HomeViestejäLuxonia7.10.2010 - Hengähdystauko

7.10.2010 - Hengähdystauko

Monet meistä ovat saaneet muutaman päivän "loman" aktiivisesta energiatyöstä. Tämä on tarkoittanut sitä, että olemme pystyneet huolehtimaan päivittäiseen elämäämme liittyvistä asioista. Minulle on kerrottu, että kohta taas mennään. Minne? Se on vielä mysteeri.

---

Olen Ajax Siriukselta, täällä taas. Olen täällä huolehtimassa, että uusi järjestelmäsi toimii kunnolla. Sinun aktiivinen työsi tällä hetkellä on huolehtia, että tunnet kundalinin nousun, jotta tulet tietoiseksi siitä miten se liittyy chakroihin matkallaan ylös. Voit luulla, että osasi on tässä vaiheessa passiivinen, mutta ei se ole. Kun ihmiskunnan siirtymä tapahtuu, sinun tulee olla aktiivinen osallistuja kundalinin nostattamisessa; mitä minä teen nyt on prosessin avustus - yritän muokata prosessin sinulle niin helpoksi kuin mahdollista.

Kundalinia voidaan kutsua järjestelmän päävirtajohdoksi. Se kykenee käsittelemään kaikkien chakrojen kautta tulevan tiedon energiaksi, jota järjestelmäsi voi käyttää polttoaineena. Energia on värähtelyä, värähtely on tietoa. Tieto on energiaa. Tieto on elämän polttoainetta. Rakkaus on hyvin korkealla tasolla värähtelevää tietoa, joten sitä voidaan kutsua järjestelmäsi "rakettipolttoaineeksi".

(Olen äskettäin saanut voimakkaan energialatauksen, kun uusi meridiaanijärjestelmä asetettiin paikalleen, joten kysynpä mitä minä ja muut tällä ylösnousemusspiraalilla olevat voimme odottaa seuraavaksi.)

On parempi jos ette odota mitään vaan kuljette virrassa. Alatte nyt ottaa niitä rooleja, jotka sovitte hoitavanne ennen ja jälkeen siirtymän/ylösnousemuksen, joten teidät kaikki johdotetaan ja kytketään eri tavoilla. Monilla teistä on tuntemuksia, joita ette voi helposti jakaa toisten kanssa, koska heillä on omat roolinsa; prosessi on erilainen roolienne mukaan.

Yhteinen nimittäjä on kundalini. Minun ohjeeni on, että ei kannata mennä opiskelemaan mitä kundalinista on aiemmin kirjoitettu, se voisi hämmentää. Kundalinilla on nyt erityinen ylösnousemustehtävä niille, jotka osallistuvat ylösnousemukseen/siirtymään, ja järjestelmänne on päivitetty uusin meridiaanipoluin ja kytkennöin.

Lisäksi aurakentissänne on aktivoitu uusia chakroja ja tarvitsette jonkin verran harjoittelua tullaksenne tutuiksi niiden kanssa. Luottakaa, olette pätevissä käsissä.

---

Pikkuvarpaani murtui heinäkuun keskipaikkeilla. Tämä on estänyt minua ajamasta autoa, polkupyöräilemästä ja jopa kävelemästä. Varvas turpoaa ja muuttuu violetiksi jos liioittelen ja kävelen enemmän kuin noin 200 metriä kerralla. Kun varvas murtui en voinut ymmärtää syytä enkä myöskään ymmärtänyt, miksi yleensä tehokas energiahoito ei toiminut varpaaseen ollenkaan. Nyt asia on selvä. Meidät kaikki on - tavalla tai toisella - pysäytetty elämissämme, jotta mitä tahansa meille pitääkin tehdä, voidaan tehdä. Tiedän myös, että kaikkeus ei tuosta vaan huvikseen murra luita, vaan erittäin pätevästä syystä...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >