HomeViestejäNorma Gentile31.5.2011 - Kutsu kotiin

31.5.2011 - Kutsu kotiin

KUTSU KOTIIN

Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 31.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

En ole koskaan ajatellut kevättä sisäisen tai ulkoisen kuoleman aikana. Mutta tänä vuonna ainakin minulle se on ollut matkaa kaaoksen läpi, aina syvenevään sisäiseen hiljaisuuteen.

Epäilen, etten ole ainoa, jota on kehotettu uudestaan ja uudestaan olemaan läsnä äärimmäisessä surussa ja ilossa viime viikkojen ja kuukausien aikana. Tai ylläpitämään rakastavaa myötätuntoa niille, jotka käyvät läpi vakavia ja dramaattisia elämänmuutoksia. Joka kerta ajattelen itsekseni: "Tämän on oltava viimeinen muutos, viimeinen valtava poliittinen kapina, viimeinen kuolema, viimeinen tulva tai maanjäristys tai tornado." Mutta ei ole ollut.

Maailmantapahtumissa ei ole ollut levähdystaukoa. Aina valppaat uutiskanavat raportoivat kapinasta kapinan perään "Arabikeväässä". Maa näyttää nostavan kuortaan modernien kaupunkien alla, samalla kun loputtomat vesivirrat kulkevat kyliin ja viljelysmaille. Jos ei ole mitään sisäistä, henkilökohtaista kriisiä hoidettavana, niin aina on jokin ulkoinen kriisi.

Elämän juhliminen liittyy kevääseen. Erityisesti täällä USA:n pohjoisessa ilmastossa on selvää, että maa on taas kerran vehreää. Se mikä oli luonnonvoimista piilossa, näkyy nyt selvästi, kun vehmaan vihreät pellot ja nurmet ovat täynnä upean värikkäitä kukkia.

Kun katson upeasti kukkivaan puutarhaani, mietin, merkitseekö tämä ilmeinen kauneus, että se on ohi. Onko tämä toistuva kierre kutsusta olemaan läsnä kuolemalle ja sairaudelle ja maailman poliittisille muutoksille loppunut nyt, kun kevät on ohi ja kesä melkein koittanut? Tai kenties koska olen ihminen, tuo ihmisosani kysyy Hengeltä, voiko olla väliaika tai tauko ihmisen herkeämättömien väkivallantekojen ja luonnon aina vain dramaattisempien myrskyjen välillä.

Luultavasti ei. Koska jokaisen ulkoisen muutoksen myötä meitä kehotetaan arvioimaan uudelleen, kuka olemme ja miten haluamme ilmaista itseämme henkiolentona jatkuvasti muuttuvalle maailmallemme. Elämisestä jatkuvassa pakahtumisen tilassa tulee hyväksyttävä ja pysyvä olotila monille ihmisille, joita näen nykyään parannussessioissa. Mieti, olisitko edes muutama vuosi sitten tehnyt kaikkea sitä, mitä teet nyt normaalissa päivässä.

Jokaisen ulkoisen muutoksen myötä meitä kutsutaan olemistilaan, mikä on vain, silloin kun elämme hiljaa ja tiukasti "kodin" paikasta kehossamme. Tässä paikassa ei ole tavallisesti mitään tunnetta kiireestä tai ulkoisten tapahtumien vetämisestä ja työntämisestä. Tämä on henkinen ja energeettinen vastalääke pakahtumiselle.

Kun muutossyklit kulkevat, ne luovat opportunistista kaaosta. Tässä kaaoksessa on kaikki osat, joita tarvitsemme luomaan kokonaan uuden maailman. Mietin, eikö kykymme olla läsnä syvällä kehossamme ole osa sen syventyvän "kodin" tunteen luomista itsellemme, mikä ajan kuluessa ehkä resonoi toisten kanssa maailmassamme.

Tiedän syvältä omasta "kodista" kehossani, että jatkuvat väkivaltajaksot - joko luonnon tai ihmisten - ovat tilaisuuksia päästää irti siitä, mitä emme voi kantaa henkilökohtaisten fyysisten ja henkisten myrskyjemme läpi. Sen päättäminen, mitä arvostamme, auttaa meitä tunnistamaan, kuka olemme nyt. Olemme siten vapaita päästämään meitä kiertäviin kaaosmyrskyihin nuo asiat, jotka eivät enää ole osa sielumme matkaa, mukaan luettuna suhteet toisiin.

Yritys tehdä kaikkea tai kantaa kaikkea tai huolehtia kaikesta, mikä siirtyy kaaostilaan, johtaa pakahtumiseen. Löydä tuo hiljainen keskipiste sisältäsi, joka on "koti". Olet jo täällä.

Monista havainnoista joita minä ja muut olemme tehneet viime kuukausista, tässä on kolme ajatusta, jotka oppaani kertoivat minulle ja joita on ehkä hyödyllistä harkita. En usko, että kukaan yksi ihminen - vaikka olisi kuinka henkisesti tai psyykkisesti lahjakas - tietää ja näkee kaiken. Tarjoan näitä ajatuksia vain mahdollisuutena kehystää ihmismielellemme, mitä tapahtuu ulottuvuuksissa, jotka ovat ihmismielemme ymmärryksen yläpuolella. Vaikka haluammekin ajatella, että voimme tietää kaiken!

Itsesi repiminen moniin todellisuuksiin

Kun luet tätä, älä yritä saada siitä tolkkua välittömästi. Tämä vertauskuva tapahtumista tulee Tothilta. Hän ehdottaa, että annat vain sanojen takana olevan energian "leikkiä" kanssasi, kun kuljet päiväsi läpi, ja ne integroituvat alitajuntaasi unitilan aikana. Muutaman päivän päästä saatat panna merkille, että koet jotenkin eri tavalla sen, mitä maailmassamme tapahtuu. Ja niin myös valintasi ja käyttäytymisesi muuttuvat.

Jos olisi mahdollista laittaa kaikki se, mitä määrittelet tekeväsi ja olevasi (äiti, opettaja, parantaja …) astiaan, sekoittaa hyvin ja sitten repiä jokainen rooli ja määritelmä itsestäsi pikkuruisiin osiin, näkisit yhtenä suurena kasana kaiken, mitä olet. Mutta palat jotka muodostavat jokaisen roolisi elämässä, eivät enää liittyisi toisiinsa.

Vedämme erilleen jokaisen osan siitä, kuka olemme. Jokainen rooli mitä esitämme (äiti, tytär, hyvä ystävä) tai asia mitä teemme (opettaa, parantaa, tehdä työtä, ajaa autoa), revitään pikkuruisiin osiin. Ja nämä osat sekoitetaan yhteen. Niiden suhde toisiin osiin siitä, mitä teemme samassa työssä tai roolissa elämässämme, ei ole selvä. Tavallaan kuin pieneksi silputtu kaalisalaatti ennen kastikkeen lisäämistä. Kaikki osat siitä, kuka olemme, on olemassa, mutta ne eivät ole yhteydessä. Ei ole mitään henkistä kastiketta tai etikkaa sitomassa eri osia yhteen.

Tämä alkoi viime talvena. Tammikuun lopulta 2011 toukokuun alkupuolelle aloimme kokea itsemme monissa todellisuuksissa. Tämä on hieno tapa sanoa, että päätökset joita teemme yhtenä hetkenä, tehdään uudestaan seuraavassa johtuen nopeasti muuttuvista ulkoisista olosuhteista. Monet ihmiset kokevat eräänlaista merisairautta, kun heidän fyysinen kehonsa ei ole täysin vakaasti yhdistynyt yhteen todellisuuteen. Länsimaisessa kulttuurissa olemme harvoin keskittyneet tuntemiseen napachakrassa. Ja kuitenkin tässä chakrassa on ainutlaatuinen sointumme tai energiapuumerkkimme, mikä kertoo sielullemme, missä sen koti on.

Taas kerran tämä tunne "kotona" olemisesta kehossamme.

Yhden todellisuuden valitseminen (ja sen eläminen)

Vuosia minä ja muut olemme sanoneet, että muutokset joita teemme täällä kolmannessa ulottuvuudessa, siirtyvät toisiin ulottuvuuksiin. Luonnollisesti muutokset joita tehdään muissa ulottuvuuksissa, vaikuttavat myös meihin täällä. Eivät kaikki muutokset tai valinnat joita teemme elämässämme, heijastu toisiin ulottuvuuksiin. Jotkut valinnat heijastuvat ja jotkut eivät - ainakaan tähän yhteen yksittäiseen todellisuuteen, missä fyysinen kehomme elää tällä hetkellä.

Oppaani vihjaavat, että fyysinen kehomme on suunniteltu olemaan vain yhdessä todellisuudessa kerrallaan. Vaihdamme todellisuutta, kun muutamme mieltämme ja teemme uusia valintoja. Silloin kun emme täysin sitoudu uuteen valintaan, haarukoimme todellisuuksia ja meistä tulee maadoittumaton, sekava ja kyvytön toimimaan hyvin. Ratkaisuna on sitoutua johonkin valintaan ja seurata sitä, mitä ikinä se merkitsee päivittäisessä elämässä, ja sallia kehomme maadoittua tuohon valintaan ja siitä tuloksena olevaan todellisuuteen. Jos myöhemmin päättää valita eri tavalla, voi tehdä sen. Mutta ensin on tunnettava kehossaan valintansa seuraukset.

Galaktista tennistä

Äskettäin planeettamme tietoisuus on noussut pisteeseen, missä saamme nyt takaisin toisista ulottuvuuksista vastaavat energeettiset "tennispallot", jotka löimme satoja vuosia sitten. Silloin kun planeettamme alkoi herätä - satoja tai kenties tuhansia vuosia sitten - tekojamme alettiin hiljaa kuiskata ulottuvuuksiin ylä- ja alapuolellamme. Kun heräämisemme lisääntyi, lisääntyi myös tekojemme volyymi toisissa ulottuvuuksissa. Teoistamme tuli aina vain kuuluvampia kaikissa muissa ulottuvuuksissa.

Ja kun nuo tietoisuusolennot jotka asuvat toisissa ulottuvuuksissa, kuuntelivat, he alkoivat vastata toimintaamme. Tunnemme nyt heidän vastauksensa valintoihimme. Jokainen ihmisvalinta ei kulkenut vain oman elämämme läpi, vaan myös muihin ulottuvuuksiin. Nuo tietoisuusolennot toisissa ulottuvuuksissa lähettävät nyt takaisin meille energia-aaltoja, jotka heijastavat muutoksia, joita he ovat tehneet alkuvalintojemme perusteella.

Ajattele sitä valtavana galaktisena tennispelinä ystävien kesken. Voittajia ei julisteta. Kun joku meistä valitsee tekevänsä jotain eri tavalla, valintamme energia lähetetään toisissa ulottuvuuksissa olennoille, jotka voivat sitten myös valita tekevänsä jotain eri tavalla. Ja he kertovat meille tekemänsä muutokset, jotta voimme reagoida heidän valintoihinsa lisämuutoksilla omalta osaltamme.

Merkitseekö tämä, että jokainen valinta minkä kuka tahansa ihminen on koskaan tehnyt, kaikuu nyt takaisin meille? Ei.

Kuten ylipuheliaan ystävän osalta, muut ulottuvuudet olivat piittaamatta suuresta osasta energeettistä toimintaamme. Tai kenties olemme kulkeneet niin nopeasti eri todellisuuksien läpi, ettemme ole enää tietoisia tekojemme jälkiseurauksista todellisuuksiin, jotka jätimme kauan sitten.

Alkaen syksystä 2010 ja voimistuen kevääseen 2011 mennessä, enemmän ja enemmän valinnoistamme ja toimistamme kuulee ja niihin vastaa tietoisuusolennot toisissa ulottuvuuksissa. Tämä merkitsee, että muutokset joita teemme valintojemme tuloksena, kaikuvat takaisin elämämme ja laajemmin maailmaamme. Se on tennispeliä ulottuvuuksien ja ajan poikki.

Tämä tuo minut ajan nopeutumiseen ja tapahtumiin, joita sattuu loputtomasti. Tämä on yksi seuraus uudesta ulottuvuuksien välisestä energeettisestä tennispelistämme. Se on myös heijastusta siitä, miten nopeasti liikumme todellisuuksien läpi. Jokaisen valinnan myötä ilmestyy uusi todellisuus ja astumme siihen. Ja vaikka ihmisitseni kaipaa kesälomaa kaikesta muutoksesta, tiedän, ettei sitä tule.

Kun menemme kesäkuuhun kolmen pimennyksen ja useiden huomattavien astrologisten tapahtumien kera, en voi olla ajattelematta, että olemme kaikki matkalla "uuteen normaaliin". Hitaat päivät merkitsivät itselläni ennen päivän pohdiskelua ja meditointia muutaman pikkuasian tekemisen kera. Nyt ainakin minulla nuo hiljaiset ajat ovat harvinaisempia ja vaalitumpia. Ja kuitenkin huomaan, että tuo syvenevä kodin tunne kulkee sisälläni koko ajan.

Siunausta kaikille teille,
Norma

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >