HomeViestejäSarah BiermannElokuu 2013 - Vallankumous ja paljastus - kiinnitä turvavyöt!

Elokuu 2013 - Vallankumous ja paljastus - kiinnitä turvavyöt!

VALLANKUMOUS JA PALJASTUS - KIINNITÄ TURVAVYÖT!
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Elokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kosminen tapahtumaraportti 20.8.-31.8.
 
Kiinnitä turvavyöt!
 
Astrologisesti tämä on yksi intensiivisimmistä jaksoista, minkä muistan, kun 16 astrologista tapahtumaa sattuu tälle viikolle! Meillä oli kaksi täysikuuta Vesimiehessä. Toista niistä, joka oli 20.8., kutsumme siniseksi kuuksi. Jos jokin on todella harvinaista, sanomme sen tapahtuvan "kerran sinisessä kuussa". En mene kovin yksityiskohtaisesti kaikkiin astrologisiin asetelmiin, koska se veisi ikuisuuden!
 
Sinisen kuun jälkeen on joitain haastavia aspekteja - neliöitä ja oppositioita, suurneliö ja suurristi. Jos kuvaisin näiden yleistä energiaa, se olisi "vallankumouksellinen transformaatio". Meitä vedetään ja työnnetään, turhautetaan ja hämmennetään. Pitkäaikaisena teemana on Pluton ja Uranuksen neliö (kesäkuu 2012 - maaliskuu 2015), mikä paljastaa varjon ja kannustaa vallankumoukseen ja paljastuksiin. Juuri nyt Jupiter ja Venus muodostavat suurneliön näiden kahden kanssa, mikä lisää intensiivisyyttä.
 
Myöhemmin saamme tukevampia ja helpompia muodostelmia: monia kolmioita ja sekstiilejä, suurkolmio ja harvinaisimpana ja taianomaisimpana suursekstiili! Suursekstiili on 25.8. Se näyttää Daavidin tähdeltä - kaksi tasasivuista kolmiota on päällekkäin ja vastakkain muodostaen kuusisakaraisen tähden. Tämä on suuren transformaation aikaa henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti. Meidät ikään kuin työnnetään neulansilmän läpi. On paljon painetta ja tuntuu siltä, ettemme pääse eteenpäin.
 
Pidä kiinni totuudestasi ja keskuksestasi, sillä lähestymme nopeasti suurella temmolla etenevää laajentumista, kun putkahdamme toiselle puolelle. Eilen (22.8.) oli ensimmäinen päivä, jolloin tunsin kykeneväni liikkumaan, ajattelemaan selkeästi ja toimimaan. Tänään on vielä parempi. (Pystyn nyt kirjoittamaan! Kirjoitin tämän todella nopeasti, joten antakaa anteeksi kirjoitus- tai muut virheet.)
 
Ennen kuin katsoin astrologiaa, pyysin Ahrazulta/Osirikselta informaatiota siitä, mitä helvettiä tapahtuu ja mikä tekee tämän paremmaksi! Hän kertoi minulle, että on avautumassa mahdollisuuksia todellisen muutoksen tekemiseksi. Osa tästä on kiistämätön todiste siitä, että on olemassa maan ulkopuolisia ja niitä on nyt kanssamme. Karanteeni joka on estänyt tämän, on poistettu (vaikka joka planeetalla on omat menettelynsä siitä, kenen kanssa voimme olla tekemisissä).
 
En ole aivan varma mitä, mutta tämä tapahtuu hallituksen, armeijan, rahoituslaitosten, öljyn kontrolloijien ja muiden vallanpitäjien tasolla ("salaseura" mikä on kontrolloinut tätä planeettaa hyvin pitkään). Periaatteessa vanha energia yrittää estää tätä tapahtumasta. Sen tietää aina, kun on tapahtumassa jotain siistiä ja "uutta energiaa", koska tulee uutistarinoita, jotka saavat ihmiset tuntemaan ahdistusta, pelkoa ja voimattomuutta. Vanhan energian instituutiot lisäävät pelkotaktiikkaansa. Tiedosta vain tämä, jos tunnet, ettet ole oma itsesi.
 
Tässä luettelo oireista, joita sinulla ehkä on:
- väsymys - ei pysty nukkumaan
- ahdistus tai vapina
- fokusoitumattomuus
- yleinen huonovointisuus (ei tunnu hyvältä)
- apatia
- ruokahaluttomuus tai tiedostamaton syöminen (riippuen tavastasi reagoida stressiin)
- aamuhikoilu
- huolestuva mieli (lisää alla)
- huoli omasta tai jonkun toisen terveydestä ja tulevaisuudesta.
 
Ahrazu/Osiris antoi muutamia ehdotuksia muutokseen:
- lakkaa ajattelemasta
- liiku säännöllisesti ja lempeästi, esim. jooga, venyttely ja kävely
- laadi päiväaikataulu itsesi puhdistamiseksi, keskittämiseksi/maadoittamiseksi ja yhdistymiseksi suurempaan itseen.
 
On kaksi tapaa hylätä kehomme. Yksi on se, kun sielu lähtee. Tämä on strategia äärimmäisten asioiden käsittelemiseen, kuten fyysinen väkivalta. Toinen on se, kun eksymme toistuviin negatiivisiin ajatuksiin ja huolehtimiseen. Tällä tavalla vanha energia ottaa pois voimamme ja imee meidät omaan todellisuuteensa (oletko katsellut viime aikoina uutisia)? Kun olemme hylänneet kehomme, helpoin tapa palata on lempeä ja tietoinen liikunta.
 
Aloita hengittämisellä, kiinnitä huomio kehosi eri alueille ja pane merkille alueet, jotka ovat kireitä, kovia tai kipeitä. Lähetä hengitykseksi noille alueille pehmentämään ja keventämään energiaa. Sitten mikä tahansa liikuntaa, mistä nautit ja mikä on lempeää ja auttaa sinua tuntemaan olosi rennoksi, mukavaksi ja keskittyneeksi. Kiinnitä huomiota kehoosi ja tunne jokainen liike.
 
En tavallisesti ehdota, että seuraisimme jotain tiukkaa aikataulua syömisessä, meditoinnissa tai liikunnassa, mutta tällä hetkellä on helppoa tulla tiedostamattomaksi ja unohtaa, kuka oikeasti on. Niinpä silloin kun asiat ovat outoja ja haastavia ja haluat pitää taajuutesi ylhäällä, on hyvä ajatus laatia aikataulu.
 
Ja muista, että olet ääretön olento, joka ei voi epäonnistua! Loppu on vain maapeliä. Pelaa sitä kevyesti!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >