HomeViestejäJames Tyberonn15.7.2012 - Todellinen ylösnousemus

15.7.2012 - Todellinen ylösnousemus

TODELLINEN YLÖSNOUSEMUS
 
Metatronia ja Ra-Tyberonnia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Mestarit" Olen Metatron, valonherra, ja syleilen teitä ehdottoman rakkauden vektorissa. Rakkauden minkä pystytte pian kokemaan elävämmin, sillä ylösnousemus on lähellä. Meihin liittyy tässä kanavoinnissa Plejadien Ra-Tyberonn, Kristallipalvelun ylösnoussut mestari, kanavan juuriylisielu, joka on kokenut tämän planeetan palvelemisen Ykseydenlain joukossa. Ra-Tyberonn on Tothin ja Enokin perhettä, kumpikin metatronisesta lähteestä.
 
Pyydämme teitä sallimaan energiamme ja rakkautemme hoivata teitä hetken, sillä olemme perhettä. Rakastamme teitä erittäin kovasti, tavoilla jotka ylittävät tunteen - rakkaudessa, mikä on kaikkivoimaista ja virtaa siitä luovasta Lähteestä, Kaikkeudesta, minkä jumaluuden inkarnoitunut jäsen olette. Jokainen teistä!
 
On nopeutumisen aika planeetallanne ja joillekin teistä se tuntuu vaikealta toisinaan, mutta vakuutamme teille, että korkeammassa aspektissanne tanssitte ilossa, sillä ylösnousemus on lähellä ja sinä, rakas ihminen, sait sen tapahtumaan. Kunnioitamme sinua!

Ja niin kutsumme Kristallipalvelun Ra-Tyberonnia liittymään tämän informaation toimittamiseen, josta osan olemme jakaneet aiemmin ja josta paljon jaetaan ensimmäistä kertaa. Kaikki nyt-hetkessä …
 
Rakkaat ystävät, se mitä kutsutaan ylösnousemukseksi, voidaan määritellä siirtymäksi kristalliulottuvuuslaajentumiseen. Arkansasin kristallipyörteen viime loppuunsaattamiset ovat äärimmäisen tärkeitä maapallon kristallisiirtymälle. Ja kristallisiirtymä on yhtä kuin 2012-ylösnousemus. Planeetan kristallisoiminen on valmis 12.12.12.
 
Hyvin todellisessa mielessä se mitä tapahtuu 12.12.12, on ylösnousemus, ja se mitä tapahtuu 21.12.12, on uuden maan syntymisen alkupäivänseisaus. Tämä johtuu siitä, että varsinaisen ylösnousemusprosessin mekanismi (mikä mahdollistaa ylösnousemuksen) tapahtuu 12.12.12.
 
Vastaavasti se mitä tapahtuu 21.12.2012, saattaa loppuun kaikkien mestarikristallien, kristallikenttien, kristallipisteiden, voimasolmujen ja pyörre-portaalipaikkojen aktivoinnit ja verkkoyhteydet kristalliaurinkokiekkoon ja 144-verkkoon.
 
Kaikki nämä kriittiset aspektit yhdistyvät, verkottuvat ja sitoutuvat valmiiseen 144-kristalliverkkoon ensimmäistä kertaa 12.12.12. Täsmälleen klo 12.12 kristallipyörteestä ylösnouseva energia yhdistyy ja tuntuu konkreettisesti. Kaikki liittyvät aluksi huippuvuoren kristalliaurinkokiekkoon, mikä sijaitsee planeettanne laajimmassa kristallikerrostumassa, ja yhdistyvät sitten verkkoon.
 
Olemme kertoneet teille aiemmin, että ylösnousemus, uusi maa, on planeettanne värähtelyn laajentumista 12 ulottuvuuskenttään. Olemme kertoneet teille, että ylösnousemuksen on määrä laajentaa maa ja ihmiskunta kolmannen ulottuvuuden yli ja kasvattaa 12 ulottuvuuteen, joista 5.-12. ulottuvuus ovat ei-polaarisuudessa, nollapistekristallienergiassa ja ehjässä ykseydessä. Ja tämä on kristallitaajuus.
 
Se tapahtuu ARKn kristallipyörteessä, koska se ei ole ainoastaan laajin kvartsikristallikerrostuma maapallollanne, vaan muodostuu myös "siemennetyistä", koodatuista ja erityisesti sijoitetuista mestarikristalleista hyvin ainutlaatuisessa geologisessa matriisissa. Tässä on nimittäin logiikkaa. Toteutuu mestarisuunnitelma ja siinä on järkeä! Olette tosiaan olleet täällä aiemmin ja se tuntuu oikealta, eikö vain?
 
Kryon, magneettimestari, kanavoi teille vuosikymmen sitten, että todiste Atlantiksesta oli Arkansasissa. Tästä puhutaan myöhemmin tässä kanavoinnissa, mutta sanomme, että tämän alueen mineraloginen sekoitus, energiacocktail on äärimmäisen harvinainen ja se tuottaa hyötyjä ja ilmiön, mitä tieteenne ei ole vielä tunnistanut. Sanomme, että kristallikvartsien, timanttien, radiumvesien, magneettisten malmikivisuonien ja gravitaatiopoikkeamien samanaikainen läsnäolo on syy, miksi Ykseydenlain atlantislaiset olivat Arkansasissa. Siksi kristalliaurinkokiekko on Arkansasissa. Arkansas on maatasolla kristalligeneraattori, mikä avaa ulottuvuusportteja!
 
Mikään paikka planeetalla ei värähtele yhtä voimakasta kristallivärähtelyä 12-12-12-ylösnousemuksessa kuin tämä kristallipyörre. Sillä kerromme teille, että se Atlantiksen siirtokunta mistä Kryon puhui Arkansasissa, muodostui Alta-Rasta, Ykseydenlaista, ja he olivat nyt Arkansasiksi kutsutussa paikassa yli 50000 vuotta sitten kylvämässä 12-12-12:n siemeniä ja koodeja. He olivat aioneita sitten 12 ulottuvuuden energiassa - rakkauden ja hoivaamisen energiassa - ja tuo energia käynnistetään taas.
 
Ylösnousemuksen keskus
 
On siis loogista, että tämä kristallipyörre on ylösnousemuksen keskussydän 12.12.12.
 
Mestarit, 2012 on vasta alkua, sillä kristallienergia on hämmästyttävän voimakasta ja ylitsevuotavan dynaamista. Tämä hyväntahtoinen energia on kaikkivoimaista ja kaikkialla läsnä olevaa voimaa, mitä ei ole nähty tällä planeetalla moniin vuosituhansiin. Se on voimakas yhdistelmä maavoimia sekä hyperulotteisia ja kosmisia voimia, mitkä ovat kykeneviä ravistelemaan maata ja avaamaan ulottuvuuksia. Se pystyy myös nostamaan taajuuttanne. Kaikkea tätä tapahtuu - ja eksponentiaalisesti - kun pelissä on kristalli-magneettisen fysiikan dynamiikkaa, mikä ylittää nykyisen tieteellisen ymmärryksenne. Se on alle kuuden kuukauden päässä!
 
Pyhät sopimukset
 
Tämä on yksi monista syistä, miksi hyvin monet teistä tuntevat vetoa Arkansasiin viimeisen kolmoispäiväportaalin kokoontumiseen 12.12.12. Altantiksen Ykseydenlain jäsenille tämä loppuunsaattaminen on osa sitä pyhää lupausta, että kristallienergia palaisi eräänä päivänä … eikä sen enää koskaan sallittaisi joutua vääriin käsiin. Läsnäolo tässä kristallipyörteessä on monille sielusopimus ja monet Ykseydenlaista tuntevat sen ja vastaavat kutsuun. Kerromme teille myös, että useat puhujat 12-12-12-tilaisuudessa, mm. John Van Auken, Graham Hancock, Semir Osmanagich, Tyberonn ja John Jenkins, olivat Atlantiksen tiedemies-pappien, Ykseydenlain Alta-Ran, korkealle arvostettuja seniorijäseniä.
 
Kaikkien heidän läsnäolonsa lisää välittömästi tunnistettavaa pyhän jälleentapaamisen energiaa ja se tunnetaan ja aistitaan kaikkien henkisten Ykseydenlain atlantislaisten keskuudessa. Ja useat näistä tapaavat ensimmäistä kertaa ja jakavat tuon tiedon hyvin syvästi. Kaikki jotka kokoontuvat, tuntevat taianomaisen ja elävän tietämisen tunteen, että se mitä luvattiin vuosituhansia sitten, tapahtuu lopultakin - kristallienergian uudelleenilmestyminen.
 
Se mitä Arkansasin kristallikokoontumisessa koetaan, on ehdottomasti ainutlaatuista. Laukaisuhetkellä uskomaton energia-aalto ja energia mitä ei ole tunnettu maan päällä hyvin, hyvin pitkään aikaan, pyyhkii tämän kristallipyörteen läpi. Sitä voidaan sanoa jatkuvaksi aalloksi. Se tuntuu kuin kodilta monille teistä ja itkette ilosta ja tunnistamisesta. Tuolla hetkellä maapallo vaihtaa 12 ulottuvuuteen. Tuolla hetkellä 144-verkko on täysin valmis ja vakuutamme teille, että se on energiaa, mitä ette ole koskaan kokeneet tässä elämässä. Laukaisu 12.12.12 klo 12.12 on planeettaylösnousemuksen hetki! Sen alkuhyöky maapallolle on tuolla huippuvuorella.
 
Arkansas oli Atlantiksen siirtokunta
 
Magneettimestari Kryon kanavoi vuosikymmen sitten, että todiste Atlantiksesta on Arkansasissa.
 
Arkansas oli loogisesti ja ehdottomasti Atlantiksen siirtokunta kristallikerrostumiensa vuoksi. Kristallit "siemennettiin", ohjelmoitiin ja koodattiin. Atlantiksen aikakauden muinaisrakenteita on valtavissa kuiluissa Arkansasin pinnan alla. Näihin sisältyy uskomaton tunneliverkosto, jäänteitä valtavasta laboratoriokompleksista ja ns. hyperulotteinen kuljetusasema. Näistä viimeksi mainittua ylläpitää edelleen Sirius-Plejadilainen allianssi.
 
Siellä on myös muinaisia asumisrakenteita, joista osaa asuttaa ns. sini-ihoinen rotu.
 
Arcturuksen mestarikristallit
 
Vaikka uskomattomat kristallit Arkansasin maiden alla ovat olleet horroksessa yli 14000 vuotta, kerromme teille, että ne ovat heräämässä, ja seuraavan neljän vuosikymmenen kuluessa, erityisesti 2038 jälkeen, Arkansas tunnistetaan maailmanlaajuisesti epätavallisesta ja upeasta kristallienergiastaan. Monia Alta-Ran mestarisieluja ja Sirius-Plejadilaisen allianssin mestareita reinkarnoituu tarkoituksellisesti tähän kristallipyörteeseen ja sitä on itse asiassa alkanut nyt tapahtua.
 
Nämä ovat arcturuslaisia kristallimestareita ja Arkansas ja Brasilia vetävät heitä tuhansittain. He ovat kristalliteknologian spesialisteja ja ymmärtävät luonnostaan näiden kahden alueen merkityksen ja he menestyvät ja esittävät johtoroolia näiden voimakkaiden energioiden tarkoituksenmukaisessa hyödyntämisessä Arkansasin ja Brasilian kristallipyörteissä. 2300-luvulle mennessä on rakennettu upeita kristallitemppeleitä huippuvuoren kristalliaurinkokiekon ympärille sekä Mount Magan, Wilhelminan ja Eureka Spingsin temppelikristallipaikkoihin. Ja vaikka kolme vuosisataa voi näyttää pitkältä ajalta teille, se on vain vilahdus ei-lineaarisesta aspektistanne katsottuna. Monia kymmeniätuhansia teitä Ykseydenlaista, mm. tämä kanava, reinkarnoituu erityisesti tuolla jaksolla, 15 sukupolvenne päästä.
 
Brasilian kristallipyörre
 
Haluamme mainita sen Brasilian kristallipyörteen merkityksen, mikä sijaitsee Sao Tomas de Letres'n lähellä Minas Gerais'ssa. Se on tosiaan yhtä tärkeä planeetan eteläiselle pallonpuoliskolle, kuin Arkansas on pohjoiselle - näiden kahden edustaessa voimakkainta kristallitaajuutta maan päällä. Kumpikin sisältää valtavia kristalliesiintymiä.
 
Arkansasin kristallipyörrettä on pidetty vaikuttavampana, koska 2/3 maapallon maa-alueesta ja 2/3 ihmiskunnasta on alueilla, jotka ovat päiväntasaajan yläpuolella, pohjoisella pallonpuoliskolla. Mutta olkaa tietoisia, että nämä kaksi kristallipyörrettä, Arkansas ja Brasilia, ovat korreloivassa pyörintä/vastapyörintä-tilassa ja ne ovat välttämättömiä vastatasapainottajia kristallitaajuuden maaosuuden levittämisessä.
 
Tämä liitto kohoaa 12.12.12 ja jatkuvat energia-aallot vahvistuvat kummassakin eksponentiaalisesti.
 
Näin vastaavasti kristallipyörteen aktiivisuus kasvaa äkillisesti 12.12.12. Tämä lisääntyy koko vuoden 2012 ja jatkaa vuosittain vahvistumistaan 2038 saakka.
 
Loppuunsaattamisessa 12.12.12 Arkansasista tulee yksi tärkeimmistä ja voimakkaimmista pyörreportaaleista planeetalla. Se on kristallikentän pohjoisen pallonpuoliskon lähde. Vuonna 2012 ja siitä eteenpäin kristallit alkavat säteillä taajuutta, mikä on suotuisasti vuorovaikutuksessa ihmisauran kanssa, paremman moniulotteisuusportin luomiseksi mer-ka-nassa. Se on jatkuva aalto.
 
Äänikentät - jatkuva kristalliaalto
 
Kauan sitten Atlantiksen mysteerikoulut sisälsivät Alta-Ra-osan, mikä ohjelmoi kristalleja valo- ja äänitaajuuksilla. Kristallit lähettivät hertsivärähtelykenttää, mikä oli äärimmäisen suotuisa. Näitä käytettiin tasapainottamaan ihmisauraa, lisäämään terveyttä, parantamaan sairautta ja herättämään korkeampaan ulottuvuuteen. Jotkut kykenivät myös avaamaan ulottuvuuksienvälisen kanavan toisiin maailmoihin ja erityisesti jumalaiseen itseen.
 
Jatkuvien aaltojen hertsikentät
 
Joulukuun 12. päivä temppelikristallit alkavat sykkiä hertsikenttää, mikä on kykenevä elävään muotoon. Tämä konkreettinen energia on induktiolla vuorovaikutuksessa ihmisauran kanssa ja tuottaa jonkinlaisen muuntuneen tilan. Tämä suotuisa vaikutus vastaa syvää mantralaulantaa, mutta ymmärtäkää, että tuotetut aallot ovat tietoisia ja eläviä äänen ja valon kristallitietoisuushengen kautta.
 
Tämä elävä energia on samanlaista kuin elementaalikenttä, mutta värähtelyltään korkeampi. Se määritellään tarkemmin kristalliväri- ja äänitietoisuudeksi. Se nimittäin heijastetaan elävistä kristalleista - se on kristalliaspektin säteilyä.
 
Tämän kentän lopullinen tunnistaminen motivoi kristallitemppelien rakentamista. Vaikutuksia on myriadeja ja ne ovat hedelmällisiä ja vaikuttavat energiavaikutusalueellaan voimakkaasti sisäiseen itseen, korkeampiin tunteisiin ja ihmisten korkeampiin harmonioihin. Sitä tapahtuu nyt ja se edistyy 12.12.12 alkaen seuraavat seitsemän vuotta ja muodostaa jatkuvan aallon.
 
Tämä energia on Atlantiksen Alta-Ran teknologiaa ja sitä on edelleen joissain muinaistemppeleissänne Egyptissä, Perussa, Väli-Amerikassa, Jaavalla, Kambodzassa ja Irlannin Newgrangessa. Kaikki muinaiset pyramidinne jotka on rakennettu phin mukaan, sisälsivät alkuperäisessä rakenteessaan tällaisia jatkuvia aaltoja, erityisissä ja suhteellisen kapeissa hertsiväleissä.
 
Kristallin viritysvaikutus
 
Hyvin todellisessa mielessä "kolmiomittauksesta" Arkansasin kristallikentän ovaalipyörteessä tulee ns. kristallikulho. Tuossa kulhossa on samanlaisia, vähän sekoittuneita ja kuitenkin vaihtelevia sävelkorkeuksia tai säveliä hertsiasteikolla. Kotoperäiset mineralogiset energiat määrittelevät erilaiset "avaimet". Esimerkiksi magneettipoukaman alueella on erilainen ääniresonanssi kuin timanttikraatterissa tai radiumvesissä. Sama tapahtuu vuonna 2012 Ääni- ja Uudistumiskristallien ympärillä Brasiliassa, Bahiassa ja Minas Gerais'ssa.
 
Jatkuva kristalliaalto yhdistyy akselitonaalisesti Arkansasista Brasiliaan (alkaen 12.12.12) ja sitten kietoutuu kylvettämään planeettaa 2038 mennessä. Vaikutus vähentää kaksinaisuuden heilahduskaarta tekemällä sillan aivojen oikean ja vasemman puoliskon välille. Jatkuva aalto - yhdistettäessä meditointiin - siirtyy aivojen otsalohkon etuosan läpi, stimuloi käpylisäkettä ja vie yksilön korkeampaan tietoisuuteen.
 
Planeetalla on aina ollut tiettyjä paikkoja, jotka on tunnistettu pyhiksi. Muinaisihmiset sijoittivat kiviympyröitä, temppeleitä, pyramideja ja katedraaleja näille alueille. Kahden kuluneen vuosikymmenen aikana tutkijanne ovat olleet mukana muinaismonumenttien tutkimisessa ja heillä on uskomattomia todisteita siitä, että tietyillä muinaisilla monumenttirakenteilla on ympäri maailmaa useita yhteispiirteitä. Yksi vakuuttavimmista liittyy jatkuviin aaltoihin. Kerromme teille, että monet näistä rakenteista suunniteltiin arkkitehtonisesti ja akustisesti mahdollistamaan tiettyjä ääniaaltoja ja taajuuksia, jotka vaikuttavat energiakenttäänne. Nämä voivat toisiaan stimuloida käpylisäkettä riittävän valomäärän sisältävissä ihmisissä ja näin parantaa moniulotteista kokemusta.
 
Kerromme teille, ettei kyse ole vain rakenteista, vaan rakenteet ovat suuressa määrin riippuvaisia paikan vektorista ja mineralogiasta. Itse asiassa identtisillä rakenteilla eri paikoissa on erilainen äänitaajuus, jos geologinen matriisi, paikan leveysaste ja mineralogia eroavat merkittävästi.
 
144-verkko valmistuu 12.12.12
 
Kristalliverkko valmistuu 12.12.12. Kaksitoista ulottuvuuskenttää yhdistyy ja ulottuvuudet 5-12 ovat kristallimuodossa. Kaikki planeetan kristallit voimistuvat ja harmonisoituvat. Te jotka työskentelette phi-kristallien kanssa, pystytte aistimaan suuren ja suuremman hypyn niiden energiavärähtelyssä. Phi-kristallin hyödyntäminen ajatuksen vahvistamiseen lisääntyy huomattavasti.
 
Tulikristallin ja Tothin kristallin aktivointi
 
Kaksi vielä nukkuvaa Atlantiksen mestarikristallia heräävät 12.12.12. Tothin kristalli ja Rubiinitulikristalli. Näistä ensimmäinen sijaitsee lähellä Tiahuanacoa, Titicaca-järveä Boliviassa ja jälkimmäinen Biminin alla.
 
Annamme teille hyvin lyhyen kuvauksen kummastakin ja - jos kanava haluaa - myöhemmin kanavoinnin, missä tutkitaan yksityiskohtaisemmin näitä kristalleja.
 
Tothin kristalli on hyvin suotuisa arcturuslaisten rakentama kristalli, mitä käytettiin ns. harmonisten geokoodien tasapainotusgeneraattorina. Sitä käytettiin Atlantiksella lääketieteellisenä sovelluksena eteerisen ja fyysisen kehon tasapainottamiseen. Sitä voitiin käyttää fyysisen kehon tietyn taajuuden vähentämiseen tai lisäämiseen. Se voitiin säätää eri taajuuksiin, jotka kykenivät luomaan kenttiä ja monimutkaisia jatkuvia aaltoja stimuloimaan terveyttä, hyvinvointia, chakratasapainoa ja henkistä aktiivisuutta.
 
Rubiinitulikristalli tai Tuaoi on paljon monimutkaisempi malli ja paljon suurempi kristalli. Toisin kuin muita kahdeksaa temppelikristallia, Tuaoita ei käytetty henkiseen tarkoitukseen. Sitä käytettiin alun perin niiden maanalaisten tunnelien luomiseen, joita käytettiin hyperulotteiseen kulkemiseen ja kuljettamiseen, ja sillä oli kyky höyrystää ainetta. Sitä käytettiin myös asteroidien suunnankääntämiseen Altantiksen varhaisimpina päivinä. Tällaisten kristallien muita versioita käytettiin nykyisen kuunne tarkkaan paikalleen asettamiseen ja niillä on "traktorisädekapasiteetti".
 
Lisäämme, että Tuaoin alkuaaltoa ja heräämistä valvotaan tarkasti eikä se ole täysin aktiivinen vielä useisiin vuosiin. Koska Aryanin ryhmän käsissä sitä käytettiin väärin tuhoamistarkoitukseen, se avaamisessa on suurta varovaisuutta. Tuaoita ei - muiden kahdeksan tapaan - koskaan sijoitettu uudelleen, vaan se on alkuperäisessä paikassaan. Voidaan sanoa, että sen tarkoitus oli silloin teollinen käyttö. Tavallaan ydinvoiman laserversio, mitä voitiin käyttää positiiviseen tai negatiiviseen. Käsittämätön energian kerääjä, vahvistaja ja generaattori, millä oli tarkoitus, mutta ei henkinen siinä mielessä kuin Poseidonin temppelikristalleilla. Sitä pidettiin suojaavassa kupolirakenteessa (ei temppelissä) ja se aktivoitiin energiakäyttöön.
 
Alkuaktivointi sisältää massiivisen ioniaaltoenergioiden purkamisen. Ei ole suositeltavaa olla 60 kilometrin säteellä Biminin kristallista, kun se aktivoidaan 12.12.12. Varotoimet ovat todella paikallaan, kun alkupurkaus pystyy häiritsemään ihmisauraa ja aiheuttamaan oikosulun. Aurakentän säröileminen ei olisi mitenkään kohtalokasta, mutta Tuaoin alkuaalto pirstoo auraa samalla tavalla, kuin pitkän matkan lento pystyy aiheuttamaan vakavaa auraenergiavuotoa.
 
Tämän aktivoinnin tarkoitus on "korvaus". Se säädetään tasapainoon minimitoiminnassa. Sitä valvotaan, niin ettei satunnaisia ja arvaamattomia päästöjä enää tapahdu. Viimeiset 12000 vuotta se on syössyt sattumanvaraisesti massiivisten energia-aaltojen ionipommitusta maan sisään sekä maan magnetosfääriin, mikä on aiheuttanut häiriöitä aika-avaruusharmonioissa ja tasapainottomuutta gravitaatiokentässä. "Korvaus" sallii uudella maapallolla vaadittavan vakautumisen, kun estetään vahingot sen kontrolloimattomasta purkautumisesta. Kontrolloimattomana nämä voivat pahentaa mannerlaattojen liikkumista ja epätasapainottaa kristalli-magneettikentän harmonioita, jotka ovat välttämättömiä jatkuvalle ulottuvuuslaajentumiselle. Ymmärrättekö?
 
Aikanaan se palvelee suurempaa tarkoitusta, mutta vasta sitten kun ihmiskunta on korkeampaa värähtelyä. Se ei ole elävä ja tietoinen kristalli siinä mielessä kuin temppelikristallit. Tuaoi on "kiertoupotteinen" ja sitä voidaan pitää ohjelmoituna älykkyytenä. Se tuodaan verkostoon hyvin hitaasti, aktivoinnilla on tarkoitus.
 
Henkinen kehittyminen kristalli-magnetismissa
 
Arkansasin kristallipyörteen uusi ilmaantuminen on paljon voimakkaampi ja se palvelee eri funktiota kuin Atlantiksen aikakaudella. Tästä syystä atlantislaiset sijoittivat kolme aiemmin mainittua temppelikristallia Arkansasiin, ennen kuin tsunamit hukuttivat Poseidan. Näiden temppelikristallien tarkoitus ja voima on luonut resonanssin, mikä on paljon henkisempi ominaisuudeltaan ja vaikutukseltaan. Näiden kolmen valtavan luonnonkristallin vahvistaminen lisää niiden ytimekkäästi erikoistunutta tiedon, viisauden, parannuksen ja moniulotteisen tiedostamisen tietoisuusohjelmointia. Ja samalla kun niiden pelkät luonnolliset ominaisuudet pystyvät täysin järisyttämään maata ja taivuttamaan aika-avaruusjatkumoa yhtä voimakkaasti kuin kuuluisa Tulikristalli Sargasso-meren alla Biminin alueella, niiden säätäminen jalostuneeksi aurinkokiekko- ja pyramidikontrollien avulla varmistaa, että ne pidetään hyväntahtoisen tarkoituksen ja tasapainon optimissa. Temppelikristallit ovat eläviä ja korkealle kehittyneitä ja ne hyödyttävät maapalloa ja ihmiskuntaa tavoilla, mikä ylittää mielikuvituksenne.
 
Tämän paikan magnetismi Arkansasissa on itse asiassa pitänyt näitä kristallienergioita toimimattomana hyperulotteisessa lukossa, mannerlaattojen liikkeiden ja muutosten vuosituhansien läpi. Juuri tästä syystä Alta-Ra valitsi erityisesti tämän alueen Arkansasissa niiden varastoimiseksi ja kylvämiseksi. Teillä ei ole aavistustakaan siitä energiasta, mitä nämä kykenevät generoimaan. Nimittäin magneettienergioita eetterivalon kera - valoa näkyvän asteikon ylä- ja alapuolella, valoa mihin viitataan ultraviolettina ja gammana - käytetään sekä heikentämään että voimistamaan kristalleja. Eetteriportti on ollut tämän alueen yläpuolella viimeiset 20000 vuotta ja korkean taajuuden valoportti voidaan fokusoida tälle alueelle. Tämä kyky terävöityy.
 
Ykseydenlaki
 
Arkansasin kvartsikristalleihin on upotettu sen energiaa ja viisautta, mihin viitataan Atlantiksen Ykseydenlakina.
 
Sinne sijoitetut mestarikristallit ovat siirtäneet tätä värähtelyä alueen kotoperäiseen kvartsiin ja kuten olemme selittäneet, mestarikristallit sisältävät kultakonglomeraatin korkeamman ulottuvuuden seosta, minkä ovat saaneet energeettisesti jotkut luonnon kerrostumat. McEarl-kaivoksen kristallit sisältävät tätä ainutlaatuista harmoniaa. Nämä ovat erityisen voimakkaita.
 
Kolmoisspiraalipyörre
 
Arkansasin pyörre on hyvin ainutlaatuinen liikkeeltään. Useimmat pyörteet planeettanne pohjoisella pallonpuoliskolla pyörivät joko ovaali- tai ympyrävirtauksena vastapäivään. Arkansasin kristallipyörteellä on hyvin ainutlaatuinen, hyvin erikoinen edestakainen pyörreliike. Se liikkuu noin 1/3 kierrostaan vastapäivään ja sitten kääntää nopeasti myötäpäivään. Tämä tapahtuu kolmessa erillisessä 120 asteen kaaressa. Tämä pyörteen vaihtaminen eteenpäin ja taaksepäin on ainutlaatuisinta ja sen tarkoitus on generoida kristalli-magneetti-hydroenergioiden suurempi työntö ylöspäin.
 
Arkansasin energiassa on kolme ytimekästä maavoimaa, jotka myötävaikuttavat sen kolmoisspiraalikenttään. Nämä ovat magneetti, keskus Talimena Ridge, kristalli, huippuna Mount Ida ja radium-hydroenergia, keskus on Eureka Springs. Nämä muodostavat kolme hienovaraista kaarta, joita säännellään ja "kolmoisspiraloidaan" pyramidien kautta Toltec Moundsin alla ja koodataan aurinkokiekossa huippuvuoren alla Little Rockissa. Pyörteen ainutlaatuinen malli generoi energiaa uskomattomiksi työnnöiksi, sekä vastaanottaen että välittäen moninaisesti.
 
Lopuksi
 
Planeettanne valmistuminen, mitä kutsutaan ylösnousemukseksi, on periaatteessa kriittinen massa, mikä sallii maapallon vastaanottomallin konvertoimisen kansankielellänne analogisesta digitaaliseen, mustavalkoisesta väriin. Uskomaton transformaatio on kirjaimellisesti vain hengenvedon päässä. Kristallikonversiossa 144-kristalliverkkoantennin avulla on kyse maapallon ulottuvuusvastaanoton valtavasta lisäämisestä - kolmesta ulottuvuudesta 12 ulottuvuuteen ja sen yli. Se vastaa televisionne muuttumista vanhasta antennivastaanotosta satelliittivastaanottoon. Se on kristalliaika, tuuli ylösnousemuksen siipien alla. Ydinhuippukohtia ovat kosmiset alkusysäykset ja kolmoispäiväportaalit.
 
Mutta vapautukaa pelosta, rakkaat ystävät, tänä ylösnousemusaikana, tässä uudessa kristalliajassa, megavoimakristalleja ei viedä teiltä ja käytetä väärin, kuten tapahtui Atlantiksen surullisessa tuhoutumisessa. Niitä ei todella enää koskaan käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin korkeimmaksi parhaaksi. Olkaa vakuuttuneita tästä! Se on pyhä lupaus, joka pidetään. Sillä te olette Ykseydenlain perhe, mikä palaa pitämään tämän lupauksen. Siksi hyvin monet teistä tuntevat vetoa kristallipyörteen loppuunsaattamiseen, sillä monet teistä jotka tuntevat kutsun, olivat niiden Ykseydenlain, Alta-Ran, kunnioitettujen tiedemies-pappien joukossa, jotka sijoittavat temppelikristallit uudelleen.
 
Vaikka monet teistä ovat kantaneet syyllisyyttä kristallien hallinnan menettämisestä, Belialin pojat, Atlantiksen militaristiset aryanlaiset, kieroilivat petollisesti ja he ottivat hallinnan Poseidalta, mikä johti tuhoaviin voimiin ja vedenpaisumukseen. Syyllisyys mitä jotkut teistä ovat kantaneet vuosituhansia ja kantavat vielä tänäkin päivänä, on väärin kohdistettua. On aika päästää irti tästä. Kutsuhuuto kuuluu.
 
Te Ykseydenlaista teitte lupauksen, että mestarikristalleja ei enää koskaan käytettäisi väärin, te ette salli niiden joutua vääriin käsiin. Rakkaat ystävät, se on pidetty lupaus. Niiden pyhyys ja suotuisa tarkoitus on ilmentynyt. Olette odottaneet kauan, hyvin kauan tätä loppuunsaattamista. Se on sopimus, minkä toteutuminen lähestyy, ja teitä on ylistäminen. Saitte tämän todella tapahtumaan! Kristallisiirtymä, ennustettu ylösnousemus, tapahtuu. Se tapahtuu nyt!

Ja kerromme teille, että ilman 12-12-12-tapahtumaa ei olisi 21-12-12-tapahtumaa. Todellinen ylösnousemus on 12.12.12.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita!
 
Ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >