HomeViestejäLuxonia11.2.2011 - Kappaleen loppu

11.2.2011 - Kappaleen loppu

Kun Luxonian verkkosivuja ideoitiin tuli esille monta pähkähullua ideaa paikan motoksi. Yksi niistä oli 'kosminen Lennon ja McCartney'. Kaikki Luxonian viestit tähän saakka ovat tulleet kosmiselta Lennonilta, tämä on kosmiselta McCartneyltä. Tai päinvastoin.

Tässä Luxonian mietteitä eräältä foorumilta netin uumenista:

31.1.
Koin uskomattoman mielentilan. Olin kaikki mitä on olemassa, olemassaolon valtavuus, noin puolen tunnin ajan kun olin suihkussa ja tein sitä sun tätä.

Ymmärsin Maan tärkeyden. Se antaa minulle/meille mahdollisuuden kokea kaiken mitä voin/voimme. Ykseys, kun siihen menee kokonaan, on paikka missä kaikki menettää merkityksensä koska olet koko luomakunta, kaikki mitä on ollut, on, ja tulee olemaan. Erottaudun nyt valtavuudesta, kokeakseni täysin Maassa.

Luulen että kaikki puoleni saavuttavat tuon tilan evoluution kautta ja tulevat sieltä takaisin uutena, ymmärtäen erillisyyden merkityksen ykseydessä.

Tein valinnan palata lineaariaikaan tietoisena kanssaluojana ja supistan nyt tietoisuuttani koska muuten en pystyisi arvostamaan kokemusta.

On niin totta että jokainen herää oman aikataulunsa mukaisesti ja kun saavuttaa yhden tietoisuuden tilan, sieltä haluaa tulla takaisin. Tämä koko peli on kuvitelmaa mutta se on suunniteltu niin että tietoisuus voi kokea.

Oliko olemassaolon ykseys, yhtä tietoisuutta oleminen sitä mitä odotin? Ei. Se oli yksinäisin paikka mitä voi olla ja sen takia valitsin/valitsimme kokemisen erillään.

1.2.
Minut on tänään vapautettu henkiseltä matkaltani, että voin alkaa elää uudelleen. Yksinkertainen totuus joka valkeni minulle eilen kun en saanut nukuttua oli, että me olemme se voima jota etsimme ja että Maan kokee parhaiten vastuullisena ihmisenä. Se oli kollektiivinen ponnistus joten uskon, että kaikki polunraivaajat vapautetaan, tekemään tilaa seuraavalle aallolle.

Miten tästä eteenpäin... Teen koko matkasta vielä yhden viestin ja luultavasti lopetan kanavoinnin ja keskityn elämiseen.

Tämä on kotimme, Maa. Ja rakastan tätä paikka ja meitä kaikkia. Tiedän että jokainen elää omat totuutensa. Minulle selvisi että elämän tarkoitus on Rakastaa, Huolehtia ja Jakaa toisten kanssa. Tuntuu kuin heräisin 13 vuotta kestäneestä unesta...

2.2.
Tiedän että jatkan kirjoittamista ja tiedon jakamista sillä valitsin tien kulkea kaiken läpi täysin avoimena tietoisuutena. Yritin nukkua eilen iltapäivällä ja ajattelin: "Se oli oikea helvetti. Mutta olen elossa ja ylpeä siitä että selvisin ja tästä lähtien luon itse oman todellisuuteni". Vahva valkoinen välähdys ilmestyi vasemmalle puolelleni ja hymyilin ja sanoin mielessäni: "Kiitos, mutta mene pois. Ei kiinnosta enää."

Tiedän että enkelit ja muut olennot ja energiat ovat ympärillä, mutta haluan nyt kokea Maan tasolla. Jo riittää. Jos joku sanoo että minun pitää vielä tutkia, voi tehdä valinnan ja tutkia itse ja selvittää mitä se on - se ei ole mikään satukertomus. Minä haluan taas elää.

Kehoni jatkaa muuttumista, kaksi kiloa on kadonnut suunnilleen viikossa, suussani on vieläkin outo maku ja silmiä polttaa. Ylösnousemus jatkuu mutta tästä lähtien ainoastaan kehoni muutokset kytkevät minut siihen. Mieleni on saanut tarpeekseen.

Suuria siunauksia ja suojelusta teille kaikille.

---

Siinä kaikki toistaiseksi, saas nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu.
Ja musiikkiviesti kaikille teille veljille ja siskoille, Louis Armstrong, What a Wonderful World.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >