HomeViestejäJudith Orloff11.2.2011 - Viisi intuitiivista aavistusta hyödynnettäväksi rakkaudessa

11.2.2011 - Viisi intuitiivista aavistusta hyödynnettäväksi rakkaudessa

VIISI INTUITIIVISTA AAVISTUSTA HYÖDYNNETTÄVÄKSI RAKKAUDESSA

Kirjoittanut Judith Orloff (spiritlibrary.com)
11.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Silloin kun etsimme rakkautta (tai olemme sen huumassa), emme usein näe niitä poikkeuksellisia merkkejä ja viestejä, joita ponnahtaa esiin arkielämässämme antamaan vihjeitä siitä, olemmeko oikeilla raiteilla. Jos kuitenkin hidastaa riittävästi tunnistaakseen ja kuunnellakseen intuitiivista älykkyyttään, se voi paljastaa totuuden, varottaa vaarasta tai auttaa ymmärtämään ihmisiä ja suhdetilanteita uudella tavalla.

Tässä on kirjani "Emotional Freedom" perusteella viidenlaisia intuitiivisia kokemuksia, joita voitte kohdata - mitä ne voivat opettaa rakkaussuhteistanne.

Kehosignaalit. Keholla on monta tapaa saada huomionne. Se voi mennä kananlihalle, kun seuralainen tuntuu aivan oikealle tai sanoo jotain, mikä kuulostaa todelta. Tai niskakarvat voivat nousta pystyyn, kun joku hyypiö vastaa nettiprofiiliinne.

Miten käyttää sitä romanttisessa suhteessa. Keho reagoi ympäröivään maailmaan usein välittömästi - nopeammin itse asiassa kuin tietoinen ajattelu. Sitä kutsutaan usein "tunteeksi sisuksissa". Kun seuraavan kerran tunnette kehonne yrittävän varoittaa teitä jostain, tarkistakaa se. Ovatko hartianne jännittyneet? Tuntuuko vatsassa solmu? Vai tuntuuko energiseltä ja innostuneelta? Kun opitte lukemaan kehomerkkejänne, käytössänne on täysin uudenlaista informaatiota. Saatatte myös pystyä välttämään sekaantumista tuhoaviin ja epäterveisiin rakastajiin tai olemaan utelias tavoittelemaan todella hyvää tyyppiä, joka ei ensi punastumisella näytä omalta "tyypiltänne".

Deja vu. Tällöin tunnette, että olette käyneet tämän saman keskustelun aiemmin - vaikka olisitte juuri vasta tavannut tämän henkilön - tai olette olleet tässä paikassa aiemmin ja tunnette, mitä kulman takana on, vaikka se olisikin periaatteessa mahdotonta.

Miten käyttää sitä romanttisessa suhteessa. Sen sijaan että ajattelette sen olevan kummallista ja siirrytte eteenpäin, älkää jättäkö kokemusta huomaamatta. Keskustelkaa siitä luotettavan ystävän kanssa tai kirjoittakaa se muistiin. Suhteessa tapahtuvan "deja vu" -kokemuksen tuominen esiin energisoi sitä, tunnistaa sen merkityksen ja mahdollistaa, että keksitte, mitä se yrittää kertoa teille tai mihin se yrittää johtaa teitä. Romanssissa kokemus voi olla voimakas vahvistus, että teette juuri sitä, mitä pitäisikin tuolla hetkellä. Toisaalta se voi yrittää kertoa teille, että pysähdytte ajattelemaan ja pohtimaan, missä olette nyt, ennen kuin etenette hätäisesti suhteeseen, jota kadutte.

Synkronismi. Tämä on kokemus täydellisestä ajoituksesta. Esimerkiksi kun ajattelette jotain laulua ja kuulette sen välittömästi radiosta tai keltaisilta sivuilta löytämänne tietokonekaveri on joku, johon olitte hulluna ihastunut collegessa.

Miten käyttää sitä romanttisessa suhteessa. Pysykää valppaana ja etsikää synkronismia kaikkialta. Sellaiset hetket kertovat teidän olevan virrassa - oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Katsokaa, pystyttekö paljastamaan sen kätketyn merkityksen. Oliko teidän tarkoitus törmätä tähän vanhaan rakkauteen? Yrittääkö kappale "Älä särje sydäntäni" kertoa teille jotain "pahasta pojasta", jota hulluna himoitsette tuolla hetkellä?

Tuolle puolen näkeminen. Tällöin olette virittynyt tapahtumaan, joka tapahtuu juuri nyt, mutta eri paikassa. Esimerkiksi ajattelette kauan sitten menetettyä poikaystävää ja sitten hän lähettää teille sähköpostin tuolla hetkellä. Tai soitatte kaverillenne töihin ja pyydätte häntä hakemaan pizzan. Käy ilmi, että hänen normaalilla työmatkareitillään tapahtui tuolloin kuolonkolari.

Miten käyttää tätä romanttisessa suhteessa. Koko kehonne - eivät vain aivot - toimii intuitiivisena vastaanottimena, joten mitä tietoisempi teistä tulee koko kehostanne kenties esim. jooga-harjoittelun avulla, sitä todennäköisemmin yhdistytte todellisuuksiin välittömän elinympäristönne ulkopuolella. Ne tulevat teille välähdyksinä - joku maku, haju, ääni tai tuntemus kehossa. Merkitkää muistiin vaikutelmanne. Mitä paremmaksi tulette virittymään, sitä selvempiä viestejä saatte. Silloin kun kahdella ihmisellä todella synkkaa, tällaisista kokemuksista tulee vielä tavallisempia, kuten intuitiiviset välähdykset rakkaanne terveydestä tai missä te kaksi ehkä asutte viiden vuoden kuluttua.

Intuitiivinen empatia. Tällöin nappaatte vaikutelman toisesta ihmisestä. Ilman selvää syytä tunnette yhtäkkiä jonkun syvän yksinäisyyden tai vihamielisyyttä ihmisestä, joka hymyilee teille.

Miten käyttää sitä romanttisessa suhteessa. Herkkyys toisen ihmisen luonteelle on arvokas taito - mutta se tulee vaarojen kera. Jos tunnette esim. väsymystä tavattuanne jonkun juhlissa, kiinnittäkää huomiota, jotta voitte välttää antamasta hänelle puhelinnumeroanne. Toisen tunteiden lukemaan oppiminen parantaa romanttisia suhteita, kunhan ette ota itsellenne toisen mielialoja ja tunteita. Esimerkiksi silloin kun voitte aistia, että poikaystävällänne oli huono päivä tai että hän on kireä puhuttuaan puhelimessa äitinsä kanssa, voitte esittää hänelle kysymyksiä saadaksenne hänet ilmaisemaan tunteensa. Tällainen empaattinen kommunikointi syventää ja parantaa rakkaussuhteita.

(Mukaelma kirjastani "Emotional Freedom: Liberate Yourself From Negative Emotions and Transform Your Life")

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev