HomeViestejäLyssa Royal31.7.2014 - Täydellinen myrsky

31.7.2014 - Täydellinen myrsky

TÄYDELLINEN MYRSKY
 
Sashaa kanavoinut Lyssa Royal Holt (www.lyssaroyal.net)
31.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
(Katkelma sessiosta nro 262)
 
Hyvää iltaa kaikille. Aloitamme antamalla teille tämän illan otsikon – täydellinen myrsky. Mitä tarkoitamme tällä?
 
No, kuten hyvin tiedätte, tuomme usein informaatiota ihmisen transformaatiosta ja siitä, mitä maailmassanne tapahtuu. Olemme esittäneet monia malleja tästä. Tänään keskustellaan hyvin yksinkertaistetusta mallista.
 
Yksinkertaisesti sanottuna, jokainen sivilisaatio fyysisellä planeetalla käy läpi evoluutiosyklin. Tämä on hyvin normaalia ja luonnollista. Teidän sivilisaationne on käynyt läpi tätä sykliä jo jonkin aikaa. Mitä tämä sykli sisältää? Mistä mihin transformoidutte? Miltä se näyttää? Mitä koette?
 
Asian selventämiseksi, silloin kun tietoisuus alkaa inkarnoitua fyysiseen kehoon jollain planeetalla (kuten maapallolle ennen vanhaan), se tulee erillisyystarkoituksesta. Tämä merkitsee, että fyysisen kehokokemuksen tarkoituksena on kokea suurin mahdollinen erillisyys Lähteestä oppiakseen tuosta erillisyyskokemuksesta. Teistä tulee silloin mahdollisimman erillinen ja sitten siirrytte takaisin integroitumiseen ja Lähteeseen. Tämä on universaalin tietoisuuden kaksinaisuutta – siirtymistä edestakaisin kaksinaisuuden ja integroitumisen välillä. Jos katsotaan paristoa, mikä pyörittää nauhuria, nähdään, että siinä on positiivinen ja negatiivinen pää. Se ei merkitse hyvää ja huonoa päätä. Se merkitsee vain, että siinä on positiivinen ja negatiivinen varaus. Nämä varaukset yhdessä luovat polttoaineen, mitä tarvitaan tässä edestakaisessa liikkeessä erillisyyden ja yhdistymisen välillä.
 
Tässä on paradoksi. Vaikka kuuntelette sanojamme tästä erillisyydestä ja elätte erillisyysharhaa, samalla hetkellä olette silti kuitenkin yhtä. Teemme piirroksen taululle. Olemme käyttäneet tätä aiemmin. Se on erittäin pelkistetty, mutta kertoo aina asian ytimen.
 
Sanotaan, että tämä ympyrä edustaa koko tietoisuutta yhdistyneessä tilassa.

alt 
(Piirros: ympyrä)
 
Koko tietoisuudella ei tietenkään yhdistyneessä tilassaan ole mitään rajaa, mutta vertauskuvan vuoksi meidän täytyy käyttää sitä. Yhdistyneessä tilassaan se on levossa. Ei ole kaksinaisuutta tai energialähdettä luomassa aaltoja kenttään. Sanotaanpa, että tämä yksi tietoisuus päättää luoda sisälleen erillisyysulottuvuuden.

alt 
(Piirros: pienempi ympyrä em. tietoisuusympyrän sisällä)
 
Kaksinaisuus voi tapahtua tuossa ulottuvuudessa. Polariteetti alkaa. Koetaan erillisyys. Fyysinen inkarnaatio tapahtuu. Sitten kun tietoisuus joka on "vankina" fyysisessä keossa, alkaa ajatella itseään yksinäisenä ja yksittäisenä, tuo tila edustaa kaukaisinta tilaa siitä muistosta, kuka oikeasti olette. Sitten alkaa evoluutio ja alatte muistaa … muistaa … muistaa. Kun alatte muistaa, se raja joka erottaa kaksi aspektianne, alkaa ohentua. Siitä tulee verkkomainen.

alt 
(Piirros: em. pienemmän ympyrän ääriviiva on katkonainen; sen ja ison ympyrän välinen tila on kosminen tietoisuus)
 
Sitten alatte kulkea kahden todellisuustilan välillä ja koette kosmista tai universaalia tietoisuuttanne ja samanaikaisesti yksittäistä identiteettiänne maatasolla. Tämä on teidän luontonne. Useimmat ihmiset laittavat muurin itsensä ja universaalin osansa välille. Se on täysin toinen tarina, mihin emme mene nyt. Evoluutioonne liittyen, olette poistumassa syklistä, missä olette eläneet suurimmassa erillisyydessä, ja siirrytte yhdistymiseen tai integroitumiseen universaalin osanne tai sen tietoisuuden kanssa, mikä olette.
 
Jos katsotaan maailmaa ympärillänne, saatatte sanoa: "Ei ole mitään todisteita tämän tapahtumisesta." Jollekin näyttää siltä, että polariteetti suurenee integroitumisen sijasta. Tässä on jälleen paradoksi. Nähdessänne paradoksin, se merkitsee tavallisesti, että olette lähimpänä totuutta.
 
Katsotte maailmaanne ja näette suurelta näyttävän polariteetin – on se sitten poliittinen, uskonnollinen, suhteissa tai yhteiskunnassa. Miten tämä voi merkitä, että teistä on tulossa integroituneempi? Voidaksemme vastata tähän kysymykseen, meidän on puhuttava metafyysisistä energiaperiaatteista. Annamme teille hyvin yksinkertaisen vertauskuvan.
 
Tunnetteko sen esineen, mitä sanotaan "salaattipyörittimeksi"? (Märkä salaatti laitetaan siihen ja sitä pyöritetään veden poistamiseksi.) Pyörivä liike erottaa veden salaatista. Jos olette pieni ötökkä salaatissa ja katselette tätä erottamista siitä näkökulmasta, näette suuren polariteetin, kun vesi ja salaatti erottuvat dramaattisesti. Mutta jos voitte asettua pyörittimen yläpuolelle, näette pyörittämisvoiman/energian saavan aikaan puhdistusprosessin, jolloin niiden olosuhteiden joilla ei ole integroitumistaajuutta, on erittäin vaikea pysyä ehjänä.
 
Tämä on upea vertauskuva siitä, mitä planeetalla nyt tapahtuu. Kun evoluutiota tapahtuu millä tahansa planeetalla, tietoisuusenergia nopeutuu kvanttitasolla. Kun energia nopeutuu, niiden asioiden jotka olivat erillisyyttä, on erittäin vaikea roikkua kiinni lisääntyvässä energiakeskuksessa.
 
Olemme puhuneet viime aikoina paljon siitä, mitä olette yksilöinä kokeneet maailmassanne näinä päivinä – kummallisia tunteita, epätavallisia tapahtumia, kontrolloimattomia tapahtumia, outoja terveysasioita joita ei ole koskaan ennen ollut. Miksi? Kaikki on tämän nopeutumisen tulosta. Kaikki on nopeasti pyörivän energian tulosta, jolloin se on erottunut, mikä ei ole ollut linjassa integroitumisprosessin kanssa. Joskus ihmisten on vaikea päästää irti asioista, jotka ovat mukavia, ja se voi olla tuskallista.
 
Näin ollen sanoessamme "täydellinen myrsky", puhumme erityisesti kehosta. Tällä hetkellä yritämme ladata teihin hyvin lyhyessä ajassa työpajan, mikä on täynnä informaatiota! Jos siis puhuessamme teitä nukuttaa tai teistä tuntuu epämääräiseltä, tietäkää, että se on osa latausprosessia.
 
Tämä evoluutioprosessi siirtää teidät tilasta toiseen. Puhutaanpa hetki yksityiskohtaisemmin, erityisesti niitä varten joille käyttämämme terminologia ei ole tuttua. Kolmas tiheys liittyy sisältämäänne valomäärään. Rotunne on siirtymässä kolmannesta tiheydestä (mikä on erittäin tiheä fyysisellä tasolla eikä kovin paljon valoa ole aktivoitu kvanttitasolla) neljänteen tiheyteen (mikä on vähemmän tiheä kuin fyysinen ja siinä on enemmän valoa kvanttitasolla). Kun kvanttivalo kirkastuu, tapahtuu irtipäästämisprosessi. Sen tapahtuessa ihmisistä alkaa tuntua erittäin kummalliselta.
 
Tyypillisesti planeetan roduilta vie tuhansia vuosia siirtyä täysin tilasta toiseen. Se ei ole kuin televisio-ohjelma, missä maailma muuttuu yhdessä hetkessä. Se on asteittainen prosessi, mutta nyt se alkaa todella kiihtyä. Jos katsotte tarkkaan itseänne ja maailmaa ympärillänne, voitte nähdä sen. Tänään haluamme puhua kehosta, koska huomaamme, että monet ihmiset kokevat paljon kehomuutoksia ja ihmiset hämmentyvät niistä. Kuvitelkaa hetki, että rotunne on ollut kolmannessa tiheydessä (mikä on erittäin tiheä fyysisellä tasolla). Fyysinen keho tarvitsee tällä tasolla tiettyjä asioita polttoaineekseen – ensisijaisesti ruokaa, unta, vettä, ilmaa jne. Ruoka on ns. kehon pääasiallinen bensa. Kuvitelkaa sitten, että tietoisuus alkaa siirtyä jalostuneempaan energiatilaan. Kehon täytyy silloin "tarrautua mukaan" kuin peukalokyytiläinen.
 
Keho ja tietoisuus siirtyvät nyt jalostuneempaan tilaan, mikä keskittyy vähemmän fyysisyyteen ja enemmän kvanttisuuteen. Mitä se merkitsee niille tavoille, joilla tankkaatte kehoanne? Ne alkavat muuttua. Poikkean hetkeksi aiheesta.
 
Plejadilainen sivilisaationi on luokiteltu neljännen tiheyden roduksi, missä olemme keskittyneet enemmän kvanttisuuteen ja vähemmän fyysisyyteen. Tämä merkitsee, että määritelmä todellisuudesta, tietoisuudesta ja siitä, miten kehosta huolehditaan, alkaa muuttua. Näiden muutosten edesauttamiseksi teidän täytyy alkaa kiinnittää enemmän huomiota kvanttipuoleenne fyysisen puolen lisäksi. Keskitytäänpä hetki ruokavalioon – siihen mitä käytätte fyysisen kehonne polttoaineena.
 
Miten moni teistä on havainnut viime aikoina (muutamana viime vuotena), että kehonne muuttuu siinä suhteessa, millaista polttoainetta se voi käyttää? [Yleisö sanoo "kyllä"] Kuulemme tämän melkein kaikilta. Tässä kohtaa termi "täydellinen myrsky" tulee mukaan.
 
Planeetallanne on tällä hetkellä paljon myrkkyjä – mm. torjunta-aineita, kemikaaleja, aineita ilmassa ja vedessä. Maaperänne on köyhtynyt. Otsonikerros on muuttunut. Luettelo jatkuu ja jatkuu. Tuolla tasolla on myrsky – pinnalta se näyttää kriisiltä. Se mikä kerran ravitsi kehoa, ei tee enää samaa. Olette ottaneet käyttöön GMO:n [geenimanipuloidut organismit], mikä muuttaa ruuan praanasisältöä. Näyttää siltä, että kaikki mitä maailmassanne tapahtuu, johtaa teitä massiiviseen muutokseen.
 
Kun katsotaan plejadilaisia kehoja omassa sivilisaatiossani, mikä on ensisijainen ravintolähteemme? Ensimmäinen lähteemme ei ole ruoka. Se on praana. Se on kyky imeä universaalia energiaa – universumin vapaata energiaa. Käytämme sitä polttoainelähteenä hengityksen ja ihon kautta. Toissijainen ravintolähteemme ovat nesteet – vesi, eräänlainen hedelmämehu ja maukas plejadilainen merilevämme. Merilevä on yksi ensisijaisista ravintomuodoistamme suuren praanapitoisuutensa vuoksi. Voitte siten nähdä, että jos verrataan ihmistä ja plejadilaista (vaikka niiden välillä on monta evoluutioaskelta), plejadilaisen kehon täytyi kehittyä päästäkseen siihen pisteeseen, missä olemme nyt. Tällä hetkellä omassa maailmassanne myös teidän kehonne aloittavat tämän evoluutioprosessin. Täydellisen myrskyn tapahtumat jotka näyttävät tietämättömän sivilisaation negatiivisilta ilmennyksiltä, oikeasti tönivät teitä siirtymään suuntaan, mikä on loppujen lopuksi eduksenne.
 
Jos voisitte oleskella rannalla koko päivän, hoitaa puutarhaa stressittä tai juosta kukkaketojen läpi auringonpaisteessa koko päivän, evoluutio veisi vähemmän aika ja olisi stressittömämpi keholle. Mutta teillä on elämässänne tunnestressiä sekä stressiä ympäristöstä ja myrkyistä. Kaikki tämä alkaa luoda täydellistä myrskyä. Täydellinen myrsky mihin viittaamme, on sitä, että keho alkaa hylkiä tiettyä polttoainelähteitä, jotka olivat ennen ravitsevia. Mitä nämä polttoainelähteet ovat? Jotkut niistä ovat selviä – jollekin se on liha, sokeri tai prosessoitu ruoka. Joillakin polttoainelähde oli usein toisten ihmisten energia! Havaitsette, että on "nälkiintymisen" tunnetta. Keho reagoi tähän. Tarkoituksemme ei ole pelotella teitä! Nälkiintyminen mistä puhumme, liittyy siihen, että tietoisuutenne siirtyy jalostuneempaa tilaa kohti ja näin haluatte enemmän puhdasta energiaa. Jos yritätte nyt syöttää keholle "huonolaatuista energiaa", se ei osaa prosessoida sitä. Näin on kummallisia fyysisiä oireita.
 
Näitä kummallisia fyysisiä oireita on hyvin monilla ihmisillä. Esimerkiksi äkillinen intoleranssi vehnälle tai lisääntynyt herkkyys kahville. Saattaa tulla kummallisia allergioita, joita teille ei ole ollut aiemmin. Tämä johtuu tästä nopeasta muutoksesta. Niinpä ehkä kysytte: "Mitä teemme?" Suosittelemme, että jokainen teistä muodostaa ns. oman cocktailin. Se sisältää sellaisia aitoja ravinteita, jotka toimivat teillä. Annamme teille joitain vihjeitä. Tietysti fyysisen ruuan osalta, mitä puhtaampaa sen parempaa – kuin käyttäisi hyvälaatuista bensaa autossanne. Mitä enemmän praanaa ruuassa ja vedessä, sen parempi.
 
Nyt tunteisiin. Mitä enemmän antaudutte myrkyllisiin tunnemalleihin, sitä vaikeammaksi tulee tämän muutoksen tekeminen. Kun viittaamme "myrkyllisiin tunnemalleihin", viitaamme teidän myrkyllisiin tunnemalleihinne (kaikilla on niitä eikä niissä ole mitään hävettävää) ja/tai itsenne laittamista ympäristöön, missä on toisten myrkyllisiä energiamalleja.
 
Koska planeetalla tapahtuu hyvin paljon nopeutuneen energian myötä (kuten puhuimme "salaattipyörittimestä"), tunteita lentelee kaikista, kun he päästävät irti! Tämä saattaa saada teistä tuntumaan, että koko ympäristö on myrkyllinen, eikö?
 
Loppujen lopuksi tullaan omaan keskukseenne menemiseen. Tämä on erittäin vaikeaa monille, koska teitä ei ole oikeastaan opetettu tekemään sitä. Kolmannessa tiheydessä teidät on opetettu navigoimaan todellisuuttanne ulkoisten merkkien perusteella. Kun siirrytte neljänteen tiheyteen, navigoitte todellisuuttanne yksinomaan sisäisten merkkien perusteella. Niinpä jos yritätte ohjata neljännen tiheyden autoa kolmannen ulottuvuuden käsivaihteella, teistä tuntuu, että te ette pysty ohjaamaan hyvin tai olette kadottaneet keskuksenne.
 
Tästä syystä harjoitukset jotka tuovat teidät takaisin keskukseenne, ovat yksi tapa alkaa kiinnittyä sopiviin polttoainelähteisiin, jotka sopivat uudelle neljännen tiheyden autolle. Mitä tarkoitamme tämäntyyppisillä harjoituksilla? Maailmassanne on monia, joita tunnette, kuten jooga, meditointi, pranajama ja tai chi. Tämäntyyppisten harjoitusten yhteinen teema on siirtää tietoisuutenne ulkoisesta stimuloinnista sisäiseen navigointiin. Se merkitsee hiljaista aikaa ilman häiriötekijöitä ja oppimista navigoimaan sisäistä maisemaanne – erityisesti sen tarkastelemista tuomitsematta, mitä ette ole halunneet nähdä. Työskennelkää tämän lisäksi oman energianne kanssa. Hengitys on täydellinen kohta aloittaa työskentely oman energianne kanssa, koska kaikilla on hengitys sekä kyky istua keskittymään siihen. Se on näin yksinkertaista.
 
Mieli ei pidä tästä. Mieli haluaa navigoida ulkoisten häiriötekijöiden mukaan. Mutta sen neljännen tiheyden itsen mikä on ilmestymässä esiin, täytyy navigoida sisäistä GPS:ää käyttäen. Sillä ei ole merkitystä, mitä harjoitusta teette – sillä on merkitystä, että annatte itsellenne aikaa sisäiseen navigointiin.
 
Jos siis olette esimerkiksi Reiki-hoitaja, niin kyllä, olette yhteydessä energiaan. Mutta tehdessänne energiatyötä, teette sitä toisten ihmisten hyväksi. Vaikka olettekin yhdistynyt energiaan, että yhdessä mielessä ole ns. keskitolppa. Liikutatte energiaa toiseen ihmiseen. Vaikka olisitte erittäin hyvä energiahoitaja, nyt on aika tuoda huomio itseenne. Tutustukaa omaan navigointitolppaanne, mikä on kuin akseli sisällänne. Riippumatta siitä minne matkustatte tietoisuudessa, ette voi koskaan eksyä tuosta akselista. Ette koskaan. Näin neljännen tiheyden olennot voivat navigoida ajassa ja avaruudessa.
 
Olemme sanoneet tämän monta kertaa aiemmin, mutta jos ihmiset nyt yrittäisivät matkustaa kaukaiselle tähdelle, he eivät pääsisi kovin kauas. Syynä on navigointimenetelmä eli mielen pyörittämät ulkoiset merkit. Kun lähdette planeetan gravitaatiokentän rajoista (ja vielä enemmän aurinkokunnan gravitaatiokentän rajoista), olette syvässä avaruudessa. Ette voi enää käyttää ulkoisia merkkejä navigoimiseen ja mielen hallinnasta tulee hyödytöntä. Teidän täytyy käyttää sisäisiä merkkejä. Siksi oppiminen löytämään ns. sisäinen navigointiakselinne on tärkeä askel evoluutioprosessissanne rotuna – ei ainoastaan henkilökohtaiselle heräämisellenne ja kehityksellenne, vaan myös rodun heräämiselle kokonaisuutena. Vasta sitten teistä voi tulla avaruudessa kulkeva rotu, joka kykenee matkustamaan tähtien välillä, liukumatta pelkästään avaruuden pinnalla. Sen sijaan kuljette avaruuden läpi hetkessä.
 
Olemme sanoneet melko paljon. Se asianydin minkä halusimme sanoa, on yhteenvedettynä tämä: on täydellinen myrsky monissa todellisuutenne fyysisellä tasolla tapahtuvissa haasteissa – ympäristössänne, kehossanne, ruuassanne jne. Samanlainen täydellinen myrsky on myös tunnetasolla ihmisten sisällä ja välillä. Samalla kuin jotkut teistä päästävät irti jutuistaan, olette myös erittäin superherkkä toisten ihmisten irtipäästämiselle. Kaikki tämä saa aikaan ympäristön, missä herkkyys lisääntyy, ja monet teistä haluavat vain piiloutua sängyn alle! Tämä kokemus ei ole pysyvä, mutta mielenrauhanne, terveytenne ja transformaationne vuoksi suosittelemme lämpimästi kehittämään yhteyden sisäiseen navigointikeskiakseliinne. Voitte tehdä tämän meditoimalla, hengitysharjoituksilla, hiljaisella ajalla luonnossa tai millä tahansa, mikä toimii teillä eikä perustu ulkoisiin häiriötekijöihin. Tämä auttaa teitä valtavasti transformaatiossanne. Tämä on lähetyksemme pointti tänä iltana.
 
(Tätä materiaalia seuraava kysymys- ja vastausosio löytyy nauhoituksesta nro 262 nettisivujemme tuoteosassa. Tämä puhtaaksikirjoitus julkaistiin the Sedona Journal of Emergence –lehden tammikuun 2015 numerossa.)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >