HomeViestejäLuxonia31.3.2011 - Luo???

31.3.2011 - Luo???

Tämä on päivitys siihen, mitä on meneillään. Olin ajatellut kanavoida viime viikonloppuna, mutta minut pidettiin visusti erossa siitä. Tällä viikolla yritin lukea Celia Fennin kanavointia (luen säännöllisesti vain hänen ja Lauren Gorgon kanavointeja, koska ne resonoivat), mutta jouduin lopettamaan melkein heti kun vatsa kramppasi ja keuhkoissa tuntui "paksulta", ja sitä pitikin sitten yskiskellä pois oikein kunnolla. Minut pidetään erossa kaikesta henkisestä!

Ja nyt kyllä kysyn opasmaailmalta, miksi?

---

Koska sinä olet nyt valmis ottamaan sen roolin, mihin olet kaikki nämä vuodet valmistautunut. Olet valmis luomaan.

(Minusta tuntuu, kuin minut olisi potkaistu ulos siitä tukijärjestelmästä, johon olen tottunut.)

Kyllä ja ei. Sinua tuetaan kyllä ja synkronismi osoittaa sen sinulle. Mutta sinun tulee nyt olla aito oma itsesi, koska sinulle on nyt annettu kaikki työkalut mitä tarvitset luomiseen.

---

Ja tuon enempää en saanut irti.

Tuntuu kuin olisi lopettanut koulun, mutta ei ole hajuakaan siitä mitä seuraavaksi. Luo? Miten? Mitä?

Pysyn ymmälläni.

Satunnaisesti poimittu voimakortti Louise L. Hayn pakasta Power Thought Cards sanoo: "Olen valmis päästämään irti. Vapautan muut kokemaan sitä mikä heille on merkityksellistä, ja olen itse vapaa luomaan sitä, millä on minulle merkitystä".

Vaikka en yhtään tiedä mitä elämälläni tehdä tästä eteenpäin, liityin tällä viikolla Perussuomalaiset-puolueeseen kun johdatus tuntui siihen suuntaan pökkivän ja jatkan Karhu-tv:n videoklippien kääntämistä - siihenhän tarjouduin kun luin aikaisemmin sanomalehdestä, ettei Kuusamon Suurpetokeskuksella ole varaa käännättää niitä. Karhuhan on Suomen kansalliseläin ja tässä näytiksi ensimmäinen YouTubesta löytyvä englanninkielinen klippi.

http://www.youtube.com/user/karhutv#p/a/u/1/-6XO5oi9BsE

Musiikkiviesti on tällä kertaa Adam Lambertin Aftermath... aika uskomatonta!

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >