HomeViestejäNorma Gentile25.8.2011 - Polariteetissa eläminen

25.8.2011 - Polariteetissa eläminen

POLARITEETISSA ELÄMINEN

Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 25.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kun kuuntelen ulkoista maailmaani, se on hyvin meluisa. Niin paljon tapahtuu niin nopeasti. On kyse sitten maanjäristyksistä tai politiikasta, huomaan itseäni pommitettavan vastakkaisilla ajatuksilla - jokainen kehityskulku tuomitaan pikaisesti huonoksi tai hyväksi. Joka kerta kun kuulen jotain nimitettävän jommaksikummaksi, tilaan syntyy selkeä energeettinen raskaus. Jos olen jo pakahtumaisillani, minun on helpompaa suostua tuomitsemiseen sen sijaan, että panen merkille raskauden ja kysyn sisäisesti, onko se oikeasti minun. (Se ei ole.)
 
Meidät joilla on jalansija (tai ainakin pienenpieni sormiote) siihen tietoisuuslaatuun, mikä on polarisoituneen ajattelun tuolla puolen, haastaa se polarisoitunut tietoisuus, joka nousee. Ihmiset reagoivat tähän monin tavoin. Tunnekireys on yleistä. Toinen oire on jatkuva taustajännitys fyysisessä kehossa.
 
Kun sielumme pystyy ilmaisemaan kehomme ja persoonamme kautta, siirrymme luonnostaan polariteetin ulkopuolelle. Silloin kun koemme myötätuntoisen tietoisuuden polariteetin ulkopuolella, kehomme rentoutuu. Mutta näinä aikoina voi olla erittäin vaikeaa löytää tämä tietoisuus, mikä on oikean ja väärän, hyvän ja pahan yläpuolella. Ympärillämme pyörii tuomitsemisen ja vastakkaisten väitteiden tomumyrsky. Ja silloin kun emme pysty löytämään tuota syvää rentoutumista itsestämme, olemme alttiimpia yhtymään ulkopuoliseen väittely- ja tuomitsemispeliin.
 
Kun maailma on niin äänekkäästi täynnä vastakkaisuudesta syntyviä tunteita ja tekoja, on vaikeampaa ja vaikeampaa kuulla sisäistä ääntämme. Aivan kuin ambulanssin sireenin ulvonta keskiyöllä unemme hiljaisuudessa, meitä houkutellaan uudestaan ja uudestaan hiljaisesta meditatiivisesta levostamme taistelunhaluiseen maailmaan, jonka rakennamme vastakkaisista uskomuksista.
 
Muistakaa, että joka hetki voimme vetää esiin tuon tietoisuutemme osan, joka lepää polariteetin tuolla puolen, hengen hiljaisuudessa. Meidän täytyy vain muistaa, ettemme aina kykene näkemään suurta kuvaa siitä, mitä maailmassamme todella tapahtuu. Näemme hyvin paljon vastakkaisuutta maailmassa tällä hetkellä, koska ihmiset ovat vapautumassa tuosta tietoisuudesta. Se mikä on lähdössä ihmisten tietoisuudesta, on näkyvintä lähtiessään.
 
Siriuksen aurinko - portaali pyhän maskuliinisuuden tulemiselle elämäämme - on ollut linjassa planeettamme kanssa heinäkuun lopusta saakka. Kun tätä pyhää maskuliinienergiaa virtaa aurinkokuntaamme, ne tietoisuuslaadut aktivoituvat, jotka ovat innokkaimpia vapautumaan. Kun ne aktivoituvat, osallistumme niihin. Osallistuessamme ilmaisemme niitä. Myös polariteetin ja sen tuomitseminen, mitä nousee polariteetista, on polariteettitietoisuuden ilmaisemista!
 
Polariteetin ilmaiseminen elämässämme on tilaisuus oppia itsestämme. Sielumme ei ymmärrä polariteettia, ellei persoonamme koe sitä. Tästä syystä uimme - joidenkin voidaan sanoa myös hukkuvan - näennäisesti vastakkaisten tapahtumien meressä maailman näyttämöllä. Kun pyhän maskuliinienergian vuosittainen portaali Siriuksesta sulkeutuu syyskuun keskivaiheilla, myös suuri osa raivosta laantuu. Ja kuitenkin vain puhuessamme tästä polariteetista, kutsuen sitä sen oikealla nimellä, tämä Hengestä jakautumisemme voi parantua.
 
Suuri osa new agesta ja suositusta mediasisällöstä liittyen vuoteen 2012 pimittää uuden syklin perusperiaatteen, mikä on polariteetin yläpuolelle siirtyminen. Kyse ei ole välittömästä ja täydellisestä transformaatiosta. Tämä on monien vuosien, vuosikymmenten ja jopa vuosituhansien prosessi. Olemme nyt tämän muutoksen keskellä. Ei mikään ihme, että polariteetti on sellainen ongelma meille! Olemme päästämässä irti siitä taustatietoisuudesta, mitä ihmiskunta on ilmaissut vanhan syklin aikana.
 
Ihmisinä emme muuta niitä elämämme puolia, jotka näyttävät toimivan hyvin. Tuomme parannustyökalumme ja huomiomme vain siihen, mikä ei ole mukavaa elämässämme. Tästä syystä ne tietoisuuslaadut joita polariteetti lisää, ovat nyt selviä kaikkialla ympärillämme. Olemme valmiita muuttamaan ne - ainakin joitain niistä.
 
Mietin, mitä tuomitsen elämässäni. Silloin kun näen jonkin ongelman tuomiten, voin nähdä sen vain polarisoituneen tietoisuuteni kautta. Silloin kun en näe samaa ongelmaa hyvänä tai huonona, ainoastaan meneillään olevana muutoksena, niin näen sen niiden myötätuntosilmien läpi, jotka Henki antaa minulle. Voin muuttaa minkä tahansa polariteettitietoisuudessani, jos teen kovasti työtä ja ponnistelen henkilökohtaisesti. Mutta tämä ei ole aitoa parantumista. Tästä tietoisuuspaikasta en itse asiassa ratkaise ongelmia - minä vain toimin niin, jotta ne aiheuttavat minulle vähemmän tuskaa ja epämukavuutta kuin ennen.
 
Kun pystyn näkemään ongelman täysin - oikean tai väärän, hyvän tai pahan tuolla puolen - vasta silloin voin parantaa sen. Ollessani tuomitsematta ongelmalla ei ole mitään voimaa tunteisiini. Tässä tietoisuudessa voin ymmärtää täydemmin sen roolin, mitä ongelma on esittänyt elämässäni tuomaan uusia kokemuksia ja tilaisuuksia sielulleni.
 
Polariteetti johtaa meidät uskomaan, että voimme korkata kaiken, mikä meitä vaivaa. Henki muistuttaa meille, että olemme yksi monista tanssijoista luomakunnassa. Hengen kuunteleminen hiljaa sisällämme osoittaa meille seuraavat askeleemme.
 
Löytäköön jokainen teistä hiljaisen ilon sisältään.
 
Norma Gentile, Atamiran kera
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >