HomeViestejäEmmanuel DagherLokakuu 2021 - Lokakuun 2021 energiaennuste - uutta tietoisuutta tulee esiin

Lokakuu 2021 - Lokakuun 2021 energiaennuste - uutta tietoisuutta tulee esiin

LOKAKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – UUTTA TIETOISUUTTA TULEE ESIIN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Lokakuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni, kun astumme lokakuuhun, ilmaantuu uusia mahdollisuuksia, jotka voivat tuoda suurempaa selkeyttä ja ymmärrystä seuraavista askelistamme. Tämän selkeyden ankkuroituminen jatkuu loppuvuoden ajan, ja se koskettaa elämämme monia alueita, joista olemme tunteneet epävarmuutta. Sama pätee maailmaan kokonaisuutena.

Olemme nähneet hyvin paljon hämmennystä ja kaaosta kollektiivissa, ja se saa monet ihmiset kyseenalaistamaan itsensä melkein kaikessa.

Uudet mahdollisuudet joita meille on tulossa tulevina kuukausina, antavat suurempaa selkeyttä ja tekevät voimakkaan vaikutuksen, kun fokusoidumme lisääntyvässä määrin siihen, miten parantua, oppia kaikesta siitä, mitä on tapahtunut kahden viime vuoden aikana, ja siirtyä henkilökohtaisen ja kollektiivisen matkamme seuraavaan vaiheeseen.

Herääminen

Maailma herää vauhdilla, mitä ei voi enää sivuuttaa tai kieltää, edes kyynisimmät. Tämä on se hetki, jonka tuomiseksi kollektiivin kokemukseksi hyvin monet tiennäyttäjät ja ne, jotka ovat omistautuneet henkilökohtaiseen parannuspolkuunsa, ovat tehneet kovasti työtä.

Nyt on liian haastavaa yrittää jatkaa sitä tavanomaista epämukavuuksien sivuuttamista tai kieltämistä, joita olemme kaikki kokeneet.

Siinä on usein jonkin verran mukavuutta/lohtua, kun katsoo toiseen suuntaan, kun jokin saa olomme tuntumaan epämukavalta. Kuitenkin sen tekeminen uudestaan ja uudestaan vaarantaa hyvinvointimme ja onnellisuutemme.

Kun katsomme toiseen suuntaan ja jatkamme jonkin epämukavan vallitsevan tilan mukana, on helppoa antaa auliisti voimamme pois luottamalla siihen, että harvat ja valitut tekevät kaikki päätökset puolestamme.

Kun tätä tekee niin pitkään, kuin olemme ihmisrotuna tehneet, se on muovannut valtavasti tapaamme kohdella itseämme ja toisia ja sallia itseämme kohdeltavan.

Kun tiedämme olevamme enemmän arvoinen, selvitämme auliisti ne epämukavuudet, jotka ovat estäneet meitä olemasta vapain, aidoin ja voimaantunein versio itsestämme.

Näemme nyt, että se pieni mukavuus tai tunnottomuus, jota ennen löysimme toiseen suuntaan katsomisesta, ei enää pysy. Tämä on selvä indikaattori, että herääminen tapahtuu!

Laajentuminen

Koko lokakuun tapahtuu jatkuvasti sisäistä ja ulkoista laajentumista. Itse asiassa olemme nyt ajassa, jolloin asiat voivat muuttua silmänräpäyksessä.

Henkilökohtaisessa elämässä näemme tätä laajentumista suhteessa, joka meillä on itseemme ja muihin, sekä urapolullamme, elämäntyylissämme, yleisessä hyvinvoinnissamme, tiedostamisessamme ja muussa.

Jokaisella meistä voi laajentua nopeammin yhdistymällä sydänkeskukseemme. Voimme tehdä tämän meditoimalla, rukoilemalla, ilmaisemalla aikomuksia, kävelyillä luonnon rauhassa ja päivittäisellä sisäisellä parannustyöllä.

Nämä harjoitukset auttavat meitä pysymään hereillä, rauhallisena ja valmiina ryhtymään inspiroituun toimeen tarvittaessa.

Se on myös hyvin tehokasta, kun kaksi tai useampi kokoontuu rakkaudessa, pelon sijasta. Harmonisen yhtymisen aikana 1987 miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kerääntyivät yhteen samaan aikaan ja visualisoivat maailman yhdistyvän yhdeksi perheeksi. Pian sen jälkeen Berliinin muuri kaatui, kuin ihmiskunnan tietoisuus alkoi nousta.

Meillä on jälleen tilaisuus valita rakkaus. Mikään ei voi pidätellä meitä, kun valitsemme rakkauden. Ne jotka luovat tarkoituksella pelkoa kollektiivin mielissä, pitävät ehdotonta rakkautta ja myötätuntoa mittaamattoman ärsyttävänä.

Tästä syystä näemme paljon kaaosta tänä aikana – estämään ihmisiä valitsemasta rakkauden ja myötätunnon tosiaan ja koko elämää kohtaan.

Energiamme pitäminen korkeana ja hyvin ravittuna

Seuraavassa on muutama tapa pitää energiamme ravittuna, jotta voimme toimia korkeimmillamme ja parhaimmillamme näinä transformoivina aikoina.

* Kysy, mitä rakkaus tekisi, ja tee se!

Tehokas tapa pitää energiamme korkeana näinä aikoina on kysyä itseltämme usein, erityisesti haasteiden ilmetessä: "Mitä rakastavin versioni tekisi tässä tilanteessa?" Kun saamme opastusta siitä, voimme alkaa toimia tuolla korkeammalla tavalla.

Tämä vaatii päivittäistä harjoittelemista, jotta mieli voi oppia reagoimaan eri tavalla. Kuitenkin olen havainnut tämän harjoituksen olevan yksi tehokkaimmista ja vapauttavimmista tavoista pysyä rauhassa ja olla antamatta voimaani millekään tai kenellekään.

* Suolalääkkeet

Kuten monet meistä tietävät aivan liian hyvin, värähtelyn jalostamisjakson läpi meneminen voi tuntua vähän haastavalta. Tässä on yksinkertaisia, kuitenkin tehokkaita asioita, joita voimme tehdä auttamaan tuota kokemusta tuntumaan tasaisemmalta ja nautittavimmalta.

Ikivanha lääke joka on auttanut monia kokemaan tasaisemman puhdistumis- tai jalostumisprosessin, on kylpeä korkealaatuista ja hyvin mineraalipitoista suolaa sisältävässä vedessä 20–30 minuuttia, 2–4 kertaa viikossa. Joitain parhaita suoloja tähän käyttötarkoitukseen ovat: vaaleanpunainen Himalajan kristallisuola tai Kuolleenmeren suola. Lisää vain 1–2 kupillista suolaa haaleaan tai lämpimään kylpyveteen ja nauti.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa kylpyjä, lisää teelusikallinen suolaa kupilliseen lähdevettä. Kaada se spraypulloon ja ravista hyvin. Suihkuta sitten suolavettä ympäri fyysistä ja aurakehoasi. Suola poistaa välittömästi epäterveet siteet, koukut, kiinnikkeet ja yhteydet sinun ja muiden ihmisten, paikkojen ja asioiden väliltä.

Tämä on erittäin tehokas lääke! Jos sinulla on vaikeuksia päästää irti epäterveistä suhteista, suolaterapia todellakin auttaa sinua.

Jos sinulle on mieluisampaa, voit myös liottaa seleniittikristallia vesilasissa vuorokauden ja sitten suihkuttaa itseäsi tuolla vedellä. Tällä on samanlainen vaikutus kuin mineraalisuolaterapialla.

Työskenneltyäsi muutaman viikon jonkin kanssa näistä menetelmistä, alat huomata soljuvasi elämän läpi vähän tasaisemmin. Ja lisäbonuksena sinusta tuntuu luultavasti myös energisemmältä.

Epäterveimmät energiasiteet, -koukut ja -kiinnikkeet muodostuvat solar plexukseen, joka on navan yläpuolella. Kun puhdistamme näitä energioita, teemme tilaa, jotta kauniit, uudet ja yltäkylläiset energiat voivat ottaa niiden paikan.

Tämä voi auttaa meitä siirtymään pois puutementaliteetista nopeammin, kun tunnekehosta alkaa sitten tulla tasapainoisempi eikä enää tunnu siltä, että puuttuisi jotain jollain tavalla.

* Kevyt syöminen

Yksi asia jolla voimme auttaa jalostus- ja puhdistusprosessia tapahtumaan helpommin, on syödä kevyesti ainakin yhtenä päivänä viikossa.

Tuona päivänä on tärkeää syödä ruokaa, joka on elävää ja täynnä ravinteita, kuten tummanvihreitä lehtivihanneksia, tuoreita hedelmiä ja prosessoimattomia ruokia, joissa ei ole valkoista sokeria tai tärkkelystä, joka voi aiheuttaa tulehdusreaktion. Tämä ruuat sallivat kehon levätä ja latautua.

Loppu viikon ajan on tärkeää varmistaa, että lisäämme ainakin lisää tummanvihreitä lehtivihanneksia ruokavalioomme. Tämä tukee kehoa puhdistumaan tasaisemmin, mikä vähentää tulehdusta.  

* Enemmän auringonvaloa

Oleminen auringossa ainakin 5–10 minuuttia joka päivä, huipputuntien ulkopuolella, palvelee myös mahtavana puhdistajana.

Jos asut paikassa, jossa ei saa paljon auringonvaloa, varmista, että syöt ruokia, jotka antavat sinulle riittävästi D-vitamiinia. Tämä on tärkeä osa itsemme auttamisessa puhdistumaan lempeämmin.

Näiden muutamien lisäysten myötä, voimme olla paremmin valmistautunut suuriin muutosaikoihin. Tunnemme myös saavamme tukea vapautumisessa pelosta, joka koskee näitä aikoja. Pystymme hyväksymään ne, koska tiedämme, miten suotuisaa ja transformoivaa tämä aika on meille kaikille.

Toiminnan aika

Viikot lokakuun puolivälistä loppuun palvelevat mahtavana toiminta- ja liikkumisaikana.

Kun haluamme olla hyvin tuottelias tänä aikana, on tärkeää olla sallimatta itsemme häiriintyä mistään, mikä voisi viedä meiltä tuon tuotteliaisuuden. Jos pysymme päättäväisenä, saamme tehtyä monia asioita tänä aikana.

Meidän kannattaa myös pitää päiväkirja lähellämme ja kirjoittaa muistiin oivalluksia ja ideoita, joita saamme kosmisista ulottuvuuksista.

Tämä on aikaa saada sisäistä viisautta, joka inspiroi meitä näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä. Asiat joita emme ole ehkä nähneet aiemmin, tulevat nyt valoon selvemmin.

Tämä on myös aikaa pitää silmät, sydän ja mieli avoimena odottamattomalle.

Spontaani energia on myös yleistä ja voi tuoda meille paljon haluttuja muutoksia, joita olemme kuvitelleet.

Intuitiivisten lahjojemme vahvistaminen

Lokakuu antaa meille myös ajan kääntyä sisäänpäin ja vahvistaa luonnollisia intuitiivisia lahjojamme vielä lisää. Intuitiomme kehittäminen ja kuunteleminen auttaa meitä näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä.

Kun kehitämme intuitiivisia lahjojamme, alamme myös huomata ja aistia energian enemmän. Tämä voi ilmetä auran näkemisenä ihmisten ja eläinten ympärillä ja luonnossa. Tai saatamme tuntea energian enemmän. Tämä voi ilmetä ihon olemisena kananlihalla tai lämpönä käsissä, jaloissa, niskassa, kasvoilla tai vatsassa.

Saatamme nähdä myös enemmän numerosarjoja, kuten kellossa 11.11, 2.22, 3.33 jne. Tämä auttaa usein meitä oivaltamaan, että synkronismia tapahtuu ympärillämme.

Saatamme nähdä vilauksia sinisestä, vaaleanpunaisesta, valkoisesta tai kultaisesta valoenergiapallosta äärinäkökentässämme.

Näemme ehkä myös kipinöitä (kuin minitähdenlentoja). Tämä muistuttaa meitä kiinnittämään huomiota siihen, mitä ympärillämme tapahtuu tuolla hetkellä. Tavallisesti jokin viesti tai vahvistus yrittää paljastaa itsensä.

Meille tulee helpommaksi yhdistyä intuitioomme ja kuulla se.

Tunnemme ehkä heräävän uuden tai vanhan halun oppia lisää parannus- ja energiamenetelmistä.

Saatamme huomata lisääntynyttä halua auttaa ja tukea muita.

Kaikki nämä lahjat, ja paljon muita, on jo meidän jokaisen sisällä. On kuitenkin jaksoja, jotka tukevat enemmän näiden lahjojen kehittämisessä, ja lokakuu tuo mukanaan yhden niistä.

Siis jos tunnet vetoa johonkin kurssiin, uuteen kirjaan, ryhmään tai henkilökohtaiseen harjoitukseen, tämä on erinomaista aikaa uppoutua siihen. Yleisesti ottaen lokakuu on katalyytti monien muutosten tapahtumiselle.

Kuten aina, tiedä, että sinua rakastetaan etkä ole koskaan yksin.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >