HomeViestejäShekina Rose7.4.2023 - Suurta vuoristorataa ja tilaisuusportteja

7.4.2023 - Suurta vuoristorataa ja tilaisuusportteja

SUURTA VUORISTORATAA JA TILAISUUSPORTTEJA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
7.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niihin joiden herkkyys ja empaattinen tietoisuus on lisääntynyt – tienäyttäjät, siniset säteet ja tähtisiemenet – vaikuttaa enemmän muiden ihmisten energiat, aurinkomyrskyt, Maan muutosten aistiminen ja planeetta-asetelmat, kun teillä on vähemmän tiheyden kerroksia energiatietoisuudessanne. Ja olette helpommin virittyneitä ryhmätietoisuuteen, kun tunnette asiat helposti kehoissanne.

Aistitte asiat ensin ja odotatte niiden tulevan. Kun olette enemmän hereillä ja teillä on lähempi suhde luontoon, olette myös vastaanottavampi jumaluudelle, luomiselle, kommunikoinnille oppaidenne ja korkeamman itsenne kanssa, ja sille pyhälle voimalle, joka siihen liittyy.

Siksi voitte saavuttaa vielä enemmän täysivaltaisuutta ja käyttää näitä valon sisäänvirtausportteja – auringon roihupurkauksia ja geomagneettimyrskyjä – kiitos siunatun empaattisen ultra-aistitietoisuutenne.

Olemme ainutlaatuisessa ylösnousemuspaikassa. Paljon asioita tapahtuu samanaikaisesti ja yksi toisensa jälkeen. Sen tuloksena voi olla vuoristorataa omassa energiassa, tunteissa, henkisissä oivalluksissa ja läpimurroissa, sekä väsymystä ja uupumusta.

Kehonne ja olemuksenne energiakentissä tapahtuu lukuisia sulautumisia, latauksia, syviä vapautuksia ja muutoksia.

Valon lisääntyminen, aurinkomyrskyt, ylösnousemusenergia ja oireet

* Suurta vuoristorataa

Voi olla supernopeita aikajanoja, tapahtumia, loppumisia ja alkamisia salamavauhdilla. Ideoita ja luomuksia jotka ovat olleet työn alla, toteutuu lopultakin. Sitten on hidastumista, jolloin sinulla ei ehkä ole motivaatiota tai energiaa ja jolloin täytyy vain olla, levätä, integroida ja pitää taukoa.

* Aikajanamuutokset lisääntyvät, uusien korkeiden taajuuksien ja valokoodien myötä, kun kuukausi etenee, mikä voi luoda uusia korkeampia aikajanoja. Tämä voi olla myös kohta, jossa tuntee portaalien avautuvan, luiskahtaa pois ajasta ja on "aikasidontaa" (time clinches).

* Tunneaaltoja, mikä tuo tietoisuutta parantumisesta ja tasapainosta suhteista ja lisää rakkautta, intohimoa ja myötätuntoa, surusta vapautumisen, tunteiden, itkemisen ja paljastusten myötä

* Väsymys ja uupumus voi iskeä, kun täytyy levätä.

* Kun ei kykene ajattelemaan, on aika olla ja sallia enemmän ydinolemusta tulla läpi, hyväksymisen ja sallimisen myötä.

* Värähtely ja sisäinen tärinä.

* Elävät ja intensiiviset unijaksot.

* Herääminen keskellä yötä.

* Ilon ja hurmion kokeminen.

* Sydämen värinä ja korkeamman sydämen avautuminen.

* Korkeiden äänien kuuleminen, jotka tuntuvat olevan suoraan korvassa, ja ne tulevat ja menevät.

* Tämä valon lisääntyminen paljastaa totuuksia, jotka ovat vapauttavia.

* Ilon ja leikin muistaminen laittaa jumalaisen harmonian hetkeen. Menneiden muistelu, musiikki ja laulut, muistoja asioista joista ennen nautit. Voi olla, ettei sinun tarvitse palata täysin noihin toimiin, vaikka on tärkeää muistaa se hauskuus ja ilo, jota sinulla oli.

Mikä tärkeintä, ole tietoinen empaattisesta sydänopastuksestasi ja seuraa todellista, jumalaista kompassiasi, intuition sisäistä kehotietoisuutta. Tämä laittaa sinut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, jumalaiseen harmoniaan korkeamman aikajanan kanssa.

Käyttämällä nämä tilaisuudet, valon sisäänvirtausportit, ja kunnioittamalla kehoasi ja pitämällä huolta kehostasi – tunne, fyysinen ja henkinen – sallit ne paljastukset ja kauneudet, joita varmasti tapahtuu.

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >