HomeViestejäSarah Biermann26.4.2013 - Pimennysjakso johtaa uuteen elämänmalliin

26.4.2013 - Pimennysjakso johtaa uuteen elämänmalliin

PIMENNYSJAKSO JOHTAA UUTEEN ELÄMÄNMALLIIN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
26.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme monumentaalisella kynnyksellä! Ne jotka ovat valmiita, ovat murtautumassa vapaaksi pelko-ohjelmasta. Olen nähnyt asiakkaissa, ystävissä, perheessä ja maailmantapahtumissa kuvion, mistä olen todella innostunut. Ihmiset kykenevät intensiivisissä ja mahdollisesti pelottavissa tilanteissa tuntemaan rakkautta ja kiitollisuutta. On tulossa uusi malli siihen, miten voimme elää maan päällä, erityisesti suhteessa tietoisuusgravitaatioon. Lisää tästä myöhemmin. Nyt haluan jakaa pari tarinaa.
 
Susan oli Bostonin maratonilla lähellä maaliviivaa ja odotti, että kaksi hänen lastaan pääsee loppuun ensimmäisen maratoninsa. Oli ollut upea ja kohottava päivä. Susan oli miehensä kanssa - tuhansien muiden kilpailijoiden ystävien ja perheiden rinnalla - kannustaneet hurraten kisan eri kohdissa kaikkia juoksijoita. He olivat harjoitelleet kuukausia. Oli suurta saavuttamisen ja onnistumisen tunnetta. Se oli hyvin kohottava ja tyydyttävä kokemus kaikille.
 
Sitten pommit räjähtivät.
 
Susan ei tuntenut pelkoa itsensä, lastensa tai muiden ihmisten puolesta. Hän kertoi minulle: "Yllättävää kyllä, pysyin melko tietoisena sen jälkeen, kun alussa reagoin valtavalla vihalla siitä, että joku tekee sellaista niin positiivisessa tapahtumassa. Tiesin, että kun pommit olivat räjähtäneet ihmisjoukossa, olisi paljon vammoja, enkä tiennyt, mitä tehdä auttaakseni, joten aloin luoda rauhaa ja tyyneyttä sisälleni mahdollisimman paljon. Sitten aloin vaistomaisesti tehdä ImagiCreation-hengitystä, mikä piti minut tietoisena ja poissa pelosta. Minusta tuntui, että katselin tapahtumia hyvin eri perspektiivistä."
 
Susan tiesi olevan mahdollista, että ihmiset joutuvat paniikkiin ja vauhkoontuvat, mikä aiheuttaa vielä lisää vammoja tai jopa kuolemia. Hän hengitti sisään tuntien tyyneyttä ja rakkautta ja sitten laajensi nuo tunteet väkijoukkoon.
 
Kun juttelin Susanin kanssa muutaman päivän päästä, hän sanoi olevansa vähän hämmentynyt tapahtuneesta, koska hän tunsi tavallaan olevansa irrallaan. "Onko ok olla irrallaan muista ihmisistä ja maailmasta?" Jokin kello soi päässäni tässä kohtaa, koska pari muutakin ihmistä oli maininnut viime aikoina tunteneensa irrallisuutta. Ymmärrykseni mukaan ihmiset tuntevat tällöin olevansa irrallaan draamasta ja pelko-ohjelmasta. Koska tämä on merkittävin tapa, jolla olemme kokeneet voimakkaita tunteita historiallisesti, voi olla hämmentävää, ettei ole enää samanlaista yhteyttä.
 
Minun tulkintani on, että pommi-iskut oli ohjattu niille, jotka ovat valmiita vapautumaan vanhasta energiapelistä - vaikkei se ollut tietoista toimintaa pommien räjäyttäjille. Ajattele, miten kauan olemme tehneet työtä saavuttaaksemme tämän hämmästyttävän tavoitteen, mitä emme ole koskaan ennen tehneet - kuten juoksijat jotka olivat lopussa pommien räjähtäessä. He olivat luultavammin ensikertalaisia, koska ammattilaiset olivat ohittaneet maaliviivan paljon aiemmin. Sitten tyydytys pilataan, otetaan pois. Luulen, että voitte samaistua tähän turhautumiseen. Minusta on mielenkiintoista, että sairaalaan joutuneiden ihmisten lukumäärä (luin netistä) oli 144 - arkkienkeliperheiden määrä.
 
Yksi merkittävä syy inkarnoitumiseemme maapallolle on, että täällä on hyvin intensiivistä. Useimmissa muissa sielujen inkarnoitumispaikoissa ei ole tällaista tunnekirjoja tai samoja kirkkaita värejä kuin meillä (visuaalisesti ja vertauskuvallisesti). Monta vuotta sitten (noin 25) tein voimakasta tunnevapautustyötä. Yhdessä kohtaa olin käpertyneenä palloksi lattialla ja nyyhkytin valtavan määrän häpeää ja toivottomuutta. Se oli pahin tunne, mitä minulla oli koskaan ollut. Yhtäkkiä pinkaisin ulos ihmisitsestäni ja tarkkailin kehoani suuremman itseni näkökulmasta. Tuolta tietoisuustasolta katsottuna se oli upea ja todella intensiivinen kokemus. Kyse ei ollut siitä, ettei suurempi itse ollut myötätuntoinen, se oli erilaista. Tietoisuuteni meni edestakaisin ihmisitsen ja suuremman itsen välillä, liikkuen jatkuvasti nopeammin, kunnes olin tietoinen kummastakin kerralla.
 
Tämä oli merkittävän transformoiva kokemus minulle. Ymmärsin, miksi valitsemme kokemuksia, jotka ovat todella syvältä persoonan näkökulmasta. Tämä salli minun irrottautua myös enemmän tunteista. Se ei merkitse, ettei minulla enää ole "negatiivisia" tunteita (vaikka onkin paljon vähemmän), mutta en kiinnity niihin samalla tavalla. Voitaisiin sanoa, etten samaistu niihin, eli tiedän, että nämä tunteet eivät ole minä, että ne ovat jotain kokemaani.
 
Toinen upea esimerkki siitä, että joku kykenee valitsemaan rakkauden ja kiitollisuuden pelon sijasta intensiivisessä tilanteessa, tuli minulle Simonelta Saksasta. Simone kaatui polkupyörän päältä maahan käsi edellä. Vahinko oli paha - hänen ihonsa oli veressä ja riekaleina ja ranne turvoksissa ja erittäin kipeä. Hän ajatteli sen kenties murtuneen. Hänen miehensä vei hänet sairaalaan. Minäpä kerron pienen taustatarinan, jotta ymmärrät, miten kauhistuttava matka sairaalaan oli Simonelle.
 
Noin vuosi sitten, voituaan jonkin aikaa huonosti, Simone meni lopulta lääkäriin. Hänellä diagnosoitiin heikentävä elämänmittainen sairaus. Häntä pidettiin sairaalassa viikon ja hänelle kerrottiin jatkuvasti, että hän oli melkein kuollut ja hänen oli otettava lääkkeitä loppuelämänsä ajan. Kuten voit kuvitella, hän ei halua ottaa lääkkeitä koko elämänsä ajan, mutta lääkkeet tekivät myös hänen olonsa huonoksi. Se teki paljon työtä minun ja oman alueensa luontaisparantajien kanssa. Muutamassa viikossa hän pystyi alentamaan annostusta ja lopulta lopettamaan lääkkeiden ottamisen. Lääkärit jatkoivat hänen testaamistaan jonkin ajan varmistaakseen, että hän lääkkeet sopivat, eikä hän koskaan kertonut, ettei hän käyttänyt niitä enää.
 
Kuka tahansa joka on yrittänyt puhua luontaisparannuksesta tai energiatyöstä useimpien "tavallisten" lääkärien kanssa, tietää, miten kurjasti sinut tuomitaan, ja on joka tapauksessa täysin selvää, ettei siitä ole mitään hyötyä. Niinpä tullessaan sairaalan sisääntulokaavakkeen täyttämisessä kohtaan, missä halutaan tietää, onko tiettyjä sairauksia, Simone alkoi täristä pelosta. Hänen (upea) miehensä näki tämän ja sanoi: "Ei, sinä olet terve!" Simone ruksasi ei-kohdan.
 
Tämä oli voimakas muutos, mikä salli hänen sitten katsoa kättään ja tuntea ja ilmaista rakkautta ja kiitollisuutta, että se oli ottanut vastaan kaatumisen pahimmat haittavaikutukset. Hän olisi voinut todella loukkaantua monista muista paikoista. Hänen tuntemansa rakkauden ja kiitollisuuden voima oli niin suuri, että hän tunsi sen fyysisesti, samalla tavalla miten hän oli tuntenut pelon. Hänen miehensä loi tilan, mikä ei tuominnut häntä ja uskoi häneen täysin. Tuossa turvallisessa tilassa hän muutti voimakkaan pelon voimakkaaksi rakkaudeksi ja siinä hetkessä luu oli parantunut. Lääkäri oli yllättynyt, ettei se ollut murtunut ja että viikon kuluttua hänen ihonsa oli täysin parantunut. "Sinulla on uskomaton kyky parantua", hän sanoi - eikä tiedä puoliakaan!
 
Eilen aloin kirjoittaa sähköpostia kertoakseni teille tämän, että olimme tietoisuuskynnyksellä. Sain silloin sähköpostin Shamanic Astrology Mystery Schoolista (käyttämäni astrologi). Sisällä oli tarjous kuunnella Lisa Michaelsin ja Cayelin Castellin (yksi koulun perustaja) puhuvan pimennysjaksosta, mikä alkaa tänään - 25.4.-25.5. Olin hämmästynyt, miten tämä astrologia sopi niin hyvin yhteen sen kanssa, mitä olen itse tuntenut ja havainnut. Kirjoitan melko lyhyen yleiskatsauksen tulkinnoistani ja niille jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan syvemmin astrologiaa, annan linkin puheluun. Muuten, nauhoitus tarjottiin jaettavaksi kaikille kiinnostuneille. Lisa Michaels ei ole minulle tuttu enkä erityisesti tue online-koulutusta, mitä he tarjoavat.
 
Okei, nyt lähdetään! Pimennykset tulevat aina ryhminä ja tämän jakson (tai kattilan, kuten Cayelyn sitä kutsuu) aikana on mahdollisuus kiihtyneeseen kasvuun. Se mihin kiinnität huomiosi, vahvistuu, joten haluan antaa sinulle ajatuksen siitä, miten kosmiset vuorovedet virtaavat. Tämän pimennysjakson potkaisee liikkeelle täysikuu Skorpionissa (25.4.) ja tapahtuu vähäinen pimennys. Jakson teemana on Skorpioni: voimakkaat tunteet ja niiden hallinta, ilmentäminen, kuolema ja uudestisyntymä ja haltioitunut, orgastinen elämänvoimaenergia, mikä liittyy rahaan. Ajattele luomista ja muita toisen chakran asioita. Tämä mehukas elämänvoimaenergia on ehdottomasti osa rahan puoleensavetämistä tai ansaitsemista.
 
Huomaa myös, että Saturnus mikä luo rakenteet ja muodon maan päälle, on Skorpionissa seuraavat kaksi vuotta. Muistatko, mitä sanoin uuden mallin mahdollisuudesta? Toimiessamme Päivittäisen energiatukiryhmän kanssa, meille annettiin malli, minkä myötä meidän ei tarvitse tulla tietoisuusgravitaation alaspainamaksi. Kehollemme tämä merkitsee suurempaa vaivattomuutta liikkua fyysisessä todellisuudessa, ikään kuin gravitaatio olisi pienempi. Tunteellisesti pystymme elämään keveämmin, iloisemmin, typerämmin (vakavuuden vastakohtana) ja "nauttimaan aistillisella, maadoittuneella, rennolla ja tyydytystä tuottavalla tavalla". Tämä lainaus on olennoilta, jotka toimittivat mallin ja auttoivat minua aktivoimaan sen. Takaisin astrologiaan.
 
Seuraava pimennys on Härässä 8./9.5. riippuen asuinpaikastasi. Tämä on vuosittainen auringonpimennys, mikä merkitsee, että kuu on kaukana maasta (näyttäen pienemmältä) ja näin näemme edelleen auringon reunat pimennyksen takaa, mitä kutsutaan tulirenkaaksi. Härkäenergia on aivan kuin egyptiläisen Nefer-hieroglyyfin muinaismerkitys. Se merkitsee kauneutta, luontoa ja hyvin paljon muuta. Härkä ja Nefer ymmärtävät luonnon yhteyttä ja kiertoja. Muita kuvaajia ovat vastaanottaminen, yltäkylläisyys ja lempeämpi, muttei vähemmän voimakas elämänvoimaenergia. Koska Venus (henkilökohtainen feminiinienergia) ja Mars (henkilökohtainen maskuliinienergia) ovat myös Härässä, odotan, että voimme kokea muutosta henkilökohtaisella tasolla. Rakastan sitä, miten Simone ja hänen miehensä työskentelivät yhdessä taian luomiseksi. Mutta en usko, että jäät väliin, jos sinulla ei satu olemaan vastakkaisen sukupuolen täydellistä puolisoa. Kirjoitan arkkityyppivoimien henkilökohtaisesta kokemisesta, en yksittäisistä ihmisistä.
 
Tämän jakson viimeisenä on kuunpimennys 24./25.5., kuun tultua juuri Jousimieheen. Silloin kun kuljet Jousimiestietä, olet nopeimmalla reitillä laajentumiseen. Minulle tämä kertoo, että se transformaatio minkä käymme läpi Skorpioni/Härkä-pimennysjakson aikana, tekee tietä uudelle mallille siinä, miten voimme kokea enemmän keveyttä täällä maan päällä - fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Kuulostaa minusta hyvältä!
 
Tässä on linkki Shamanic Astrologyn nauhoitukseen lisa-michaels.com/planets
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >