HomeViestejäJames Tyberonn8.9.2012 - Toivo Venäjältä

8.9.2012 - Toivo Venäjältä

TOIVO VENÄJÄLTÄ
 
Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 8.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Venäjän kautta tulee maailman toivo. Ei siinä mielessä, mitä joskus kutsutaan kommunismiksi tai bolshevismiksi - ei! Vaan vapaus - se todellinen vapaus, että jokainen ihminen elää kanssaihmisensä hyväksi. Tämä periaate on syntynyt siellä. Sen kristallisoituminen vie vuosia, kuitenkin Venäjältä tulee taas maailman toivo." -Edgar Cayce
 
Tervehdys, rakkaat! Olen Metatron, valonherra, ja syleilen teitä kaikkia yksilöllisesti ehdottoman rakkauden kentässä.
 
Ja niin puhumme tällä tunnilla Venäjästä ja se on tosiaan valtava maa, jolla on syvä historia menneillä vuosisadoillanne. Se energia mitä löydämme "Moskovan kultaisen renkaan" ympäriltä - kuten kanava sitä kutsuu - on poikkeuksellisen selkeää/kirkasta energiaa, mikä kohottaa ns. älykkyyttä. Suuri kanava johon viitataan nimellä Edgar Cayce, näki tämän muinaisen portaalin uuden käytön paljastumisen.
 
Rakkaat ystävät, kerromme teille, että Moskova ja tosiaankin Venäjä on kehto henkisten prinsiippien uudelle soveltamiselle ihmisten elämässä.
 
Näemme nyt Venäjällä uuden massavirtauksen kehittyneitä sieluja, joilla on kristallitaajuus kera kulttuurin, missä sanoisimme tavallisen ihmisen eläneen kaksi sukupolvea suuremmassa ykseydessä, suuremmassa tasavertaisuudessa.
 
Ja kuten kanava on maininnut, kansaa ei ole suuresti jakanut tai kontrolloinut järjestäytyneen uskonnon oppijärjestelmät. Tämä on Kultaisen renkaan energia. Se on insertti, hologrammitaajuus, mikä voi tarjota potentiaalin ihmiskokemuksen todellisen soveltamisen uudestisyntymälle.
 
Ne joita kutsutaan meruvialaisiksi, kuudes rotu, ovat itse asiassa kristallivärähtelyä. "Meruvialainen" ei ole rotukuori tai ryhmittymä, vaan se 12-säikeinen DNA, mikä voi olla ja on kaikissa biologisissa muodoissa. Näin ollen meruvialaista kristallienergiaa tai paremmin sanottuna kristallilapsia virtaa tälle alueelle.
 
Kuten olemme sanoneet, meruvialais-kristallitaajuuden virtausta tapahtuu myös Etelä-Amerikassa, Skandinaviassa, Kanadassa, Japanissa ja osassa USA:ta, erityisesti kristallipyörteissä.
 
Tänä aikana Venäjälle ja Etelä-Amerikkaan virtaa massoittain sieluja pääasiassa kehittyneiden sielujen perheestä - sieluja Ykseydenlaista, Mu'lta, Tiibetistä ja Kreikan kultaiselta ajalta. Nämä sielut ovat hyväksyneet erityistehtävän ja heistä tulee mahdollisesti samanlaisen ideologian enemmistövoimia näissä taajuusinserteissä.
 
Baikal-järvi
 
No niin, kanava kysyy energiasta nimeltään Baikal-järvi. Kerromme teille, että se on massiivinen pyörre ja ihmiskunnan sekä planeettakehon chakrakeskus. Sen soikea ympärysmitta on yli tuhat mailia ja sen energiavaikutus on maailmanlaajuinen. Se on yksi planeetan harvoista pyörrepaikoista, missä on käänteispyörimistä suhteessa ulottuvuuksien väliseen valoon. Puhumme siitä lisää tässä kanavoinnissa.
 
Baikal-järvi on tunnistettu vuosituhansia ja sillä on ollut aina sekä eteerisiä että ihmissuojelijoita rannoillaan. Nimittäin Baikal kantaa Mu'n ja lordi Buddhan energiaa. Se tunnistettiin Lemurian aikana ja sanomme sen pitävän tuota rauhallista energiaa planeetan paikanpitäjänä. Syrjäinen sijainti on kauan suojellut sitä.
 
Tämän alueen jalokivet ovat äärimmäisen voimakkaita, niihin on valeltu sen rauhallisuutta ja tasapainoa. Ural-vuorten jalokivillä on myös avainmerkitys tänä aikana. Baikalin sininen lapis lazuli ja laventelinvärinen "charoite" sekä Ural-vuorten ametisti, akvamariini, topaasi ja demantoidi granaatti ovat suotuisia niitä käyttäville. Näiden ainutkertaisten Venäjän alueiden värähtely on nimittäin korkeampaa aktivointia ja harmonista värähtelyä tänä aikana.
 
Kolme voimakasta pyörreportaalikokonaisuutta muodostaa kolmion Venäjän geometrisessa mallissa: Kultainen rengas, Ural-vuoret ja Baikal-järvi. Näistä voimakkain on Baikal - ja muistakaa, rakkaat ystävät, että kaikki kolme ovat "kaikkiluovan" voimakkaita.
 
Baikal-järvi on tosiaan maailmanlaajuinen mittasuhteiltaan ja se värähtelee harmonisessa oskillaatiossa monien muiden maailman paikkojen kanssa, kuten Titicaca-järvi - kumpikin lemurialaisia.
 
No niin, tietyt Venäjän alueet kantavat energian käänteiskenttää, mikä on hyvin mielenkiintoinen suhteessa kosmiseen kristalli-sähkösykkeeseen.
 
Kosminen syke on kaikkivoimainen lähde ja energiavoima, mikä on ulottuvuuksien välinen eikä sitä voi mitata nykyteknologiallanne. Kosmisen sykkeen energia on kahdessa muodossa, toinen on virtauskanava ja toinen hila, elävä ja aistiva verkko.
 
Venäjällä on kaksi näitä heliotrooppisia käänteiskenttiä. Suurin on Baikal-järvessä ja toinen Ural-vuoristossa. Nämä kaksi muodostavat kolmion Kultaisen renkaan pyörteen kanssa, minkä keskus on Moskovassa.
 
Kosmoksessa on ns. kristalli-sähköinen kierto galaksien ja avaruuden sisäisessä aktiivisessa plasmassa. Tämä kierto syöttää teidän galaksinne ydintä. Tätä aktiivista plasmaa on monissa muodoissa - sekä kuumana että kylmänä - ja se on koherenttia ja tietoista. Tämä plasma ei ole kiinni yhdessä ulottuvuudessa tai vain yhdessä universumissa. Tämä plasma nimittäin toimii spektrissä, samoin kuin valo. Se aaltoilee ja vaimenee/voimistuu sisään ja ulos todellisuusulottuvuuksista ja muihin universumeihin. Se on itse asiassa liimaa, mikä sitoo ne yhteen.
 
Tämä ulottuvuuden sisäinen plasma tuottaa punottua monikierrettä, mikä on kristallinen. Mutta miten kristallisubstanssilla voi olla ionipolariteettiominaisuuksia nollapistekentässä? Koska geometrisen kosmisen hilan, galaktisen verkon, kristallirakenne tuottaa sen. Siitä tulee koherenttia vetovoima- ja supistuspuristuksen kautta. Aivan kuten planeettanne tietyt pietsosähköiset kristallit vapauttavat sähkövarausta, kun käytetään mekaanista painetta, tämä plasma vapautetaan jonkin sellaisen kautta, mikä vastaa ns. z-puristusvaikutusta, mitä käytetään kosmisen verkon pietsokristallimatriisiin.
 
Kun lähestytte ylösnousemusta, tämä kristallisähkövirtaus esittää merkittävää roolia maapallonne ja ihmiskunnan kristallitaajuuskohotuksessa. Se on osa kosmisen alkusysäyksen kristalliosuutta. Kerromme teille, että tämä virtaus koodataan käänteisspiraalilla, mikä ei ole vaatimus ainoastaan planeetalle, vaan myös perimmäiseen kohoamiseen mer-ka-naksi.
 
Planeettaverkkonne ja magnetosfäärinne toimivat kaksikerroksisena syöksysuojana, mutta toisinaan tämä varaus ylikuormittuu. Tästä on todisteita - tunnistamattomia - aurinkokunnassanne ja maapallolla. Jokaisella planeetalla on tietyt sähkövarausrajat. Silloin kun tämä varaus ylikuormittuu syöksyssä, jokin sisäinen sähkömuoto syöksyy voimakkaina kaarina, mikä saa aikaan luhistumisvaikutuksia sekä fyysisellä planeetalla että sen ulottuvuuden sisäisessä puolessa. Tätä on tapahtunut maapallollanne alkuperäisen taivaankannen hajottua. Tämä muodosti Grand-kanjonin!
 
Ylisyöksyluhistuminen kaarisalamointi ei muodostanut ainoastaan Grand-kanjonia, vaan myös Arizonan Meteoriittikraatterin ja Siperian Tungstoy-kraatterin. Tungstoyn luhistuminen lähetti toissijaisia kaaria, jotka loivat käänteispyörimisen sekä Baikal-järveen että Uralin vuoristoalueelle.
 
Tungstoy-kraatterissa ei ole paljastunut meteoriitin rauta-nikkelisirpaleita, koska kyse ei ollut meteoriittiräjähdyksestä. Sen loi kaarisalamoinnin luhistumispäästö. Todisteita tästä on myös kuussa ja kaikilla planeetoillanne. Jupiterin neljäs kuu ja Marsin Valle Marinera -kanjoni ovat muita arvoituksellisia esimerkkejä kaariluhistumisista. Jotkut itsenäiset tiedemiehenne tunnistavat nämä ja ymmärtävät niitä.
 
Baikal ja Ural: luhistumiskenttien käänteispyöriminen
 
No niin, tämän suhteuttamiseksi maapalloonne kerromme teille, että se kaarisalamointi mikä lähti maan sisästä ja loi Grand-kanjonin, Meteoriittikraatterin ja Siperian Tungstoyn luhistuma-arvet, on aikaansaanut ainutlaatuisen energiakentän. Sillä tapahtuu ulottuvuuden sisäisen valon käänteispyörimistä ja näin on ainutlaatuinen tasapaino/vastatasapaino, mikä pyörittää valoa kierteenä ja antikierteenä.
 
Kuten olemme todenneet, näiden alueiden jalokivillä ja mineraaleilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joilla voi olla hyvin tasapainottavia ja suotuisia vaikutuksia auralaajentumisessa. Yksi mielenkiintoinen vaikutus näillä alueilla on hyvin suotuisa energia, mikä on tulosta ainutkertaisesta antigravitaatiokentästä, mikä syntyi sähkökaariluhistumisesta.
 
Tässä kentässä on ulottuvuuden sisäisiä avautumisjaksoja, mikä tekee mahdolliseksi aikaohjelmapoikkeavuudet tietyissä astronomisissa gravitaatiovaiheissa. Tämä suotuisa energia on erittäin ainutlaatuista planeetallanne ja se sallii moniulotteisen tiedostamisen ja kaksoispaikantumiskokemukset helpommin tietyissä vektoreissa sen sisällä.
 
Planeetallanne on muita alueita, missä tätä on tapahtunut, ja näitä ovat Kalifornian Andara-alue, Arkansasin kristallipyörre ja Ural-vuorten eteläinen keskialue, 51. pohjoisen leveysasteen rinnalla.
 
Lopuksi
 
Venäjä on uskomattomien energioiden alue ja yksi merkittävä virtausalue niille kristallivärähteisille ihmisille, joilla on täysi 12-säikeinen DNA.
 
Venäjällä on kolme uskomatonta pyörrettä, joista voimakkain on Baikal-järvi.
 
Korkeamman ulottuvuuden geometria ja korkeamman ulottuvuuden valo nopeutuvat Baikal-järvessä ja sen yläpuolella ja sen energia vaikuttaa koko maaplaneettaan. Sen yläpuolella on kallisarvoinen timanttikupoli. Tämä keskittynyt geometrinen sfääri sisältää dodekaedrin ja oktaedrin. Sitä "säteilytetään" noilla Plejadien ja Sirus B:n energioilla ja se on ainutlaatuisesti harmoniassa niiden kanssa. Sanomme kanavalle, että olit tosiaan onnekas voidessasi käydä tässä paikassa - sen energiat ovat nyt sisälläsi. Ja niin on kaikilla, jotka käyvät siellä - joko kehossa tai hengessä - kumpikin on siunattua. Teitä rakastetaan.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet.
 
Ja niin se on …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >