HomeViestejäJen EramithHelmikuu 2011 - Populaarikulttuurin julkkikset

Helmikuu 2011 - Populaarikulttuurin julkkikset

POPULAARIKULTTUURIN JULKKIKSET

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Helmikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mikä merkitys nykypäivän populaarikulttuurin julkkiksilla on? Vastaavatko he kollektiivista kuvitelmaamme entisaikojen Jumalista ja Jumalattarista?

Julkkiskulttuurinne rooli on tosiaankin jatkoa kollektiivimytologiatarpeellenne. Populaarikulttuurilla on pyhä merkitys ja henkinen arvo, mutta vain jos käytätte sitä tullaksenne selkeämmäksi ja voimaantuneemmaksi omassa elämässänne.

Tärkein asia julkkiskulttuurissa on, että kehitätte maailmanlaajuista kulttuuria. Ihmiset ovat huomanneet, että eri kulttuurien mytologioissa ympäri maailmaa on ollut samanlaisia tekijöitä. On tiettyjä arkkityyppejä, kuten sankari, äiti, auktoriteettihahmo tai konna. Nämä arkkityypit ylittävät kulttuurirajat.

Yhteinen mytologia on koodattuna jokaisen ihmisen geenilinjaan maaplaneetalla. Te kaikki samaistutte samanlaisiin tarinoihin, koska ihmisdraamassa on samanlaisia tekijöitä riippumatta siitä, miten ainutlaatuisia teidän yksilölliset tarinanne ovat. Niinpä kaipaatte kollektiivimytologiaa auttamaan tolkun saamisessa henkilökohtaisesta elämästänne ja muistuttamaan, mihin sovitte ihmisperheeseen laajemmissa puitteissa. Aivan samalla tavalla kuin muinaissivilisaatioilla oli mytologisia tarinoita, niitä on myös nykypäivän sivilisaatiolla. Nämä tarinat kehittyvät jatkuvasti. Kollektiivimytologiat kehittyvät kaikille yhteisissä hahmoissa. Näkyvimmät hahmot ja tarinat ottavat tuon mytologisen merkityksen.

Nykypäivän julkkiskulttuuri ei ole olemassa siksi, että joku julkkishahmo eläisi mytologista tarinajuonta yhtään sen enempää kuin tavallinen ihminen. Sen sijaan jokainen teistä tuputtaa omaa mytologista tarinanjuontaan ihmisiin, joita ovat julkkiksia. Kuvittelette, että heillä on piirteitä ja ominaisuuksia, jotka ovat todella myyttisiä. Seuraatte heidän elämänsä ylä- ja alamäkiä tapana saada tolkkua omaan elämäänne. Tämä on aina ollut mytologian tarkoitus.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >