, stressin ja vaatimusten harha on matalaa taajuutta ja nämä mielentilat värähtelevät tai säteilevät kolmannessa ulottuvuudessa. Ne ovat osa lukkiutunutta matriisia.
 
Monista ihmisistä on tulossa tietoisia siitä, että he ovat moniulotteisia olentoja, jotka pelaavat holopelissä täällä maaplaneetalla. Tämä holopelipöytä tarjoaa rajoitusten harhan.
 
Rajoitusten harha on voimakas - media, johtajat ja vanha kolmannen ulottuvuuden toimintamalli ylläpitävät, rohkaisevat ja vahvistavat sitä hyvin.
 
Tänä aikana maan päällä tapahtuu evoluutio, muodonmuutos, ihmisten sydämen ja mielen tilassa.
 
Tämä tietoisuusevoluutio laajentuu totuudeksi rajattomasta itsestä - tiedostamiseksi, jokaisen ihmisten tullessa tietoiseksi elämästään monitodellisuudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >