HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain31.3.2011 - Kysy Saint Germainilta: Varjoitsen kieltämisestä

31.3.2011 - Kysy Saint Germainilta: Varjoitsen kieltämisestä

KYSY SAINT GERMAINILTA: VARJOITSEN KIELTÄMISESTÄ

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
31.3.2011 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Yksi asiakkaamme kysyi "syyllisyysvarjosta", mikä vastustaa hänen henkisiä aikomuksiaan. Hänen sielutarkoitustulkintansa Saint Germainin kanssa auttoi laittamaan tuon asian perspektiiviin. Toivomme, että nautitte tästä osasta tulkintaa, joka julkaistaan tässä luvalla.

Kysymys: "Tiedän, mitä minun pitäisi ja ei pitäisi tehdä. Mutta varjoitseni tekee minusta pelokkaan ja syyllisen, ikään kuin kaikki oli minun vikani. Mikä tämän merkitys on?"

Saint Germain: Aivan, rakas ystävä. Olet oikeassa siinä, että varjoitse ei ole sitä, kuka olet. Sisälläsi ei ole mitään pimeää, mikä jahtaa sinua tai yrittää pitää sinut pelossa ja syyllisyydessä.

Periaatteessa et ole myöskään "valoa", kuten monet teistä ajattelevat tilanteen olevan. Silloin kun odotat valon sisälläsi vastustavan pimeämpiä ajatuksia ja tunteita, oikeutat vain "pimeyden" - ja saat sen näyttämään todelliselta ja voimakkaalta, mitä se ei ole.

Todellinen identiteettisi - jumaluutesi - on kaksinaisuuden yläpuolella. Se on valon ja pimeyden, mustan ja valkoisen yläpuolella. Sillä ei ole positiivisia tai negatiivisia ominaisuuksia, kuten ihmiset havaitsevat tilanteen olevan.

Monta kertaa kun ihmiset matkaavat jumaluutensa muistamiseen, heidät johdetaan uskomaan, että heidän on pysyteltävä erossa kaikesta, mikä on pimeää tai epämiellyttävää itsessä, maailmassa tai heidän kokemuksissaan siinä - ja elettävä vain "valossa".

Mutta tämä asenne tai uskomusjärjestelmä onnistuu vain jäsentämään kokemusmaailman, missä heidän sisällään tai ulkopuolellaan on jotain, minkä kimppuun on hyökättävä tai mikä on tuhottava. Se luo kokemusmaailman, mikä jäsentyy vastakkaisten voimien ympärille - hyvä ja huono, miellyttävä ja epämiellyttävä, hyväksyttävä ja ei-hyväksyttävä jne.

Silloin kun olette ehdollistuneet tarkastelemaan itseänne ja maailmaa tällä tavalla, miten voitte hyväksyä kokonaisuutenne? Miten voitte hyväksyä lahjomattoman ja täydellisen jumalaisen itsenne tai nähdä tämän toisessa ihmisessä?

Sinun täytyy nyt antaa itsellesi lupa muistaa ja kokea jumalaisen itsesi yhdistynyt luonne. Se perusolento joka olet, on varjon ja valon yläpuolella. Ja koska se ei tuomitse mitään sinussa ei-hyväksyttäväksi tai vääräksi, se on pelon ja syyllisyyden yläpuolella.

Kun yhdistyt tähän jumalaiseen tietoisuusvirtaan, huomaat sen välittömästi. Alat tuntea rauhaa itsesi kanssa. Tämä tyyneys voi olla vierasta aluksi - yksinkertaisesti koska sisälläsi kamppaileva valo ja pimeys eivät ole sallineet sinun tunnistaa sitä.

Kun lopulta hyväksyt, että jumaluutesi on kaikkien "oikein tai väärin" -ajatusten tai syyllisyyden ja häpeän tunteiden yläpuolella, niin todellinen rauha asettuu sinuun kaikessa, mitä teet, ilmaiset ja tunnet. Alat kokea tuomitsemattomuuden rauhaa ja itsensä hyväksymisen totuutta.

Kaikki on hyvin, ystäväni. Ota tämä rohkea askel nyt muistaaksesi oman jumaluutesi.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >