HomeViestejäBrenda Hoffman17.6.2024 - "Piikkimattosi" on historiaa

17.6.2024 - "Piikkimattosi" on historiaa

”PIIKKIMATTOSI” ON HISTORIAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

*Suom. huom. ”Piikkimatto” (fakiirin) merkitsee myös kuvainnollisesti ”äärimmäistä vastoinkäymistä tai kärsimystä”.

Rakkaat ystävät,

kenties tarvitsette vakuuttelua, että elämänne ja maailmanne ovat tulossa rakastavammaksi, eivät vähemmän rakastavaksi.

Medianne jatkaa tuon rakkaudettomuuden mainostamista. Kuitenkin sisäisellä olemuksellanne tuntuu olevan vähemmän tarvetta osallistua siihen sekavaan maailmaan, jota media suosii.

Vaikka altistutte päivittäisille raporteille ristiriidasta, joka näyttää olevan maailman nykymoodi, ette ole kokeneet samaa missään määrin. Ja jos kysytte muilta, he luultavasti kertoisivat jotain vastaavaa. Ilma alkaa ikään kuin virrata ulos pelkoilmapallosta.

Mutta kenties jotkut ystävät tai sukulaiset ovat huolissaan raha-asioista, asunnosta, työpaikasta tai sodista. Näin on jostain syystä – kuin lapsi joka leikkii niin kovasti, että hän uupuu, mikä johtaa itkupotkuraivariin ja muuhun sopimattomaan käyttäytymiseen. Vaikka ymmärrätte vanhempana, miksi hän reagoi niin, haluatte tuon käyttäytymisen loppuvan. Niin on nyt.

Osa maailmasta ja tietyt johtajat käyttäytyvät, kuin yliväsyneet lapset. Tämä ei tarkoita sanoa, että teidän täytyy suvaita heidän käyttäytymistään, vaan jotta tiedätte, että nuo toimet häipyvät, kun useammat ja useammat maailmassa ottavat uuden, vanhemman näkökulman. Tämä on merkki niille, jotka edistävät pelkoa, vihaa ja ahdistusta, että nuo käyttäytymistavat eivät ole hyväksyttyjä tässä uudessa maailmassa.

Se ei tapahdu huomenna, mutta se tapahtuu paljon nopeammin, kuin oletatte, koska 3D-sanat ja -toimet eivät ole enää hallitsevia maateemoja.

Tietysti tuo käsitys tuntuu mahdottomalta todistaa tai hyväksyä, kun kuulette fyysisestä, tunnepuolen ja henkisestä väkivallasta ja muiden vapauden halveksunnasta. Mutta taaskin, ovatko tuo toimet osa henkilökohtaista maailmaanne, suurempaa maailmaanne, vai raportteja paikoista, jotka eivät kosketa teitä tai teidän paikkaanne henkilökohtaisesti?

Jos nuo toimet koskettavat sinua henkilökohtaisesti, miksi oletat osallistuvasi vapaaehtoisesti tuohon tuskalliseen asiaan? Kysymys ei indikoi, että olet huono tai paha, vaan jotta kysyt itseltäsi, miksi sinun tarvitsee osallistua tuohon tuskaan. Kaikkien jotka kärsivät, on aika ottaa selvää miksi. Ilmoittauduitko vapaaehtoiseksi? Jatkatko maahuolenpitäjänä sen ajan yli, mikä sinun tarvitsee tehdä sitä? Pelkäätkö vastaanottaa entisten ongelmien vuoksi, joita et ole vielä ratkaissut?

Jos kärsit, teet niin, koska et ole vielä hyväksynyt sitä vapautta, jonka uusi sinä tuo. Et ole hidas oppimaan tai huono ihminen, vaan sinun ei tarvitse enää kärsiä niin, kuin teidän odotettiin 3D:ssä.

Tämä on uusi maailma, ja olet uusi olento, joka luo elämää, joka on oikea sinulle – ei tuskassa tai pelossa, vaan ilossa.

Siis, muutaman seuraavan päivän ajan tehtävänne on jättää ne 3D-asiat, jotka tuntuvat takertuvan teihin, kuin mätänevää ruokaa olisi liimattu olemukseenne. Poistakaa se. Sallikaa itsenne hengittää sisään vastaanottamisen ilmaa – ja odottaa elävänne ilossa.

Tästä tulee vaikeaa joillekin, koska teidän on melkein mukavampi olla nyrkkeilysäkki kuin itsenäinen olento, joka elää henkilökohtaisen ilon vapaudessa.

Tuo viime toteamus ei mitätöi siirtymätyötänne ja omistautumistanne. Sen sijaan se kertoo teille yksiselitteisesti, että on aika päästää irti pelastajakompleksistanne – kompleksista jonka loitte maa-aionien aikana fokusoituessanne erehtymättömästi maailman siirtämiseen pelosta rakkauteen. Fokusoitumisenne oli niin täydellistä, että periaatteessa nukuitte piikkimatolla elämä toisensa jälkeen ja kärsitte yhden fokuksen myötä: Maan pelastaminen. Olette tehneet sen.

Uhrauksenne ja tuskanne ovat ohi. Tarpeenne pitää huolta kaikista muista, paitsi itsestänne, on ohi. Tarpeenne suojella kaikkia on ohi. Myös tarpeenne siirtää/muuttaa muita rakkauteen on ohi. Ainoa jäljellä oleva tehtävä on, että hyväksytte ja vastaanotatte sen yltäkylläisen elämän, jonka olette luoneet itsellenne ja muille.

Olkaa piittaamatta niistä, jotka yrittävät palauttaa teidät 3D:hen. Olkaa piittaamatta niistä, jotka yrittävät saada teidät tuntemaan syyllisyyttä siitä, että te ette auta heitä ennen itseänne. Olkaa piittaamatta kaikesta, mikä indikoi, että jatkatte piikkimatolla elämistä.

Tämä uusi elämä ei sisällä muista huolenpitämistä, ellei se tunnu ilahduttavalta – eikä todellakaan Maan tai niiden muiden pelastamista, jotka haluavat jäädä 3D-pelkoon. Se on ohi. Ja koska se on ohi, ainoa lääke jota tarvitsette nyt, on ilo.

Jos olisitte kuolemansairas ja lääkäri sanoisi, että parantuisitte, jos ottaisitte erikoislääkettä, luultavasti tekisitte sen. Monet teistä jotka lukevat näitä materiaaleja, ovat huonovointisia/sairaita. Ainoa lääke jota tarvitsette nyt, on elää ilossa, ja mitätöidä tarve uhrata ilonne, koska muut odottavat teidän tekevän niin.

Salli itsesi elää auringonpaisteessa, ja salli muiden elää myrskysäässä, jos he valitsevat niin. Ilo on fokuksesi, riippumatta siitä, mitä tai kuka muut haluavat sinun olevan.

Jos jatkatte 3D-rooleissanne, muut jotka ovat fokusoituneita 3D-pelkoon, ymmärtävät vähemmän todennäköisesti, miten siirrytään 3D:n yli.

Iloon siirtyminen ei ole elää itsekäs liike, vaan Maa/universaali tarve. Älkää odottako, että Maa tulee iloiseksi ja sitten auttaa työntämään teidät tuohon paikkaan. Olette oman ilonne alkuunpanija, kuten on jokainen olento, joka on siirtynyt 3D:n yli.

Tämä siirtymä tapahtuu sisältä ulos, sen sijaan mitä muut haluavat tai ajattelevat. Vaadi vapautesi olla vaatimalla ilosi, ja autat näin siirtämään Maan iloon. Odota muiden työntävän Maa iloon, ja jäät tuskaan. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >