HomeViestejäJen EramithHelmikuu 2011 - Pyhät esineet

Helmikuu 2011 - Pyhät esineet

PYHÄT ESINEET

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Helmikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ovatko toiset esineet pyhempiä kuin toiset? Onko esimerkiksi kirkonkello pyhempi kuin sukkapari?

Perimmäinen totuus on, että kaikki tässä maailmassa on pyhää ja tasavertaista perusluonteensa osalta. Toisin sanoen, sukkapari on aivan yhtä pyhä kuin kirkonkello. Ja itse asiassa siitä riippuen, miten käytätte sukkaparia tai miten väärinkäytätte kirkonkelloa, sukkapari saattaa olla teille hyödyllisempi henkisellä polullanne.

Kaikki tässä maailmassa on yhtä pyhää ja tie tuohon pyhyyteen pääsemiseksi ovat tekonne ja aikomuksenne - se tapa miten suhtaudutte jokaiseen esineeseen, jonka kanssa olette yhteydessä. Jotkut teistä ovat niin keskuksessaan, niin täynnä rakkautta ja tietoisen tarkoituksellisia elämässään, että kaikesta mitä kosketatte, tulee pyhää, ja kaiken sen pyhyydestä tulee ilmiselvää, minkä kanssa olette yhteydessä.

Aikomuksella on merkitystä. Tunnetteko noita ihmisiä, joita halatessanne teistä tuntuu, että koko kehonne on siunattu? Tunnette olevanne täysin rakastettu tuolla hetkellä. Toisen ihmisen halaus voi olla niin terävä, jännittynyt ja jäykkä, että tunnette itse asiassa tulevanne torjutuksi myös kesken halauksen. On siis aikomus, jonka tuotte elämäänne ja kaikkeen, minkä kanssa olette yhteydessä, ja joka saa aikaan tuon esineen/kohteen pyhän luonteen. Tällä on merkitystä, kun ajatellaan, että kaikki on pyhää. Teidän on tarkoitus tulla tietoisemmaksi aikomuksestanne niiden asioiden osalta, joiden kanssa olette yhteydessä. Päästäksenne asian pyhyyteen esittäkää seuraavat kysymykset: "Miten voin käyttää tätä esinettä/kohdetta rakkauteen? Mikä on valaisevaa tässä esineessä?" Jos etsitte rakkautta ja valoa ja löydätte sen, niin kaikki maallinen voidaan nähdä pyhänä, koska kaikki itse asiassa ON pyhää.

On toissijainen totuus pyhistä esineistä. Tämä on, että esineet ottavat itseensä energiaa siitä, miten ja millä aikomuksella niitä käytetään. Tämä merkitsee, että kirkonkello jota soittaa joka aamu ilon, rakkauden ja valon kera luostarin munkki, jolla on suuri määrä aikomusta/tarkoitusta, ottaa ajan kuluessa tuon munkin tietoisten aikomusten värähtelyä - rakastava teko, jossa sitä soitetaan joka aamu ilolla. Lopulta tuo esine ottaa tuon energian samalla tavalla, kuin esine voi imeä pelkoanne. Se voi imeä epäluottamustanne tai vihaanne ja esineitä voidaan käyttää auttamaan joidenkin vaikeiden tunteidenne karkottamisessa.

Monet teistä ovat ehkä kokeilleet harjoitusta, missä valelette kristalliin tai johonkin pyhään esineeseen sisäistä varjoanne vapautuaksenne siitä, niin että tuosta esineestä tulee aktivoitu parannustyökalu. Näin joistain esineistä tulee pyhempiä siinä, että niissä on korkeampaa energiavärähtelyä käyttötavan vuoksi. Tätä tapahtuu esineelle riippumatta siitä, aiotteko tietoisesti aktivoida sen vai ette. Kuvitelkaa sitä rakkautta, mikä on juurtuneena lapsen suosikkipeittoon. Kuvitelkaa sitä surua ja kritiikkiä, mitä on juurtuneena kuvaan itsestänne, mistä ette pidä. Jos olette tarkoituksellinen, voitte kunnioittaa paremmin noita esineitä, jotka auttavat teitä ylläpitämään rakkautta, ja päästämään irti niistä, jotka innostavat pelkoon tai kritiikkiin.

On eräs uskomaton totuus liittyen siihen energiaan, jota jokainen teistä yksilönä kantaa - aikomuksenne, tietoiset tai eivät, ovat valtavasti suurempia kuin elottomien esineiden energia. Tämä merkitsee, että jokaisella teistä on voima muuttaa jonkin esineen värähtelyä hetkessä. Teillä jokaisella on voima omilla aikomuksillanne poistaa ja pimentää tuon kirkonkellon kaunis rakkaus. Vastaavasti jokaisella teistä on kyky tehdä sukkaparista pyhin, kaunein ja valontäyteisin esine, mitä voitte kuvitella. Kun laitatte sukkaparin jalkaanne, voitte tuntea syvää kiitollisuutta universumia kohtaan, joka on tuonut nämä sukat teille, koska ne ovat mukavat, ne pitävät teidät lämpimänä ja ne heijastavat tunnetta, että teistä huolehditaan, ja ne muistuttavat teitä yltäkylläisyyden tunteesta.

Vastaavasti tuo sukkapari voi olla jotain, minkä päätätte antaa jollekin, joka jäätyy kadulla. Tuo antaminen sekä syvällinen ja kuitenkin yksinkertainen anteliaisuus valaa sukkiin vastaavan määrän rakkautta ja valoa. Ja näin asian ydin on, että kaikki tässä maailmassa on perimmiltään pyhää, koska se on olemassa luomisaikomuksesta. Kaikki tässä maailmassa on tehty jumalaisesta energiasta. Tuo jumalainen energia on pyhänä tekona muokattu sukiksi tai kirkonkelloksi tai lukemattomiksi muiksi esineiksi. Energia kaikissa noissa atomeissa on osa universumin energiaa. Se on jumalaista. Sillä on merkitystä, miten käytätte sitä.

Voivatko Tiedostonpitäjät antaa meille harjoituksen auttamaan sen ymmärtämisessä, että kaikki on pyhää? Se on niin abstrakti periaate. Mitä voimme tehdä päivittäin kokeaksemme maailman todella pyhänä?

Yksi harjoitus mitä voitte käyttää, on keskustella joidenkin esineiden kanssa elämässänne. Tämä harjoitus ei auta teitä vain havaitsemaan asioiden pyhän luonteen, vaan auttaa teitä myös lisäämään intuitiotanne ja telepaattisia kykyjänne. Antakaa tässä harjoituksessa itsellenne joka päivä viiden minuutin jakso ja sen aikana - voitte laittaa herätyskellon soimaan - kuvitelkaa kosketuksenne jokaiseen esineeseen olevan kysymys. Jos laitatte kätenne pöydälle, kuvitelkaa, että kätenne esittää kysymyksen pöydälle ja ajatelkaa mielessänne "mitä haluat?" Kysytte tätä pöydältä kädellänne - onko tässä tolkkua. Tämä on eräänlainen meditaatioharjoitus.

Teistä saattaa tuntua typerältä tehdessänne näin. Saatatte ajatella, oletteko hullu. Miettikää, että jos jokainen esine on pyhä, miksi ETTE ottaisi hetkeä vuorovaikutukseen? Miksi ETTE ottaisi hetkeä yhdistyäksenne valoon? Tämä on tilaisuus harjoitella elämistä sen ajatuksen kanssa, minkä olette jo ehkä hyväksyneet: että kaikki on pyhää.

Kun asetatte kätenne pöydälle, kuvittelette, että valo kehostanne tulee kätenne kautta pöytään ja yhdistyy pöydän valon kanssa. Vain kuvitelkaa se mielessänne ja sitten esittäkää kysymys. Sielunne silmin ajatelkaa: "Mitä haluat?" Vetäkää sitten syvään henkeä ja kun hengitätte ulos, kuvitelkaa, että valo pöydästä liikkuu ylös käsivarttanne. Tämä on leikkisä harjoitus, joten pankaa vain merkille, mitä tulee mieleen. Kuvitelkaa, että värejä tai kuvia tai ääniä tulee käsivarteenne pöydästä. Vain pankaa merkille, mitä nuo ajatukset ovat. Ajatteletteko yhtäkkiä jotain kuvaa? Tunnetteko jonkin tunteen? Vai tunnetteko fyysisen aistimuksen? Pankaa merkille aistimuksenne, mieleenne tulevat kuvat, kaikki värit. Vain pankaa merkille.

Siirtykää sitten toiseen esineeseen. Siirrytte siis vain esineestä toiseen. Jos valitsette kynän, haarukan, jos asetatte kätenne ovenkahvalle, kuvitelkaa ensin vain valon sisältänne siirtyvän esineeseen. Toiseksi kuvitelkaa esineen valon yhdistyvän omaan valoonne. Kolmanneksi esittäkää kysymys "mitä haluat?" ja tuntekaa tuon kysymyksen siirtyvän kätenne kautta esineeseen. Mitä haluat? Se ei ole epätoivoinen kysymys - se on yksinkertainen, lempeä kysymys.

Lopuksi vedätte henkeä sisään ja kun hengitätte ulos, kuvitelkaa valon esineestä liikkuvan ylös käsivarttanne ja huomatkaa, mitä tulee mieleenne. Tästä tulee peliä. Siitä tulee keskustelua. Siitä tulee vähän kuin "Marco Polo" -leikki*, mitä lapset leikkivät uima-altaalla. Tämä peli auttaa teitä muodostamaan lempeän, jatkuvan vuoropuhelun ympäröivän maailman kanssa. Kun terästätte kuuloanne viisi minuuttia, teistä tulee tietoisempi valotunteesta loppupäivän ajan. Teistä tulee tietoisempi merkityksistä asioissa ja auliimpi tunnistamaan satunnaiset, ohikiitävät ajatukset, joita tulee mieleenne, ja huomaamaan, että niillä on merkitys, että saatte viestejä maailmasta ympärillänne. Tätä harjoitusta voitte alkaa käyttää tutkiaksenne lisää luontaista pyhyyttä ja valoa kaikessa ympärillänne.


*Suom. huom. Eräänlaista hippaleikkiä uima-altaalla, missä yksi leikkijä sulkee silmänsä ja huutaa "Marco" ja toiset vastaavat "Polo", minkä perusteella heidät yritetään paikallistaa. Kun joku saadaan kiinni, "Marco" vaihtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >