HomeViestejäBrenda Hoffman10.6.2024 - Puuhastellen sitä sun tätä

10.6.2024 - Puuhastellen sitä sun tätä

PUUHASTELLEN SITÄ SUN TÄTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

olette hurjassa kyydissä, eikä ole juurikaan lohtua/mukavuutta. Toivotte kykyä tietää, milloin ja miten reagoitte kunakin hetkenä. Sellainen on mahdotonta tämän kyydin aikana, koska tartutte pieneen innostukseen täällä, pelkoon siellä ja tylsyyteen tuolla. Mikään ei ole, niin kuin oli, joten vaikka yritätte toistaa sitä, mikä oli kerran oikein teille, se tai hän luultavasti tuntuu elottomalta.

Kehitytte niin nopeasti, että se mikä sopi tänä aamuna, ei luultavasti sovi enää illalla. Tämän sisäisen mullistuksen keskellä huomaatte, että uusia kiinnostuksia näyttää putkahtavan tyhjästä, auttaen teitä tutkimaan lisää alueita, joita piditte mahdottomina.

Kyllästytte myös helposti, joten hyppäätte aktiviteetista ja ihmisestä toiseen – kenties pienen sisäisen häpeän tai pelon kera. Se persoona joka olitte 3D:ssä, oli harkitsevampi. Uusi ”sinä” näyttää joskus arvaamattomalta lapselta – ”Haluan tätä, ei tätä, ja tätä.” Lapsi karkkikaupassa, kun hänellä on vapaus valita, mitä haluaa ja milloin haluaa.

Tuletteko sairaaksi kaikista näistä vaihtoehdoista, joita on ulottuvilla, kuten tapahtuu lapsille karkkikaupassa? Kenties, mutta on todennäköisempää, että kyllästytte, ennen kuin tulette sairaaksi. Ne monet vaihtoehdot joita on nyt ulottuvilla, eivät ole välttämättä lopullisia valintojanne, vaan valintoja jotka tekevät teille mahdolliseksi tietää, etteivät vaihtoehtonne enää rajoitu niihin, joita tarjottiin 3D-elämänne aikana.

Elämänne joka osa on esillä tutkimista ja uudelleenjärjestelyä varten.

Tutkimuksenne eivät osoittaudu niin pakahduttaviksi, kuin nyt ehkä odotatte, sillä aivan kuten teille on avautunut uusia vaihtoehtoja, on myös uusia taitoja. Pakahtumisen sijasta löydätte kyvyn pyrähdellä monien vaihtoehtojen väillä ja valita ne, jotka ovat kiinnostavimpia tänään – mutta eivät välttämättä huomenna.

Jos palaatte 3D-vauvan kehitysajatuksiin, muistatte, miten helistin oli äärimmäisen kiinnostava yhtenä päivänä ja kävelemään oppiminen seuraavana. Niin on teillä nyt. Monia kiinnostus- ja asiantuntemusalueita kehittyy, kun kehitytte tunnepuolella ja fyysisesti.

Vaihe johon astutte nyt, on eräänlainen tervetulotoivotus, mikä sallii teidän tarkastella vaihtoehtojanne uudestaan ja uudestaan, kun kypsytte uudeksi olemukseksenne. Muutama seuraava päivä ei ole rangaistus, vaan tietonne laajentamista, sallien teidän valita sen, mikä on oikein teille tuolla hetkellä, ja hylätä sen, mikä ei enää palvele teitä.

Tavallaan luotte vanhan nahkanne ja sopeudutte nahkaan, jossa on uusia vaihtoehtoja – nahkaan joka myös luodaan, sitten kun kypsytte pidemmälle uuteen ”sinuun”.

Vaikka tuo viime ajatus kuulostaa pahaenteiseltä, se eroaa vain vähän siitä, mikä päti 3D-sinuun, kun kypsyitte vauvasta aikuiseksi ja sitten senioriksi – luoden nahkaanne ja karistaen kiinnostuksianne jokaisen ohikulkevan päivän myötä. Ette voisi kehittyä 3D-vauvasta senioriksi ilman monia vaiheita siinä välillä.

Siis, salli itsesi kehittyä sitä tahtia, joka on oikea sinulle, sekä tutkia niitä kiinnostuksia ja aktiviteetteja, jotka auttavat sinua matkan varrella.

Tämä on uusi maailma, ja olet uusi olento vaiheiden ja kiinnostusten kera, joilla on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, kuka olit 3D:ssä – aivan kuten vauvalla on vähän yhteistä senioriolemuksensa kanssa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >