HomeViestejäShekina Rose6.9.2023 - Uuden maan ylösnousemusoireita - iso taajuusmuutos ja valotulva

6.9.2023 - Uuden maan ylösnousemusoireita - iso taajuusmuutos ja valotulva

UUDEN MAAN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – ISO TAAJUUSMUUTOS JA VALOTULVA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
6.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin paljon tapahtuu planeetalla, hyvin monilla eri tasoilla ja eri maailmoissa, mm. kollektiivitietoisuus, Äiti Maa, Gaia ja oma sisäinen maailmasi. Sen vuoksi haluamme muistuttaa, että on välttämätöntä pysyä fokusoituneena siihen, mikä on sinun, mikä ei ole ja kuka olet. Mitä lahjasi, palvelusi, siunauksesi ja missiosi ovat. Ja että todellakin valitsit olla täällä nyt vaikuttaaksesi taajuudellasi ja tietoisuudellasi.

Sen tunnistaminen, että palvelet tällä tavalla ja mikä on oikein sinulle, auttaa sinua palaamaan keskukseesi, lahjoihisi ja palveluusi – ja tämä on kriittistä. Herkkänä empaatti-tähtisiemenenä, valotyöntekijänä, enkelinä tai sinisenä säteenä voit tuntea, intuitiivisesti havaita ja intuitiivisesti aistia, mitä tapahtuu muissa, maailmassa ja kollektiivitietoisuudessa.

Tällä tavalla taajuustasapaino säilytetään ja edistymme ylösnousemuksessa, sinun ollessasi jumalaista taajuutta. Vastaanottamalla tulevat päivitykset, sisäänvirtaava valo ja taivaan viritykset, päästäen irti menneisyydestä ja parantamalla haavoittuneisuutemme. Sallien kristustietoisuuden sydämen.

Ja tosinaan teitä kutsutaan olemaan verkkotyöntekijöitä, transformoimaan energioita, rukoilemaan maailman puolesta, rukoilemaan muiden puolesta. Säteilemään säteilyänne, valoa, kun jotkut teistä ovat valonsäteilijöitä, ja pitämään taajuutta: "Keskuksesi on rakkautta, joka loi sinut ja joka on aitoa, todellista, ja se vallitsee aina."

Taajuusmuutos on juuri tapahtunut, ja joillakin teistä on ultraherkkyyttä, pääsette korkeampiin valoulottuvuuksiin ja koette enkelien läsnäolon. Muistatte ja käyttämättömät jumalaiset kykynne heräävät, ja teillä on uutta selkeyttä ja uusi tunne itsestä.

Tietäkää, että silloin kun iso taajuusmuutos tapahtuu, sillä voi olla jälkivaikutus tai takaisku ihmisissä suhteissa ja planeetalla. Ja kun koette korkeamman valon ja sydämen laajentumisen, maailmassa ihmiset voivat tuntea olonsa uhatuksi, ja se voi lisätä heidän yritystään piilottaa, hyökätä ja estää valo ja ylösnousemusprosessi.

Lisää taajuusmuutoksia tulee tässä kuussa ja tänä vuonna. Virittykää siihen, kun tämä tapahtuu, loistavan valovärähtelynne lisääntyessä, ja missä voitte tuntea superempaattista herkkyyttä. Sitten nähkää, mitä tapahtuu ja ilmenee maailmassa ­– onko jokin vastatapahtuma tai skenaario valolle, ja/tai luodaan pelkopohjainen tapahtuma tai olosuhde.

Kun valon sisäänvirtauksilla on mahdollisuus herättää vanhat haavat tulemaan pintaan transformoitavaksi, irtipäästettäväksi ja parannettavaksi. Mitä intensiivisempi pelkopohjainen tapahtuma tai tilanne on, monta kertaa sitä korkeampi valotaajuus on tullut juuri planeetalle.

Ylösnousemusoireita ja viimeisin taajuusmuutos

* Ajoittain vaihtamista edestakaisin aikaan ja paikkaan ja niistä ulos, ja ajan kanssa työskentelyä uudella tavalla.

* Rauhan ja hiljaisuuden tarve tuntemiseen ja integroimiseen.

* Nälkäisyys, lisäveden tarve ja ruokavalion vaihtuminen.

* Lepääminen ja unen tarve.

* Lisääntynyt synkronismi, numerosarjojen ja enkelilukujen näkeminen.

* Ultrasensitiivit voivat tuntea energia- ja valoaaltojen kulkevan lävitseen.

* Aikoja jolloin keho värähtelee ja melkein tärisee energioista.

* Muutos suhteissa ja yhteyksissä – niitä uudistetaan ja parannetaan ja/tai ne eivät ole enää yhteensopivaa värähtelyä ja ne loppuvat.

* Yhdistyminen uusiin oppaisiin, enkeleihin ja luontoon, muistaen ja heräten sille, kuka olet olentona enkeli-, valo- ja galaktisissa maailmoissa – muistaen alkuperäsi ja luomisesi.

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >